קבלת שבת

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ערב שיכבה ביום רביעי ואז יצאנו לעיר וישבנו בארומה, ואז היה משעמם אז נכנסנו למועדון לייד ארומה, הזמנו בירה וגנבו את הכוס - מזכרת לפעם הראשונה שנכנסנו למועדון. ואתמול ראינו את "חטופה" שזה סרט אקשן מטופש עם סצינות אקשן די גרועות והוא גם מציג נשים ומהגרים רע, אבל אולי זו רק אני שמחפשת סאבטקסט בכל שטות. משהו רע שקרה השבוע: רבנו המון אתמול והיו לנו שיחות נפש ארוכות ומשעממות וחפרנו ובסוף חזרנו באוטובוס האחרון ב-3 וכמובן שבגלל שזה חופש ואטובוס אחרון היו מ-ל-א ערסים. נשבעת לכם, זאת היתה אחת החויות הכי גרועות שהיו לי בחיים. כבר עדיף לשלם על מונית. פשוט זוועה. טינופת של אנשים ועוד שיכורים\ מסוממים. משהו מצחיק שקרה השבוע: חברים שלי רוצים לעשות חולצה שכתוב עליה "Rehab is for quitters"
חוץ מזה אתמול כל הערב דיברנו ואף אחד לא הבין אחד את השני וכל הזמן שמע דברים אחרים. אני: "נראה לי שיש אולר בתיק" חברה: "יש לך לטאה בתיק?!"
סרט/ספר השבוע: "הנסיך הקטן", ליומן קריאה. פרק בסקראבס: 704-706. פרקים ממש טובים. הייתי אומרת עליהם משהו יותר קונקרטי אילו הייתי זוכרת מה קרה בהם. פרק בסדרה אחרת: "סקס והעיר הגדולה" - הפרק שבו סמנתה לסבית. "אמריקן איידול" - ספיישל הצדקה. "עקרות בית נואשות" - אחלה פרקים, אני אוהבת את העונה החדשה. *תוספת חדשה- מה עדיף- העונה החמישית או העונה השביעית? [זה על מנת שיתפתחו כמה דיאלוגים מעניינים על הסדרה כמו שהיה השבוע.]: העונה השביעית לא רעה - יש המון בדיחות שגרמו לי לצחוק בקול והעלילה לא רעה, יש התפתחות אצל הדמויות, אבל מוקדם לשפוט האם היא תהיה אחת מהעונות הטובות. אהבתי את ההתמקדות בשרת. ליידי ממש חמודה, קיוויתי דווקא שהיא תאהב לפחות משהו מוזר אחד אצלו. שירי השבוע: Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own David Cook - Innocent הוא שר יותר יפה מהלהקה שמבצעת את זה במקור Cheryl Lynn - Got To Be Real מסר לחג: תעשו דברים כייפים
פסח שמח

Roncha87

New member
../images/Emo6.gifאיך אני אוהבת בדיחות

של טעויות שמיעה. זה הכי מצחיק בעולם. גם כשאנשים מנסים להגיד משהו ומתבלבלות להם המילים, זה קורה לי המון בזמן האחרון
. העונה החדשה של עב"ן ממש טובה לבינתיים. בכלל כל הסיפור של דילן ואמא שלה שאני לא זוכרת את שמה כעת, ממש טוב לדעתי, האם יש לנו מתחרה לברי? אין מצב..

hodown

New member
גם אני ראיתי חטופה- באמת לא הכי

אבל יחסית למבחר שהיה--- אין מה לעשות הקולנוע מסריח בזמן האחרון.

jess r

New member
תמיד ככה בתקופה

שאחרי האוסקר ולפני הקיץ. לא נורא, כבר בחודש הבא יגיעו המון סרטים מגניבים.

steelwater

New member
שבת שלום וחג שמח!

