קבלת שבת!

Roncha87

New member
קבלת שבת!../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: דעתי על מזג האויר: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה אחרת: פרק בסקראבס: שירי השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo25.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חופש!!! יהייייי. יום כיף בנות ביום רביעי היה הכי כיף בעולם! זה היה ים, שיזוף [יותר נכון, להשרף], אוכל סיני, גלידה, פאב ופרי שייק. מה עוד צריך?
. יומולדת לאחותי ואח שלי לקח אותנו לפאב הזמין לנו אלכוהול על חשבונו, מה שעלה לו בראש וזה היה טעים
. חיה הייתה אצלי ומצאנו סוף סוף אכסנייה לירושלים, ג'רוזלם היר ווי קאם 29.5 [למרות שלפקיד שענה לטלפון היה מבטא ערבי
]. בקיצור היה שבוע מאוד נחמד. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: קיאקים!!!!
דעתי על מזג האויר: בע בע בע! האמת שהשנה אני פחות עצבנית על החום, אולי משהו השתנה אצלי
. סרט/ספר השבוע: סרט- ראיתי סוף סוף את "המירוץ לזהב" והוא היה חביב, ממש לא יותר מזה, דיי ארוך וקצת מאבד עניין אבל משעשע במקצת. חוצמיזה לראות סרט בגרנד אחרי שהתרגלתי לקולנוע של הקיריון זה אשכרה ירידה ברמה [אבל הפופקורן היה סבבה
] ספר- אני עדיין ב"סיפור השלושה-עשר" שנהיה יותר ויותר מעניין. זה דווקא מעניין לחשוב למה הפסקתי אותו אחרי כמה עמודים בפעם הקודמת, הוא לא עניין אותי. פרק בסדרה אחרת: פרק בסקראבס: 709
[נתקע לי באמצע אבל פרק מצויין!] שירי השבוע: יזהר אשדות- זריחה על המדבר אהוד בנאי- אביא לך אפרת גוש- קרב איגרוף אפרת גוש- לראות את האור Adele - Chasing Pavements Estelle - American Boy ft Kanye West Timbaland - Bounce (Feat. Dr.Dre, Missy & Justin Timberlake תמונת השבוע: אני צריכה להוסיף משהו על התמונה הזו
שבת שלום!
סופש מצויין, תהנו, תנוחו ותשמרו על עצמכם

jess r

New member
נשמע כמו אחלה שבוע

איפה האכסנייה שמצאתן? מה זה התמונה הזאת? ככה משתזפים רק פולנים. (הממ)

Roncha87

New member
כן היה אחלה שבוע../images/Emo13.gif

היא נמצאת ברחוב הנביאים, זה טוב? האמת היינו כל כך נואשות כי משום מה כל האכסניות בירושלים מלאות עד יוני [זה שלעצמו מוזר כי אין חג או משהו]. אז לא היה לנו אכפת כלום העיקר שיהיה לנו חדר עם מיטה ומקלחת נורמלית חחח. תצטרפי אלינו גם לטיולים שנעשה? כן כן כן!
חחחחח האמת שפשוט שכחנו חלק מהמוט של השמשיה [בכלל, הבאנו שמשייה רק בגלל הפולניות שבי כי היה איזה 42 מעלות ופחדתי להיות בשמש ככה
] והיא הייתה נורא נמוכה אז נקרענו מצחוק ונשכבתי מתחת כדי להדגיש את ההומור שלה
.

jess r

New member
איזה ירושלמית גרועה אני

אין לי שמץ של מושג איפה הרחוב הזה. הוא נשמע מוכר, ולכן אני אניח שהוא איפושהו במרכז העיר. איפה אתן מתכננות לבקר? זו באמת תמונה מצחיקה נורא. אני מקווה שלא נשרפת יותר מידי.

Roncha87

New member
חחחח תודה! נשרפתי

איפה ששכחתי לשים קרם הגנה, כלומר במחשוף של הבגד ים חחחח. הנביאים זה קרוב לעירייה, זה אומר לך משהו?

jess r

New member
לא

אבל סבתא טוענת שזה במרכז העיר. שזה נחמד, אני חושבת. ולא נורא, עכשיו המחשוף שלך ימשוך יותר תשומת לב.

