קבלת שבת

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בחפירות לייד ירושלים והיה נחמד מאוד. סרט השבוע: "כשהארי פגש את סאלי"
"Heathers" (או בשמו הנוראי בעברית "מלכות הכיתה") - הרבה זמן רציתי לראות את זה, ולא התאכזבתי. "דוגמה" - מצחיק ונהדר. "שושנת קהיר הסגולה" ו"לפרק את הארי" של וודי אלן. הראשון חביב מאוד אבל לפרק את הארי זה סרט מצויין. פרק בסדרה: פרק הסיום של העונה השלישית ב"בנות גילמור". אפילו הזלתי כמה דמעות בנאום הפרידה של רורי. פרק בסקראבס: הפרק בו גונבים לאליוט את כל הרכוש שלה. שיר השבוע: Joni Mitchell - All I Want Joni Mitchell - Twisted David Bowie - Suffragette City Cake - Short Skirt, Long Jacket Wang Chung - Dance Hall Days Corey Hart - Never Surrender The Raconteurs - Steady As She Goes The Matches - What Katie Said XTC - Dear Madam Barnum XTC - The Smartest Monkeys

steelwater

New member
יש לך טעם מוזיקלי

מאד אקלטקטי, ומגניב. כשהארי פגש את סאלי" זה אחד הסטרים הכי יפים בעולם ו"Heathers" זה אחד הסרטים החזיקם הושורטים. הוא הזוי על כל המוח. סרט ענק. דוגמא זכור לי לטובה.

steelwater

New member
אקלקטי

זה אומר שיש לך טעם מאד מגוון, שאת שומעת מפה ומשם ואוהבת כל מיני סגנונות של מוזיקה.

Roncha87

New member
דוגמה גדול

אני יכולה לראות אותו מיליון פעם ולא ימאס לי. כל פעם אני מוצאת שם משהו חדש מעניין.

Angelus

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: יום חופש, מסיבה טובה ביום חמישי ב'פראנויה', משחקי פינג-פונג (ניצחתי) משהו רע שקרה השבוע: ארוך מדי? משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: תורנות כלשהי. מחר.
מישהו בא לעזור לי? משהו מצחיק שקרה השבוע: מצחיק? יש לי משהו מעצבן -- הברזתי מהמשרד ממש מוקדם, עליתי על רכבת מת"א בשעה אחת ארבעים, נתקענו שעה בבית יהושע בשל 'שריפה בתחנת נתניה' -- ירדתי לרגע מהרכבת כי היה מסריח והרכבת המשיכה לנסוע. #@$$$. יש המשך יותר מרגיז, אבל לא משנה. מעשה טוב שעשיתי השבוע: שיט. לא זוכר, זה לא סימן טוב. סרט השבוע: Mortal Kombat 1 פרק בסדרה: ----- פרק בסקראבס: 117 (my student). איפה נעלמו פרקים כאלה? שיר השבוע: aidan hawken - actor/crush the films - black shoes
תמונת השבוע: ספיידי

alkai

New member
ספיידרמן!

נתתי את כל הפוסטרים והבובות של ספיידרמן לבן דוד שלי הקטן במעבר דירה, אני מתחיל להצטער. לא אמורים להתבגר עם השנים? יא אללה. ו- aidan hawken, אתם עוד תשמעו עליו. ותזכרו שאני ואיציק פרסמנו אותו לראשונה.

Angelus

New member
האמת - אתה,

ועם כמה ספויילרים בדרך, אבל מילא. חוצמזה, מי מתבגר? יודע כמה action figures של אקס-מן, באטמן וספיידרמן יש לי? בלי להתבייש. חוצמזה, כל המשרד שלי מפוצץ בפוסטרים של הסרטים.

Ch3nf3l

New member
לא ממש פעם ראשונה

כבר המלצתי על Crush לפני איזה 3 חודשים. תשאל את מוריה.

steelwater

New member
באמת איפה נעלמו?

