קרפדת שבת
משהו טוב שקרה לי השבוע: - חופש!! חופש!!! ולא הוקפצתי לראש השנה! חופש!!! - מסיבה לא רעה בכלל אחרי ארוחת החג. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: - חח אני וחברים תכננו כל מיני דברים, ובסוף זה היה רק דיבורים וכלום לא יצא לפועל. דווקא יומיים בכנרת היו עוזרים לי. - אממ... בואו נגיד שאתמול התפוצצה איזו בועה שקשורה אליי ולחברים (אחרים) שלי, ופשוט כמה שעות ישבנו בגן ציבורי וצעקנו אחד על השני, לכלכנו, רבנו. הכל, ללא המכות. - ידידה שלי נהגה, ובטעות נסענו אחרי המכונית הלא נכונה, והגענו לתל-אביב. שנינו לא יודעים לצאת מתל-אביב, הבעיה היא שברגע שהיא בלחץ היא מתחרפנת מתחרפנת מתחרפנת. היא עוד שניה הרגה אותי, אותנו. רציתי לתת לה נעל בראש. משהו מצחיק שקרה השבוע: - תקראו בבלוג שלי (פוסט קודם) אני, אישית, נקרעתי מצחוק. - "מונה הדחיות". במסיבה התחלתי לספור לחבר שלי כל פעם שקבוצת בנות ברחה מאיתנו כשרקדנו בסביבה. הגעתי ל-9. ציטוט השבוע: "זה לא בריא למות" "כן, אפשר למות מזה" ומשפט שאני חשבתי עליו, ואני בטוח אכניס אותו לתסריט שלי ביום מן הימים - "את יודעת, היופי שלך פשוט רצחני. בכל פעם שאני רואה אותך, נהרגים מיליארדי ילדים פוטנציאלים." וירידה על מישהו - "אני שוקל לעשות סדרה על היום בו איבדתי את הבתולים. אני אקרא לה 'איך פגשתי את אמא שלך'." משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: תאמינו לי שאני לא מחכה לשבוע הבא. אני סוגר רבעו"ש. אבל, היי, הפזמולדת שלי נופלת על יום כיפור! סרט/ספר השבוע: NONE פרק בסדרה: פושינג דיידיס! צ'אק! האוס! פרינג'! איך פגשתי את אמא! ואין פרק בסקראבס. כמובן. השירים של השבוע: הורדתי אלבומים ובינתיים אין שירים ספציפיים, אבל, 65daysofstatic אוי, הם פשוט מעולים. הם עושים רוק אינסטרומנטלי, וזה ענק. Sigur Ros הלהקה הכי מקסימה אי פעם Los Campesinos! סתם בשביל הכיף A Sunny Day Is Glasgow דרים פופ הזוי. יקח זמן להתחבר. Editors אין מה להרחיב The Dykeenies להקה בריטית דווקא חביבה לאללה. מת על Stitches. Bright Eyes - Lua Bright Eyes - Train Under Water Bright Eyes - We Are Nowhere And It's Now Herman Dune - 1 2 3 Apple Tree Jong Pang - A House In Heartbeats White Lies - Death Friska Viljor - The Cure זה גם הרינגטון שלי