שבוע טוב ../images/Emo161.gif
משהו טוב שקרה השבוע: -הופעה של אריק ברמן ואפרת גוש בשבת, היה פשוט מצויין
-ליל סדר מוקדם אצל סבא בבית הסיעודי ביום רביעי בבוקר, היה קורע [להלן הדבר המצחיק של השבוע]. וגם היה כיף לשמוע את סבא ולראותו קצת. -בילוי עם חיושקה ואז איציק ועדי. היה לי ממש כיף והסרט היה גדול. איציק אני רוצה תמונה עם החולצה [אנחנו לא הפסקנו להתרברב על הגאונות של המתנה הזאת כל הדרך לסינמה]. -יום שישי אזכרה 30 לסבתא בבוקר ואז בערב ארוחת ערב משפחתית עם כולם. היה נחמד. -ליל הסדר אלא מה? היה מצחיק כמו כל שנה
. דוד שלי קנה לי את הפסקול של סטפ אפ 2
יהייי. משהו רע שקרה השבוע: -שתי הסבתות שלי היו כל כך חסרות לי בליל הסדר. היה כה מוזר לא לראות אותן. בכלל באזכרה פתאום היה הזוי.. בקיצור זה לא ממש נתפס. -בוחן בסטטיסטיקה שהלך קאפוט. אבל למי אכפת? יצאתי לחופש שנייה אחרי זה
. -אבא שלי נחתך מהסכין של המג'ימיקס ביום שישי ואחותי הייתה צריכה לקחת אותו למיון בצפת שיעשו לו תפרים. מסכן כואב לו, אבל הוא יהיה בסדר
משהו מצחיק שקרה השבוע: הנה זה בא. חחח. בליל הסדר אצל סבא שלי [שהיה בעצם בבוקר רק בשביל כל אלה שלא יכולים לצאת משם] היו על השולחנות פרחים מיובשים מפוזרים, אחת הזקנות [סליחה] התחילה לאכול אותם אז אמא שלי אמרה לאחת העובדות שתשים לב. כשהיא באה ולקחה לה את זה מהפה האישה צועקת עליה "How dare you do that?!".
. היו עוד מלא כאלה! אה והיה מאוד מצחיק עם חיושקה, איציק ועדי רק שתדעו
למקרה שלא הבנתם כבר. סרט/ספר השבוע: -סרט: סופר הירוס. כמה צחקתי ממנו
אחרי זה כשגיליתי שעדי נרדמה זה בכלל היה מצחיק. חוץ מזה, היה אחד שכל הזמן השתיק אותנו ב-ששששש ואני עוד ריסנתי את עצמי עם הצחוק
. -ספר: בזמן האחרון יצא לי לקרוא מלא ואני לא מפסיקה. "צילה של הרוח" ללא ספק. אבל גם סיימתי את "ימי שלישי עם מורי" ספר ממש טוב, "ימי הנטישה" שהוא חביב ועכשיו באמצע "הסיפור השלושה-עשר". בקיצור, לקרוא זה ה-דבר
. פרק בסקראבס: אהמממממממממממ פרק בסדרה אחרת: "האנטומייה של גריי" , עב"ן, "דוקטור הו" 306, "החיים עפ"י נד" 102. מה עדיף- העונה החמישית או העונה השביעית? טוב, אני מתחילה לתהות. העונה החמישית היא האהובה עליי. אבל העונה השביעית מתחילה להסתמן כממש טובה, אני אצטרך לבדוק את זה בסוף העונה אבל השביעית בהחלט מקבלת מקום שני בנתיים. לדעתי, רובכם פשוט רגילים לעונות הראשונות ושכחתם מה עברנו בעונה השישית, הכל יחסי. שירי השבוע: GreenDay - Holiday Yael Naim - New soul Adele - Chasing pavements Estelle Feat. Kanye West - American boy The Beatles- BlackBird יהודה עדר- יש ביצה מסר לחג: חג שמח, תעשו רק דברים טובים, תנוחו, תבואו לבקר בצפון וכמובן, תשמרו על עצמכם