קבלת שבת.

Roncha87

New member
ניפ/טאק מצויינת

יוצא לי כל פעם במקרה לראות אותה וכל פעם שנגמר הפרק, אני ממש מתבאסת. היא מפתיעה אותי.

Ch3nf3l

New member
קיבולת שבת (ה-ר-ב-ה מוזיקה)

(אני בכלל אתאיסט!) משהו טוב שקרה השבוע: - אמ, עכשיו יש לי בית ריק לכמה ימים. או יה. - עוד כמה ימי עבודה -> עוד קצת כסף. משהו רע שקרה השבוע: - לא יודע.. ת'אמת.. לא יכול להצביע על משהו ספציפי אבל היה שבוע לא משהו. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - טסט נוסף. :\ - לקבל משכורת... וללכת להתפרע ציטוט השבוע: מהעבודה בניו פארם... אני: אין לא יודע יש לא רוצה אלמוג: לא רוצה מה? אני: לא יודע... אני: באמברס! (פאמפרס במבטא ערבי) עובד ערבי: שו באמברס? (אני מפגין חוסר טאקט מדהים) אלמוג: זה מלא אני: מה מלא? אלמוג: אני לא אמא שלך! והטופ... ילדה קטנה שהלכה עם המטפלת שלה לקניון וראתה חתול ורצתה ללטף... המטפלת: אל תגעי בו, אולי הוא מעביר מחלות. אני לא מרשה לך. הילדה: הוא לא מעביר מחלות. המטפלת: מאיפה את יודעת? הילדה: אני יודעת! המטפלת: את לא יכולה לדעת, ואני לא מרשה לך. הילדה: אני יודעת! אני יודעת! היה לי חתול!! ואני לקחתי אותו לרופא והוא אמר שהוא לא חולה!!! אני יודעת!! אני יודעת!! אני גידלתי חתול, לא את! ואני שאלתי את הרופא!! אני יודעת!! אני יודעת!! את לא אמא שלי אל תגידי לי מה לעשות! סרט השבוע: הכל מואר. סרט די אינדי בכיכובו של אלייז'ה ווד ומבוסס על הספר המדהים של ג'ונתן ספרן פויר. סרט מדהים בפני עצמו, שמביא נקודת מבט שונה על השואה. פרק בסדרה: אנג'ל היה לא משהו בכלל, אז אאלץ להגיד העונה הראשונה של הפמלייה. פרק בסקראבס: לא ראיתי שירי השבוע: Andrew Bird - Sovay Andrew Bird - A Nervous Tic Motion Of The Head To The Left Andrew Bird - Fake Palindroms בכלל, הוא פשוט מעולה. Rascal Flatts - From Time to Time Rascal Flatts - I'm Moving On טוב, זאת להקה שהיא מן גילטי פלז'ר. הם נשמעים בול כמו להקת בנים, א-לה בקסטריט או ווסטלייף, וכותבים בדיוק כמוהם, אך הם רוק-פופ שמשלב בתוכו בלוגראס וקאנטרי, והכינורות הם סיבה מצויינת לשמוע אותם. Doves - Words Doves - Pounding הרבה זמן רציתי לשמוע עוד שירים שלהם. הם לא רעים בכלל. Calexico - Above The Branch קטע אינסטרומנטלי חביב The Fiery Furnaces - Duplexes Of The Dead The Fiery Furnaces - Automatic Husband אותה להקה הזויה ומטורפת משבוע שעבר. Fields - Song For The Fields Fields - Charming The Flames Fields - You Don't Need This Song Fields - School Books Fields - The Death להקת אלקטרו-אינדי-רוק בריטית. שירים עם כמה אפקטים. סולן וסולנית יחד, ונגינה מהירה. עם דיסטורשנים שמזכירים סגנון שוגייזינג ואפילו מטאל לפעמים. פשוט אדירים. Mute Math - Without It Mute Math - You Are Mine הם פשוט מגניבים Brandi Carlile - Late Morning Lullaby Brandi Carlile - The Story Brandi Carlile - My Song Brandi Carlile - Wasted Brandi Carlile - Have You Ever תמיד צריכה להיות האמנית שמחברת אותי לצד הנשי שבי. חח סתם, היא אחלה.

creepy creep

New member
../images/Emo6.gif

"אני לא אמא שלך" חחחח ענק! בהצלחה בעבודה החדשה, ובטסט (למרות שאתה לא אוהב שאומרים לך את זה
)!

steelwater

New member
הרהב מוזיקה בהחלט

אני מאד אוצה להקשיב לכל ההמלוצת שלך, אבל אי מיול עושה בעיות!

alkai

New member
גוד שבס...

