קבלת שבת

Ch3nf3l

New member
קרפדת שבת

משהו טוב שקרה לי השבוע: - חופש!! חופש!!! ולא הוקפצתי לראש השנה! חופש!!! - מסיבה לא רעה בכלל אחרי ארוחת החג. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: - חח אני וחברים תכננו כל מיני דברים, ובסוף זה היה רק דיבורים וכלום לא יצא לפועל. דווקא יומיים בכנרת היו עוזרים לי. - אממ... בואו נגיד שאתמול התפוצצה איזו בועה שקשורה אליי ולחברים (אחרים) שלי, ופשוט כמה שעות ישבנו בגן ציבורי וצעקנו אחד על השני, לכלכנו, רבנו. הכל, ללא המכות. - ידידה שלי נהגה, ובטעות נסענו אחרי המכונית הלא נכונה, והגענו לתל-אביב. שנינו לא יודעים לצאת מתל-אביב, הבעיה היא שברגע שהיא בלחץ היא מתחרפנת מתחרפנת מתחרפנת. היא עוד שניה הרגה אותי, אותנו. רציתי לתת לה נעל בראש. משהו מצחיק שקרה השבוע: - תקראו בבלוג שלי (פוסט קודם) אני, אישית, נקרעתי מצחוק. - "מונה הדחיות". במסיבה התחלתי לספור לחבר שלי כל פעם שקבוצת בנות ברחה מאיתנו כשרקדנו בסביבה. הגעתי ל-9. ציטוט השבוע: "זה לא בריא למות" "כן, אפשר למות מזה" ומשפט שאני חשבתי עליו, ואני בטוח אכניס אותו לתסריט שלי ביום מן הימים - "את יודעת, היופי שלך פשוט רצחני. בכל פעם שאני רואה אותך, נהרגים מיליארדי ילדים פוטנציאלים." וירידה על מישהו - "אני שוקל לעשות סדרה על היום בו איבדתי את הבתולים. אני אקרא לה 'איך פגשתי את אמא שלך'." משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: תאמינו לי שאני לא מחכה לשבוע הבא. אני סוגר רבעו"ש. אבל, היי, הפזמולדת שלי נופלת על יום כיפור! סרט/ספר השבוע: NONE פרק בסדרה: פושינג דיידיס! צ'אק! האוס! פרינג'! איך פגשתי את אמא! ואין פרק בסקראבס. כמובן. השירים של השבוע: הורדתי אלבומים ובינתיים אין שירים ספציפיים, אבל, 65daysofstatic אוי, הם פשוט מעולים. הם עושים רוק אינסטרומנטלי, וזה ענק. Sigur Ros הלהקה הכי מקסימה אי פעם Los Campesinos! סתם בשביל הכיף A Sunny Day Is Glasgow דרים פופ הזוי. יקח זמן להתחבר. Editors אין מה להרחיב The Dykeenies להקה בריטית דווקא חביבה לאללה. מת על Stitches. Bright Eyes - Lua Bright Eyes - Train Under Water Bright Eyes - We Are Nowhere And It's Now Herman Dune - 1 2 3 Apple Tree Jong Pang - A House In Heartbeats White Lies - Death Friska Viljor - The Cure זה גם הרינגטון שלי

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

המשפט המקורי שלך מלוכלך, אבל אחד הטובים ששמעתי לאחרונה. צריך להכניס את זה מתישהו לאיזו סדרה.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif חן אתה כל כך שגיב פרידמן

מה אם איזה מופע לקחת את החומר הזה מסביב לעולם?
נראה לי שקראתי את הפוסט הקודם שלך, זה זה עם הפרות? כי אם כן זה ענק!!!
שכחתי להגיד לך את זה באמת..

Ch3nf3l

New member
כבר אמרו לי את זה.

ואתם לא היחידים שאמרתם את זה. תפסיקו, אני לא כזה אדיש. חחחח תודה, אבל לא זה עם הפרות. אחד אחריו. הרבה יותר מתוחכם.

Roncha87

New member
חחחח דווקא לא בקטע של האדישות!!

פשוט ראיתי אותו בהופעה לפני שבועיים ושעה ניסיתי להבין את מי הוא מזכיר לי. הוא ממש מזכיר לי אותך והוא מצחיק אז נראה לי שזאת מחמאה

jess r

New member
היי,

יש לי רגעים של רצינות. החיסרון היחיד של הבדיחה שלך הוא שהיא מתוחכמת מידי, וחלק מהאפקטיביות שלה נעלמת אם הקורבן לא מודע לקיומה של סידרה באותו שם.

TheLost

New member
שנה טובה!

