קבלת שבת

Angelus

New member
קבלת שבת../images/Emo70.gif

הדברים הטובים שקרו לי השבוע: הדברים הפחות טובים שקרו לי השבוע: דבר מצחיק שקרה לי השבוע: סדרה טובה בה צפיתי השבוע: סרט טוב בו צפיתי השבוע: ספר טוב שקראתי השבוע: שירי השבוע: שונות: תמונת השבוע: שבת שלום ומבורך!

Angelus

New member
~!@#$%^&*)(_+

הדברים הטובים שקרו לי השבוע: חופש ארוך ומרגיע, המפגש איתכם וחנוכה עם המשפחה. הדברים הפחות טובים שקרו לי השבוע: התוכי שלי החדירה לי את הציפורן הארוכה שלה לבוהן. לא מומלץ. דבר מצחיק שקרה לי השבוע: כל דבר שגרם לי להקרע מצחוק אתמול איתכם. בייחוד הקטעים עם רון, חיה ומוריה.
סדרה טובה בה צפיתי השבוע: איך פגשתי את אמאמאמאמאשך. לצערי סקראבס לא מספקת את הסחורה בעונה השביעית (וגם לא בשישית) סרט טוב בו צפיתי השבוע: יותר מדי: דמדומים, יס מן, גאוה ותהילה (סתם. חרא של סרט האחרון..) ספר טוב שקראתי השבוע: אני עדין קורא ספר של מייקל קרייטון.. שירי השבוע: colin hay - down under
שונות: דיברתי עם עדי והיא מסרה לכולכם ד"ש.. תמונת השבוע: לדעתי העלתי את זה בעבר.. אבל זה עדין מצחיק אותי. (ואם יש תלונות, אני אעלה 2 תמונות מאד מספיילרות מהפרק האחרון של סקראבס
)

jess r

New member
שבוע טוב

הדברים הטובים שקרו לי השבוע: רביעי בתל אביב עם חברות - אף פעם לא הייתי שם בחורף והיה מאוד נחמד. תל אביב ממש בסדר בגשם. אבל רק אז. המפגש! היה הדבר הכי כיף השבוע
הדברים הפחות טובים שקרו לי השבוע: כל מיני אנשים שעושים כל מיני דברים. אנחנו נכנסים שבוע הבא לשבוע צילומים באווירה הכי מחורבנת שיש. רבתי עם ידיד שלי והוא רב עם חברה שלי ועכשיו חצי מאיתנו לא מדברים אחד עם השני וזה לא כיף לעבוד ככה ובקיצור בחיים אני לא עושה יותר משהו עם חברים שלי. באמת. לא צריך לערב בין עסקים לחברים. דבר מצחיק שקרה לי השבוע: המפגש. היתה בדיחה ממש מוצלחת שרובכם בטח לא שמעתם, אבל כשנסענו באוטובוס לקריה התנהלה השיחה הבאה: איציק: "איפה יושבים?" יעל: "לא יודעת, מוריה אמרה משהו על המקלט שלה" איציק: "אוקי... מזמן לא הייתי שם"
וזה נורא נורא הצחיק אותי. וזהו. רק רציתי לחלוק את זה עם אלו שלא נסעו איתנו. סדרה טובה בה צפיתי השבוע: "איך פגשתי את אמא" עם הדייט ב-2 דקות המקסים ממש. מאוד מאוד מקורי. וכמובן שרה
אחח, איזה מותק
היא צריכה להופיע בכל הסדרות. באמת. אף פעם לא יימאס לי ממנה. "סקינס" - אה... אוקי. "הישרדות" -
ספוילר לעונה הנוכחית לפרק האחרון ששודר ביאס: אוווף הם העיפו את מרקוס וצ'ארלי וממש אהבתי אותם! דאמ. לא נורא. זאת עונה מעניינת. אפילו שהחננות משתלטים עליה. שירי השבוע: Bo Burnham: high school party I'm Bo Yo new math welcome to youtube בקיצור כל שיר שלו. הוא כל כך מגניב! וכל כך כל כך מצחיק. והוא שר ממש מהר. נסו לשיר בקצב שלו, זה אתגר מעניין. שיהיה לכם שבוע מצויין ושתהיו בריאים ושמחים