ואחד הדבירם שאני היכ אוהבת בסקראבס, זה כשג'ידי מנסה להיות כמו דר' קוקס. היה צריך להוסיף את זה ל-100 סיבות בזמנו כשעוד לא היו 100 חחח.

mikmik000

New member
סופשבוע.. P:

למרות שטכנית כבר יום ראשון, אבל לא הספקתי לענות עד עכשיו חח. זהירות, חפירה. XD משהו טוב שקרה השבוע: שופינג בת"א D: קניתי כמה אקשן פיגרס חדשים של הסימפסונס, וכל מיני צמידים וחולצות. איציק, (אין לי כוח לתגובה חדשה) אני איתך.. לאקשן פיגרס אין גיל. :) משהו רע שקרה השבוע: הבי"ס משגע אותי עם העניין של המחוייבות אישית :X מצד אחד, בבי"ס אומרים לי שאני חייבת לסיים אותה עד סוף החופש, ומצד שני המתנ"ס אומר לי שאין מה לעשות שם כרגע. כל השבוע אני בטלפון שבור. ><" משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: כלום. :\ נגמר החופש :( משהו מצחיק שקרה השבוע: המצאתי ביחד עם עוד כמה אנשים שיטה נורא משעשעת לשגע אנשים במסנג'ר. פותחים שיחת וועידה עם מישהו שלא מכיר את זה, וגונבים לו את הפונט, כינוי ותמונת תצוגה. ככה האיש רואה מיליון אנשים עם אותו כינוי שלו, והוא לא יודע מי אלה, מי בשיחה בכלל, ומה קורה כאן. חלק מהאנשים היו בטוחים שזה באג, חלק היו בטוחים שאנחנו בכלל אנשים אחרים ולא הבינו מי הזמין אותם לשיחה ההזוייה הזאת, וחלק סתם היו בשוק או נקרעו מצחוק. מה גם, שברגע שהאיש האמיתי שם, כולם מתחילים גם לעבוד אחד על השני שהם הוא, כי אף אחד לא יודע בעצם מי זה מי.. זה נורא משעשע. תנסו את זה על החברים שלכם ותראו P: מעשה טוב שעשיתי השבוע: ממ.. תרמתי 10 שקל ל"לתת" בSMS. סרט השבוע: אוו השבוע דווקא ראיתי הרבה סרטים עקב המלצות P: אחד מהם בקולנוע-נוקד אפ [לא זוכרת איך קוראים לו בעברית ><"].. סרט חביב, ועוד כמה שראיתי במחשב: פורסט גאמפ, גרדן סטייט [כן, פעם ראשונה שראיתי], אוון הגדול מכולם, פייט קלאב, סטנד ביי מי, ושמש נצחית בראש צלול. כולם אחלה סרטים. בעיקר פייט קלאב ופורסט גאמפ שממש אהבתי. 3> פרק בסדרה: עונות 1 ו2 של איש משפחה [כן, אין לי חיים חחח]. פרק בסקראבס: כמה פרקים ראנדומלים מעונה 3 שלא חרשתי עליהם מספיק
שיר השבוע: כל מיני שירים חדשים שהורדתי השבוע של flyleaf והקיור. תמונת השבוע:

jess r

New member
באמת אחלה סרטים ../images/Emo13.gif

ובאשר לנוקד אפ, אם מישהו רוצה להזמין כרטיסים אבל מתבייש לקרוא לסרט בשם העברי המבחיל שלו ("הדייט שתקע אותי"), אתם יכולים להשתמש בזה: http://www.fisheye.co.il/static/lethalform.gif "מועדון קרב" ו"שמש נצחית" הם סרטים נהדרים ממש. הקיור
חשבתי כבר שאני היחידה בפורום שאוהבת אותם.

steelwater

New member
סרטים מעולים

רובם ראיתי והם סרטים מעולים. מה חשבת על Garden State? ל-"Nokced Up" קוראים בעברית "הדייט שתקע אותי". הוא היה רק חביב? אני רוצה לראות אותו.

mikmik000

New member
גרדן סטייט היה די טוב..

בגלל זאק, אבל לא מעולה כמו שציפיתי שהוא יהיה P: קצת הרגיש לי בהתחלה חסר פואנטה. אבל אהבתי את הסוף. 3> ונוקד אפ נחמד. הוא לא הצחיק אותי בטירוף, אבל הוא שווה צפייה. [חוץ מזה שיש שם קטע קצר שיורדים על מת'יו פוקס, שזה תמיד טוב XD].

למעלה