שבוע טוב לכולם!
למה בעצם החלטת לעשות ככה? אני אתן לזה צ'אנס והכל, אבל אני דווקא אוהבת את האווירה שהשרשור נפתח ביום שישי.
משהו טוב שקרה השבוע:נראה לי שזו הייתה פעם ראשונה בחיים שלי שעבדתי 6 ימים בשבוע, 8 שעות ביום. זה היה ממש קשה אבל זה נתן לי הרגשה ממש מספקת וחוץ מזה הרווחתי הרבה כסף חחח. גרמתי למישהו שלא הכיר את Snow Patrol להקשיב לדיסק השני שלהם ובסוף הוא קנה אותו. וזה עוד היה ביום הראשון שלי בעבודה.
יצאתי עם חברים השבוע ועשינו סיבוב ברים, היה ממש כיף והרבה צ'ייסרים חינם.
קיבלנו שי ענקי לחג ממקס ברנר חחח!
משהו רע שקרה השבוע: קרעתי את התחת השבוע בעבודות והרגליים שלי הן אלו שסבלו בעיקר. אני ממש צריכה לבקש מהן סליחה חחח.
חבהר שלי עשתה לי משהו ממש מעצבן השבוע אבל היא לא עשתה את זה כדי לפגוע בי אז אני לא ממש כועסת עליה. משהו מצחיק שקרה השבוע: סרט/ספר השבוע:לא היה לי זמן לראות סרטים השבוע, למרות שממש היה לי בא ללכת לקולנוע.
אני קוראת את "יונה ונער" של מאיר שלו. אמא שלי והאחים שלי מאד התלהבו ממנו אבל האמת שהוא בסדר אבל לא כזה טוב. פרק בסקראבס: 708. פרק מצויין! אחד הפרקים הכי טובים בעונה השביעית, אם לא הטוב ביותר! ממש נהינתי ממנו.
פרק בסדרה אחרת: דקסטר 110 - מצויין כרגיל. זו סדרה כה גאונית. דקסטר הוא דמות מאד טובה ומורכבת והבחור שמחק אותו ממש מעולה. אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת. HIMYM - ראיתי איזה פרק וחצי מהעונה השנייה אתמול אם חברים שלי.מישומה הם כולם ממש מתלהבים ממנה אבל אני לא ממש מבינה את זה. הסדרה הזאת נחמדה אבל לא משהו. *תוספת חדשה- מה עדיף- העונה החמישית או העונה השביעית? [זה על מנת שיתפתחו כמה דיאלוגים מעניינים על הסדרה כמו שהיה השבוע.] ברור שהעונה החמישית! השביעית נחמדה, אבל רחוקה שנות אור מהעונה החמישית הגאונית. שירי השבוע: David Bowie - Life on Mars Interpol - NYC Foals - Cassius (Acoustic) U2 - Acrobat מסר לחג: שתהיו לראש ולא לקניידלך!

steelwater

New member
אופס! שחכתי את...

משהו מצחיק שקרה השבוע: הייתי אתמול בהופעה של ידיד שלי והיו שלוש להקות שעשו מטאל. שנים לא הייתי בהופעות כאלה והמוזיקה הייתה די גרועה אבל היה ממש כיף. בכל מקרה, הסאונד של הלהקה הראשונה היה ממש חזק וכל הזמן כשאנשים עברו ליד המועדון שהייתה בו ההופעה הם נעצרו לזמן ממושך והסתכלו בשוק על מה שהלך בפנים חחח.

jess r

New member
קניידלך הכי טעים!

גם אני לא מאוהבי הסידרה. בינונית עם אווירה מעצבנת במיוחד ודמויות שיטחיות ומשעממות שהן בסך הכל שיחזור עלוב לאלף דמויות דומות בסיטקומים דומים, חסרת כל ייחוד ועלילה מטומטמת של טלנובלה זולה עם תיחכומים קטנים ומרגיזים שנטחנו כבר באלפי מקומות אחרים. הכי כיף זה לעבוד קשה ובסוף לראות איך כל העבודה משתלמת. העיקר שיהיה שווה את כאבי הרגליים
שבוע טוב וחג שמח

TheLost

New member
לא נכון ../images/Emo10.gif

HIMYM סדרה מצויינת, כיפית וגאונית!

jess r

New member
לרגע חשבתי

שאתה מתכוון לקביעה שלי בכותרת, ואז נרגעתי.

steelwater

New member
קיינדלך זה מעולה!

ואני גילגלתי אותם השנה חחח, אבל לא כדאי להיות קניידלך.

Roncha87

New member
חחחח מה זה משנה לך אם הקדמתי?

בכל אופן ענית על השרשור רק בשבת
לדעתי זה פשוט נותן יותר זמן לכולם לענות וגם ככה לרובנו הסופש מתחיל בחמישי לא? אבל תודה שאת נותנת לזה צ'אנס חחח. HIMYM מעולה! אני חובבת אותה. אומנם לא כמו סקראבס אבל יש בה משהו משעשע בטירוף. אני לא מצליחה למצוא את 708 איזה בעסה.. קניידעלך שליטה

hodown

New member
חג שמח יעלינקה!

