קבלת שבת

jess r

New member
יש שידורים חוזרים

2 פרקים ביום, בהולמרק. והם משדרים אותה בלופים אז בטח עוד מעט יתחילו שוב מהעונה השלישית.

creepy creep

New member
נועה של הים../images/Emo99.gif

הרבה הרבה הרבה הצלחה בראיון של מודיעין! מגניב ששתינו עברנו את המבחנים
הראיון שלי היה לפני שבועיים.

jess r

New member
באמת?

אז למה לא אמרת כלום? אמרת ופיספסתי? איך היה? מה עשו לך שם? בשביל מה הם צריכים תמונות שלי? מי ראיין אותך? הוא\ היא היתה מרושעת? מה שואלים? כמה זמן זה לוקח? קל למצוא את המקום? יש לך איזה המלצות?

creepy creep

New member
לא אמרתי כלום

בעיקר כדי לא לעשות עין הרע[כאילו שאני מאמינה בזה], וסתם כי באותו שבוע לא ממש נכנסתי לפורום. זה הלך ככה: הגעתי, קיבלתי שאלון למלא. פרטים אישיים, ציונים אחרונים של הבגרויות, מקצוע אהוב/שנוא, בעיית משמעת, פירוט על המשפחה(גילאים, תעסוקה), שאלות על השירות הצבאי(בסיס סגור/פתוח) ועוד כמה שאלות כלליות. אחרי זה לקחו אותי לחדר עם עוד 4 מועמדים[זה הולך בנגלות] ושתי החיילות שהיו ביום מבחנים הסבירו על המסלול יותר בפירוט והייתה אפשרות לשאול שאלות אחד על אחד. אחרי זה קראו לי לריאיון. היו שני מראיינים, על אזרחי, בערך בני 40. אחד מהם היה בעבר במסלול מופ"ת והשני בטח היה פסיכולוג או משהו כזה. הם שאלו שאלות, הרבה נתונים הם לקחו מהשאלון, וזהו בערך.. היה נחמד ביותר. צחקתי איתם ויצאתי בהרגשה טובה. וכמובן שהם ביקשו תכונה אחת רעה שלי והסתבכתי עם זה. אז תחשבי מראש על תכונה אחת
אני ביליתי שם קצת פחות משעתיים. לוקח זמן למלא את השאלון[בעיקר כשיש לך 5 אחיות ואת לא זוכרת את כל הגילאים] ועד שקוראים לך לריאיון. אי אפשר לדעת. לא מסובך מדי למצוא את המקום. אני לא זוכרת את השמות של הרחובות, אבל בטח כתוב לך את זה בזימון. בכל מקרה, תבקשי עזרה מאנשים אם את מסתבכת. באופן כללי אני זוכרת שהלכתי לאורך רחוב אחד עד הסוף, ואז פניתי שמאלה ואחרי 2 דקות ראיתי את בית אליהו. יהיה בסדר
המלצות? אממ, לא להילחץ יותר מדי. באתי די לחוצה, וזה היה לחינם. תהיי עצמך, ותהיי רגועה. תראי למראיינים שאת חברותית, ורוצה ללכת למסלול(אפילו שעכשיו את עוד לא בטוחה שאת רוצה).. ופשוט תהני. בהצלחה

jess r

New member
זה נשמע נוראי!

2 מראיינים? תכונה רעה? רק אחת? צריך גם תכונה טובה? בעיות משמעת? אבל אני לא חברותית! אלוהים אדירים. זה נשמע נוראי. מזל שאין לי אחיות.

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo63.gif

איזה יופי שפתחת קבלת שבת! מזל טוב!
משהו טוב שקרה לי השבוע: חג, משפחה, טיול עם חברות, אירועים למיניהם. קיבלתי מלא מחמאות
. כיף לראות את כולם!. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: אני לא מרגישה כל כך טוב.. משהו מצחיק שקרה\ שמעתי השבוע: הבנות של בת דודה שלי תמיד מהוות מופע בידור מהלך- ראו ציטוט השבוע
ציטוט השבוע: "אתה לא!!!" בת של בת דודה שלי מפצירה בבן דוד שלי שהוא לא יבוא לדגדג אותה בלילה אם היא תעשה רעש. במשך שעה
מלכת על. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: יומולדת לאמא- ביום כיפור
. סרט/ספר השבוע: סיימתי את הגנן המסור!!! יהיייי אני גאה בעצמי, הוא היה קשה ממש. ספר מצויין, מלא פרטים וכל מיני דברים מעניינים. התחלתי לקרוא את "בנעלייה" באנגלית שהוא מעבר חד בשפה. אבל גם משעשע ביותר. פרק בסדרה: מגרש ביתי, בנות גילמור וכרגיל...
פרק בסקראבס:
השירים של השבוע: Aqualung - Brighter Than Sunshine חרשתי עליו, הוא מקסים, תקשיבו לו
Foo Fighters - Home The Audreys - small things 8mm- No Way Back The Hours - Let Me Breathe
The Weepies - Little Bird
Thriving Ivory - Angels On The Moon Sheryl Crow & Sting - Always On Your Side
Elton John - Someone Saved My Life Tonight תמונת השבוע:

Angelus

New member
הי, אני מכיר את התמונה..

ראיתי אותה בפייסבוק שלך.. את ממש מטיילת ארצית, הא? יפה מאד! לגבי הספר שקראת, מדוע בחרת במילה 'קשה'? \; שבת שלום רונה!

