הלוווווו ../images/Emo155.gif
משהו טוב שקרה השבוע: פסח כמובן!! איך אפשר שלא לשבת מול כמה ביצים לחם שאינו תופח רגל עוף וכל מיני דברים אדומים וחריפים? היה נחמד בסינמה סיטי (פעם ראשונה שהייתי שם אגב)- שוב מזל"ט איציק. ויש עוד כמה.. אני אזכר מתישהו. משהו רע שקרה השבוע:הסדר לא היה מושלם כי היה ריב משפחה אקסטרה אסטרה.... אבל גם את זה נעבור (או שלא?) משהו מצחיק שקרה השבוע: מרתון האודישנים לאמריקן איידול 7- איזה מטורפים יש בעולם הזה. והתגובות של סבתא שלי על זה: "וואו איזה עגילים גדולים". או אנשים שאומרים "שששש שששש" בקומדיה פפפ לכו תבינו. סרט/ספר השבוע: "סופר הירו" קורע מצחוק. ספר- "אנקת גבהים" אני מקווה שאני לא אתייאש לפני שאני אסיים אותו. פרק בסקראבס: 708 ועוד כמה נחמדים. מעולה כמובן. פרק בסדרה אחרת:באפי- עד סוף העונה ה-4. ושוב: אנג'ל
אל תעזוב כל כך מהר. *תוספת חדשה- מה עדיף- העונה החמישית או העונה השביעית? [זה על מנת שיתפתחו כמה דיאלוגים מעניינים על הסדרה כמו שהיה השבוע.] בינתיים? העונה השביעית אבל אני לא בטוחה כי היא עוד לא נגמרה אבל היא פשוט בדיוק סוג העונות ש סקראבס שאני אוהבת. שירי השבוע: שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא, אחד מי יודע... וכך הלאה. מסר לחג: תיזהרו- מצות עושות עצירות (לא מנסיון תודה אל) חג אביב מקסים לכולם!!