שבת שלום
שבוע טוב לכולם
משהו טוב שקרה השבוע: יש תאריכים לטיסה לאנגליה ואחותי קונה לי כרטיס השבוע! מה-7.7 עד ה-8.2.
. יש סיכוי קטון פצפון שאני אראה את דוקטור הו משחק בהמל באנגליה!!!!!!!
הייתי בקיסריה סופ"ש שעבר והיה ממש כיף, כאילו היה חלק נוראי ממש, אבל חוץ מזה היה כיף. הסדר היה ממש נחמד.
עשינו אותי אצלנו והיו הרבה אנשים וכולם שרו ושתו וצחקו.
משהו רע שקרה השבוע: I'm really hung over... משהו ממש מבאס שקורה בזמן האחרון, אבל אני מקווה שיהיה טוב ושזה יעבור כמה שיותר מהר.
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא:לעבוד ולהרוויח הרבה כסף חחח.
לא מתוכנן לי כרגע משהו מיוחד שבוע הבא.
דעתי על מזג האויר:איזה כיף שסוף סוף חם! היה לי ממש קר בחורף הזה. אבל עדיין, גם החום הזה מתחיל לאט לאט להעיק. גם חום זה לא הכי כיף חחח.
סרט/ספר השבוע:המירוץ לזהב - ראיתי אותו בקולנוע עם חברה שלי. סרט ממש דבילי אבל כיפי כזה והוא גם היה די מצחיק. סיימתי את יונה ונער שהיה די נחמד, ועכשיו התחלתי את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה באנגלית. קראתי אותו לפני הרבה שנים אבל בעברית נראה לי ואז ממש אהבתי אותו. בנתיים הוא טוב, חמוד וממש מצחיק.
פרק בסדרה אחרת: דקסטר פרק 111 - גאונות! עוד פרק אחד ואני מסיימת את העונה, ואני כה במתח.
תודה לכולם שחפרו על הסדהר הזאת וגרמו לי לרצות לראות אותה!
פרק בסקראבס: פרק 708. היה פשוט מעולה ממש! פרק מצויין וממש נהינתי ממנו! אני מקווה שהעונה רק תשתפר מפה.
שירי השבוע: השאלתי דיסק של Athlete מטאואר רקורדס, כן אנחנו יכולים להשאיל איזה דיסקים שבא לנו מטאואר רקורדס, וכן זה ממש מטורף אבל במקרה גיליתי שיש דיסק של Athlete בטאואר רקורדס. אני עדיין בשוק שיש שם כזה.
בכל מקרה, חרשתי עליו ביומיים האחרונים והוא ממש טוב אז נראה לי שאני אקנה אותו. The Thought Criminals – Takeover Target Belle and Sebastian – The Boy With the Arab Strap Interpol – NYC Elbow – One Day Like This The Futureheads – Radio Heart Foals – Cassius (Acoustic)
תמונת השבוע: דוקטור הו, למי שתהה.