קבלת שבת

Roncha87

New member
סליחה- תיקון טעות

מושב/קיבוץ [רון, את גרה ביישוב מסד בצפון לייד צומת גולני, אל תתני לאף אחד לגרום לך לחשוב אחרת] סליחה על האי שפיות הזמנית. תודה.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif איך הצלחת ליפול לסיטואציה

שבה אתה נרדם עם שתי בנות במיטה?! משעשע. גדול הקטע עם המטפלת, תמיד קורים לי דברים כאלה.

Angelus

New member
רון, מילה אחת

סמים. [התביעה בדרך] סתם. איך? הבחור תותח.

alkai

New member
חחח...

מקרי בהחלט, ואל תאמיני לחיה או איציק. אני תמים ולא ממש תותח.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif

חבל שאין פה אייקון ששם אצבע ומותח את העין, אם אתה מבין למה אני מתכוונת

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif פונה להנהלת הפורומים

אני אישה עם קשרים בכל מקום

hodown

New member
צהריים טובים! [או משהו כזה]

משהו טוב שקרה השבוע: היה לאחותי יום הולדת. אחיינית שלי הגיעה ואחיה הקטן שלא מזמן נולד. היה מצחיק. החזקתי אותי, ויש לו עיניים אפורות יפייפיות :) [מה שלא מעודד כי לי היו עיניים כחולות כשנולדתי, ותראו איפה אני היום] משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי חיסון, והתנפח לי. אבל אני לא מתלוננת משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: הממ... PUZZLER [אם לצטט את רייצ'ל גרין], אין שום דבר. משהו מצחיק שקרה השבוע: אתם חייבים להיכנס לפה. זה באמת מצחיק. מעשה טוב שעשיתי השבוע: הבאתי למישהו את השאלות לתחקור סימולציה שלי. עזבו אל משנה סרט השבוע: גאווה ודעה קדומה עם קירה נייטלי- בפעם ה-50 מיליון. סרט טוב פרק בסדרה: אז ראיתי קייל XY ביום שלישי- זה סבבה. והמשכתי לראות אתמול באפי מפרק 107 [אני מבינה את הכינוי של עכשיו איציק.] ועכשיו אני בעונה השניה כבר. תודה לאל שזה השתפר. פרק 201 היה מגניב. פרק בסקראבס: ראיתי פרק בכל ערב מהעונה השישית. FRICK! שיר השבוע: המממ
לא היה לי זמן. תמונת השבוע: לחיים

Roncha87

New member
הוו.. אפלטיני../images/Emo99.gif

אני אחפש את המתכון לזה ואכין לכולכם יום אחד
סרטון גדול!!! חחחח זאת אחיינית שלך?! איזו מתוקה!! תגידי, גברת, מתי את מתחילה את השירות הלאומי?

hodown

New member
חחח כן זו האחיינית שלי. איזה ענקית היא!!

הרגה אותי: "ד....רבוקה!"
מאדם, אני מתחילה את השירות הלאומי בתחילת ספטמבר, ב-1 או ב-2. מדוע ולמה את שואלת?

hodown

New member
אני יודעת... לא ממש... אני אדם בלי לב או רגש

אני בדיוק מתאימה להיות רופאה

alkai

New member
חחח האחיינית שלך חמודה...

ואל תזרקי בדיחות צפויות ולא נאותות כתגובה. :p

hodown

New member
../images/Emo6.gif חח דווקא הפעם לא חשבתי על זה...

אתה העלית לא אני

hodown

New member
לא חשבתי על כלום חוץ ממשוואות ומילים

אני בתקופת פסיכומטרי. כמושכב כל העולם יודע

למעלה