קבלת שבת!

creepy creep

New member
שבת שלום וחג שמח../images/Emo162.gif

משהו טוב שקרה השבוע: בראש ובראשונה- נולד לי אחיין
. חזרנו לא מזמן מביה"ח וזכיתי להחזיק אותו. קטנטן
ליל הסדר היה ממש מהנה. היינו די הרבה אנשים ושרנו והיה מצחיק.. בקטע של אליהו הנביא, שצריך לפתוח את הדלת, אבא שלי בדיוק סיפר לכולם שפעם מישהי פתחה את הדלת לאליהו ואז רצחו אותה(היו כמה מקרים כאלה), ואז בדיוק נכבה האור בכל הבית
וכולם נלחצו, ואז התחלנו להעביר אש לנרונים קטנים כאלה והפכנו את ליל הסדר לארוחה רומנטית
בחצי הראשון של השבוע אחיינים שלי היו אצלנו ונסענו קצת לטייל.. משהו רע שקרה השבוע: מתחילות ללחוץ לי הנעליים החדשות, ואני כבר לא יכולה להחליף אותן, אז אני מקווה שזה משהו שאפשר לסדר (אם לא, גדלו לי הרגליים ב2 מידות משנה שעברה, וזה מפחיד). משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: אממ, מתכונת בתושב"ע, מתכונת בספרות וכמובן, הברית של האחיין. דעתי על מזג האויר: איכסה, איכס וגם יאק! אני רוצה את החורףף שלי בחזרה
אי אפשר ללכת לים בחום הזה. סרט/ספר השבוע: ראיתי שוב את "27 שמלות", אבל באיכות די גרועה. למרות הכל, היה מהנה. ראיתי בקיריון את "המירוץ לזהב" (מה נסגר עם כולנו? חחח) והיה חביב ביותר. פרק בסדרה אחרת: 303 בבאפי.. פרק בסקראבס: סוף סוף ראיתי את 707 ו708 ואהבתי מאוד. שירי השבוע: אריק איינשטיין, יהודית רביץ ועוד כמה אנשים- עטור מצחך
אביתר בנאי - עטור מצחך Evanescence - Good Enough תמונת השבוע: רציתי לשים תמונה של האחיין החדש, אבל אחותי חיה בסרט על פדופילים וכו'.. אם תרצו,במסנג'ר..

steelwater

New member
טוב חבר'ה,

פעם הבאה כשכולנו מתכננים ללכת לאותו סרט אז נקבע לפני זה ונלך ביחד, סבבה? חחח. מזל טוב שוב על הולדת האחיין המגניב!!! "אי אפשר ללכת לים בחום הזה" חחחחחחחח! קרעת אותי עם זה.
המון בהצלחה בכל המבחנים!

