../images/Emo140.gifשבוע טוב(הגיע הזמן באמת..)
משהו טוב שקרה לי השבוע: ובכן, קרו הרבה דברים טובים, אבל אני חייבת לציין את הדבר האחרון שקרה היום: חברה קנתה לי את הדיסק של יהודית רביץ בהופעה חיה בקיסריה!!!!!1111
אמרתי לה לפני פחות משבוע שאני רוצה לקנות אותו כי לא הצלחתי להגיע להופעה שלה, והיא פשוט קנתה לי אותו

ובכן, חזרנו לשפיות. אז מה היה טוב השבוע? אחותי היתה אצלנו בשבת, והאחות השנייה הגיעה בהפתעה חמש דקות לפני כניסת השבת
בישלתי המון המון לחג. בפעם הראשונה בחיי הכנתי קציצות
, והן יצאו ממש טעימות.(האתגר הבא שהציבו לי- כרוב/פלפל ממולא) האחות שלא הייתה בשבת[אני צריכה למספר אותן
] הגיעה לחג עם הקטנות, ולמרות שהחג היה ארוך מדי ומתיש, היה מהנה ביותר. הסתפרתי
וקיבלתי המון מחמאות על המראה החדש. טוב נו, כולם החמיאו על הפן ובכלל לא שמו לב שהסתפרתי, אבל זה גם משהו. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: חברה טובה נמצאת במצב פיזי בכלל לא טוב. התחלתי את השנה עם ציון גרוע במבחן בכימיה. ירדתי ל4 יחידות במתמטיקה(והאמת שאני חושבת שזה דבר טוב, אבל עוד לא החלטתי לגבי זה באופן סופי). משהו מצחיק שקרה\ שמעתי השבוע: אוח, דווקא יש לי סיפור ממש חביב, אבל אין לי כוח לכתוב. עמכם הסליחה. ציטוט השבוע: "נורא זה מטריה, מגניב זה איים אבודים" [והמבין יבין.] משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: הפסיכומטרי! אני מחכה להיות אחרי זה. ובחמישי יש תשובות ממודיעין. סרט/ספר השבוע: סיימתי בפעם השנייה את דור הפרוזק. גאונות לשמה. 'פתאום 30'- אני חושבת שלא ראיתי את הסרט הזה שנתיים, אבל לא רציתי ללכת לישון אז זה מה שקרה.
פרק בסדרה:
למי יש זמן? פרק בסקראבס:
השירים של השבוע: יהודית רביץ - סליחות יהודית רביץ - מישהו יהודית רביץ - האיש ההוא
יהודית רביץ - געגוע וכל השירים זה מההופעה החיה כמובן.. כפרעליה. מאיר אריאל - לא תתפוס אותי
REM - Night Swimming Air - All I Need יקיריי, שיהיה שבוע נהדר וצום קל למי שצם בכיפור.