קבלת שבת!

jess r

New member
סוף שבוע מצויין ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לפגוש חברות בתל אביב והיה מאוד כיף. אחר כך מישהו התחיל איתי באוטובוס (אבל הוא היה בערך בן 20 וקצת ערס. ועדיין!). חוץ מזה היה שבוע מעניין. משהו רע שקרה השבוע: מכירים את זה שאתם כותבים משהו, וזה נראה לכם ממש מוצלח ואז אתם קוראים את זה שוב ופתאום כל הביטחון העצמי שלכם מתערער? מישהו שאני מכירה היה בתאונת דרכים, האוטו שלהם התהפך. הוא היחיד שנפגע קשה. עכשיו הוא יחסית בסדר והוא אמור להיות בסדר ובלי השלכות אבל כרגע הוא מחובר למכונת הנשמה. אני לא קרובה אליו, אבל עדיין מטריד לשמוע דברים כאלו (חוץ מזה שהיה לו תפקיד קטן בסרט שלנו ועכשיו אנחנו צריכים למצוא מחליף
). משהו מצחיק שקרה השבוע: חלמתי שאני מנגנת בהופעה של Counting Crows ואז עשיתי סקס עם אדם דוריטץ. אין לי מושג למה, כי הוא בכלל לא סקסי. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: שבוע הבא אנחנו מצלמים את הסרט. יהיה מעייף, קשה, ובטח מאכזב. אבל אני מוכנה לזה. דעתי על מזג האויר: אתם יודעים שאני אוהבת קיץ. ומשום מה הלחות עושה לשיער שלי רק טוב. בקיצור תענוג. סרט/ספר השבוע: "הצנזורים" - סרט תיעודי על ה-MPAA, האיגוד שאחראי על הדירוג לסרטים. הסרט מבקר אותם, בצדק, וחוץ מזה זה סרט ממש טוב. "אקס מן" - סוף סוף ראיתי, ו - הקטע עם השואה מיותר, במקום להוסיף עומק לנושא הוא רק משטח אותו. פרק בסדרה אחרת: כרגיל, "סקס והעיר הגדולה". "העולם על פי נד" עדיין מצויינת וחמודה ומתוקה ונפלאה, והשם העברי שלה דווקא מוצא חן בעיני. אגב, "סמנתה מי?" זה סיטקום חמוד ולא יותר, אבל הפירסומת ממש טובה. בכלל, כל הפירסומות של יאס ממש טובות. "הישרדות סין" - אמנדה הכי חמודה
לא זוכרת אם כתבתי או לא, אבל ראיתיאת 2 הפרקים הראשונים של "גוסיפ גירל" וזה נורא. חוץ מהשחקנית הראשית שממש מקסימה, כל שאר השחקנים הם בעלי כריזמה של עכברוש מטוגן ומראה בהתאם. הסיפור כבר יצא מכל החורים - בני נוער ממעמדות שונים, וכמובן המשפט שתמיד מופיע בסדרות האלו "אני לא אוהב את העולם שלך, ואת חלק ממנו". אם מישהו יגיד את זה עוד פעם אחת בסידרה שמתרחשת אחרי שנת 2000 אני אחטוף התקף לב (כי אני אוכלת ממש לא בריא). לצערי הרב אני אאלץ להמשיך לראות את הסידרה כי אין לי עמוד שידרה, או חיים. פרק בסקראבס: ראיתי הרבה. 104-107 עם חברים. הם מאוד אהבו. 201-206 או משהו כזה. זאת העונה שאני הכי פחות זוכרת אז זה ממש כיף לחזור אליה. שירי השבוע: Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own Cheryl Lynn - Got To Be Real Arctic Monkeys - Riot Van Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down

Roncha87

New member
החלמה מהירה לבחור

אני מכירה את זה זה קשה לשמוע גם אם לא קרובים למי שעבר את זה. כיף לך שהתחילו איתך! גם אם זה היה מישהו בן 20 וערס חחח שזה דיי משעשע. אחלה חלום נראה לי, מי זה אדם הזה? בהצלחה עם צילום הסרט

steelwater

New member
איימי ויינהאוס שליטה

אני ממש אוהבת את המוזיקה שלה ואת הקול שלה. אני מצטערת על הבחור שהיה בתאונת דרכים. אני מקווה שמצבו ישתפר בקרוב! טוב לשמוע שהוא אמור להיות בסדר. סחטיין על הערס חחח! זה תמיד גורם להרגשה טובה שמישהו מתחיל איתך, גם אם אתה ממש לא רוצה אותו. המון בהצלחה עם הסרט! גוסיפ גירל זו סדרה ממטיפשית, שעשויה די גרוע והיא לחלוטין נראית ונשמעת כמו כל סדרה אחרת. היא לא מחדשת כלום, פשוט כלום. אבל... אני עדיין ניהנת לראות אותה וכבר הגעתי לאיזה פרק 106 חחח. לא יודעת, מפגר אבל חמוד ומעבר את הזמן ואני אוהבת את הבחור העני. הוא ממש חמוד, ואני גם אוהבת את סיפור האהבה בינו לבין הבחורה הבלונדינית. אגב, בלייר היא דווקא דמות רעה ממש מגניבה.

creepy creep

New member
אז מה אם הוא היה ערס?

