קבלת שבת.

Roncha87

New member
קבלת שבת.

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ציטוט השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום אנשים טובים. אני מקווה שאספיק למלא את השרשור, אם לא, אז שיהיה לכם סופשבוע נעים ושקט, שמרו על עצמכם.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: פולין! מסע חזק, מדהים, מרגש.. אין מספיק מילים לתאר אותו משהו רע שקרה השבוע: לא חושבת שיש כזה... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לראות הארי פוטר
ציטוט השבוע: "המסע לפולין נגמר, אך אם הוא באמת נשלם?" סרט השבוע: אני לא זוכרת איך קוראים לסרט אבל זה על מתאגרף באושוויץ... (משחק שם הגובלין מספיידרמן) פרק בסדרה: - פרק בסקראבס: - שיר השבוע: אביב גפן ואריק איינשטיין - יומן מסע תמונת השבוע:מחנה ההשמדה חלמנו. במקום הקטן הזה (שזה בעצם כל המחנה) נרצחו 350 אלף יהודים מלודג'! הודגש באמצעות מדגישומטיק

hodown

New member
פולין זה באמת משהו חזק...

תאמיני לי זה משהו שייחרט לך לעולמי עולמים. גם במובנים טובים...

Roncha87

New member
ואו פולין..

תמיד כששאלו אותי איך היה אמרתי שאי אפשר להגיד במילה אחת. צריך לשבת ולחפור בשביל להעביר את התחושה שמקבלים מהמסע הזה. מדהים.

steelwater

New member
תם אך לא נשלם

מזכיר לי את מה שאמרו לנו בסוף המסע... אני זוכרת גם שבסמינר אחרי המסע אז איזה מדריך טיפש רצה לדבר על איך שלמרות שהמסע עצמו מאחורנו ונגמר, אנחנו עדיין פועלים בתנועה וושהוא מקווה שזה יחזק אותנו בה ולעשות דבירם ולשנות, אבל הוא התחיל את זה במשפט בסגנון "זהו, המסע לפולין נגמר, היה, אין יותר, קפוט, לעולם יזחרו" וכולם נכנסו לדיכאון כי כל הסמינרים והמסע והכל הייתה חויה מדהימה חחח.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזה כי המדריך ממש טיפש

הייתה לנו הדרכה מדהימה! אני לא יודעת אם יכול להיות יותר טוב מזה. לנו דווקא הפגישות הכנה היו סיוט!!!

steelwater

New member
כן יכול להיות

אבל גם היו לנו עוד הרבה מדריכם ממש טובים. המדריך שלי היה ממש טוב. הפגישות הכנה שלנו היו בעצם שני סמינרים של 3 ימים לפני המסע, המסע ועוד סמינר של איזה יומיים אחרי המסע. היו גם כמה פגישות קטנות כמו עם ההורים וכ"ו. אני זוכרת שממנ נהינתי בכל הסמינרים וה היו עשויים ממש טוב. למדתי הרבה וזה גם ממש מגבש את הקבצוה שאתה נוסע איתה. אין, זה שונה לנסוע עם תנועות נוער ועם הביה"ס. לדעתי משקעים יותר ועושים את זה יותר נוח בתנועת נוער.

mikmik000

New member
סופ"ש.. :)

משהו טוב שקרה השבוע: הסרט של הסימפסונס בויאיפי בסינמה סיטי. 3> היה כ"כ מדהים. גם הסרט ענק, וגם הצפייה בויאיפי היא ממש חוויה בפני עצמה. ממליצה בחום [גם על הסרט וגם על הVIP] למי שעוד לא היה. משהו רע שקרה השבוע: גיליתי שמלא אנשים שהיו אמורים לבוא ליומולדת שלי לא יכולים לבוא בסוף. =\ משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: המפגש, והיומולדת כמובן D: ציטוט השבוע: I like men now!" XD" סרט השבוע: הסימפסונס כמובן.. P: פרק בסדרה: כל העונה הראשונה של ניפ טאק, וכמה פרקים של סיינפלד. פרק בסקראבס: כל העונה השישית.. [ובכך הושלם המרתון]. שיר השבוע: who we are-lifehouse תמונת השבוע: הכי מתאים לאווירה של השבוע שלי, הפוסטר של הסרט.. :)

Angelus

New member
ה-VIP ../images/Emo47.gif

הייתי שם בהארי פוטר 5 וברובוטריקים.

hodown

New member
זה לא די אממ.. יקר?

גם לי בא... :( ד"א אני מתחילה להוריד את כל [!] העונות של הסימפסונס מהתחלה. וזה כי אין לי אלפי שקלים בשביל לקנות אותם חח אז מה מסופר בניפטאק?

mikmik000

New member
חח כן, זה די יקר..

עולה 120 שקל לכרטיס.. בגלל זה חיכיתי שיהיה סרט שאני ממש מתלהבת ממנו בשביל ללכת. ניפ טאק מדברת על מנתחים פלסטיים שיש להם מרפאה פרטית, ופשוט מראה את החיים שלהם [אחד מהם רווק שדי מכור לסקס, ואחד מהם בעל משפחה שיש לו בעיות עם אשתו]. קצת קשה להסביר את זה, אבל היא דווקא די נחמדה. מה שכן, אם קטעי סקס\ניתוחים פלסטיים מרתיעים אותך, לא הייתי ממליצה לך לצפות בה. P:

hodown

New member
ניתוחים פלסטיים לא ממש, מכיוון שאני שוקלת

קריירה בכיוון הזה, אבל סקס- טוב זה כבר משהו אחר חח

Roncha87

New member
הו, VIP

למה לעזאזאל זה 120 ש"ח לכרטיס?! ארג.. צריך משכנתא בשביל זה חח. שמחה שנהנית, ובלי לבדוק בשום שרשור התפקדות אני זוכרת שיש לך יומולדת ב-15.8 נכון? אז מזל טוב כעת וגם לאח"כ

steelwater

New member
הסימפסונס סרט ענק!

אני מחכה שיותר אנשים שאני מכירה יראו אותו כדי שאני אוכל לדבר עליו איתם. זה משגע אותי שאני לא יכולה לדסר על הבדיחות בו חחח!!! אחד הקטעים החזקים ביותר בסרט היה החזיר והשיר שלו, נכון? חחח! סורי על היומהולדת. אני מתכננת לעשות מסיבה גדולה ואני פוחדת שלא יבואו הרבה אנשים, בעיקר כי הרבה מהצבא גרים רחוק.

mikmik000

New member
חחח כן.. ספיידר-פיג XD

ואח"כ כשהוא הלביש אותו כהארי פלופר חחחחח

SAMAR

New member
../images/Emo150.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מממ פגשתי אנשים חדשים? :\ משהו רע שקרה השבוע: יותר מדי.....X: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: יום ראשון, מפגש וטימור 3> ציטוט השבוע: - סרט השבוע: האיש שבפנים. פרק בסדרה: קיקי-ניפ/טאק. פרק בסקראבס: אתמול ראיתי הכל מהתחלה, אמממ...אז הפרק השני, מיי מנטור. שיר השבוע: oh is it love - hellogoodbye תמונת השבוע פחחחחחח:

למעלה