קבלת שבת

hodown

New member
אכן היה כיף כיף כיף!!!

אני עוד מלאה מתפוחי האדמה האלה... חחח

creepy creep

New member
Closer../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אולי תבואו את וחיה ולקריה? אני אקח אתכן לפיצה פדאל! זה טעים! (תשאלו את יעל חחח) טוב, זה לא יקרה אף פעם... עב"ן? שבוע טוב יקירה!

Roncha87

New member
חחח למה שזה לא יקרה אף פעם?

כל מה שהיית צריכה לעשות זה להזמין!
בכיף! עב"ן- עקרות בית נואשות. אבל שכחתי להוסיף שם גם את קייל אקס וואי. שהוא מעולה! שבוע טוב גם לך מותק!

creepy creep

New member
לא חושבת.

אפשר להגיד שכל השבוע מלא לי. בעצם לא כל השבוע.. ביום חמישי אני פנויה

Angelus

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: למדתי מתמטיקה. וחשוב מכך, הבנתי מה אני עושה. אני חושב. משהו רע שקרה השבוע: כל הסיפור עם השביתה של המורים מעצבן אותי. כל אחד דואג לתחת של עצמו. לא שאני חושב שזה נורמלי שבמדינה מפותחת מורה צריך לקבל סכום זעום בכל חודש, אבל למעלה מ-70% מהמורים האלה הם חרא של מורים וצריך לפטר אותם. כל מערכת החינוך רקובה -- והנוער נדפק מזה. אמנם הם עדין לא שמים לב לזה, אבל לא לעשות כלום במשך (כמה זמן השביתה כבר רצה?) XXX לא הכי בריא. אבל מה שכן, ההורים אפילו יותר מעצבנים. כל דבר נורא שקורה מאז השביתה, מאשימים את המורים ואת השביתה שלהם. כן, זו אשמת המורים שהבת השרלילה שלכם מסתובבת לבד בארבע בבוקר ברחובות, או יוצאת ומשתכרת ואתם ישנים במיטה שלכם. לדעתי צריך להתחיל הנחיה של לקבל רישיון בשביל להיות הורה. מעשה טוב שעשיתי השבוע: וואלה, לא זוכר. אבל בטוח היה משהו. ציטוט השבוע: "אני מצטער, היא שלומאלית. זה תמיד קורה" -- במידה ויאשרו לי, אספר מאיפה הציטוט לקוח. סרט השבוע: לא יודע איך הולך התרגום לעברית, אבל נראה לי משהו כמו רטטוי. העכבר-שף. פרק בסדרה: Weeds 312
כמה קטעים גדולים.. יאלללה פרק בסקראבס: 601
שיר השבוע: the lightning seeds- change תמונת השבוע: ונמאס מהקיץ, שהחורף יגיע.

steelwater

New member
21 ימים

אני לא מסכיהמ איתך בקשר להכל, למרות שכתבת כמה דברים מאד נכונים. אוי, כל העניין הזה הוא פשוט נורא ויש בו כל-כך הרבה עוולות וכל-כך הרבה אנשים אשמים שאין לי כוח להיכנס לזה בכלל! מסכנים התלמידים, והמורים, וההורים. אבל אל ממש הממשלה החרא. הכל דפוק פה. צריך שינוי מההתחלה, מהיסוד! שהמורים יהיהו יותר טובים ושהממשלה לא תיתן להפ פרוטות על העבודה הכל-כך חשובה שהם עושים. אני שמחה שאניכבר לא תלמידה, וגם עוד לא סטודנטית, כי נראה לי שלמרות החופש היתי די משתגעת מהמצב הזה, ובטח אם הייתי ביב' והיו לי בגרויות לעשות.

jess r

New member
כל הקטע

זה שגם אם יעלו להם את השכר וכל מה שהם רוצים - מאיפה הם חושבים שהכסף הזה יבוא? יקחו אותו ממישהו אחר. ואז מישהו אחר ישבות. וזה אף פעם לא ייגמר.

®NuLy®

New member
|יפל|אהמ י"ב..

שביתה זה כיף.. אבל כאחת שבי"ב כמעט 3 שבועות של שביתה זה דיי נזק! 3 שבועות זה המון חומר! ואני מדברת על תנ"ך, ספרות ואזרחות - מקצועות דיי כבדים. אם בשביתה תמשך אני מכירה המון אנשים שכבר מתכננים לדחות גיוס כדי להשלים בגרויות. מה לעשות לסיים בית ספר עם ממוצע בגרויות 70 זה לא משהו.. למזלי המורה שלי למתמטיקה מהסתדרות ומתמטיקה אנחנו לומדים (שזה באמת מקצוע שחייבים ללמוד עם מורה
)

Angelus

New member
את ילדה טובה

זה חשוב שאת מבינה את ערך הלימודים; זה יעזור לך בעתיד. לדעתי המקצועות שציינת דווקא די קל להשלים, ואין צורך בשיעורים [ואני אומר את זה כאחד שישן במשך רוב יב']. לספרות לא באמת ניתן להיות מוכנים - צריך חומר מסוכם היטב, ופשוט לקרוא ולהבין את המשמעות של הסיפור. בנוגע לאזרחות - יש את הספר הכללי של המקצוע שאיתו ניתן לגשת לבחינה, כנל תנ"ך ; אתם משתמשים בספרים של חגי ישראלי? [למה אני זוכר? כי הספרים שלו מצויינים ואיתם עברתי, בהצלחה משום מה, את הבגרות בתנ"ך] מקצועות שכן צריך לימוד שוטף בהם הם מן הסתם המגמות שלך, ומתמטיקה. [כפי שציינת]

Angelus

New member
לא יודע

בהסתכלות אחורה, [ובייחוד בגלל שאני בצבא כעת], הייתי מוכן לחזור לתיכון רק בשביל להשקיע קצת יותר בלימודים.. אבל לא בשביל שום דבר אחר. החברים הטובים המשיכו אותי הלאה אפילו לשירות הצבאי, החפשנות גם כן.. שום מערכת לא בנויה כמו שצריך במדינה שלנו: אבל אילו הייתי צריך לבחור - סטודנט באונ' נשמע לי טוב. ואת אזרחית, אין לך זכות הבעת דעה.

steelwater

New member
אני? חוצפן!

אני סבלתי המון בביה"ס חחח. אני מ-מ-ש לא רוצה לחזור לשם. אני אפילו מעדיפה ת'צבא נראה לי, אבל די, אני לא מעדיפה אף אחד מהם! להתעלם.

Roncha87

New member
רטטוי../images/Emo47.gif סרט חמוד לאללה

שהחורף יגיע כבר דאמט!

hodown

New member
רטטוי בלע../images/Emo5.gif

אכן שהחורף יגיע. השבוע הבטיחו גשם ולא הגיע. ארורים תהיו חזאי מזג האוויר דאמן יו!

hodown

New member
מה אין PUSHING DAISIES?

חשבתי שאהבת את זה למרות שזה לא משהו מיוחד. זה חמוד בסה"כ לא?

למעלה