קבלת שבת

jess r

New member
קבלת שבת ../images/Emo39.gif

קבלת שבת ראשונה שלי, תהיו נחמדים
משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: משהו מצחיק שקרה\ שמעתי השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונת השבוע: שתהיה לנו שבת נעימה ושבוע טוב

Angelus

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif

מגיב ראשון, אני די נחמד.. משהו טוב שקרה לי השבוע: ראש השנה.. וכתוצאה מכך - ימי חופש. בנוסף לכך, קיבלתי אקווריום די גדול לחדר. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: לאקווריום יש נזילה. \; משהו מצחיק שקרה\ שמעתי השבוע: היה לנו ערב פוקר השבוע, אחד המטורפים... לא יודע למה, אבל לא הפסקנו לצחוק עד הבוקר. ציטוט השבוע: "הממממ.... שכחתי...." רותם בודקת את הקלפי פוקר שלה בכל שניה משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: יום כיפור? והחופש הארוך שבא עמו. סרט/ספר השבוע: K-PAX פרק בסדרה: השרדות 1702 פרק בסקראבס: :| השירים של השבוע: תמונת השבוע:

jess r

New member
תתחדש ../images/Emo13.gif

יש באקווריום דגים? ובטח אפשר לתקן את הנזילה. יהיה בסדר. מה זה K-PAX? איך הישרדות בינתיים? אחרי העונה האדירה האחרונה אני מקווה שלא תהיה ירידה חדה ברמה.

Angelus

New member
תודה!

עדין אין.. רק היום תוקן האקווריום וצריך להמתין כעת 48 שעות לייבוש.. ואז למלא במים, לסנן במשך שבוע.. ורק אז נכניס את הדגים. יש הצעות לאילו סוגי דגים? כלומר, יש לי כבר אקווריום עם דגי נוי די מעניינים.. אבל אני חשבתי על קבוצות של דגים. K-PAX זה סרט מד"ב מצוין. מומלץ, במידה ויש לך זמן.. בנוגע להשרדות, נראה כי העונה בינתיים התחילה מצוין, בשונה מעונות קודמות (ואני לא מזלזל ברמה של שתי העונות האחרונות, שהיו הכי טובות, לדעתי. פשוט קשה לי להתרגל, בכל עונה חדשה, לחבר'ה.. וכשאני מתרגל אליהם, העונה מסתיימת). זה יהיה מעניין לצפות בהשרדות באופן שבועי.. בדר"כ אני מחכה לעונה שלמה. שבת שלום!

Roncha87

New member
אקווריום? תעלה תמונה!

תמיד רציתי אקווריום בחדר, אבל עגול קטן כזה
נשמע מצחיק הערב פוקר

Angelus

New member
כשיהיה מוכן..

לא נחשוף חצי עבודה.. אם את רוצה אקווריום, מדוע את לא משיגה אחד? האחריות גדולה מדי, הא?
היה כיף מאד בערב פוקר.. את משחקת טקסס הולד אמ?

Roncha87

New member
עזוב, אם יהיה לי אקווריום

החתולים שלי יאכלו את הדגים. מעגל החיים וכל הקטע הזה
לא לא משחקת. היום אנחנו עושים ערב קלפים אז גם ילמדו אותי פוקר וכל זה. אני מקווה שיהיה כיף.

jess r

New member
זה מזכיר לי חברה של אמא שלי

שיש לה אקווריום: "היה לי חתול, אבל עבדתי כל הזמן ולא היה לי זמן לטפל בו אז הבאתי אותו להורים. החלטתי לקנות אקווריום. ואז גיליתי שגם דגים צריך להאכיל".

creepy creep

New member
K-PAX../images/Emo99.gif

אני לא יודעת אם יש ספר בשם הזה, אז אני מניחה שהתכוונת לסרט הגאוני. ראיתי אותו בפעם הראשונה בכיתה ו' באיזה שיעור במחוננים
"בלו בירד!"

Ch3nf3l

New member
אתה נורא עצלן.

