קבלת שבת.

mikmik000

New member
דווקא לא צפיתי את זה. ../images/Emo58.gif

תראה.. ראיתי את כל הפרקים ברצף על גבי יום וקצת.. אני מניחה שאולי אם היה לי יותר זמן לחשוב על זה הייתי חושבת על האפשרות הזו, אבל דווקא הייתי בטוחה שהרוצח זה או השוטר השחור הזה שכל הזמן עוקב אחריו, או שזה יהיה קרוב משפחה כלשהו שלו [וצדקתי, אבל פשוט לא צפיתי שהוא יהיה אח שלו].

alkai

New member
../images/Emo58.gif למרות שהסדרה גאונית,

ברגע שראיתי את הרופא הזה(אח של דקס), ידעתי שהוא הרוצח.

steelwater

New member
פרק אחרון של עונה ראשונה

"Oh, and Perry, you know what happened when I 1st met your little protege here? We had sex, and it was goood." חחח! מצטערת על הפרידה!

Roncha87

New member
שבת שלום ../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה השבוע: כל המשפחה פה. כמעט.זה כיף כי כל האחים של אמא שלי רחוקים מפה, אחד ברמת גן, אחד באנגליה ואחד בדנבר, כך שלמרות כל העצב מסביב נעים לי שכל המשפחה פה. הכרתי כל מיני קרובי משפחה שלא ידעתי על קיומם, והם אנשים אדירים. בעיקר את האחיות של סבא שלי שעד לפני יום רביעי לא ידעתי שיש לו אחיות בחיים. הן אדירות. משהו רע שקרה השבוע: -- משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: המפגש, כי הכנתי מלא דברים ואני שוקדת על זה כבר כמה שבועות. ציטוט השבוע: אוקיי סיטואציה- אשתו של דוד שלי [דודה שלי] היא בת 60+ יש לה שלושה ילדים המבוגר ביניהם בן 30+ ויש לו שני ילדים. אתמול בערב ישבנו לארוחת ערב בבית של סבא שלי והיא אחראית על כל האוכל וכו'. פתאום היא אומרת "טוב תקשיבו כולם, יש לי הכרזה" אז אח שלי הגאון קומי הזה פתאום אומר "את בהיריון! קולולולולו"
אחד הגדולים. היא אומרת לו "מה זה איך שמועות רצות מהר!" אז אח שלי עונה לה "בעלך חילק פה סיגרים ממקודם". אח שלי. גאון עולם.
סרט השבוע: לא ראיתי. פרק בסדרה: כנ"ל פרק בסקראבס: האמת שביום שני ראיתי עם אחותי את My way home שוב כי רציתי להראות לה. פרק גדול. שיר השבוע: כל השבוע אני מעבירה בדיסק באוטו בין Keane- Bedshaped לבין Joshua radin- Winter וכל פעם שג'ושוע שר את your voice is all I hear somehow אני בוכה. עצוב. תמונת השבוע: שקיעה, שוב. אנשים יקרים, תודה על כל המילות עידוד, אני מעריכה את זה מאוד. שיהיה לכם סופשבוע נעים, רגוע וטוב. תשמרו על עצמכם.

hodown

New member
חח אח שלך הרג אותי...

משפחה של מחוננים אתם
I LOVE YOU וכמו שהסכמנו: יהיה בסדר.

steelwater

New member
../images/Emo24.gif

יופי שאת לא מקשיבה לשניים מהשירים הכי עצובים חחח! אחותך אהבה את הפרק?

