טה טה
משהו טוב שקרה השבוע: נולדה לי בת-בת דודה חדשה
וגם הייתי אתמול במופע של עדי אשכנזי והיה פשוט קורע!!! משהו רע שקרה השבוע: לא יודע. היה דיי בסדר. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לא נראה לי שיש כזה דבר...
משהו שאני לא מחכה לו שבוע הבא: סוף החופש!!!
משהו מצחיק שקרה השבוע: המופע של עדי אשכנזי כמובן. רוצים בדיחה?
סתם נו אני לא רוצה להרוס תלכו לראות =] אה כן אבל היה קטע ממש מצחיק שהיא שאלה את הקהל מה הגברים עושים בבית ואיזה אחד אמר "מפשעות" והיא מה זה ירדה עליו
היא אמרה לו שהקטע הזה של מטרוסקסואל לא עובד עליה שפשוט יגיד שהוא גיי וזהו
וגם היא סיפרה משהו בקטע הזה שלפעמים גברים מתחילים איתה ומזהים שהיא... עדי אשכנזי... אז איזה פעם אחת היא יצאה למועדון והשירותים שם היו גם לגברים וגם לנשים והיא עומדת שם בתור עם עוד כמה אנשים והיה שם גבר אחד והם התחילו להסתכל אחד על השני והוא מצא חן בעיניה ואז הוא ניגש אליה ואמר לה "אם כבר אנחנו עומדים כאן בתור, למה שלא תשלפי איזה בדיחה?" אז היא אמרה לו "למה שלא תשלוף את הזין שלך וכולנו נצחק"?
די כמעט נפלתי מצחוק. ואז היא אמרה שהיא לא באמת אמרה לו את זה אבל איזה מעצבן זה כשאומרים לך דברים ואתה לא יודע מה להגיד ואז בלילה אתה מתחיל לחשוב מה היית יכול להגיד לו ואז הוא עונה לך בחזרה ואתה עונה לו. ואחר כך כשאתה מספר לחברים שלך מה קרה, אז אתה מספר להם שאמרת לו מה שחשבת עליו אח"כ
בקיצור תלכו לראות זה כזה מצחיק!!! מעשה טוב שעשיתי השבוע: הלכתי למופע של עדי אשכנזי כאילו דה Oo וגם עשיתי בייביסיטר לבת-בת דודה שלי סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרטים. אבל באופן כללי אז תראו True Romance! פרק בסדרה: אממ... לא יודע... לא היה משהו מדהים השבוע. בעצם פרק 39 ב"מסכים" שהסתיימה העלילה של תומאס ונעמה
אה וגם פרק 3.15 בסקראבס. (נראה לי שזה המספר). עם ווסלי!!!
פרק בסקראבס: השבוע ראיתי רק את 6.01 והוא היה אחלה!
כבר הורדתי את כל העונה ביומיים האחרונים ככה שבשבוע הבא אני אראה "קצת" יותר פרקים =] שיר השבוע: Everyday של Buddy Holly תמונת השבוע: