קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת ../images/Emo39.gif

נכון נכון, היום רק יום חמישי אבל החלטתי שנתחיל את השרשור הזה מיום חמישי כי לדעתי זה יותר נחמד. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: סרט/ספר השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: *תוספת חדשה- מה עדיף- העונה החמישית או העונה השביעית? [זה על מנת שיתפתחו כמה דיאלוגים מעניינים על הסדרה כמו שהיה השבוע.] שירי השבוע: מסר לחג: סופשבוע מצויין לכולם! וכמובן, חג שמח [יהיו עוד מלא ממני
]

creepy creep

New member
זה באמת יותר נחמד :)

משהו טוב שקרה השבוע: חברה שלי התחתנה. האמת שלא נהניתי יותר מדי בחתונה, אבל בכל זאת, העיקר שהיא מאושרת. אחיינית שלי התחילה ללכת! מיום שלישי אני אצל אחותי, עוזתר לה לנקות לפסח ושומרת על אחיין שלי. (רון, זה לא קשור אבל נזכרתי פתאום שראיתי בדרך לפה את המעונות של המכללה שלך. נראים טוב!
) משהו רע שקרה השבוע: ברוב כישרוני שכחתי בבי"ס כמעט את כל החומר למתכונת בתושב"ע, שתהיה ישר אחרי פסח. הנקיונות, הנקיונות... סרט/ספר השבוע: "פינוקי לומד מספרים", "פינוקי לומד צבעים וצורות".. ולגיל הקצת יותר מבוגר: "שרק3" , "כוורת בסרט" ו"תפוס ת'גלים" אני מפתיעה את עצמי
פרק בסקראבס: עוד לא יצא לי לראות את הפרק החדש, אז למישהו מתחשק לשלוח לי, אני מאוד אשמח
פרק בסדרה אחרת: לא ממש פרק, אבל אני לא יכולה להפסיק לראות את המערכונים מארץ נהדרת של הכתב הפלילי המזמר
אני ואחותי מכורות רשמית.. וגם הפרק השני מהעונה השלישית של באפי.. *תוספת חדשה- מה עדיף- העונה החמישית או העונה השביעית? אי אפשר לענות על זה. העונה השביעית עוד לא הסתיימה. אני גם בקושי זוכרת את הפרקים שהיו עד עכשיו בעונה השביעית.. תשובה נורמלית תבוא בקרוב. שירי השבוע: השבוע בסימן שירים ישנים ודביקים 10cc - I'm Not In Love Lyrics Robbie Williams and Nicole Kidman - Somthing Stupid וזהו
מסר לחג: אפשר להכין כל כך הרבה דברים מתפו"א! ואפשר להסתדר בלי קטניות.. לא באמת. חג שמח אנשים חביבים

TheLost

New member
חח איזה קטע

אני בדיוק ראיתי היום את "איפה פינוקי"... אז הופ. הופ. הופ טודו!

Roncha87

New member
../images/Emo13.gif

המעונות שלי לשעבר באמת נראים טוב. רק חבל שיש שם אנשים מזעזעים ומסגרת טיפשית. חחחח בהחלט העשרת את הידע שלך בסרטים השבוע אני רואה, פינוק שליטה אני חייבת לציין. חוה"מ שמייח

hodown

New member
וואו כמה חתונות!! מזל טוב.!!!

שרק 3 מעולה!!!
איזה קטע ששנינו ראינו בפי השבוע :) חג שמח אהובה

TheLost

New member
שבת שלום, חג שמח, וכו' וכו'.

