קבלת שבת

קבלת שבת../images/Emo9.gif

אז מה?שבוע אחרון לחופש..הא?באסה!!!! אבל מה בגלל שזה שבוע אחרון,נקפח אותו?נההה!! אללה קבלת שבת,או במילים אחרות:סיכום שבועי:) -דבר טוב שקרה השבוע: -דבר רע שקרה השבוע: -איש השבוע: -תוכנית השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: -ציטוט השבוע: -תמונת השבוע: מי ראשון?!:)

jast

New member
אני(ראשונה)

-דבר טוב שקרה השבוע: ראינו תקומונרים החדשים. הם חמודים טילים
-דבר רע שקרה השבוע: חח לא חושבת שהיה.
-איש השבוע: מממ אני:)
-תוכנית השבוע: תכננו השבוע לנסוע לשלומי, ואז אני אבקר את נירית כפרעליה.
- תוכניות לשבוע הבא:ווואא בצפר הא?:)
-ציטוט השבוע:-
-תמונת השבוע: באמת הרבה זמן לא העלתי תמונה שלי... אז זאת לא תמונת השבוע, אבל הצטלמתי במיוחד!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

TziMHoNoa

New member
אני גם

-דבר טוב שקרה השבוע: הופעה ממש טובה של יפעת נץ וחברים -דבר רע שקרה השבוע: לא פותחים את זה כאן. אה וגם הפסדתי בהתערבות (מארינה לא ניצחה). והאמת, כשחושבים על זה קרו הרבה דברים רעים, הקומונריות התגייסו, בוטלו הרבה דברים, ולא עשיתי משהו שהייתי צריכה, וגם הברזתי מראיון אישי למודיעין בלי לחשוב הרבה לפני (אבל זה טוב שהברזתי, אחרי הכל). אה, וגם עכשיו הייתי צריכה להיות בהופעה שממש רציתי או לפחות בירושלים ואף אחד מהשניים לא קרה. -איש השבוע: אלונה דניאל -תוכנית השבוע: לא כ"כ ראיתי טלוויזיה... - תוכניות לשבוע הבא: להתחיל שנה, לא יודעת. -ציטוט השבוע: הייתי מצטטת משהו מאיזה שיר של יפעת נץ, אבל אני לא זוכרת כלום... -תמונת השבוע: פסטיבל הגיטרה, אני לא אהיה שם :(

חזוז

New member
מממ

היה לי פעם דיסק צרוב עם מלא שירים, ביניהם כמה שלה, התרשמתי ממנה מאוד, היא תמיד נראתה לי הצלע החלשה במכשפות ומסתבר שלא, מוזיקאית לכל דבר.

גמני:)

דבר טוב שקרה השבוע: הממממ..ביקרתי את הגוננציקים שהיו בסמינר אצלנו,כמה התגעגעתי!ופגשתי תקומונרים החדשים,חמודים מאוד:) -דבר רע שקרה השבוע: הבוסית הבת כלבה מסריחה איכסה עליי צעקה עליי סתם בלי סיבה. וחברה שלי חזרה לגור לארצות הברית,לשנה. -איש השבוע: סולי..דיברתי איתה כל כךהרבה:) -תוכנית השבוע:לא ראיתי טלוויזיה.. - תוכניות לשבוע הבא: לבקר ביבנה(?),ערב חפיפה,להפסיק לעבוד,לחזור לבצפר,להפרד ממורן
-ציטוט השבוע: "תצאי מהההההההההלם!" עזבו,בדיחה פרטית של אופיס דיפו:) -תמונת השבוע: הכלבה של דודה שלי,סתם כי היא חמודה..ואני מתגעגעת אלייה המון...

jast

New member
בדרכ..

מחכים שאנשים יגיבו קודם בשביל לא לצאת טיפשים.

אאאאאאני.

-דבר טוב שקרה השבוע: סלקום ווליום, כ"כ. -דבר רע שקרה השבוע: כל הקטע שאיזה שעתיים חברים שלי לא ענו לי בווליום. וזהו:) -איש השבוע: רונש, מאיה, טירי. -תוכנית השבוע: כוכב נולד- הגמר! ["דור הלל- אתה הכוכב שלי!"] - תוכניות לשבוע הבא: לימודים?>< -ציטוט השבוע: היו כ"כ הרבה שאני כבר לא זוכרת. -תמונת השבוע: כשיעלו תמונות מהווליום אני אעלה לפה.

