קבלת ראשון (המון שירים)
משהו טוב שקרה השבוע: - נסיעה לכנרת... או יה. - מסיבת הפתעה לידידה חח - גיליתי שבעבודה החדשה (אני מתחיל לעבוד ברביעי) יש הכי אחלה תנאים בעולם. אה, ואלמוג יעבוד איתי. - דחו לי את הגיוס.. ביום. חחחחח משהו רע שקרה השבוע: - מתחיל בנ', נגמר בה'. ואני אפסיק להרחיב. - נשרפתי בכל הגב בגלל הכנרת... לעזאזל עם השרב הזה. חוץ מזה שלא השגתי שם אף אחת! חח משהו שאני מחכה לו השבוע (חה, גיוונתי): - להתחיל לעבוד ולראות כמה אני סובל שם. משהו מצחיק שקרה השבוע: - וואו, יש המון קטעים מהכנרת... אבל אני אציין אחד. שחינו לנו כולנו במים, והיו שם איזה 2 בנות שקודם שאלו אותנו "מה השעה". קיצר, אני, שי ותומר התקרבנו אליהן כדי לרחרח ולראות אם הן שוות משהו. פתאום נקלענו לשיחה. מישהי על החוף: זה נפל לי! מישהי בים: אז תכניסי את זה לשקית. ואז, תומר, בשיא הטאקט שלו - "מה? היא חירבנה שם?" אני ושי התחלנו לבכות שם... ופתאום הזאת בים צועקת לו "פעם הבאה תספר בדיחות יותר מצחיקות, בסדר?" ואז אני ושי פשוט ברחנו משם, הוא צלל. גם מצחיק אותי שאחרי זה המשכנו לדבר איתן ולהכיר חח מעשה טוב שעשיתי השבוע: תשכחו מזה אני לא בנאדם נחמד.. סרט השבוע: אין פרק בסדרה: הפמלייה, כרגיל... לא רע בכלל. התחלתי גם לראות המשרד. סדרה דווקא מצחיקה. אה, וכמובן... You're Welcome הפרק ה-100 של אנג'ל שהוא אחד הדברים הכי עצובים בעולם, ו-Smile Time של אנג'ל שהוא אחד הדברים הכי מצחיקים בעולם. שירי השבוע: Morcheeba - Fear and Love מדהים Mat Kearney - Undeniable Mat Kearney - Crashing Down Mat Kearney - Girl America Mat Kearney - In The Middle הזמר הזה נשמע בול, אבל בוללללללל כמו כריס מרטין. והוא אמריקאי בכלל. זה נוראי. והנה כמה מהאוסף המגניב של 101 שירי אינדי: The Coconut Monkeyrocket - Bumblebee קטע "אינסטרומנטלי" בלבד, אבל ממש מגניב וקצבי. VHS or Beta - Can't Believe A Single Word להקה ממש מגניבה, עושה מן דאנס רוק כזה. שיר מקפיץ. Pale Young Gentleman - Clap Your Hands חחח שיר הזוי, מלהקה הזויה. The Dykeenies - Clean Up Your Eyes אוי, פשוט שיר ענק. לא משהו מיוחד, סתם ענק. Bowerbirds - Dark Horse שיר שקט, להקה אקוסטית כזאת עם צ'לו וכינורות. כמו שאני אוהב. Bumblebeez - Dr. Love חחחחח אחד השירים המופרעים ביותר Prints - Easy Magic שיר ממש חמוד.. ווהוהוהווה דודודודודודו..דודודודו.. The Honorary Title - Finally Understood קצת אימו, שיר אקוסטי.. ממש טוב Chuck Regan - For Broken Ears סתם שיר נחמד The Go! Team - Doing It Right שיר מאוד רועש. ומאוד טוב. Jesca Hoop - Intelligentactile 101 חח היא לא רעה... שיר חמוד, ילדותי ואלקטרוני כזה Eisley - Invasion אוי, שיר טוב. סתם אינדי עם סולנית, אבל טוב. Operator Please - Just A Song About Ping Pong חחחח השיר הכי אדיר בעולם. הוא קצבי וסופר-מהיר, ומופרע. והוא פשוט שיר על פינג פונג. חובה. Cherry Ghost - People Help The People שיר טוב... אין מה להרחיב Stephen Fretwell - Scar גם פה אין מה להרחיב, פשוט Singer/Song-Writer רגיל. Monkey Swallows The Universe - Science השיר שהכי אהבתי מאוסף. סולנית עם קול מדהים, שיר שקט ואקוסטי, עם הרבה צ'לו ברקע.. ואפילו חליל... אווו.. The Brunettes - Stereo (Mono Mono) חחח שיר ענק!!! לפי השם אתם יכולים להבין שיש קטע בסטריאו, וכל רמקול בנפרד. זה פשוט ענק. After all these years the only thing that keeps us apart are the speakers Of Montreal - Suffer For Fashion סתם שיר כיפי The Figurines - The Air We Breathe שיר יפה... נשמע כמו משהו ישן DeVotchka - The Enemy Guns חח אין מה לעשות... חייבים פשוט לאהוב מוזיקה צוענית. זה כיף. The Thrills - The Midnight Choir אוי שיר פשוט טוב. כולכם תאהבו. Rilo Kiley - The Moneymaker אההה שיר ענק. יש לו ריף אדיר. Superfamily - The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night שיר לא רע בכלל. חבל שהשם ארוך. אני אוהב כשהסולן קצת משתגע מהשירה השקטה בהתחלה New Young Pony Club - Tight Fit שיר אלקטרוני מעצבן, אבל יש קטע שגורם לי לאהוב אותו ממש חח GOT TO GET, INTO IT Gravenhurst - Trust אוי, פשוט שיר טוב, אווירתי כזה. The Coral - Who's Gonna Find Me אני מניח שלא צריך להרחיב עליהם Tokyo Police Club - Your English Is Good לא, להקה טוקיו הוטל, להקה יותר טובה. שיר ממש כיפי.