קבלת שבת

hodown

New member
כן ראיתי אתמול פאת הפרק הראשון

היו קטעים מצחיקים ובעיקרון הרעיון די מקורי, אבל אני עוד לא יודעת אם להמשיך או לא כי זו רק ההתחלה וזה יכול להתפתח לכיוונים שונים.

Angelus

New member
מצויין

אני מוצא בסדרה הזאת וב-weeds משהו די מיוחד; אני חושב שכדאי שתמשיכי..

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי לקנות מתנות לידיד בעיר, וישבנו בבית קפה ובכלל היה שבוע עמוס וכייפי. הכנו לידיד מתנות וזה לקח המון זמן, אבל היה שווה את זה. אני נוסעת היום עם אמא וחברים שלה למסלול סנפלינג, מה שלא עשיתי הרבה זמן. בכלל, אווירה טובה - שבוע הבא 2 ימי הולדת לחברים ויום ההולדת שלי. עוד לא החלטתי אם לחגוג, אבל ידיד שלי תמיד עושה משהו מגניב ליום ההולדת שלו אז זה צריך להיות שבוע טוב. מעשה טוב שעשיתי השבוע: ישבתי 6 שעות עם חברה ועיצבנו חולצה של בוב דילן וספל של "הטוב הרע והמכוער" לידיד (ובעיצבנו אני מתכוונת שמצאנו תמונות והוספנו להן ציטוט
). אספנו את זה אתמול מהחנות וזה יצא ממש טוב. סרט השבוע: וואו... לא ראיתי שום סרט השבוע. כן כן, שום סרט. בעצם אתמול היה לנו שיעור קולנוע (המורה לא מהאירגון אז היא לא שובתת) וראינו את "אורות הכרך" של צ'פלין, אבל כבר ראיתי אותו. וראיתי חלקים מ"רנט" שהקלטתי ואני מקווה לראות עם חברים. פרק בסדרה: הפרק האחרון בעונה הרביעית של "ישנן בנות". הוא היה נחמד מאוד יחסית לשאר העונה ויש לי תחושה שג'ני חוזרת לעצמה. חבל רק שהיא היתה צריכה לשוט לאמצע שום מקום בשביל זה. פרק בסקראבס: הפרק שבו ג'יי.די מנסה לשכב עם מולי
הסוף של הפרק זה אחד הדברים המוצלחים ביותר בסידרה
למרות שמולי עוזבת
ו"חד הקרן שלי" (סליחה - "סוס עם חרב על הראש, שמטרתו להגן על החלומות והתקוות שלי") פשוט נהדר. שיר השבוע: Pink - Dear Mr President כן, הוא קצת קיצוני, אבל הוא עדיין מרגש New Order - Bizarre Love Triangle Joshua Radin - The One You Knew Joshua Radin - Winter Joshua Radin - Today Joshua Radin - Girlfriend in a Coma Joshua Radin - Do You Wanna Joshua Radin - Star Mile וכו'...

steelwater

New member
New Order ווואאאוווו!

את אוהבת את New Order?! את מלכה! התחלתי להקישב להם יותר בזמן האחרון. Bizarre Love Triangle שיר טוב ותקשיבי ל-Here to Stay שזה שיר פשוט כל-כך מעולה. ייי על שבוע טוב! באיזה יום היומולדת שבוע הבא?!?!?!

Roncha87

New member
הוו ג'ושוע...!

איזה שירים יש לו שיהיה בריא!
ואכן פרק ענק בסקראבס, כל פעם אני שוכחת מה אליוט כותבת לו בפתק חחח

steelwater

New member
שבת שלום!