Ch3nf3l

New member
אהלן

משהו טוב שקרה השבוע: - או, הייתי אתמול במסיבה במועדון פראנויה בבצרה, והיה דווקא כיף ונטול ערסים. וראיתי 4 אנשים שאני מכיר. אחד שאיתי בקורס, ידידה שלי מבנימינה, אחד שהיה איתי בטירונות ואחד שהיה איתי בקורס מאחזק. הזוי. - היו לי 2 מבחנים, אחד רגיל ואחד מעשי. ברגיל קיבלתי 100 ובמעשי מעל 90. בו-יה! - אה, אגב, הייתי בפאב ושתיתי בד אפל, או בשמו השני אפלטיני. היה סבבה דווקא, ובלי הקלה בטיני. משהו רע שקרה השבוע: - ארר, שסגרתי. ובכל זאת כולנו ממשיכים לטחון בגלל מחסור בקורסים. - להתחיל עם בחורה חמודה שסגרה שבת, שגרה קרוב לכפ"ס, ואז לגלות שהיא גם בת 20 וגם תפוסה. איכשהו זה תמיד קורה. משהו מצחיק שקרה השבוע: - אוקיי, זה קטע ענק. היינו בים, הייתה הרבה רוח, ושיחקנו עם כדורעף. ואז פתאום אני קולט שמשיה מעופפת מהרוח ונתקעת באחד ששיחק איתנו, הוא יורד על הרצפה והיא ממשיכה לעוף ונתקעת באחד אחר שהיה במעגל. הייתי על החול מצחוק. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: - לא ברור לי ממש... דעתי על מזג האויר: - מעצבן. יום חמישי לוהט, ממיס, חום. נוסעים לים בשישי ויש רוח וים קפוא, ובכל זאת נשרפתי. בראבו. סרט/ספר השבוע: - סרט לא, אבל מבחינת ספר אני עדיין תקוע עם "מישהו לרוץ איתו". ספר מעולה, אני די קרוב לסוף. פרק בסקראבס: - 709. מעולה, מעולה, מעולה. אכתוב סיקור בקרוב, צריך לראות שוב. פרק בסדרה אחרת: - אבודים 409, בערך... איך פגשתי את אמא 315 או 14, לא זוכר איזה.. שירי השבוע: נתחיל עם הלהקה הכי אדירה בכל הזמנים, אוקיי? Counting Crows - Cowboys פשוט שיר אדיר. Counting Crows - Los Angeles Counting Crows - Anyone But You Counting Crows - You Can't Count On Me וגם גרסת לייב מדהימה למיסטר ג'ונס. Cloud Cult - No One Said It Would Be Easy שיר מוזר, אבל פשוט מגניב. ויש לו התחלה מדהימה על פסנתר. Elbow - One Day Like This כמו יעל. שיר מדהים. We Are Scientists - After Hours Nada Surf - I Wanna Take You Home Nada Surf - See These Bones Band of Horses - Ode to LRC חח שיר מקסים Editors - Push Your Head Towards The Air Taken By Trees - Sweet Child O' Mine טוב, זה פשוט ענק. קאבר של זמרת שוודית (היא הזמרת ששרה ב-Young Folks). קיצר, זה קאבר מקסים על פסנתר במקום הגיטרה החשמלית של סלאש, והוא גם איטי יותר. The Kooks - Young Folks עוד קאבר, שאיכשהו קשור לשיר הקודם... She & Him - Why Do You Let Me Stay Here הפרוייקט של זואי דשנל (שחקנית מהמדריך לטרמפטיסט לגלקסיה ותפקיד אורח בווידס) ומאט ווארד (M. Ward), שכרגע רק היא שרה וזה שיר מקסים. Regina Spektor - Real Love ממש נשי מצידי, אבל זה חובה. The Twang - Two Lovers The Wombats - Kill The Director וכמה ישנים יותר, שפשוט חרשתי עליהם בפלאפון Beck - Lost Cause Ben Jelen - River Earlimart - Answers & Questions Embrace - Wish 'Em All Aways The Wannadies - You & Me Song אה, כן, והשיר שחיברנו בשבת! תגיד לי איך לעצור את השמירות תגיד לי איפה יש רופא אחר לראות תגיד לי למה אין מנוחה רק בסיסיות אז למה לנסות וחייל טוב להיות לאורך הגדר על חתולים אני שומר ונשפך מעייפות על הסלע לאורך הפטרול כמה עוד אני אסבול עברה דקה ואני כבר משתגע תגיד לי איך עם האפוד אני נסחב מסתיר דמעות כאב כי נשבר לי כבר הגב תגיד לי איך אלך עם הנשק הארוך וכשיגיע המחבל איך אותו אני אדרוך והפזמון שוב... תמונת השבוע: מאתמול

Jagged chaos

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo203.gif

משהו רע שקרה השבוע: זהו...שבוע אחרון בבית, ואח"כ חודש כלא. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: צריך לארגן סיגריות ישראליות (כי אלה הסיגריות היחידות שאפשר להכניס לכלא...נובלס, TIME ומוסטנג....אף אחת מהן לא מציאה), והרבה ספרים מעניינים דעתי על מזג האויר: לא יודע...אני הולך לישון ב-8 בבוקר וקם ב-18 בערב, אני לא מרגיש את החום. פרק בסקראבס: 5X09, הסצנה שטורק עושה ת'אודישן ל-mercy flush קרע אותי מצחוק, ראיתי את הסצנה הזאת איזה 20 פעם.
7X05
I know we've just met yesterday, but i got a feeling we're gonna stay best buds ever... hands in Chocolate Bear! Vanilla Bear! Carmel Bear!...
אדיר אדיר!! שירי השבוע: pearl jam- i got id tom waits- martha korgis - everybody's gotta learn sometime kate bush- wuthering heights תמונת השבוע: האבסינט הזה היה משהו חזקקקקקק שבת שלום

jess r

New member
../images/Emo45.gif השעות הכי איכותיות

בין 6 בערב ל-8 בבוקר. הלוואי שיכולנו לישון את כל שאר השעות.

למעלה