אבל אהבתי את שירי השבוע שלך (כי כשלא כתוב כלום, גם לא כתוב "אייל גולן" ו"ישי לוי")

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: תורכיה! בעצם, אני לא בטוחה שזה היה טוב. הטיסה היתה בסדר, לא איחרה ולא התרסקה
הגענו למלון - החדרים היו נחמדים, מיטה נוחה, טלוויזיה עם ערוץ 10 ו-22. הבריכה היתה קפואה אבל לא נורא, בים היה קצת יותר חם. עשינו בננה וקיאקים, לא משהו מיוחד. מלא, מלא מלא רוסים! חצי מהעובדים שם, אלו שעבדו בקבלה וכאלו, רוסים. אז היה נחמד. כמו בישראל - המון ישראלים והמון דוברי רוסית, אז הרגשנו בבית. האוכל היה סביר, והיה אלכוהול והכל חופשי אז שתיתי מוחיטו מגעיל בטירוף, מרטיני, רום עם קולה ובירה ואז הייתי שפוכה ואחרי ארוחת הערב הלכתי לישון. ואז קמתי למחרת עם כאב גרון מטורף וגיליתי שהצטננתי, שזה לא מפתיע כי יום לפני הטיסה היה לי חום. בכל מקרה לא היה כזה נורא, חוץ מזה שחברים שלי היו חארות והתעקשו כל הזמן לעשות דברים שאני לא אוהבת אז לא ממש נהנתי. וגם איבדתי את חוש הטעם אז לא יכולתי להנות מהפיצה שחברים שלי טענו שהיתה מדהימה. ביום האחרון נסענו לעשות טרקטרונים בהרים ואני גרועה בזה אז אחד המדריכים שם נסע איתי. היה כיף והנופים בהרים מדהימים. הטיסה בחזרה נדחתה מחצות ל-2 וחצי לפנות בוקר אבל לא נורא. רגעים שאהבתי: כשישבתי עם שני ידידים שלי בפאב ודיברנו ושתינו והיה כיף. כשגילינו איפה הבריכה המחוממת והג'קוזי. כשראיתי סקראבס בתורכית (עוד בהמשך)! כשישבנו בדיוטי פרי התורכי ולא אכלנו כי פיצה עולה 7 דולר והמבורגר 17, אז שיחקנו דוראק במקום והפסדתי ל-2 תימנים במשחק רוסי. 4 פעמים ברצף. עברתי את המבחנים של המודיעין ויש לי ראיון שבוע הבא. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: אהמ... אני וחבר טוב שלי לא מדברים כי... הוא אידיוט. עכשיו כבר קצת התגברתי על זה אבל לפני הטיסה הייתי ממש עצבנית ועצובה ומאוכזבת וראיתי "סקס והעיר הגדולה" וכשהן התלוננו על גברים הזדהתי המון ואמרתי "כן! נכון! הם כולם חארות! כן! נכון! הם תמיד עושים את זה! ועוד מאשימים אותנו בפאסיביות אגרסיביות! רוצים לראות פאסיביות אגרסיביות? חברים שלי יכולים ללמד אתכם קורס בנושא!". ואנחנו צריכים לעשות סרט ביחד אז הפגישות האלו הופכות לממש מביכות. וזה בהחלט לא תרם לשהות שלנו ביחד בתורכיה. ותורכיה לא היה כיף אז זה מבאס. ודווקא ההצטננות נחמדה, כי זכיתי לשבת בבית ולמתוח קצת את החופש. משהו מצחיק שקרה\ שמעתי השבוע: אחד מהידידים שלי שהתעקש לצלם כל דבר וכל אחד: את כל המלצרים, העובדים במלון, המדריכים. והיה מצחיק כשניסינו להחליף חברה שלי בתמורה לדברים מגניבים כי מסתבר שהטורקים ממש אהבו אותה. היא, לעומת זאת, לא ממש שיתפה פעולה. סחר בבני אדם יכול להיות ממש משעשע
אבל הכי חשוב!!! ראיתי סקראבס בטורקית! בבוקר, בזמן שהתכוננו, העברנו ערוצים ופתאום - סקראבס! בדיבוב לתורכית! זה היה הפרק בעונה הרביעית כשג'יי.די ואליוט מקבלים את תפקיד הצ'יף רסידנט וג'יי.די חוטף התמוטטות עצבים: "למה, למה אתה שונא אותי כשכל מה שאני עושה זה להראות לך אהבה?!?!"
זכרתי את כל הפרק העל פה אז דיבבתי לחברות שלי לעברית והייתי גאה בעצמי
זה לגמרי שיפר לי את היום ואת הנסיעה. ציטוט השבוע: אני לא זוכרת ציטוטים מצחיקים, אולי כי בכללי לא היה שבוע ממש מצחיק. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ראיון למודיעין. זה גם ביום שני אז אני מפסידה צרפתית שזה אחד הדברים שאני הכי שונאת בעולם. חוץ מזה יש עוד חופש בסוף שבוע ואולי איזה טיול או משהו. סרט/ספר השבוע: "הנוסע השמיני" - סוף סוף השלמתי קלאסיקה. אחלה סרט. ממש מותח. "מגנוליה" -
אחד הסרטים הטובים שראיתי לאחרונה. כל כך מרגש, והפסקול נהדר. פשוט סרט מדהים. פרק בסדרה: "בנות גילמור" - אחד הרגעים הטובים שהיו לי השבוע היו כשחזרתי הביתה לשישה פרקים של בנות גילמור שהצטברו לי וישבתי לראות את כולם ברצף. "מגרש ביתי" - אלוהים אדירים!!! הסידרה הזאת כל כך גרועה! ה.. ה... העריכה המחורבנת עם הקצב הגרוע! הטקסטים!!! מי כותב אותם? מי? והשחקנים!!! הם פשוט מדקלמים את הטקסט. אפשר לנחש בכל רגע מה הם יגידו ואיך הם יגידו, והם משתמשים בדיוק ב-3 הבעות שונות ובאותם שטיקים מעצבנים ולא אמינים והכל נראה כמו אופרת סבון זולה. הם משחקים כל כך כל כך גרוע שצריך להקרין את הסידרה הזאת בסדנה ללימודי משחק, בשיעור: "איך לא לשחק, לעולם לא, אף פעם, גם לא תחת איומיי אקדח". ובכל זאת אני לא מצליחה להפסיק לראות אותה. פרק בסקראבס: "מיי אופיס"
השירים של השבוע: Rue Melo - Fallen (שיר אחרון ברשימה) Pam Grier, Nona Hendryx, Betty - Transformation יזהר אשדות - נועה של הים מהפסקול של מגנוליה: Aimee Mann - One Aimee Mann - Wise Up

