קבלת שבת

Roncha87

New member
שבוע טוב../images/Emo136.gif

הדברים הטובים שקרו לי השבוע: חנוכה, המפגש, סופש משפחתי ביותר, יומולדת לסבא שלי, סיון
, גשם
. הדברים הפחות טובים שקרו לי השבוע: חסרונה של סבתא שלי כל כך מורגש.. אין לזה תחליף.. דבר מצחיק שקרה לי השבוע: חבר'ה אתם הייתם הכי מצחיקים השבוע, אין בזה ספק. היה גם מצחיק במכללה אבל אני לא מצליחה להזכר למה..
סדרה טובה בה צפיתי השבוע: "ריפר" היה מצויין וגם "עקרות בית נואשות" קלאסי. לא הייתה הרבה טלוויזיה השבוע, לימודים
סרט טוב בו צפיתי השבוע: סרט?? המף... ספר טוב שקראתי השבוע: ספר?? המף.. "לאומיות וזיכרון, תוכנית טלוויזיה אחת, שלושה סיפורים היסטוריים"/תמר אשורי. זה מאמר אבל זה נחשב?
שירי השבוע: אני אסכם בשני שירים שפשוט מתמצתים את הרגשות שלי השבוע: Coldplay- FixYou Coldplay- Talk שונות: בקיץ- עבודה באנגליה
הלוואי! |כוססתציפורניים| תמונת השבוע: פפארצי
שבוע טוב ואופטימי לכולם

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
הדברים הטובים שקרו לי השבוע: המפגש שהיה מעולה כרגיל.
מסיבת ה"אייפוד הרעב" בסטארדאסט. היה ליגה.
הדברים הפחות טובים שקרו לי השבוע:המלחמה.
דבר מצחיק שקרה לי השבוע:המפגש היה ממש אבל ממש אבל ממש מצחיק! " סדרה טובה בה צפיתי השבוע: המממ, לא משמ יצא לי. סרט טוב בו צפיתי השבוע: כנ"ל. ספר טוב שקראתי השבוע: עדיין את The Dubliners בשביל הלימודים. שירי השבוע: Vampire Weekend - Oxford Comma Vampire Weekend - A-Punk Vampire Weekend - Mansfard Roof Esser – Headlock Pnau – Baby Get Well Soon – Prelude Mystery Jets - Two Doors Down Kings of Leon - Sex on Fire The Killers - Human The Killers - Spaceman The Killers - Loosing Touch Kaiser Chiefs - Never Miss A Beat Rufus Wainwright - The Art Teacher A. Human - Pacey Singer Datarock - Fa Fa Fa שונות: מוזיקה, ללב היא חודרת. תמונת השבוע: הכנתי לחברה שלי דיסק והנה המאחורה והמקדימה שלו. את התמונה של מהקדימה צילמתי, ועשיתי לה פוטשופץ השם של הדיסק הוא משיר של ה- Kaiser Chiefs שנמצא בדיסק. את התמונה מאחורה מצאתי בגוגל ועשיתי לה פוטשופ.

סיכום שבוע.. כי אצלי יום ראשון וזה סופ"ש פה

הדברים הטובים שקרו לי השבוע: אז היה לי קריסמס השבוע.. וסנטה ומכרתי המון והלכתי לראות תחרות קישוטים של בתים (כמה משעמם לאמריקאים האלה אתם לא מאמינים) והכרתי הרבה אנשים מעניינים. כולל פרופסור שקנה לי מלא והבטיח לבוא לעוד,הבחור הכי חתיך שראיתי בחיי,ואופטמטריסט שיעשה לי אחלה מחיר על עדשות הדברים הפחות טובים שקרו לי השבוע: ת'אמת,צבט לי קצת בלב לשמוע על המפגש וכמה כיף מצחיק היה ושהדלקתם נרות יחדיו וגם קצת צבט לא לראות את עצמי בסיכום מפגש אבל שטויות זה רק הגעגוע... דבר מצחיק שקרה לי השבוע:העגלה שאני עובדת בה מורכבת משולחן עץ מעוצב יפה כזה ומעל יש 3 מדפים מזכוכית עבה שעומדים אחד על השני עם רגלים עבוד מזכוכית.ביום של ערב קריסמס (24) עבדתי לי להנאתי ו4 אחה"צ שעתיים בערך לפני הסגירה עמדתי איזה מטר מהעגלה ופתאום אני וזה שהיה איתי שומעים בום ופתאום רואים את המדף העליון של העגלה מתרסק ואז האמצעי ואז התחתון .. נכון זה נשמע לא טוב ממש וכל המוצרים התרסקו לחתיכות זה היה כמו לראות את הטיטנאק תובעת אבל זה היה דיי מספק ומשעשע אני חייבת לומר. סדרה טובה בה צפיתי השבוע:ראיתי SNL זה היה נחמד ואני כל הזמן רואה פורמאים לפרמייר של סקראבס :) חהחה אני אראה לפני כולכםםםםםםםםםםם סרט טוב בו צפיתי השבוע:סופר הירו, שום דבר לא משנה כמה ינסו לא מתקרב אפילו למת לצעוק. ספר טוב שקראתי השבוע: כלום לצערי, למרות שזוג זקנים שמכרתי להם החליטו שאני צריכה להיות נוצריה אז הם קנו לי את הברית החדשה במהדורה מאוד יוקרתית ורשמו לי את הטלפון שלהם אם יש לי שאלות ואם ארצה לדבר אתם על זה. כמובן שהלכתי ועשיתי ריפאונד 16$ קאצ'ינג. שירי השבוע:more then a feeling - יש לידי חנות למוצרי חשמל מגניבים וכל סוף יום הם משמיעים אותו ואלביס D: שונות:בא לכם לעבור לטוסון? תמונת השבוע:הלכנו לטייל ביום החופש שלנו..אז זה אני משקיפה על טוסון. ושימו לב לנעלים החדשות והאדירות שלי!!טוב ניסיתי שעה לעלות תמונה וזה שיגעה אותי!#$ אני אנסה לעלות יותר מאוחר .. תסתכלו בפייסבוק שלי העלתי המון

למעלה