קיבולת שבת (ה-ר-ב-ה מוזיקה)
(אני בכלל אתאיסט!) משהו טוב שקרה השבוע: - אמ, עכשיו יש לי בית ריק לכמה ימים. או יה. - עוד כמה ימי עבודה -> עוד קצת כסף. משהו רע שקרה השבוע: - לא יודע.. ת'אמת.. לא יכול להצביע על משהו ספציפי אבל היה שבוע לא משהו. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - טסט נוסף. :\ - לקבל משכורת... וללכת להתפרע ציטוט השבוע: מהעבודה בניו פארם... אני: אין לא יודע יש לא רוצה אלמוג: לא רוצה מה? אני: לא יודע... אני: באמברס! (פאמפרס במבטא ערבי) עובד ערבי: שו באמברס? (אני מפגין חוסר טאקט מדהים) אלמוג: זה מלא אני: מה מלא? אלמוג: אני לא אמא שלך! והטופ... ילדה קטנה שהלכה עם המטפלת שלה לקניון וראתה חתול ורצתה ללטף... המטפלת: אל תגעי בו, אולי הוא מעביר מחלות. אני לא מרשה לך. הילדה: הוא לא מעביר מחלות. המטפלת: מאיפה את יודעת? הילדה: אני יודעת! המטפלת: את לא יכולה לדעת, ואני לא מרשה לך. הילדה: אני יודעת! אני יודעת! היה לי חתול!! ואני לקחתי אותו לרופא והוא אמר שהוא לא חולה!!! אני יודעת!! אני יודעת!! אני גידלתי חתול, לא את! ואני שאלתי את הרופא!! אני יודעת!! אני יודעת!! את לא אמא שלי אל תגידי לי מה לעשות! סרט השבוע: הכל מואר. סרט די אינדי בכיכובו של אלייז'ה ווד ומבוסס על הספר המדהים של ג'ונתן ספרן פויר. סרט מדהים בפני עצמו, שמביא נקודת מבט שונה על השואה. פרק בסדרה: אנג'ל היה לא משהו בכלל, אז אאלץ להגיד העונה הראשונה של הפמלייה. פרק בסקראבס: לא ראיתי שירי השבוע: Andrew Bird - Sovay Andrew Bird - A Nervous Tic Motion Of The Head To The Left Andrew Bird - Fake Palindroms בכלל, הוא פשוט מעולה. Rascal Flatts - From Time to Time Rascal Flatts - I'm Moving On טוב, זאת להקה שהיא מן גילטי פלז'ר. הם נשמעים בול כמו להקת בנים, א-לה בקסטריט או ווסטלייף, וכותבים בדיוק כמוהם, אך הם רוק-פופ שמשלב בתוכו בלוגראס וקאנטרי, והכינורות הם סיבה מצויינת לשמוע אותם. Doves - Words Doves - Pounding הרבה זמן רציתי לשמוע עוד שירים שלהם. הם לא רעים בכלל. Calexico - Above The Branch קטע אינסטרומנטלי חביב The Fiery Furnaces - Duplexes Of The Dead The Fiery Furnaces - Automatic Husband אותה להקה הזויה ומטורפת משבוע שעבר. Fields - Song For The Fields Fields - Charming The Flames Fields - You Don't Need This Song Fields - School Books Fields - The Death להקת אלקטרו-אינדי-רוק בריטית. שירים עם כמה אפקטים. סולן וסולנית יחד, ונגינה מהירה. עם דיסטורשנים שמזכירים סגנון שוגייזינג ואפילו מטאל לפעמים. פשוט אדירים. Mute Math - Without It Mute Math - You Are Mine הם פשוט מגניבים Brandi Carlile - Late Morning Lullaby Brandi Carlile - The Story Brandi Carlile - My Song Brandi Carlile - Wasted Brandi Carlile - Have You Ever תמיד צריכה להיות האמנית שמחברת אותי לצד הנשי שבי. חח סתם, היא אחלה.