זה לא אומר שאין לו טעם טוב, נכון? בדיוק!
איך לחות יכולה לעשות טוב לשיער של מישהו? זה פשוט בלתי אפשרי (לא רוצה
). אבל איך את יכולה לא לאהוב את דן המפרי מגוסיפ גירל? אני מודה שהתוכנית מטומטמת, אבל עדיין, זאת דרך טובה להעביר את הזמן וזה בהחלט מהנה. תמשיכי לראות.. שבוע טוב

jess r

New member
אני מיוחדת ../images/Emo3.gif

גם הלחות מועילה לשיער שלי וגם אין לי מושג מה כולן מוצאות בדן. הוא לא מכוער לגמרי, אבל הוא גם לא יפה. והוא מושלם מידי, כלומר - הוא עוזר לאחותו והוא חמוד ובלה בלה קישקוש. איך אפשר לאהוב דמות כזאת? בא לי לדרוס אותו ולחזור ברוורס שוב ושוב עד שכל הפוצי-מוצי-אני-בחור-מבית-טוב ייצא לו מהמערכת. אמשיך לראות במידה ויהיה לי זמן להעביר ברגע שהחופשה תסתיים. תודה, גם לך

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם משהו טוב שקרה השבוע: יש תאריכים לטיסה לאנגליה ואחותי קונה לי כרטיס השבוע! מה-7.7 עד ה-8.2.
. יש סיכוי קטון פצפון שאני אראה את דוקטור הו משחק בהמל באנגליה!!!!!!!
הייתי בקיסריה סופ"ש שעבר והיה ממש כיף, כאילו היה חלק נוראי ממש, אבל חוץ מזה היה כיף. הסדר היה ממש נחמד.
עשינו אותי אצלנו והיו הרבה אנשים וכולם שרו ושתו וצחקו.
משהו רע שקרה השבוע: I'm really hung over... משהו ממש מבאס שקורה בזמן האחרון, אבל אני מקווה שיהיה טוב ושזה יעבור כמה שיותר מהר. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא:לעבוד ולהרוויח הרבה כסף חחח.
לא מתוכנן לי כרגע משהו מיוחד שבוע הבא. דעתי על מזג האויר:איזה כיף שסוף סוף חם! היה לי ממש קר בחורף הזה. אבל עדיין, גם החום הזה מתחיל לאט לאט להעיק. גם חום זה לא הכי כיף חחח. סרט/ספר השבוע:המירוץ לזהב - ראיתי אותו בקולנוע עם חברה שלי. סרט ממש דבילי אבל כיפי כזה והוא גם היה די מצחיק. סיימתי את יונה ונער שהיה די נחמד, ועכשיו התחלתי את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה באנגלית. קראתי אותו לפני הרבה שנים אבל בעברית נראה לי ואז ממש אהבתי אותו. בנתיים הוא טוב, חמוד וממש מצחיק. פרק בסדרה אחרת: דקסטר פרק 111 - גאונות! עוד פרק אחד ואני מסיימת את העונה, ואני כה במתח.
תודה לכולם שחפרו על הסדהר הזאת וגרמו לי לרצות לראות אותה! פרק בסקראבס: פרק 708. היה פשוט מעולה ממש! פרק מצויין וממש נהינתי ממנו! אני מקווה שהעונה רק תשתפר מפה. שירי השבוע: השאלתי דיסק של Athlete מטאואר רקורדס, כן אנחנו יכולים להשאיל איזה דיסקים שבא לנו מטאואר רקורדס, וכן זה ממש מטורף אבל במקרה גיליתי שיש דיסק של Athlete בטאואר רקורדס. אני עדיין בשוק שיש שם כזה.
בכל מקרה, חרשתי עליו ביומיים האחרונים והוא ממש טוב אז נראה לי שאני אקנה אותו. The Thought Criminals – Takeover Target Belle and Sebastian – The Boy With the Arab Strap Interpol – NYC Elbow – One Day Like This The Futureheads – Radio Heart Foals – Cassius (Acoustic) תמונת השבוע: דוקטור הו, למי שתהה.