Roncha87

New member
נכון שהפרק באיך פגשתי את אמא

היה ממש מקסים? ממש אהבתי את כל הפרק, גם את הקטע שברני מצליח לגרום לטד לגדל שפם ולהוריד אותו
גדול. חחחחחח איך לא סיפרת לנו על הדו שיח הזה בין יעל לאיציק?! ענק ענק תל אביב בחורף היא באמת בסדר ובאמת רק בחורף
שבוע גשום ומקסים

steelwater

New member
מה?

אני אפילו לא שמתי לב שאיציק אמר את זה חחח. ממש טלנובלה אצלך, הא?
יהיה טוב!

SheepyLife

New member
שבת, סוף סוף.

הדברים הטובים שקרו לי השבוע: המפגש (הראשון) שהיה. היה ממש כיף וסוף סוף יצא לי להכיר על מה כולם מדברים (אהמ-על מה חיה מדברת-אהמ). הדברים הפחות טובים שקרו לי השבוע: "חופש" חנוכה. (להתחשב בכך שכל יום יש לי 5-6 שעות היסטוריה ברצף). דבר מצחיק שקרה לי השבוע: אותי תמיד הכל מצחיק. אבל כן, המפגש היה אחד הדברים המצחיקים השבוע. סדרה טובה בה צפיתי השבוע: המפץ הגדול. מומלץ מומלץ מומלץ!!!! סרט טוב בו צפיתי השבוע: דימדומים, מדגסקר 2, בולט! ספר טוב שקראתי השבוע: מתמטיקה במבנה הצבירה לתלמיד 5 יחידות לימוד/ גבי יקואל. אהה.. לא אופס, זה הספר במתמטיקה. שירי השבוע: עזבו אני אמליץ פשוט על MP3 שהצטיידתי בו השבוע (חדש!!) שונות: (אנצל את זה לציטוט): מוריה מדברת על איזה אריה מדגני בוקר. אני: "אההההההההההההההההההה..... (לוחשת לחיה) מה?!" לא מצחיק.. לא חשוב. תמונת השבוע: (עוד כשעבדתי -ביום הבחירות בעיר)

TheLost

New member
תגידי, הכינוי שלך הוא על שם שפרה? ../images/Emo3.gif

כי אם כן אז זה Shifi. סתם שתדעי

Roncha87

New member
זו הייתי אני עם הנמר!! ../images/Emo3.gif

וזה בהחלט היה משעשע חחח

TheLost

New member
סקראבס חוזרת מההתחלה.

