creepy creep
New member
שבת שלום וחג שמח../images/Emo162.gif
משהו טוב שקרה השבוע: בראש ובראשונה- נולד לי אחיין
. חזרנו לא מזמן מביה"ח וזכיתי להחזיק אותו. קטנטן
ליל הסדר היה ממש מהנה. היינו די הרבה אנשים ושרנו והיה מצחיק.. בקטע של אליהו הנביא, שצריך לפתוח את הדלת, אבא שלי בדיוק סיפר לכולם שפעם מישהי פתחה את הדלת לאליהו ואז רצחו אותה(היו כמה מקרים כאלה), ואז בדיוק נכבה האור בכל הבית
וכולם נלחצו, ואז התחלנו להעביר אש לנרונים קטנים כאלה והפכנו את ליל הסדר לארוחה רומנטית
בחצי הראשון של השבוע אחיינים שלי היו אצלנו ונסענו קצת לטייל.. משהו רע שקרה השבוע: מתחילות ללחוץ לי הנעליים החדשות, ואני כבר לא יכולה להחליף אותן, אז אני מקווה שזה משהו שאפשר לסדר (אם לא, גדלו לי הרגליים ב2 מידות משנה שעברה, וזה מפחיד). משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: אממ, מתכונת בתושב"ע, מתכונת בספרות וכמובן, הברית של האחיין. דעתי על מזג האויר: איכסה, איכס וגם יאק! אני רוצה את החורףף שלי בחזרה
אי אפשר ללכת לים בחום הזה. סרט/ספר השבוע: ראיתי שוב את "27 שמלות", אבל באיכות די גרועה. למרות הכל, היה מהנה. ראיתי בקיריון את "המירוץ לזהב" (מה נסגר עם כולנו? חחח) והיה חביב ביותר. פרק בסדרה אחרת: 303 בבאפי.. פרק בסקראבס: סוף סוף ראיתי את 707 ו708 ואהבתי מאוד. שירי השבוע: אריק איינשטיין, יהודית רביץ ועוד כמה אנשים- עטור מצחך
אביתר בנאי - עטור מצחך Evanescence - Good Enough תמונת השבוע: רציתי לשים תמונה של האחיין החדש, אבל אחותי חיה בסרט על פדופילים וכו'.. אם תרצו,במסנג'ר..
משהו טוב שקרה השבוע: בראש ובראשונה- נולד לי אחיין