משהו טוב שקרה השבוע: היה יום הולדת למישהי מהכיתה, ונפגשתי אחרי הרבה זמן עם כל מיני חברים. היה נחמד. משהו רע שקרה השבוע: לא משהו יוצא דופן. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - ציטוט השבוע: אחרי שלא ישנתי לילה שלם, וניסיתי לנוח קצת על הספה בסלון. בת דודה שלי(בת 8): "אתה רואה משחק החיים? איזה מוזר זה שהוא אח של ליה, כי..." אני: "סתמי ותני לישון". סרט השבוע: הסימפסונס. פרק בסדרה: הפמליה. פרק בסקראבס: לא יודע בדיוק איזה פרק, אבל הבן של קוקס אמר לאיזו שמנה: "פאטי, פאטי, פאטי!"

creepy creep

New member
משחק החיים?

זאת לא סדרה/טלנובלה מלפני 4 שנים או משהו כזה? וזה הפרק השני בעונה השישית..

alkai

New member
לא יודע בדיוק.

אבל נראה לי שזה היה בערוץ 10. בכל אופן, אני רציתי לישון באותו רגע.

alkai

New member
ושכחתי מוזיקה...

הורדתי את האלבום who we are של Lifehouse, בגלל שדיברתם עליהם והיה לי לינק.
נחמד ביותר.

hodown

New member
קטע יפה עם הבן של קוקס זה ה- MAN CHECK.!

חחחח הציטוט מצחיק. מאוד אפילו. אבל אל תשתחצן גם אתה

Angelus

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: יצא לי לראות את כל המשפחה ביום רביעי: וחשוב מכך, היה אוכל טוב.
משהו רע שקרה השבוע: איפה להתחיל? נתקעתי במעלית, העבידו אותי במטבח, עליתי בטעות על רכבת לכפר סבא, בקושי ישנתי, הביאו לי עצבים אתמול. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: המפגש, לימודים וסוף השבוע. ציטוט השבוע: "Come on, Lee" כריס טאקר, שעת שיא 3
סרט השבוע: ראיתי גם מבול של צרות וגם שעת שיא 3. כריס טאקר לוקח את סטיב קורל, למרות שהסרט היה די נדוש. פרק בסדרה: לא יצא לי לראות כלום פרק בסקראבס: בע שיר השבוע: Mega Bass - Blind תמונת השבוע: הסדרה חסרה. שבת שלום וסופ"ש ארוך ורגוע.

Roncha87

New member
קלסטרופוביה!../images/Emo122.gif

הו קריפי. צרבו לי את העונה השלישית של לוסט והדי וי די שלי לא עובד
. מר גורלי

DrunkenBar

New member
שבת שלום...

משהו טוב שקרה השבוע: הממ.. כלום. משהו רע שקרה השבוע: וואי הרבה. העיקרי זה פרידה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שיגיע כבר... ציטוט השבוע: "זה מלידה או שנולדת ככה?" סרט השבוע: A MAN APART או בעברית. מילה של גבר. עם וין דיזל. כפרה עליו. פרק בסדרה: הפרק של דקסטר השבוע. גאד סידרה ענקית. פרק בסקראבס: הפרק האחרון שלא איזה עונה חח שכולם בבאסה כזה בגלל ג'ורדון... לא זוכרת קיצר. זה. שיר השבוע: פגישה עד קץ תמונת השבוע: כלום.......

hodown

New member
חחחחח! "זה מלידה..?"

דווקא לא ממש אהבתי את דקסטר. אבל ראיתי רק 4 פרקים. מצטערת על הפרידה
יהיה בסדר...

Ch3nf3l

New member
זה לא גאוני.

הטוויסט היה צפוי מקילומטרים. את ראית מיליון סדרות טלוויזיה, איך לא עלית על זה?

למעלה