Roncha87

New member
אההההההההההההההההההההההההה

אנגליהה!!!!!! איך אני שמחה בשבילך!! זה עד פבואר?! או עד אוגוסט?! לא הבנתי חחח. ולראות את דוקטור הו בהמלט!? אמאלה אני גם רוצה!!!!!!
היי גם את ראית את המירוץ לזהב! נכון שהוא דיי טיפשי? חחח אבל משעשע. אני מאמינה שמה שזה לא יהיה שמעיק עלייך יעבור במהרה ויהיה בסדר

steelwater

New member
עד אוגוסט חחח../images/Emo9.gif

תפוז עשה לי בעיות עם זה. אני יודעת, אני כה מתרגשת משניהם! כלומר אני בהתרגשות מתמדדת מאנגליה כבר הרבה זמן, אבל פתאום ההזדמנות הזאת לראות את פאקינג דוקטור הו בהמלט צצה ואני לא מסוגלת להאמין חחח! כן, סרק לא מזיק יותר מידי, באמת שהעביר לי את הזמן בכיף, כמה שהוא מפגר. אני גם מקווה, המצב בזמן האחרון היה די חרא מבחינה מסויימת, בעוד שדווקא דברים אחרים הם די סבבה, אבל עוברים דברים כאלו בחיים ופשוט צריך לחכות שהם יעברו, ובתקווה שזה יקרה מהר...

creepy creep

New member
איזה יופי../images/Emo24.gif

זה ממש רוקם עור וגידים חחח.. חודש שלם באנגליה? נשמע כמו גן עדן
תהני! אני מקווה שהדבר המבאס יעבור כל כך מהר שאפילו לא תשימי לב. תעסיקי את הראש, אל תחשבי על זה יותר מדי. יהיה בסדר
שבוע טוב.

TheLost

New member
שבת שלו?

משהו טוב שקרה השבוע: אממ זה דיי ברור. חופש! חופש! חופש! לנוח! לנוח! לנוח!
משהו רע שקרה השבוע: השרב הגדול. בואו נגיד את זה ככה, גדול מדי... וחוץ מזה שהייתי צריך לעשות את העבודת בגרות הזאת בקולנוע וההוראות שהביאו לנו ממש לא ברורות. יש כאן מישהו שעשה אותה? וחוץ מזה, ביום ראשון יש מבחן במתמטיקה. כאילו, מי האידיוט שתוקע מבחן במתמטיקה יום אחרי החופש הכי קצר בעולם?! משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: למות עקב כשלון במתמטיקה, (אולי) ללכת לסרט (רק חבל שאין שום סרט נורמלי בעיר המתה הזאת), להתחיל התנדבות במקום חדש (אחרי הקטע עם הזקנים...) ולהכין את עצמי נפשית למתכונות
דעתי על מזג האויר: במילה אחת? חרא. ב-37 מילים? אם אתם באיזור הבית שלי ואתם שומעים איזה צפצוף שיוצא מהבית שלי, זה אני מכבה את המזגן, בשעת גסיסתי ובגלל שאני לא רוצה שלהורים שלי יתבזבז כ"כ הרבה חשמל בזמן שאני מת ומן הסתם לא זקוק למזגן. סרט/ספר השבוע: זה דיי בעייתי בגלל שראיתי השבוע בערך 20 סרטים. אבל "חסין מוות" היה ממש טוב (רק לא גריינדהאוסי), וגם "רטטוי". ובקשר לספר... מתוך הביואיק של סטיבן קינג (אפילו שבקושי יצא לי לקרוא השבוע) פרק בסדרה אחרת: באפי 701 התחלתי
(דפוק מצדי בדיוק לפני כל המתכונות, הבגרויות והשטויות האלה אבל מילא), וגם HIMYM 316, הנובוריצ'ים 108... אה, והעונה הראשונה של Life On Mars הסתיימה השבוע. איזה פרק גרוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 פרק בסקראבס: עוד כמה דקות זה יהיה הפרק של היום. 709? 10? שירי השבוע: Sandcastles in the Sand מאת רובין ספרקלס
תמונת השבוע:

creepy creep

New member
אתם לומדים ביום ראשון?

אני מתחילה להעריך קצת את ביה"ס שלי.. זה לא שאין בכפר סבא סרטים נורמלים, אין בכל הארץ. תקופה גרועה. צריך לחכות בסבלנות עד הקיץ. שבוע טוב

TheLost

New member
כן... בגלל השביתה וכאלה ../images/Emo3.gif

ומה שבאמת מעצבן זה שאם לא היה את המבחן הזה אז היינו לומדים רק שעתיים ואז לא הייתי בא בכלל. ולא, רק בכפר סבא אין סרטים נורמלים. נגיד בסינמה סיטי יש את.. יש את... טוב לא משנה באמת אין סרטים טובים
אבל במיוחד בכפר סבא, כי כאן החליטו שלוש חודשים אחרי שג'ונו יצא בכל הארץ - להקרין אותו כאן.

steelwater

New member
פרק גרוע?!

