קבלת שבת

פורה

New member
הכוונה שלי זה

להיות מתי שצריך, לא להגרר להתנחלות סתמית...

בא לי לחפור!

-דבר טוב שקרה השבוע: וואו הרבה..
קניות לעל האש סוף החופש עם ליאור:)
קבוצות המשך! ווהו!
שלושה דיסקים חדשים: שלומי שבן, הבילויים וגבריאל בלחסן
ערב חפיפה תופס תאוצה!
-דבר רע שקרה השבוע: צריך לרדוף אחרי אנשים שיבואו לבנות את ערב החפיפה. לא כיף. וראיתי את הקומונריות החדשות
-איש השבוע: מעין, הקומונרית שלי.
-תוכנית השבוע: כוכב נולד:X - תוכניות לשבוע הבא: ערב חפיפה מטורף שלא נראה כמוהו בקן כרמיאל וביקום כולו!! (באמת יהיה אדיר.) -ציטוט השבוע: !!!Harry potter, harry potter- Ooh! Harry poter, Harry potter- Yeah ללא ספק.
-תמונת השבוע: האמת שהיא בכלל לא מהשבוע אבל היא כל כך מצחיקה:) סצינה מערב הפרידה מהקומונר שלנו, לפני כחודש..

פורה

New member
יש בעיות?

סתם, זה לא באמת כל קשקשתא, זה רק אני זוהר וידיד- מדי פעם, אני יותר נאמנה :)

baraluf

New member
השבוע

-דבר טוב שקרה השבוע: קניתי 2 דיסקים חדשים: שאנן סטריט, ולייזי גורדון. סוף סוף הביאו אותי לדברים הכיפיים בפיזיוטרפיה(הג'קוזי...) -דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי איזה וירוס, וישנתי רק ב-7 בבוקר
-איש השבוע: -תוכנית השבוע: רוב הזמן שהיה לי זמן פנוי, ניסיתי לישון... - תוכניות לשבוע הבא: לראות סוף סוף את הקומונרים החדשים. לקבל תעודת עיתונאי

abusername

New member
חחחחחחחחחח בר

פיפסת את ההתמוטטות של המבנה אומגה.. התורן הורוד עיקם את השער והוא כמעט שבר ריתוכים אבל השער לא נשבר... ופספסת אחלה שיחת צעקות עם הקומונריות(הישנות) מול החדשים בקשר לזה שלא היו פעולות בחופש הגדול...

איף.

-דבר טוב שקרה השבוע: כל השבוע כמעט נמחק לי.
-דבר רע שקרה השבוע: הקטע עם הזיקוקים בווליום.
-איש השבוע: חופית, וים.
-תוכנית השבוע: הנסיעה לווליום. וואו איך אני שמחה שזה עבר!
- תוכניות לשבוע הבא: זין על בי"ס, חזרות בלהקה.
-ציטוט השבוע: "טוב אנחנו קצת סוטים מהנושא" "אנחנו סתם סוטים" קסם הרגה אותי.
-תמונת השבוע: אני וים. מטושטש כמו החיים אבל נו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

דיליי D:

-דבר טוב שקרה השבוע: ממממ.מ.מ.מ.מ...ווליום D:. -דבר רע שקרה השבוע: זיקוקים ואזעקות בווליום.וגם וגם דאבל גיי1!!! -איש השבוע: נועה!! -תוכנית השבוע:..מ.מ.מ.מ.מ.מ.מ... - תוכניות לשבוע הבא:פורום מדצים ראשון :) -ציטוט השבוע:"נבו נולד בגואטלמה" בשוק "גואט-למה~!?" חחחחחחח. -תמונת השבוע: שבוע טוב..ובהצלחה בבצפר.ובקן בשנה החדשה.

למעלה