Roncha87

New member
נשמע שנשארת אופטימית

למרות כל הדברים שלא היו כל כך טובים בתורכיה
תרגישי טוב! אני תמיד אומרת שלכל דבר יש חסרונות ויתרונות אז לצינון היתרון הוא בהחלט להיות קצת יותר בבית
אני כל כך מסכימה איתך לגבי מגרש ביתי (אולי הדעה שלי קצת פחות קיצונית חחח) אבל באמת אי אפשר להפסיק לראות אותה. חוצמיזה, יש לה פסקול מצויין- אחד אחד. איזה מגניב שראית סקראבס בתורכית!
זה בטח היה מוזר! מה הקטע של מדינות לדובב סדרות מחו"ל?! חחחח. זה באמת פרק טוב, עשית לי חשק לראות אותו עכשיו
סופש מצויין שיהיה לך

jess r

New member
את יודעת, ברגע שראיתי את זה

חשבתי לשלוח לך הודעה, כי את הבנאדם היחיד (שיש לי את הפלאפון שלו
) שהיה מעריך את הרגע. אבל בסוף וויתרתי.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

פשש.. איזו השקעה בהודעה.. מה יש לכולם מתורכיה לאחרונה? כל חבר שני שלי נוסע לתורכיה. אני רוצה יוון! בנוגע לתפקיד שלך .. מתי יסתיימו הראיונות ותקבלי תשובה סופית? מקווה שאת וחבר שלך תשלימו.. תמיד תזכרי שאנחנו מכוכבים שונים לחלוטין וצריך לגשר על המרחק..

jess r

New member
זה זול

האמת היא שגם אני לא השתגעתי על הרעיון, אבל הרוב קובע וזה. אין לי מושג. היו מבחנים, ועכשיו יש ראיון. אין לי מושג מה זה הראיון הזה, ואני לא בטוחה שאני רוצה להתקבל כי זה לא בדיוק תפקיד חלומותיי. ואני בכלל לא יודעת מה עושים שם. בקיצור נראה.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifגם חברים שלי היו בתורכיה סופ"ש

זה סתם כי זה באמת זול ויש דילים..

מסכימה אתך

בנוגע למגרש ביתי.. כאילו חצי מסכימה אכן הסדרה הזאת גרוע מבחינת הכל אבל היא פשוט טובה יחד עם זה. ו.. אני ממש מקנא בך שיש לך לראות בנות גילמור מתגעגעת לסדרה הזאת ממש!!

למעלה