זה לא פייר כשאני אהיה בי-ם תארגני לי צ'ייסרים חינם ?

Roncha87

New member
שבוע טוב ../images/Emo161.gif

משהו טוב שקרה השבוע: -הופעה של אריק ברמן ואפרת גוש בשבת, היה פשוט מצויין
-ליל סדר מוקדם אצל סבא בבית הסיעודי ביום רביעי בבוקר, היה קורע [להלן הדבר המצחיק של השבוע]. וגם היה כיף לשמוע את סבא ולראותו קצת. -בילוי עם חיושקה ואז איציק ועדי. היה לי ממש כיף והסרט היה גדול. איציק אני רוצה תמונה עם החולצה [אנחנו לא הפסקנו להתרברב על הגאונות של המתנה הזאת כל הדרך לסינמה]. -יום שישי אזכרה 30 לסבתא בבוקר ואז בערב ארוחת ערב משפחתית עם כולם. היה נחמד. -ליל הסדר אלא מה? היה מצחיק כמו כל שנה
. דוד שלי קנה לי את הפסקול של סטפ אפ 2
יהייי. משהו רע שקרה השבוע: -שתי הסבתות שלי היו כל כך חסרות לי בליל הסדר. היה כה מוזר לא לראות אותן. בכלל באזכרה פתאום היה הזוי.. בקיצור זה לא ממש נתפס. -בוחן בסטטיסטיקה שהלך קאפוט. אבל למי אכפת? יצאתי לחופש שנייה אחרי זה
. -אבא שלי נחתך מהסכין של המג'ימיקס ביום שישי ואחותי הייתה צריכה לקחת אותו למיון בצפת שיעשו לו תפרים. מסכן כואב לו, אבל הוא יהיה בסדר
משהו מצחיק שקרה השבוע: הנה זה בא. חחח. בליל הסדר אצל סבא שלי [שהיה בעצם בבוקר רק בשביל כל אלה שלא יכולים לצאת משם] היו על השולחנות פרחים מיובשים מפוזרים, אחת הזקנות [סליחה] התחילה לאכול אותם אז אמא שלי אמרה לאחת העובדות שתשים לב. כשהיא באה ולקחה לה את זה מהפה האישה צועקת עליה "How dare you do that?!".
. היו עוד מלא כאלה! אה והיה מאוד מצחיק עם חיושקה, איציק ועדי רק שתדעו
למקרה שלא הבנתם כבר. סרט/ספר השבוע: -סרט: סופר הירוס. כמה צחקתי ממנו
אחרי זה כשגיליתי שעדי נרדמה זה בכלל היה מצחיק. חוץ מזה, היה אחד שכל הזמן השתיק אותנו ב-ששששש ואני עוד ריסנתי את עצמי עם הצחוק
. -ספר: בזמן האחרון יצא לי לקרוא מלא ואני לא מפסיקה. "צילה של הרוח" ללא ספק. אבל גם סיימתי את "ימי שלישי עם מורי" ספר ממש טוב, "ימי הנטישה" שהוא חביב ועכשיו באמצע "הסיפור השלושה-עשר". בקיצור, לקרוא זה ה-דבר
. פרק בסקראבס: אהמממממממממממ פרק בסדרה אחרת: "האנטומייה של גריי" , עב"ן, "דוקטור הו" 306, "החיים עפ"י נד" 102. מה עדיף- העונה החמישית או העונה השביעית? טוב, אני מתחילה לתהות. העונה החמישית היא האהובה עליי. אבל העונה השביעית מתחילה להסתמן כממש טובה, אני אצטרך לבדוק את זה בסוף העונה אבל השביעית בהחלט מקבלת מקום שני בנתיים. לדעתי, רובכם פשוט רגילים לעונות הראשונות ושכחתם מה עברנו בעונה השישית, הכל יחסי. שירי השבוע: GreenDay - Holiday Yael Naim - New soul Adele - Chasing pavements Estelle Feat. Kanye West - American boy The Beatles- BlackBird יהודה עדר- יש ביצה מסר לחג: חג שמח, תעשו רק דברים טובים, תנוחו, תבואו לבקר בצפון וכמובן, תשמרו על עצמכם

Roncha87

New member
אה ובתמונה למקרה שלא הבנתם--

חיושקה ואני ברגעים של שטות [כל הזמן בעצם
]

למעלה