סקראבס חוזרת מההתחלה.
ימים א'-ה' החל מ-18.01, בשעה 20:30, שידור נוסף לכל הפרקים ברצף בסוף השבוע, בערוץ yes stars Comedy.
הדברים הטובים שקרו לי השבוע: בסדר כרונולוגי: ח ו פ ש. יששששששששש.
ביום שלישי הדלקתי נרות אצל אחותי, גם היה כיף. אכלתי סופגניה ומאז לא אכלתי. מחר אני אנסה לאכול. לא רוצה שיעבור חנוכה בלי שאכלתי מלאאאאאא סופגניות. והמפגש, כמובן, שהיה כיף. וגם הנסיעה!
לא צריך לפרט נכון?
הדברים הפחות טובים שקרו לי השבוע: אני יכול להתאמץ ולחשוב על כזה דבר, אני פשוט לא אצליח. כשיש חופש כזה, גם אם יש דברים לא טובים הם נבלעים בתוך העשן העולה מנרות החנוכה כאשר הם כובים. אבל אתמול כשניסיתי לראות את הפרק הראשון בעונה 3 של עמוק באדמה, אז הפרק היה מסתבר באיכות ממש גרועה... מספיק טוב?
דבר מצחיק שקרה לי השבוע: המפגש, והאיש עם הבעיות בשליטה בכעסים באוטובוס. כמו כן גם העובדה שאכלתי ב"שיפודי התקווה" בבית חולים. לא יודע למה זה מצחיק. אה וגם הבדיחות שחן סיפר לי באוטובוס
סדרה טובה בה צפיתי השבוע: עמוק באדמה- אחרי המתנה ארוכה התחלתי עונה 3. האמת שהפרק הראשון ביאס אותי, הוא היה מסריח כזה, וחוץ מזה שהאמת היא... הייתי בטוח שכל הפרק הוא בעצם חלום. לא יודע למה הייתי בטוח שהכל חלום. אולי בגלל שכל האירועים שם נראו לי הזויים לחלוטין ולא קשורים לכלום? ובסוף זה היה המציאות! וואו, זה ביאס. דוקטור הו- MIDNIGHT. פרק קריפי ומגניב לגמרי. גם בפריזן ברייק ודקסטר היו פרקים טובים.
סרט טוב בו צפיתי השבוע: VACANCY עם אח של הבלונדיני עם האף העקום ששם משפחתו ווילסון. אוון ווילסון! נזכרתי. אז זה עם אח שלו. סרט מותח ומפחיד ודיי מזעזע (ואני בכלל לא מזדעזע, מפחד או נמתח). גם the mist, אני חושב שזה אחד הסרטים עם הסופים הכי מצויינים אי פעם. וגם martian child, סרט נחמד ואופטימי יותר משאר הסרטים בסגנון שתמיד נופלים לקלישאות עם דמעות על ילדים מאומצים שמופרדים מאביהם וכל השטויות האלה. זה לא שאין את זה פה, פשוט כאן הכל הרבה יותר שמח.
ספר טוב שקראתי השבוע: בשעה טובה אני עוד כמה דקות מסיים את "חצוצרה בואדי". דווקא ספר ממש טוב, יחסית לעובדה שאני אמור לקרוא אותו לבגרות.
שירי השבוע: are we human or are we dancer. חבל מאוד שהשיר הזה נתקע לי בראש בגלל מישהו מסויים פה.
שונות: שמישהו יעלה את התמונות מהמפגש לפורום! חוץ מזה, היום אחרי הצפייה בפרק הראשון של העונה השלישית של עמוק באדמה, סוףףףף סוףףףף הבנתי למה קוראים לסדרה "עמוק באדמה". לא, זה לא תירגום לשם האמריקאי - SIX FEET UNDER - זתומרת קבורים עמוק באדמה (בגלל שהסדרה היא על בית קברות). זה בגלל שהסדרה הזאת היא כל כך
עמוקה! סוף סוף אפשר לנקוב לזכותם של המתרגמים בארץ איזה שם טוב. זה לא טוב כמו "הדייט שתקע אותי", אבל כמעט!
תמונת השבוע: Perfect Circles. עשר נקודות למי שמבין את המשמעות ה
עמוקה של התמונה (או ראה את הפרק ב
עמוק באדמה).