קבלת שבת.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם. אני כל-כך עייפה... משהו טוב שקרה השבוע: חברה שלי באה לביקור בארץ של חודש וזה היה חודש פשוט מדהים! יצאנו כל-כך הרבה והיה כל-כך כיף. השבוע ביום שלישי היינו בחוצות היוצר ואז ירדנו לעיר ודיבנרו שעות על סרטים והיה ממש כיף. ביום רביעי הסתובבנו אני היא וידיד שלנו כל היום והיה ממש כיף. אז באנו אלי והצטרפו עוד כמה חברים וראינו סרט ואז שתינו קצת. ביום חמישי יצאנו לעשות לה מסיבת פרידה ובאו המון אנשים וזה היה ממש מרגש ומגניב. היה ערב מעולה וממש כיף! הלכתי לשיון ב-4:00 בבוקר וקמתי ב-6:00 ונסעתי לצבא חחח. ביו שישי הם לקחו אוית מהקרייה והלכנו לשחק בילאריד וגם היה ממש כיף. ראיתי המון סרטים! משהו רע שקרה השבוע: סגרתי שבת. אבל היא עברה די מהר והייתה די נחמדה. אני קרועה מעייפות ובוקשי ישנתי בחודש האחרון! אבל עשיתי דברים ממש כייפים אז זה סבבה. אני רבה כל הזמן עם חברה שלי. יש לי אלרגיה רגשית אליה וזה מבאס כי אני אוהבת אותה ולא רוצה להפסיק להיות חברה שלה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: המפגש!
ציטוט השבוע: סרט השבוע:הניצון - סרט ענק! סרט כל-כך חזק. הוא מטורף, גאוני, מצחיק וקצת מפחיד ומעורר חלחלה חחח. זה סרט ששיחק בו ג'ק ניקולסון, ביים אותו סטנלי קובריק והוא מבוסס על ספר של סטיבן קינג. אתם יכולים לנחש איזה מטורף, מפחיד ומצחיק הוא חחח! חצי נלסון - סרט מעולה! היו לי המון הפרעות ברקע אבל ממש אהבתי אותו. סרט חזק, יפה ומרגש וראין גוזלינג הוא שחקן מצויין ונתן הופעה ממש טובה בסרט הזה. סיפור האהבה בלתי נשכח - זבלון נעורים אבל חמוד כזה. האמת התאכזבתי, חשבתי שיהיה יותר טוב. בכל זאת, די חמוד ונחמד. אני אוהבת את מנדי מור ושיין וויסט היה סבבה. המוזיקה בסרט ממש טובה, יש שמה בעיקר שירים של Switchfoot שהם להקה מעולה, אבל יש גם עוד שירים יפים של להקות אחרות. The Ex - ייייי! ראיתי את הסרט החדש של זאק!!!
היה למישהי בצבא וממש שמחתי. סרט חמוד וזאק מדהים וחמוד ומשחק מעולה כרגיל, אבל לא אהבתי את הסרט יותר מידי. היה כמה דברים מצחיקים אבל אני לא אוהבת סרטים שיש בהם הבכה עצמית וזה סרט שמלא בהבכה עצמית, בעיקר בדמות של זאק. פרק בסדרה: א-ב-ו-ד-ים! סדרה מעולה! הממ... ראיתי איזה 2-3 פרקים ואז הדיסק המעצבן והשרוט קפץ ועצר כל הזמן אז הפסקתי, רררר! פרק בסקראבס: נראה לי שלא ראיתי, אבל אני לא ממש זוכרת כרגע. שיר השבוע: Hedwig and the Angry Inch - The Origian of Love? הו, איזה שיר עצום!!! אני לא יכולה להפסיק להקשיב לו והוא שובר לי את הלב כל הזמן מחדש. Editors - Smokers Outside the Hospital Doors תמונת השבוע: סטיב קארל הענק ב-Little Miss Sunshine המעולה.

mikmik000

New member
באיזו עונה את באבודים?

אם אני כבר בשוונג של לצרוב לרון מיליון דיסקים [ועדיין לא סיימתי לצרוב הכל
], אני יכולה לצרוב גם לך את אבודים אם את רוצה. :)

mikmik000

New member
כן, כל העונות באיכות של DVDRIP..

אבל זה 20 דיסקים [וזו הסיבה העיקרית שלקח לי כ"כ הרבה זמן לצרוב לרון], אז אין מצב שאני יכולה לצרוב את זה שוב עד מחר.. אם אני אבוא למפגש הבא אני אצרוב לך. :)

creepy creep

New member
../images/Emo13.gif

בדקתי עם אחותי והיא אמרה שיש לה את כל העונות על דיסקים, אז אני לא צריכה. תודה בכל זאת:)

steelwater

New member
איזו חמודה!

כי זה לא ממש מוריד לי... אני בפרק 6 בעונה השנייה. יש סיכוי שהיום? אני אביא דיסקים בכל מקרה. תודה!!!!

mikmik000

New member
אממ נשארו לי רק 2 דיסקים ריקים..

אז אני יכולה לצרוב לך רק את העונה השניה. אני אביא לך את זה היום. :)

למעלה