steelwater

New member
רחוב הנביאים

רונה, נמענתי מלכתוב עד עכשיו כי לא הייתי בטוחה ולא רציתי להגיד שקרים וכזבים, בל נראה לי שאני יודעת מה זה רחוב הנביאים. הוא בפאתי מרכז העיר, כלומר מרחק הליכה לא גדול מידי מכל המקומות שיוצאים בהם. זה רחוב יפייפיה עם ה-מ-ו-ן הסיטוריה. בנוסף סבתא שלי גרה שם פעם ואפילו עשיתי לפני איזה שנה שנתיים טיולון שורשים קטן שמה איתה ועם אבא.
קיצר, אחלה מקום בשבילכן לישון בו ולהסתכל על כל היופי שבו, וגם קרוב לכן למרכז העיר! רק שתידעו לך שאני טוטאלי שם איתכן כל זמן שאני לא עובדת, אסתובב איתכן ואראה לכן את העיר. אם לא איכפת לכן כמובן. יהיה כה כיף! http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%91_%D7%94%D7%A0%D7%91%D7%99%D7%90%D7%99%D7%9D

Roncha87

New member
יהייייייייי../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

אני שמחה על כל מה שאמרת! בעיקר על זה שכשאת לא עובדת את תיהיי איתנו כל הזמן!! איזה כיף! גם ככה אם היית עובדת היינו גונבות אותך מהעבודה וחוטפות אותך איתנו
אבל ברור וברור שלא אכפת לנו! את רצינית? חחחח אני הכי מבסוטה בארץ, יהיה מעולה!
. לפי הקישור שנתת לי רחוב הנביאים הוא ואני מצטטת- "...אחד הרחובות המרכזיים בירושלים."

steelwater

New member
כן, כן

רק אל תבלבלי עם המונח "מרכז העיר" או "העיר", אנחנו מוזרים בירולשים,צ אבל נראה לי שאפשר להחשיב את רחוב הנביאים כמרכז העיר.

Roncha87

New member
חחחח כן אתם בהחלט מוזרים זה בסדר

לכל מקום אפשר להגיע עם אוטובוסים. חוצמיזה, זה אנחנו, אנחנו יכולות למצוא אטרקציה וצחוקים בכל חור [אפילו בסרטים עצובים ומוזרים
].

steelwater

New member
אגב, רציתי לבדוק

שברור לכן שאם אתן מבלות את שבת בירושלים אז במוצ"ש אתן בתקליט במסיבה המטורפת שחזרתי ממנה לא מזמן, כן?!

jess r

New member
אז בואו

לפסגת זאב! זה אפילו כמעט לא חור - זאת השכונה הכי גדולה בירושלים, ויש לנו פה קניון. קניון שאין בו קולנוע, חנויות דיסקים, וחנויות בגדים שוות (אלא אם כן את מחובבי "פוקס" כי השתחררו לך ברגים לאחרונה) - אבל זה עדיין קניון.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif חחח הרגת אותי

תבואי גם לטיולים שלנו! יהיה מצחיק, זה מובטח!

steelwater

New member
אני מקווה שמרחת גם קרם הגנה!../images/Emo6.gif

יו, אני כה שמחה שהיה לך שבוע טוב והיום כיף בנות נשמע פשוט מעולה!גם לי בא.
איזה כיף לך שאת הולכת לעשות קיאקים! מקווה שתהני. זה מוזר, אבל אפילו אני טיפה אהבתי את American Boy, אבל זה גם בגלל ההקשר שלו כי הייתה לנו שיחה על בחורים אמריקאים בשרשור החבורה בפייסבוק.
תמונה ענקית!

Roncha87

New member
ברור שמרחתי! חחח מלא ובהיסטריה ../images/Emo3.gif

תודה מותק! את מוזמנת!
אנחנו נעשה יום כיך בנות בג'רוזלם כשנבוא
זה מוזר שאהבת? חחח זה שיר חמוד ממש יש לו קצב טוב ובכלל החלטתי שאני לא פוסלת יותר שירי קצב כי הם פשוט עושים לי שמח

creepy creep

New member
../images/Emo13.gif

אוי, יום בנות
באמת נשמע בילוי מושלם. אני צריכה לאמץ. לא רציתן להגיע גם לאילת? בכל מקרה, תהנו בירושלים! חחח זאת את בתמונה? תהני בקיאקים ושיהיה לך שבוע נחמד, לפחות כמו זה שהיה לך עכשיו.

Roncha87

New member
כן אבל אני שכנעתי את חיה

שבאילת אין בכלל מה לעשות [תסכימי איתי
] ואולי כדאי שננסה את ירושלים, יש שם הרבה יותר דברים. אני בכללי לא ממש חובבת את אילת. יום אחד ממצה את המקום
. חחח אכן זו אני בתמונה, זה היה יום שטות, רק מעשי שטות עשינו. תודה מותק! גם את מוזמנת לקיאקים! שבוע מקסים לך

steelwater

New member
וואו, ימי שטות

זה נשמע כל-כך גאונות! צריך לעשות יותר כאילו!

למעלה