משהו טוב ומשהו מצחיק שקרה השבוע: החלטתי לשלב כי אין לי גם משהו טוב וגם משהו מצחיק, אז פשוט תזרמו. טוב, אז היום היה אחד הימים הכי כיפים בחיים שלי- ערכתי בפעם הראשונה!!!! ולפי היום זאת גם לא האחרונה. טוב קודם כל אחד הדברים הכי טובים הם שהייתי עם במאית טובה ומגניבה שנתנה לי לעשות מה שאני רוצה, אז לפני שאני אתחיל לספר בואו נדבר קצת על הסצינה- היינו צריכים לעשות "תרגיל נס קפה", שזה בעצם לצלם סצינה שבה הדמות מכינה קפה ונתקלת בקשיים (יש חשיבות גם לעלילה וגם לזוויות צילום, בגלל שזה התרגיל הראשון עם שוטים), אז כל החננות בכיתה שלי עשו "אוי נשפך לי הקפה" "אוי נגמר הסוכר" "אוי אנחנו לא יודעים לעשות סרטים" ורק אני וקבוצתי עשינו סרט מגניב עם טוויסט- הבחורה מכינה את הקפה כבר בהתחלה! אבל לא טעים לה, אז היא מוסיפה מלא סוכר, אבל סוכר זה בנאלי אז איך לא- היא מוסיפה שיערות, ובגלל שדי.אן.איי זה יאמי יאמי היא הולכת ועושה דבר או שניים בשירותים ומגיעה עם כוס צהובה שאותה היא שופכת, ויהי טוב אז היא גם חותכת לעצמה את היד. ומתה. (התכנון היה שאחרי שהיא תחתוך לעצמה את היד היא תבוא להוציא לעצמה את העין, אבל לא היה זמן אז... למות זה חסכוני). טוב אז הנה אני ובימאתי באים לחדר עריכה בערך ב-1, ולצערי הרב לא הייתי בקורס עריכה הראשון אז לא הכי ידעתי מה לעשות אבל עזרו לנו ובסופו של דבר הייתי צריך להעביר את הקלטת *3* פעמים למחשב כי זה לא ממש הצליח לי, וברגע שהצלחנו הכל עבד טוב (או שלא). החלטנו לעשות את זה בסגנון טרנטינו בגלל שבקטע עם היד אז נשפך מלא דם (או מיץ פטל, תלוי איך מסתכלים על זה) אז שמנו את הפסקול של קיל ביל, ואז מין הסתם התחילו להגיע הפאקים: הבמאית והצלמת הגאונות שלי אמרו "אקשן" ו"קאט" על הסצינה עצמה אז הייתי צריך להשתיק אותם, אבל אז הסאונד לא יצא באיזון והייתי צריך להשתיק הכל פשוט. באחד הקטעים המצלמה זזה לכיוון השירותים ופתאום רואים את החצובה!
אז צריך לקוות שלא ישימו לב או יחשבו שזה פשוט בא עם המקרר. והכי מצחיק זה, בסוף כשהבחורה נופלת לרצפה ומתה אז היד שלה על הכיור עם כל הדם, וזה באמת קטע יפה- הכוס קפה עפה לכיור וכל החום מתערבב עם האדום, רק שאנחנו מין הסתם לא יכולים להעיף כוס קפה כי היא תישבר אז הבמאית פשוט הניחה אותה בכיור ורואים את היד שלה וזה באמת ענק
אבל באמת זה לא נורא, לא נורא כמו זה ש... שכחנו לצלם 3 שוטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111 אההההה! אז פשוט היא לא טועמת את הפיפי (לשמחתה כנראה?) וישר חותכת את היד. חבל אבל אין מה לעשות, עדיין יצא שווה ברמות. טוב ואז היו גם כמה בעיות טכניות שכללו שתי שיחות למורה המשעשע שלי (חח כשצלצלתי לשאול איך עושים פייד אין, כי מי זוכר, אז הוא שאל אם אנחנו כבר בשלב של הפייד אין ואמרתי לו שכן אנחנו כבר מסיימים ואז הוא אמר נו רואה אמרתם שתצטרכו להיות כל פסח ואז כזה אני עושה לו- לא אני אמרתי, ואז הוא פרץ בצחוק מוזר מאוד וקצת מפחיד שנמשך לפחות דקה. טוב אולי הוא עשה משהו אחר תוך כדי
איכ. והכי כיף היה שבאחד הרגעים של השיעמום בחדר העריכה (לא היו הרבה אבל בסדר) אז החלטנו להוסיף את המזכרת הקטנה שלנו לחדר (יש שם כל מיני דברים משעשעים שקולנועיסטים עשו, כמו משחק "מצא את הבמאי המתוסכל בשדה הפרחים" וכאלה) - אז הבמאית שלי כתבה שיר שהולך ככה (על לחן "אלוהים שלי רציתי שתדע..."): "חורחה שלי, רציתי שתדע, חלום שהיה לי בחדר עריכה. ובחלום, ראיתי הגשמה, יצאה לי סצינה פשוט מדהימה! וכשהתעוררתי..." *לא זוכר את ההמשך* ובסוף יש קטע משעשע של "אני אקבל את האפס וג'וני ת'סטירה"
לא משנה זה יותר מצחיק כשרואים! (היא גם כתבה בכוכבית: ג'וני - עורך העל שלי!). היה מצחיקקק. וזהו אני לא אענה על השאר כי חפרתי.