yadiderel

New member
פעם ראשונה שאני עונה לזה.. הגיע הזמן

-דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את הקומונריות החדשה, ואני ממש מרוצה. חבר טוב שלי בא אליי ל-3 ימים. הצלחתי לשפר את הציון שלי בפסיכומטרי!! -דבר רע שקרה השבוע: חוסר רציני בשעות שינה (הבחור הנ"ל אשם בכך). אחותי קנתה כרטיס טיסה לכיוון אחד, 5 שנים לארנטינה. -איש השבוע: בועז מעודה, כמובן. וגם הבחור הנ"ל. -תוכנית השבוע: הגמר של כוכב נולד, 3 פרקים ברצף של "הפרקליטים". - תוכניות לשבוע הבא: בית ספר סוף סוף, ושבוע חפיפה עמוס ומטורף לגמרי, כל יום בקן!! -ציטוט השבוע: "מנגן ושר" / אבנר גדסי -תמונת השבוע: 1) תמונה ממש טובה שצילמתי 2) תמונה שלי עם גיטרה (אפילו שאני לא יודע לנגן)

abusername

New member
שלי

דבר טוב שקרה השבוע:וואי הרבה. הקומונרים החדשים הגיעו ובסוף יש לנו ארבעה קומונרים!!(פעם ראשונה מאז שנת 2000),היה טיפה חופש,אני מגייס י'ניקים לקן,החדר חזרות של הקן עבר לניהולי,מצאתי אחלה עבודה בתור עוזר מפיק למפיק שמפיק לאנשים תקליטים תמורת כסף והלוואי שהוא יקבל אותי, ואני מתחיל את הלימודים רק יום שישי!! -דבר רע שקרה השבוע:אתמול הלכתי לעשות תיאוריה וקמתי מוקדם (רבע שלבע) ואז הגעתי ומסתבר שצריך לשלם לזה לפני באיזהשהו דואר או משהו כזה אז עמדתי איזה שעה בתור שם ואז בסוף ביטלו את כל התיאוריות באותו יום עקב עומס יתר (איזה 500 איש!!),לפחות פגשתי את איתי מכפ"ס ורומי מאוסישקין,זה הסיפור בקצרה. -איש השבוע: -תוכנית השבוע:רצח מאדום לשחור,טחרת מה יש לעשות ב-1:10 בלילה - תוכניות לשבוע הבא:להתחיל לעבוד -ציטוט השבוע:טוב יש שניים: אחד: מתוך איזהשהו שיר: "יש לי 70 אני כמעט טוב,כמעט טוב,כמעט טוב,כמעט טוב,יש לי 56 אני לא מספיק,לא מספיק בקושי מספיק,יש לי 80 אני טוב" ועוד משפט זה: " we must believe in free will,we have no choice" -תמונת השבוע:כרגיל גם השבוע לא הצטלמתי

ye ye

New member
השבוע שלי

דבר טוב שקרה השבוע: סוף כל סוף היה קונגרס והחלטנו החלטות ממש חשובות ומשמעותיות. דבר רע שקרה השבוע: באו ממש מעט אנשים לקונגרס ובהתחלה כולם היו מבואסים, אבל בסוף היה טוב. איש השבוע: הילה 3> תוכנית השבוע: בנות גילמור וER ברצף בהולמרק. תוכניות לשבוע הבא: הכנות לגיוסים, גיוסים, 2 פורומד"צים (אני רכזת הדרכה!) ערב פרידה וערב חפיפה. ואני מקווה למצוא זמן לשיעור נהיגה 1. ציטוט השבוע: בטח משהו שג'ינג'י אמר היום בקבל"ש. תמונת השבוע: תמונה שלי אחרי התספורת! (למי שלא זוכר/לא מכיר אותי, השיער שלי כבר הגיע עד התחת אחרי שלא הסתפרתי שנתיים. ועכשיו הוא קצר! יחסית...) לא התמונה הכי טובה בעולם, אבל אני ממש גרועה בלצלם את עצמי.

ye ye

New member
יצא לי לדבר איתו היום

והוא אכן נחמד. וגם קארין ממרכז. נקווה שילך טוב בגיוסים. (ובהצלחה לכולם!)

פורה

New member
אוף, אני אף פעם לא עונה כי אין לי מה להגיד

אז הפעם נראה אם זה ישתנה... דבר טוב שקרה השבוע: השבוע בכללי היה טוב. -דבר רע שקרה השבוע: שנמאס לי, אבל מה שרע בזה זה שאני לא יודעת ממה. -איש השבוע:תבחרו אתם.. -תוכנית השבוע:סאות'פארק, סימפסון. - תוכניות לשבוע הבא: להיות כמה שפחות בקן. -ציטוט השבוע: "יהיה טוב"./ליאור מלכה. -תמונת השבוע: היא לא מהשבוע האמת, היא מהטיול השנתי. ואם תהיתם-וופלים. אני ונעמה.

...כמה שפחות בקן?...

לא הכי נחמד כשאני קורעת את התחת בלרדוף אחרי אנשים שיבנו את ער החפיפה. ממ..

למעלה