שבת שלום!
משהו טוב שקרה השבוע: השתחררתי! WooHoo!!!!!!!!!!!
אני ואמא אלכנו בבית קפה שכבר ה-מ-ו-ן אני רוצה ללכת אליו איתה והיה ממש כיף! בעלת המקום גם מכירה את אמא אז היא הביאה לנו כל מיני אוכל ושתייה חינם.
יצאנו בהלאווין והתחפשתי לשטן. כן, אני יודעת, אני עוכרת ישראל. איזה דתי אחד צעק לנו שאנחנו פאגנים הותווכחתי איתו קצת חחח. מעבר לזה היה ממש כיף וזכינו בכוס של גינס ובטריקים וטריטים! הופעה מעולה ומדהימה ומרגשת של גבע אלון!
משהו רע שקרה השבוע: המצב של המדינה בקנטים, הא? מבחינה יותר אישית, השתחררתי, למה לחפש דברים רעים השבוע? חחח.
מעשה טוב שעשיתי השבוע: ציטוט השבוע:ישבתי במכונית עם חברים שלי בדרך ליציאה. דיברנו על הלוואין ועל זה שאנחנו רוצים ללכת יום אחרי זה למסיבה וחשבנו על מה להתחפש. חברים שלי אמרו שישי להם כמה קימונאים ושהם אולי יתחשפו לגיישות ואז אני אמרתי "אוקי, אז אתם תלבשו קימונות ותתחפשו לגיישות ואני אתחפש לזכרונותיה." חחח. אני חייבת להגיד לכ שכולם התחילו להתגלגל מצחוק כמו שמוגעים באוטו. חשבתי שזה מצחיק אבל לא עד כדי כך חחח! יום אחרי זה סיפרתי את זה לאמא שלי והיא גם ממש צחקה. ישנו בבית קפה וכשחזרנו אז היא פתאום התחילה לצחוק משום מקום ושאלתי אותה מה מצחיק והיא אמרה לי כזה "או, זכורונתיה, זה היה טוב." והמשיכה לצחוק חחח! גם בערב המשכנו לצחוק מזה, זה בהחלט הפך לציטוט השבוע חחח.
סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי.
פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע: New Order - Here to Stay David Bowie - Life on Mars גבע אלון - Days of Hunger גבע אלון - Relaxation גבע אלון - Sunny Days