שבוע טוב! ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: ביום ראשון היה לאמא יומולדת
ביום שלישי 2 חברות של אמא ישנו פה והיה נחמד. אבא קיבל עבודה בירושלים והוא עובר למעלה אדומים או משהו באזור. זה טוב שהוא קיבל עבודה, אבל האמת היא שאהבתי את זה שהוא גר במרכז, כי אז הייתי מבלה סוףשבוע במרכז ועכשיו אני סתם אסע פה לייד וזה לא יהיה כל כך מאגניב. קמתי כל יום ב-11 לראות בנות גילמור ב-11 וחצי וזה עושה הרגשה טובה. למעשה, אני רואה את זה פעמיים ביום כי יש שידור חוזר ב-5 ורבע. אתמול אמא חגגה יום הולדת במסעדה בראשון לציון והיה כיף, היו המון אנשים והיה שמח. קרובי משפחה היו וסיפרו הבן שלהם התארס ושנה הבאה הוא מתחתן
אחר כך ישנו אצל חברה של אמא בפתח תקווה וישבנו עם עוד 2 אנשים בבית שלה עד 5 וחצי בבוקר ושתינו וויסקי ודיברנו. היום נסענו עם מלא אנשים לפיינטבול. לא נראה לי שפגעתי במישהו, מצד שני בי פגעו רק 4 פעמים, אחד מהם אפילו לא נחשב כי בדיוק הייתי פסולה והלכתי לביתן וזה גם בכלל היה ברגל וברגליים וידיים זה לא נחשב
אחד מהחבר'ה, הוא גר באחד הביתנים האלו שיש לייד הפיינטבול (אני מניחה שמשכירים אותם לתיירים, אבל הוא ממש גר שם בינתיים), אז אחרי הפיינטבול, והיה חם והכל, הלכנו להתקלח אצלו, ובנוסף לכל זה גם מישהו מהחבר'ה מכר את הציוד סנפלינג שלו כי הוא חוזר לרוסיה והוא נתן לי ולאמא במתנה איזה משהו נחמד מאוד
משהו רע שקרה השבוע: מישהי שקיוויתי שתבוא ליום הולדת ולפיינטבול לא באה. יש לי תחושת פוסט-אירוע, כשקולטים שיכולתם להנות יותר ופתאום הכל נגמר. הרגשה רעה באופן כללי והכל מדכא כזה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לראות בנות גילמור
פרק בסדרה: "בנות גילמור" - כל הפרקים ששודרו השבוע. פרק בסקראבס: מה ששודר. שיר השבוע: XTC - Then She Appeared Barenaked Ladies - Be My Yoko Ono