ימים א'-ה' החל מ-18.01, בשעה 20:30, שידור נוסף לכל הפרקים ברצף בסוף השבוע, בערוץ yes stars Comedy. הדברים הטובים שקרו לי השבוע: בסדר כרונולוגי: ח ו פ ש. יששששששששש.
ביום שלישי הדלקתי נרות אצל אחותי, גם היה כיף. אכלתי סופגניה ומאז לא אכלתי. מחר אני אנסה לאכול. לא רוצה שיעבור חנוכה בלי שאכלתי מלאאאאאא סופגניות. והמפגש, כמובן, שהיה כיף. וגם הנסיעה!
לא צריך לפרט נכון? הדברים הפחות טובים שקרו לי השבוע: אני יכול להתאמץ ולחשוב על כזה דבר, אני פשוט לא אצליח. כשיש חופש כזה, גם אם יש דברים לא טובים הם נבלעים בתוך העשן העולה מנרות החנוכה כאשר הם כובים. אבל אתמול כשניסיתי לראות את הפרק הראשון בעונה 3 של עמוק באדמה, אז הפרק היה מסתבר באיכות ממש גרועה... מספיק טוב?
דבר מצחיק שקרה לי השבוע: המפגש, והאיש עם הבעיות בשליטה בכעסים באוטובוס. כמו כן גם העובדה שאכלתי ב"שיפודי התקווה" בבית חולים. לא יודע למה זה מצחיק. אה וגם הבדיחות שחן סיפר לי באוטובוס
סדרה טובה בה צפיתי השבוע: עמוק באדמה- אחרי המתנה ארוכה התחלתי עונה 3. האמת שהפרק הראשון ביאס אותי, הוא היה מסריח כזה, וחוץ מזה שהאמת היא... הייתי בטוח שכל הפרק הוא בעצם חלום. לא יודע למה הייתי בטוח שהכל חלום. אולי בגלל שכל האירועים שם נראו לי הזויים לחלוטין ולא קשורים לכלום? ובסוף זה היה המציאות! וואו, זה ביאס. דוקטור הו- MIDNIGHT. פרק קריפי ומגניב לגמרי. גם בפריזן ברייק ודקסטר היו פרקים טובים. סרט טוב בו צפיתי השבוע: VACANCY עם אח של הבלונדיני עם האף העקום ששם משפחתו ווילסון. אוון ווילסון! נזכרתי. אז זה עם אח שלו. סרט מותח ומפחיד ודיי מזעזע (ואני בכלל לא מזדעזע, מפחד או נמתח). גם the mist, אני חושב שזה אחד הסרטים עם הסופים הכי מצויינים אי פעם. וגם martian child, סרט נחמד ואופטימי יותר משאר הסרטים בסגנון שתמיד נופלים לקלישאות עם דמעות על ילדים מאומצים שמופרדים מאביהם וכל השטויות האלה. זה לא שאין את זה פה, פשוט כאן הכל הרבה יותר שמח. ספר טוב שקראתי השבוע: בשעה טובה אני עוד כמה דקות מסיים את "חצוצרה בואדי". דווקא ספר ממש טוב, יחסית לעובדה שאני אמור לקרוא אותו לבגרות. שירי השבוע: are we human or are we dancer. חבל מאוד שהשיר הזה נתקע לי בראש בגלל מישהו מסויים פה.
שונות: שמישהו יעלה את התמונות מהמפגש לפורום! חוץ מזה, היום אחרי הצפייה בפרק הראשון של העונה השלישית של עמוק באדמה, סוףףףף סוףףףף הבנתי למה קוראים לסדרה "עמוק באדמה". לא, זה לא תירגום לשם האמריקאי - SIX FEET UNDER - זתומרת קבורים עמוק באדמה (בגלל שהסדרה היא על בית קברות). זה בגלל שהסדרה הזאת היא כל כך עמוקה! סוף סוף אפשר לנקוב לזכותם של המתרגמים בארץ איזה שם טוב. זה לא טוב כמו "הדייט שתקע אותי", אבל כמעט!
תמונת השבוע: Perfect Circles. עשר נקודות למי שמבין את המשמעות העמוקה של התמונה (או ראה את הפרק בעמוק באדמה).

jess r

New member
יששששש!!!

השידורים החוזרים האלו כל כך הולכים לעשות לי את החודשיים הקרובים. מה עם הבדיחה הזאת שרצית לספר וצונזרה?

Roncha87

New member
איזה כיף!../images/Emo13.gif

תודה על המידע. בקשר לתמונות, אני אשתדל אבל זה בעייתי כיזה שנתיים. הבעיה גם שהאלבום של המפגש בפייסבוק פתוח רק לחברים ספציפיים שלי, לכן אפילו אם אני אשים קישור חיצוני לא תוכל להכנס..סורי..

TheLost

New member
אתם לא באמת תגרמו לי לפתוח פייסבוק

ולהפוך לסתם עוד פרצוף בספר, נכון?! *מגלגל עיניים*

TheLost

New member
תודה רבה לך!!! ../images/Emo13.gif

עוד עוד עוד. קדימה עכשיו כולם מתנדבים, כל אחד יעלה 2 תמונות וכך נמנע את כניסתי הבלתי מיוחלת לספר הפרצופים.

למעלה