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif אז למה אתה לא מגיב?!../images/Emo3.gif

הלוואי והייתי מטיילת יותר. אבל תודה
'קשה' מבחינת השפה. זה אנגלית בריטית רצינית, אז אני לא רגילה. אבל הצלחתי! שבת שלום גם לך איש

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif חחח בהחלט בהחלט

תמיד כיף לחלוטין. בייחוד אם כלול בזה יין

creepy creep

New member
../images/Emo140.gifשבוע טוב(הגיע הזמן באמת..)

משהו טוב שקרה לי השבוע: ובכן, קרו הרבה דברים טובים, אבל אני חייבת לציין את הדבר האחרון שקרה היום: חברה קנתה לי את הדיסק של יהודית רביץ בהופעה חיה בקיסריה!!!!!1111
אמרתי לה לפני פחות משבוע שאני רוצה לקנות אותו כי לא הצלחתי להגיע להופעה שלה, והיא פשוט קנתה לי אותו :) ובכן, חזרנו לשפיות. אז מה היה טוב השבוע? אחותי היתה אצלנו בשבת, והאחות השנייה הגיעה בהפתעה חמש דקות לפני כניסת השבת
בישלתי המון המון לחג. בפעם הראשונה בחיי הכנתי קציצות
, והן יצאו ממש טעימות.(האתגר הבא שהציבו לי- כרוב/פלפל ממולא) האחות שלא הייתה בשבת[אני צריכה למספר אותן
] הגיעה לחג עם הקטנות, ולמרות שהחג היה ארוך מדי ומתיש, היה מהנה ביותר. הסתפרתי
וקיבלתי המון מחמאות על המראה החדש. טוב נו, כולם החמיאו על הפן ובכלל לא שמו לב שהסתפרתי, אבל זה גם משהו. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: חברה טובה נמצאת במצב פיזי בכלל לא טוב. התחלתי את השנה עם ציון גרוע במבחן בכימיה. ירדתי ל4 יחידות במתמטיקה(והאמת שאני חושבת שזה דבר טוב, אבל עוד לא החלטתי לגבי זה באופן סופי). משהו מצחיק שקרה\ שמעתי השבוע: אוח, דווקא יש לי סיפור ממש חביב, אבל אין לי כוח לכתוב. עמכם הסליחה. ציטוט השבוע: "נורא זה מטריה, מגניב זה איים אבודים" [והמבין יבין.] משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: הפסיכומטרי! אני מחכה להיות אחרי זה. ובחמישי יש תשובות ממודיעין. סרט/ספר השבוע: סיימתי בפעם השנייה את דור הפרוזק. גאונות לשמה. 'פתאום 30'- אני חושבת שלא ראיתי את הסרט הזה שנתיים, אבל לא רציתי ללכת לישון אז זה מה שקרה.
פרק בסדרה:
למי יש זמן? פרק בסקראבס:
השירים של השבוע: יהודית רביץ - סליחות יהודית רביץ - מישהו יהודית רביץ - האיש ההוא
יהודית רביץ - געגוע וכל השירים זה מההופעה החיה כמובן.. כפרעליה. מאיר אריאל - לא תתפוס אותי
REM - Night Swimming Air - All I Need יקיריי, שיהיה שבוע נהדר וצום קל למי שצם בכיפור.

Angelus

New member
צום מועיל גם לך

אבל עוד נדבר על זה.. בנוגע למתמטיקה, אני חושב שזה לא בהכרח דבר רע לרדת ל-4 יחידות, במידה ואתה כעת מהמובילים בכיתה. אחרת, מוטב להישאר ב-5 ולהיות אפילו על ציון של 70. אגב, ראיתי את הסרטון שלך שהעלתן.. אתן קרועות (זה עם השיר של אבריל לוין ואתן משחקות.... משחק הכיסאות?)

creepy creep

New member
אני לא יודעת אם אני המובילה בכיתה.

הרכזת של מתמטיקה תעשה לי ולעוד בת כמה שיעורים נפרדים כדי שניגש ל03 ו04 כבר בחורף. יהיה בסדר. אכן משחק הכיסאות
שמת לב לתגובות הנחמדות של חברותיי? זה מה שהאוויר של צפת עושה לאנשים

Roncha87

New member
תתחדשי!! איזה כיף לך!!../images/Emo13.gif

לא ידעתי שהיא הוציאה דיסק של ההופעה! עכשיו גמני רוצה
צום קל שיהיה לך באמת (להזכירך- סיון צמה לכבודך שעתיים במצטבר
) תתחדשי על התספורת! אני שמחה שאגרת אומץ, הייתה לנו שיחה מעניינת על זה לא? שיער וכל מיני.. נשים..
שבוע טוב יקירתי

creepy creep

New member
אני ממליצה../images/Emo13.gif

המחיר ממש מצחיק. שמעתי אתמול את שני הדיסקים ברצף והיא פשוט מלכה שזה אי אפשר לתאר! אוי נכון, היא באמת צריכה לצום בשבילי
שעה אחת על פרנז'ליקו(?) ועל מה השעה השנייה? אני כבר לא זוכרת. תודה מותק. לקח לי הרבה זמן להחליט סופית שאני מסתפרת, אבל התוצאה שווה את זה. שבוע טוב

sivosh

New member
השעה השנייה על לה גופרה

שפשוט התחרטת על הגלידה :p (מתנצלת על ההתפרצות) אבל רציתי להגיד שלא שכחתי על הצום :) צום קל, וגמר חתימה טובה

creepy creep

New member
הגלידה שווה את זה../images/Emo3.gif

אני ממש נרגשת מזה שאת צמה למעני
צום קל!

jess r

New member
אני אגיד לך למי יש זמן לסדרות

למי שלא לומד ל-5 יחידות מתמטיקה. איזה חברה נחמדה! תתחדשי על הדיסק

למעלה