קבלת שבת

Roncha87

New member
חחחח אני יודעת

הצבא עושה הכל, מוחק את הזיכרון, משבש את הדיקציה המוטוריקה והמחשבה. בקיצור הצבא הופך אותך למשהו בלתי מוסבר שאין לו שום יכולת להיות הגיוני. גם לי זה קרה. אך אל דאגה יעל, זה עובר חמש דקות אחרי שמשתחררים

creepy creep

New member
תתחדשי!

על השיער, על הדיסקים ועל כל שאר המתנות. הדיסק של היהודים טוב? אני רוצה לקנות אותו או את של מטרופולין. שבוע טוב

Roncha87

New member
תודה ../images/Emo13.gif

עכשיו כשאבא שלי התקין לי את המערכת החדשה והחתיכה שלי אני אשמע את הדיסק ואגיד לך מה דעתי. אבל בכל מקרה, זה היהודים, חובה לקנות כאילו!
שבוע טוב יקירתי

SAMAR

New member
שבת אמת!!!

משהו טוב שקרה השבוע: כל השבוע הזה היה חגיגה אחת ענקית, כל יום היה דבר טוב שקרה :) משהו רע שקרה השבוע: אין!!!! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: נסיעה לאילת עם חבר נורא טוב, או סתם להיות אצלו, גושי3>, ועבודה. משהו מצחיק שקרה השבוע: חחחחח הסתובבנו כמה חברים בדיזינגוף סנטר, ורצינו לעשות הדפסים על בוקסרים אז חיפשנו מקום עם בוקסרים אז ידיד שלי שואל איזו אישה "סליחה, את יודעת איפה יש תחתונים?", זה היה כ"כ מצחיקקקק. מעשה טוב שעשיתי השבוע: לא יודעת תאמת...בטח נתתי למישו כמה שקלים או שמתי בקופת צדקה משו. סרט השבוע: ארתור 3> [כן אני עושה מרתון קלייב אואן, הוא מושלם] פרק בסדרה: האוס- חולת הסיפה, דקסטר- פרק ראשון, אגב גליתי משהו מטריד נורא, מי שרואה דקסטר יודע שהוא אוסף דגימות דם ושם בקופסא, השבוע מצאתי אצל אבא שלי אותו דבר נורא נבהלתי חחחחח [אבא שלי רופא, אז זה נורמלי, זה עדין מטריד נורא]. פרק בסקראבס: החתונה של טרק וקרלה..דווקא פרק לא כזה מוצלח לדעתי... שיר השבוע: come what may מתוך מולין רוז', איזשהו שיר שבועז מעודה שר בחצי גמר XD [כע אני רואה כוכב נולד, אבל רק את הקטעים שבועז מופיע X: ] תמונת השבוע: הופההה

steelwater

New member
Seasons may pass

Winter to spring But I'll love you 'Till the end of time זה שיר כל-כך חמוד ומרגש. יואן מקגרגור הוא שחקן מדהים, זמר מדהים וכל-כך יפה... קלייב אואן אחד המדהימים גם. שמחה שהיה לך שבוע כל-כך טוב! מקווה שגם הבאים יהיהו ככה.

TheLost

New member
טה טה

משהו טוב שקרה השבוע: נולדה לי בת-בת דודה חדשה
וגם הייתי אתמול במופע של עדי אשכנזי והיה פשוט קורע!!! משהו רע שקרה השבוע: לא יודע. היה דיי בסדר. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לא נראה לי שיש כזה דבר...
משהו שאני לא מחכה לו שבוע הבא: סוף החופש!!!
משהו מצחיק שקרה השבוע: המופע של עדי אשכנזי כמובן. רוצים בדיחה?
סתם נו אני לא רוצה להרוס תלכו לראות =] אה כן אבל היה קטע ממש מצחיק שהיא שאלה את הקהל מה הגברים עושים בבית ואיזה אחד אמר "מפשעות" והיא מה זה ירדה עליו
היא אמרה לו שהקטע הזה של מטרוסקסואל לא עובד עליה שפשוט יגיד שהוא גיי וזהו
וגם היא סיפרה משהו בקטע הזה שלפעמים גברים מתחילים איתה ומזהים שהיא... עדי אשכנזי... אז איזה פעם אחת היא יצאה למועדון והשירותים שם היו גם לגברים וגם לנשים והיא עומדת שם בתור עם עוד כמה אנשים והיה שם גבר אחד והם התחילו להסתכל אחד על השני והוא מצא חן בעיניה ואז הוא ניגש אליה ואמר לה "אם כבר אנחנו עומדים כאן בתור, למה שלא תשלפי איזה בדיחה?" אז היא אמרה לו "למה שלא תשלוף את הזין שלך וכולנו נצחק"?
די כמעט נפלתי מצחוק. ואז היא אמרה שהיא לא באמת אמרה לו את זה אבל איזה מעצבן זה כשאומרים לך דברים ואתה לא יודע מה להגיד ואז בלילה אתה מתחיל לחשוב מה היית יכול להגיד לו ואז הוא עונה לך בחזרה ואתה עונה לו. ואחר כך כשאתה מספר לחברים שלך מה קרה, אז אתה מספר להם שאמרת לו מה שחשבת עליו אח"כ
בקיצור תלכו לראות זה כזה מצחיק!!! מעשה טוב שעשיתי השבוע: הלכתי למופע של עדי אשכנזי כאילו דה Oo וגם עשיתי בייביסיטר לבת-בת דודה שלי סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרטים. אבל באופן כללי אז תראו True Romance! פרק בסדרה: אממ... לא יודע... לא היה משהו מדהים השבוע. בעצם פרק 39 ב"מסכים" שהסתיימה העלילה של תומאס ונעמה
אה וגם פרק 3.15 בסקראבס. (נראה לי שזה המספר). עם ווסלי!!!
פרק בסקראבס: השבוע ראיתי רק את 6.01 והוא היה אחלה!
כבר הורדתי את כל העונה ביומיים האחרונים ככה שבשבוע הבא אני אראה "קצת" יותר פרקים =] שיר השבוע: Everyday של Buddy Holly תמונת השבוע:

hodown

New member
מזל"ט על בת הדודה!

תנדב תמונה או משהו... חחחח ".... וכולנו נצחק" זה טוב!

steelwater

New member
הציטוט ענק חחחחחחחחחח!

יו, ציטוט גדול. אני חייבת לרואת יותר באפי. מזל טוב על הבת דודה החדשה! שמחה שנהינת בהופעה. אני רוצה לראות ת'סרט הזה כבר כמה זמן.

alkai

New member
גוד שבס...

משהו טוב שקרה השבוע: חזר האינטרנט אחרי שבוע נטול רשת. בגלל כל המעבר דירה. משהו רע שקרה השבוע: אין מזגן אחרי 1 בלילה, בא למות. ירידה באיכות החיים. פעם היה לי מזגן פרטי ולא משותף. בע. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: נראה לי ווליום, לא בטוח שאני אלך בסוף, אבל שיהיה. משהו מצחיק שקרה השבוע: ידידה טובה ואחותה באו לראות את הבית החדש בשעה קצת מוזרה, 2 בלילה. בכל מקרה, נרדמנו על אותה מיטה ואבא שלי נכנס וראה אותי עם שתי בנות במיטה. למרות שזה היה תמים, הוא החזיר אותי לירושה. מעשה טוב שעשיתי השבוע: זה דיי הזוי וזה קרה שבוע שעבר. איזו זקנה נפלה ולא הצליחה לקום בתוך הבית שלה, וקראה לעזרה. אז באתי להרים אותה והכל. מה שעוד יותר הזוי זה שהיא הייתה המטפלת שלי כשהייתי קטן. מה הסיכוי. סרט השבוע: אפוקליפטו. למרות שהבמאי נאצי, סרט טוב. פרק בסדרה: חיי כסרט. יש את זה ב"יס", הומור משובח.
פרק בסקראבס: דווקא ראיתי השבוע, שגנבו לאליוט את כל החפצים וג'יי-די מנחם אותה בסוף. שיר השבוע: fly straight - Aidan Hawken (תודות לאיציק על התוכנה שהשיגה את השיר מהמייספייס המחורבן) Crush - Aidan Hawken Middle Of The Night - Sherwood Hide Another Mistake - Eighty Eight Bug Bear - Climber J-Kwon Feat. Good Charlotte - No More Cryin Got My Mind Made Up (feat. Outlawz & Kurupt) - 2pac Shaggy - Intoxication If Your Ready - Lafelle תמונת השבוע: תמונה ישנה של ג'אמפי.

hodown

New member
"תמים". מזמן הבנתי שאתה לא ממש תמים.

ומסתבר שאף אחד פתאום לא הולך לווליום. מה נסגר?

alkai

New member
לא יודע ../images/Emo2.gif

אבל מה לי ולמסיבות/הופעות, סתם במקרה הציעו לי לבוא וחשבתי על זה. נראה מה יהיה.

Angelus

New member
מי לא הולך?!

אני הולך וחצי. ולקחתי אפילו שני ימי חופש בשביל זה. אוהלים, שקי שינה וכל הבלאגנים.

Angelus

New member
חח, אני אקח gps איתי,

נראה אם המכשיר הארור מכיר מושב בשם מסד.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif ברור שכן

חוצמיזה, אין צורך, אני GPS מהלך, אני כמעט אף פעם לא מתקלקלת וגם אני יעילה באוזר הצפון

steelwater

New member
מסד

יהיה מצחיק אם הוא יכוון אותך לישוב השני בשם הזה בדרום...

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif

זה יכול להחזיר לו על כל הפעמים שהוא חשב שאני גרה ביישוב/קיבוץ

למעלה