לא אהבת את הפרק האחרון של העונה של Life on Mars? מה? היה פרק אדיר! אבא שלו היה שמה, והבנו סוף סוף מה הולך שם, והשמיעו שוב את השיר Life on Mars.
טוב, על טעם ועל ריח, אבל אני דווקא חשבתי שהיה פרק סוף עוהנ ממש טוב, ושהיה מספיק מגניב ומותח וחזק בשביל פרק סוף עונה. אל תדאג,יש לך עוד עונה שלמה ומצוינת לראות. אני מחכה כבר לתגובה שלך על הפרק האחרון של העונה, אתה הולך להיות כל-כך בשוק חחח.
אני מקווה שיצליח לך ויהיה לך טוב וכיף בעבודה על הסרט! יהיה טוב, אני מאמינה בך, אתה תהיה קולנוען ענק חחח. בהצלחה בכל מהבחנים! נכון שכתבת את הקטע ההוא ואז ספרת את המילים ורשמת 37? חחח!

TheLost

New member
חח בואי נגיד שלא...

והבנו מה הולך שם? איך הבנו? הוא עדיין לא חזר להווה, אז מה זה אומר? אולי הוא כן סתם הוזה, רק הסבירו לנו את הקטעים האלה ביער ולדעתי כל הקטע הזה היה מ מ ש משעמם ונמרח, כל הזמן סם הזה מקטר ומזיין לחברה שלו את השכל על זה שהוא בעבר. שירגע
ותודה

steelwater

New member
איזו חברה? מיה או אנני?

אני חייבת להגיד שהקטע עם היער היה באמת טיפה מאכזב כי זה שאבא שלו ניסה לפגוע בה לא היה סיפור כזה מעניין. אבל לא נהינת מהסצנות שסאם מאיים על ג'ין באקדח? שאבא של סאם בא לירות בא אבל הכדורים אצל סאם ביד? שסאם מתחיל להשתגע ולצעוק לשמים? חחח. מבחינת השאלות ששאלת בהתחלה, אני מעדיפה לא לנסות לענות עליהם ולהיכנס על דיון עליהן בגלל שאני לא רוצה להרוס לך שום דבר.

TheLost

New member
אממ אני לא בטוח שמיה כבר הגיעה ../images/Emo12.gif

אז זאת כנראה אנני (בכל מקרה אני מדבר על השוטרת החמודה). והבעיה בקטעים שאמרת הם שזה לא סצינות, זה רק כמה שניות, וברור שזה היה מעניין ומותח ועוד כמה קטעים אבל באופן כללי כל הקטע ביער היה ממש נמרח ובכלל הפרק מההתחלה לא עניין יותר מדי, הסדרה הזאת עוסקת יותר מדי בשוטרים מושחטים ואנשים מושחטים וכו', שזה דיי נחמד אבל כאן זה כבר נראה לי מיותר והיו יכולים לחשוב על איזשהי עלילה קצת יותר מעניינת יחסית לפרק סיום ובמקביל גם לגלות מה קרה ביער. ומה שבאמת מבאס זה שבסופו של דבר, אפילו שגילינו מה קרה ביער, לא הייתה שום התקדמות במצב שלו אז הפרק הזה בעצם כמעט שווה כמו לכל פרק אחר בעונה...

steelwater

New member
כן, אנני זו השוטרת החמודה

לא ספיילרתי לך, מיה זו החברה שלו מהפרק הראשון לפני שהוא מגיע ל-1973. למרות שלא רואים אותו חוזר הביתה בסוף הפרק הזה אז כן יש איזושהי התקדמות בעלילה מכיוון שבעצם גילנו מה המוח שלו מנסה להגיד לו כבר מתחילת הסדרה. הרי מהרגע הראשון כשהוא נפגע ע"י המכונית רואים כבר שיש לו פלאשבקים מהאירוע הזה. אבל אתה בעצם קצת צודק, זה פותר איזה משהו בילדות של סאם שבוא הדחיק כל-כך הרבה שנים ומה קרה שם, אבל זה לא מחזיר אותו הבייתה או עושה איזה שינוי גדול בהוויה שלו. אבל שוב, הוא בעצם שינה עכשיו את הילדות שלו וקצת את המהלך של העולם לא? כי הוא הבוגר רץ אחרי אבא שלו ואמר להוא הצעיר להישאר בחתונה, אז הו הצעיר לא ראה את הרצח, ומעבר לכך לא היה בכלל רצח ואניי נשארה בחיים. בואנה, סבבה והכל שלא הבנת את הפרק, אבל תודה שאפשר לחפור פה לעומק חחח. הצלחת פחות או יותר לעקוב אחרי מה שכתבתי?
מצטערת על החפירות, זה פשוט כיף לדסקסק על הסדרה הזאתי!

למעלה