משהו טוב שקרה השבוע: השתחררתי! WooHoo!!!!!!!!!!!
אני ואמא אלכנו בבית קפה שכבר ה-מ-ו-ן אני רוצה ללכת אליו איתה והיה ממש כיף! בעלת המקום גם מכירה את אמא אז היא הביאה לנו כל מיני אוכל ושתייה חינם.
יצאנו בהלאווין והתחפשתי לשטן. כן, אני יודעת, אני עוכרת ישראל. איזה דתי אחד צעק לנו שאנחנו פאגנים הותווכחתי איתו קצת חחח. מעבר לזה היה ממש כיף וזכינו בכוס של גינס ובטריקים וטריטים! הופעה מעולה ומדהימה ומרגשת של גבע אלון! משהו רע שקרה השבוע: המצב של המדינה בקנטים, הא? מבחינה יותר אישית, השתחררתי, למה לחפש דברים רעים השבוע? חחח. מעשה טוב שעשיתי השבוע: ציטוט השבוע:ישבתי במכונית עם חברים שלי בדרך ליציאה. דיברנו על הלוואין ועל זה שאנחנו רוצים ללכת יום אחרי זה למסיבה וחשבנו על מה להתחפש. חברים שלי אמרו שישי להם כמה קימונאים ושהם אולי יתחשפו לגיישות ואז אני אמרתי "אוקי, אז אתם תלבשו קימונות ותתחפשו לגיישות ואני אתחפש לזכרונותיה." חחח. אני חייבת להגיד לכ שכולם התחילו להתגלגל מצחוק כמו שמוגעים באוטו. חשבתי שזה מצחיק אבל לא עד כדי כך חחח! יום אחרי זה סיפרתי את זה לאמא שלי והיא גם ממש צחקה. ישנו בבית קפה וכשחזרנו אז היא פתאום התחילה לצחוק משום מקום ושאלתי אותה מה מצחיק והיא אמרה לי כזה "או, זכורונתיה, זה היה טוב." והמשיכה לצחוק חחח! גם בערב המשכנו לצחוק מזה, זה בהחלט הפך לציטוט השבוע חחח. סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי. פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע: New Order - Here to Stay David Bowie - Life on Mars גבע אלון - Days of Hunger גבע אלון - Relaxation גבע אלון - Sunny Days

steelwater

New member
אופס!

שכחתי לענות על כמה שאלות... פרק בסדרה: הפרק הראשון של Gossip Girl. מפתיע, אבל דווק ממש אהבתי את זה ויש שמה כמה בנים ממש חמודים חחח. אני בעיקר אוהבת את הבחור היענו עני עם התספורת הקצרה, למרות שעדיף שיהיה לו שיער יותר ארוך. זה שמאוהב בעשירה שחזרה מהפנימייה. הוא ממש חמוד! הפרק השני של State of Play. נחמד. האמת שנאי לא מבינה הרבה ממה שהם אומרים, בגגל שהם מדבירים בריטית, וזה קצת משעמם, אבל היו כמה קטעים חזקים וג'ון סים אז אני לא רוצה להפסיק לראות את זה חחח... פרק בסקראבס: 702 כמובן. פרק ממש יפה ומרגש. תמונות השבוע:

hodown

New member
גם אני לא ממש הבנתי למה הם צחקו מהציטוט..

סתם סתם!!! הרגע התגלגלתי פה מצחוק......

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עם הציטוט!!!

חחחחחחח אחד הגדולים!!! יש לך דרך מחשבה של סקראבס!
התחפשתם בהאלווין?! איזה גדולים! ואי זה נשמע ענק!! ושוב מזל טוב על השחרור מותק! רק בריאות אושר ויושר

steelwater

New member
תודה נשמה!

יו, עשית לי את היום אם זה שכתבת שיש לי חוש הומור סקראבס! גאונות! איזה כיף חחחח!

steelwater

New member
אה, גם מעשה טוב!

מה נסגר איתי? המממ.... לא יודעת, נתתי לאנשים לעלות לפניי באוטבוס?

jess r

New member
איזה מגניב

אנשים באמת יוצאים פה בליל כל הקדושים?

למעלה