קבלת שבת

שבוע טוב!!

משהו טוב שקרה לי השבוע: כל ראש השנה והיומולדת העברי שלי והרבה הרבה הרבה אוכל שזה תמיד טוב!! משהו פחות טוב שקרה לי השבוע:חברים מוזרים עושים דברים מוזרים משהו מצחיק שקרה\ שמעתי השבוע: ערב פוקר ממש ממש ממש ממש מצחיק ציטוט השבוע: אממאממאממ.. יש לי שיניים רכות.. המשקית שלי בווידוי מרגש משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אממ יום כיפור? לא ממש האמת. סרט/ספר השבוע:משאלה אחת ימינה ספר שקיבלתי מתנה... פרק בסדרה: לא בדיוק פרק ולא בדיוק שבוע אבל סיימתי לראות את שבעת העונות של באפי בחודש!! מעולה מעולה מומלץ בטירוף פרק בסקראבס: השירים של השבוע: אסף אבידן פשוט טוב!!! תמונת השבוע: מסכימה עם יצחק סדרה מעולה אני מאוהבת בה לגמרי, למרות שהכותבים שלה הם אנשים רעים ובכיתי החודש הזה הרבה בגללם!!!! וגלורי הכי מצחיקה בארץ!!!!

Roncha87

New member
האם מדובר בבאפי?

אני עדיין שוקלת את העניין. אחרי שהרצת מסע שיכנועים עליה אצלך בבית אני מניחה שכדאי לנסות. אבל אני עוד אחשוב על זה

hodown

New member
גם אני בכיתי הרבה בפרק האחרון

ובעונה השישית בכלל התייבשתי לגמריי ובאנג'ל עונה שלישית ורביעית עם קונור אני בוכה כל פעם שעאני רואה את קונור חחח אבל זהו סיימתי הכל לראות כבר!!~! איציק תהיה גאה

TheLost

New member
חודש?

לי לקח שנה וחודשיים (אבל כולל אנג'ל). אבל גלורי
אין על עונה 5!

hodown

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה לי השבוע: ראש השנה היה מעולה- חגגנו ראש השנה עם הישראלים ועוד כמה מארצות אחרות עם כיפות והכל. היה פשוט כל כך כיף ומצחיק ומגניב והחבר'ה פה נשמות כבר אמרתי את זה נראה לי מיליון פעם. האוכל פה זול וטוב אז זה ממש טוב. קניתי שקים של בגדים בכלום כסף גם טוב. הביאו לי מעיל יפה מתנה לחורף המושלג. ויש אנשיםש נעים להסתכל עליהם (הם לא רומנים) חחחח משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: לחכות בתור 6 שעות. בירוקטרטיות. משהו מצחיק שקרה\ שמעתי השבוע: אממ וואו היו הרבה ואני שכחתי איזה קטע. הכי מצחיק זה הטעויות שלי ברומנית. לשבור שיניים אנשים אתם צריכים לשמוע אותי. ציטוט השבוע: "אנ'לא מחרבנת, אנ'לא מחרבנת"- אנשים פה מספרים חוויות מפרקטיקות. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: להתחיל ללמוד? סרט/ספר השבוע: פחחחחחחחחחחחחח שיחון עברית רומנית. לא ראיתי סרט פרק בסדרה: יצא לי לראות קצת חברים ואיך פגשתי את אמא פרק בסקראבס: עוד לא הורדתי אבל זה בדרך. השירים של השבוע: VIVA LA VIDA - COLDPLAY CATHEDRALLS - JAMP LITTLE CHILDREN WINTER - JOSHUA RADIN YOUR LOVE IS A LIE - SIMPLE PLAN תמונת השבוע: פקולטהההה

Roncha87

New member
כפרע עלייך!!!../images/Emo99.gif

איזו תמונה חמודה!! זאת הפקולטה שלך? נראה ממש מגניב!
הרגת אותי עם הציטוט חחחח אוף אני מתגעגעת! המון בהצלחה (שוב) יקירתי!! רק דברים טובים אמן!

Angelus

New member
איזה אינטרנט יש לך?

שנדע באיזו מהירות את משיגה את סקראבס..

hodown

New member
4mb די מהר אני משיגה כן

ופה הפס יותר רחב מבארץ אז עוד יותר מהר ממה שאתה חושב.

למעלה