שבת שלום../images/Emo25.gif
משהו טוב שקרה השבוע: חופש!!! יהייייי. יום כיף בנות ביום רביעי היה הכי כיף בעולם! זה היה ים, שיזוף [יותר נכון, להשרף], אוכל סיני, גלידה, פאב ופרי שייק. מה עוד צריך?
. יומולדת לאחותי ואח שלי לקח אותנו לפאב הזמין לנו אלכוהול על חשבונו, מה שעלה לו בראש וזה היה טעים
. חיה הייתה אצלי ומצאנו סוף סוף אכסנייה לירושלים, ג'רוזלם היר ווי קאם 29.5 [למרות שלפקיד שענה לטלפון היה מבטא ערבי
]. בקיצור היה שבוע מאוד נחמד. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: קיאקים!!!!
דעתי על מזג האויר: בע בע בע! האמת שהשנה אני פחות עצבנית על החום, אולי משהו השתנה אצלי
. סרט/ספר השבוע: סרט- ראיתי סוף סוף את "המירוץ לזהב" והוא היה חביב, ממש לא יותר מזה, דיי ארוך וקצת מאבד עניין אבל משעשע במקצת. חוצמיזה לראות סרט בגרנד אחרי שהתרגלתי לקולנוע של הקיריון זה אשכרה ירידה ברמה [אבל הפופקורן היה סבבה
] ספר- אני עדיין ב"סיפור השלושה-עשר" שנהיה יותר ויותר מעניין. זה דווקא מעניין לחשוב למה הפסקתי אותו אחרי כמה עמודים בפעם הקודמת, הוא לא עניין אותי. פרק בסדרה אחרת: פרק בסקראבס: 709
[נתקע לי באמצע אבל פרק מצויין!] שירי השבוע: יזהר אשדות- זריחה על המדבר אהוד בנאי- אביא לך אפרת גוש- קרב איגרוף אפרת גוש- לראות את האור Adele - Chasing Pavements Estelle - American Boy ft Kanye West Timbaland - Bounce (Feat. Dr.Dre, Missy & Justin Timberlake תמונת השבוע: אני צריכה להוסיף משהו על התמונה הזו
שבת שלום!
סופש מצויין, תהנו, תנוחו ותשמרו על עצמכם