משהו טוב שקרה לי השבוע: החופש כמובן. ובואו נשאיר את זה כך עד לסעיף הבא. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: החופש היה נוראי, כל בוקר קיבלתי השקמות ב-6 בבוקר שאני כרגע אעדיף לא לחשוף מדוע (מחשש שבזמן כתיבה אני אפרק את המקלדת לרסיסים), היה לי פשוט זוועה. חוץ מזה, המחשב-הורדות שלי נהרס
ועוד יותר גרוע, היום הוא חזר והוא חזר חולה מת, עושה לי עכשיו מלא בעיות. סעמק.
וחוצמזה הייתי בבאסה הרבה כי עבר שבוע מאז פול מקרטני! אררמ! למה זמן צריך לעבור! למה! משהו מצחיק שקרה\ שמעתי השבוע: חח, טוב זה לא ממש מצחיק, ואולי אפילו קצת עצוב, אבל בערב ראש השנה בארוחה הלכנו לסבתא שלי וגם בת דודה שלי הייתה, וברגע שהתקרבתי לבת דודה שלי, שנינו ביחד- "אבל למה את ג'ני?!"
חח זה היה משעשע. אם לא הבנתם, הכוונה היא לזה שהעיפו את ג'ני מהאח הגדול
ציטוט השבוע: ..."אבל למה את ג'ני?!", לא? סתם משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ח ו פ ש כיפור. והפעם אני מקווה לעשות את זה נכון!
סרט/ספר השבוע: ווהו סופסוף אני קרוב לסיום של Drop Shot. אני שונא את הרלן קובן בדמי. כמו כן, ראיתי את "הרולד וקומר 2" - מ צ ח י ק והזוי ומפגר ומשעשע וניל פאטריק האריס וממש בצורה מפתיעה, מלא בלא מעט מסקנות והשפטות (לשפוט את.. איך אומרים? פחי) על אמריקה הצבועה וכו'. סרט עמוק. סטגה ד י ש. פרק בסדרה: אממ, לא זכור לי משהו מיוחד, רק האוס שולט כרגיל, ולצערי רב את כל הסדרות האמריקאיות עדיין לא ראיתי. פאק דם קומפיטורס. פרק בסקראבס: לא קיים. השירים של השבוע: Blondie - One Way Or Another... מישהו פה יבין למה.. לא משנה
תמונת השבוע: אני.. אני.. אני.. לא.

TheLost

New member
מה? ../images/Emo12.gif לא ../images/Emo12.gif למה? ../images/Emo12.gif את חושבת שאני צריך?

jess r

New member
בדיחה

כי... בלונדי זה גם מישהו עם שיער בלונדיני.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
ג'ס, קודוס על פתיחת השרשור בפעם הראשונה! משהו טוב שקרה לי השבוע: קיסריה בייבי, ווהוו. למרות הרגעים הקשים והמעצבנים, היה ממש כיף. הייתי בימים אחרי המון זמן שלא הייתי בים וזה עשה לי ממש טוב. חוץ מזה, Settlers לפנים! אחד המשחקים הכי שווים בעולם! ועוד משחק של מי השורה הזאת עם משפטים שכתבנו אחד על השני שהיה ממש מצחיק. Snow Patrol מוציאים אלבום חדש בסוף החודש, ענק!!! שישי בעיר נחמד ביותר. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: כמה דברים מעצבנים בקיסריה. הבוס שלי אמר לי שכנראה בגלל הלימודים אני לא אוכל להמשיך לעבוד בטאואר רקורדס כשאני אתחיל ללמוד.
טוב, תארתי לעצמי שזה מה שיקרה. משהו מצחיק שקרה\ שמעתי השבוע: היה ממש מצחיק בקיסריה. יש לנו המצאה חדשה שקוראים לה "ארנוב" שזה בעצם שבאים למישהו ומתחילים לפמפם אותו כנמו שארנב מפמפם ארנבת חחח. כן, אנחנו נוראיים, אני יודעת. ציטוט השבוע: בארוחת חג אמרתי "נמאס שכל המשפחה הזאת מושטטים על סודים!" במקום "מושטטת על סודות" חחח!
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: המממ, יום כיפור איי גס? יש אווירה מאד מיוחדת בירושלים ביום כיפור. סרט/ספר השבוע: ספר - "הכל מואר" ההזוי בטירוף. לא ראיתי סרט. פרק בסדרה: דוקטור הו, שוב פרק בעונה הראשונה ופרק בעונה הרביעית, ושוב גאוני ולא משהו. רון, סוף סוף ראיתי את שני הפרקים עם המסכות גז ואימללללללללללללללה! מפחיד בטירוף, אבל ענק. אני חייבת להרוס לך קטע קטנטן בעונה הרביעית שאולי לא תזכרי עד שתראי אותה. אחרי שראיתי את הפרק השני עם המסכות גז ראיתי פרק בעונה הרביעית ויש שמה קטע שהדוקטור לובש מסכת גז ואיזה גנרל אומר לו משהו והדוקטור אומר לו כזה "Are you my mommy?"חחחחחחחח! זה היה קטע ענק. לא יכולתי להפסיק לצחוק. פרק בסקראבס: לא ראיתי.
השירים של השבוע: Wings – Live and Let Die José González – Love Will Tear Us Apart (Joy Division cover) Sigur Rós - Gobbledigook. וואי, קשה להקשיב ללהקה מאיסלנד או משהו כזה. השירים ממש סבבה אבל אי אפשר להבין כלום מהשמות שלהם או המילים שלהם חחח. תמונת השבוע: ג'ון סים.

Roncha87

New member
רק קראתי את- אני חייבת להרוס לך

והפסקתי לא רוצה לקרוא חחחח עוד שנייה מתחילה העונה ביס וחוצמיזה, את יודעת עד כמה הזיכרון שלי טוב! אין מצב שאני אשכח את זה חחח אחרי שאראה את הפרק אני אקרא

למעלה