קבלת שבת

jess r

New member
איפה משדרים את זה?

ומקס ברנר זו מסעדה נוראית. רבע מהמילקשייק שלהם יכול לכסח פיל. אבל המקום ממש יפה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifערוץ 24

(זאת תוכנית אמריקאית
) לא שתיתי שם את השוקו.. אכלתי ואפל בלגי משובח + גלידה! אני נהנתי!! במיוחד שרן דנקר עובר הכל נהיה יותר טוב!

steelwater

New member
איזה יפה הוא...

ואיזה קול יש לו.... ואני רצינית, אני לא צוחקת פה על אך אחד! הוא באמת בחור מלא נחת חחח!

Roncha87

New member
אה?! פה עובר הגבול! רן דנקר?!

רן דנקר כאילו! ואי הבנאדם הכי שווה על פני האדמות!!!! שיואווווווווו |פאקצה!!| חחחחחחח אבל באמת הוא חתיך לאללה והוא שר ממש יפה!
רן רן...[חיה תיזכרי במה שסיפרתי לך על ההוא מהכיתה שלי
]

mikmik000

New member
עזבי, אין לה טעם.. ../images/Emo11.gif

היא גם חושבת שטום וולינג מכוער. פאקינג טום וולינג! #^@& 3> כיאילו מה, איך אפשר להגיד שהבנאדם הזה --> לא מדהים?

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מדהים מדהים!!! גם מאט דאלאס! ארררררר |מזילריר|

jess r

New member
היי!

לא אמרתי שהוא מכוער! אמרתי שהוא לא יפה
גם לא אמרתי שום דבר על המראה החיצוני של רן דנקר, כל מה שניסיתי להגיד זה שהוא מעצבן. הוא שחקן איום והוא שר בינוני בסך הכל, ובכלל אותי ממש מעצבנים שחקנים שמוציאים שירים.

Angelus

New member
תגידו מה שאתם רוצים, אבל היא צודקת.

אם אתה שחקן, תהיה שחקן. לא מעריכים שחקנים/זמרים/דוגמנים/אמנים/עורכי דין/רופאים. תבחרו צד. בעצם, מותר להיות דוגמנית ושחקנית. אבל בעבר דוגמנית.. שיכבדו אותך! בנוגע למשחק - אני לא אומר את זה בזלזול, אבל אפשר לספור על חצי כף היד שלי שחקנים באמת טובים שיש בארץ. משום מה משחק ישראלי ישר מעלה לי קונוטציות לא חיוביות. בגלל זה אני לא שופט, במידה ואני רואה סדרה ישראלית כלשהי [פעם בכמה שנים..]. פשוט צוחקים על המשחק שלהם ונהנים מהשטויות. ובנימה של משחק ישראלי, מישהו זוכר את הפרסומת המגוחכת לסדרה פיק אפ? זה נראה לי שבר שיאי בושה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכל יום ב-19:00

יש פרקים של שעה ופרקים של חצי שעה.. תלוי אם זה הופעה, יום הדחות או סתם ביקור בוילה
ובקשר לרן דנקר, אז השטחיות מנצחת פה!! הוא פשוט שווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111ווחדתניןתלתה

hodown

New member
../images/Emo7.gif אני ראיתי את יובל סגל בזמנו

בכיתה ג'. מישהו עוד זוכר מי זה בכלל?

steelwater

New member
כן

אנחנו מדברים על העיתונאי שנפטר לא מזמן, כן? בקשר לסגל אני בטוחה, בקשר ליובל אני פתאום לא בטוחה... אבל יפה שאת זוכרת, ולצערי לא נראה יל שהרבה פה זוכרים. כשעבתי בלחם אז יום שישי אחד הוא הגיע לסופר שעבדתי בו והוא הכיר את בעלי המקום ודיבר איתם. זה היה כמה זמן אחרי התאונה וההתקף לב שלו, מסכן. הוא היה נראה כזה זקן וחולה וזה היה עצוב. הצעתי לו לחם אבל הוא לא רצה חחח.

Angelus

New member
הבטחת לי לחם

כשיהיה שלג, אני מגיע לירושלים, בע"ה! ואני מעוניין בלחם טרי שאפית.

Roncha87

New member
בת שלום../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המפ, חיה באה לבקרני במעונות ואכלנו בצרפתייה, היה גדול!
. מגיעה לנו שותפה חדשה לדירה. אני מקווה שהיא תהיה בסדר
.יש חדש בכיתה שלי במכללה, אכן אכן
.. שבוע סבבה סה"כ. משהו רע שקרה השבוע: הלחץ, הקושי להסתגל. עדיין קשה
מעשה טוב שעשיתי השבוע: הפעם חיכיתי לשותפה שלי חצי שעה לא פחות ולא יותר משבע עד שבע וחצי בערב. כן כן
ציטוט השבוע: "תראי אותם משתוללים וצוחקים!" חברה בתגובה על סרט שראינו, הזדקנה קצת הייתי אומרת
סרט השבוע: לזכור את הטיטאנים! ראיתי חלקית אבל דונלד פייז'ן כזה חמוד שם! פרק בסדרה: המפ, עב"ן כאילו דה! פרק בסקראבס: לא אכתוב את 611 לעולם! אז נגיד ש411 עם מתיו פרי שוב. חמוד כזה
Mickey: [airplane noise] I'm a pretty airplane! Board me! [airplane noise] Murray: He's a little off. J.D.: He smells like fuel. Murray: He's an airplane.
שיר השבוע: Joshua Radin- Closer
תמונת השבוע: כן כן ספונג' היקר
סופש מעולה לכולם, תעשו חיים, תנוחו מלא
ושמרו על עצמכם

Angelus

New member
רון

מתי החלפת חתימה? ושלחי לי את כל השירים של ג'ושוע.

למעלה