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ביום ראשון היה לאמא יומולדת
ביום שלישי 2 חברות של אמא ישנו פה והיה נחמד. אבא קיבל עבודה בירושלים והוא עובר למעלה אדומים או משהו באזור. זה טוב שהוא קיבל עבודה, אבל האמת היא שאהבתי את זה שהוא גר במרכז, כי אז הייתי מבלה סוףשבוע במרכז ועכשיו אני סתם אסע פה לייד וזה לא יהיה כל כך מאגניב. קמתי כל יום ב-11 לראות בנות גילמור ב-11 וחצי וזה עושה הרגשה טובה. למעשה, אני רואה את זה פעמיים ביום כי יש שידור חוזר ב-5 ורבע. אתמול אמא חגגה יום הולדת במסעדה בראשון לציון והיה כיף, היו המון אנשים והיה שמח. קרובי משפחה היו וסיפרו הבן שלהם התארס ושנה הבאה הוא מתחתן
אחר כך ישנו אצל חברה של אמא בפתח תקווה וישבנו עם עוד 2 אנשים בבית שלה עד 5 וחצי בבוקר ושתינו וויסקי ודיברנו. היום נסענו עם מלא אנשים לפיינטבול. לא נראה לי שפגעתי במישהו, מצד שני בי פגעו רק 4 פעמים, אחד מהם אפילו לא נחשב כי בדיוק הייתי פסולה והלכתי לביתן וזה גם בכלל היה ברגל וברגליים וידיים זה לא נחשב
אחד מהחבר'ה, הוא גר באחד הביתנים האלו שיש לייד הפיינטבול (אני מניחה שמשכירים אותם לתיירים, אבל הוא ממש גר שם בינתיים), אז אחרי הפיינטבול, והיה חם והכל, הלכנו להתקלח אצלו, ובנוסף לכל זה גם מישהו מהחבר'ה מכר את הציוד סנפלינג שלו כי הוא חוזר לרוסיה והוא נתן לי ולאמא במתנה איזה משהו נחמד מאוד
משהו רע שקרה השבוע: מישהי שקיוויתי שתבוא ליום הולדת ולפיינטבול לא באה. יש לי תחושת פוסט-אירוע, כשקולטים שיכולתם להנות יותר ופתאום הכל נגמר. הרגשה רעה באופן כללי והכל מדכא כזה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לראות בנות גילמור
פרק בסדרה: "בנות גילמור" - כל הפרקים ששודרו השבוע. פרק בסקראבס: מה ששודר. שיר השבוע: XTC - Then She Appeared Barenaked Ladies - Be My Yoko Ono

Roncha87

New member
חחחח וויסקי

אח שלי, ברמן והוא חולה על וויסקי לכל סוגיו, פעם כשהיינו בקרואטיה הוא לקח אותי לפאב ללמד אותי על אלכוהול קצת, אז שאלתי אותו מה הטעם של וויסקי והוא אמר לי "יש לזה טעם של אוכף של סוס" חחח. ואז טעמתי וזה התיאור המדויק. בלאכס. שמחה שנהנית פיינטבול זה ענק! שבוע טוב

hodown

New member
את יודעת מה הכי הצחיק אותי בתגובה שלך?

"פעם כשהיינו בקרואטיה..."
זה היה טוב חחח

steelwater

New member
כן, ויסקי זה מגעיל

אני לא מבינה איך אנשים אוהבים את זה. ועדיין, ביום אחד השבוע באו אלי חברים ושתיתי דשי הרבה ממנו. היה גועל. אתה פוחד כל רגע שתקיא מזה חחח!

steelwater

New member
Barenaked Ladies../images/Emo99.gif

הו, איך אני אוהבת את הלהקה הזאת! מזל טוב לאמא! שמחה שהיה לך שבוע טוב. במקו לחשוב שהיה יכול להיות יותר טוב ועצוב שנגמר תגידי לעצמך "היה טוב וטוב שהיה" חחח.

hodown

New member
ומבורך...../images/Emo178.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יש חתיכים. אכלתי הרבה שלגונים. פחות חם לי. כן, אני יודעת אני מלאת חוויות. משהו רע שקרה השבוע: לא היה לי זמן לדברים רעים. אה- לא ראיתי את החדרים האחרים בבית שלי כבר מלא זמן. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: המפגש, ושבוע נטול סימולציות, הו... השמחה. ציטוט השבוע:"ללמוד מילים מילים מילים". סרט השבוע:אין חיה כזאת. פרק בסדרה: בתחילת השבוע [אז כשהיה לי טיפטיפה חיים] ראיתי באפי 101. פרק בסקראבס: לפני השינה: MY MISSED PERSEPTION. שיר השבוע: זה מותרות שאני לא יכולה להרשות לעצמי. אבל אם חייבים אז: היהודים- חופשי. תמונת השבוע: מי ייתן וכך יהיה

Roncha87

New member
אח איזה שיר איזה שיר

מדהים.
נחמד לך שהנק' שיא שלך הייתה זה שאכלת מלא שלגונים [בכלל עצם העובדה שאת אומרת "שלגונים" מאוד משעשעת אותי חחח
]

hodown

New member
מה לעשות. אני בן אדם משעשע...

אתם תיווכחו במפגש...

McFreaKy

New member
What's going to happen?

משהו טוב שקרה השבוע: התספרתי ואני מרוצה, הרבה חברים, כיף.
משהו רע שקרה השבוע: שום דבר מיוחד.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לא רוצה שבוע הבא, מתחילים שירות לאומי.
ציטוט השבוע: "For the last time Turk, I'm dominican!" סרט השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול, שוב?
פרק בסדרה: המיוזקל.
פרק בסקראבס: המיוזיקל.
שיר השבוע: I'm Dominican! , Friends Forever, Welcome to sacred heart. תמונת השבוע:

למעלה