jess r

New member
שמע

אתה חייב להעלות את התוצאה ולשים פה קישור
וכל הבעיות האלו נשמעות כל כך מוכרות... הרעשים על הסצינות, שוטים שחסרים... ואת כל זה העורכים צריכים לסדר. עבודה מאתגרת. גם אצלינו בחדר יש דברים מגניבים על הקיר. פוסטרים של סרטים, תמונות מתהליך העשייה של סרטים שעשו י"ב. ויש לנו סיפריה גדולה יחסית של סרטים שאפשר לקחת הביתה וזה מגניב ממש. קולנוע המגמה הכי שווה

TheLost

New member
טוב בפעם הבאה שיהיו שוטים חסרים

אז הם יצטרכו לצלם שוב כי הפעם במקרה היו חסרים השוטים האלה שהיינו יכולים לשנות קצת אבל... פעם הבאה... חבל.

steelwater

New member
חחחח טירוף../images/Emo6.gif

אתה מוזמן לענות על השאר כי אני אוהתב לקרוא את סיכומי השבוע שלך! הרגת אותי עם ההודעה הזאת. מה לאעזעזל הסיפור בסרט? היא שמה סוכר בוס ואז מחליטה לשים שערות ואז פיפי ואז דם? טוב, אני מקווה שהמורה שלכם תאהב את זה חחח. אני אומרת שתראה כמה פרקים סל קראבס ותנסה לקחת משם רעויונת, זה יכול להיות ממש מצחיק חחח!

TheLost

New member
חח

ובטוח שהמורה שלנו יאהב את זה כי א- הוא מגניב, ב- זה יצא ממש טוב וקיל בילי, ג- זה הרבה יותר מקורי מ"נשפך הסוכר, נגמר הקפה, צלמים גרועים וחרא במאי". ועדיין לא ראיתי LOM =[ אבל שבוע הבא זה נגמר =/

TheLost

New member
חח

ובטוח שהמורה שלנו יאהב את זה כי א- הוא מגניב, ב- זה יצא ממש טוב וקיל בילי, ג- זה הרבה יותר מקורי מ"נשפך הסוכר, נגמר הקפה, צלמים גרועים וחרא במאי". ועדיין לא ראיתי LOM =[ אבל שבוע הבא זה נגמר =/

mikmik000

New member
חח בעיות מוכרות ../images/Emo3.gif

אל תדאג, אתם תשתפרו עם הזמן.. בשביל זה בהתחלה עושים תרגילים מטופשים כמו תרגילי נס קפה חחח ואח"כ ממשיכים לדברים יותר כיפיים ורציניים. :) אבל בכל מקרה יפה על היצירתיות
גם אצלנו כולם היו עושים דברים כמו "אוי, שכחתי סוכר"..
וגם אצלנו מצחיק רצח בחדר עריכה XD תמיד באים לשם שפוכים אחרי יום לימודים של עד 4 וכאלה, אז כולם מביאים חטיפים אצלנו, ועושים שטויות, ומציקים לאחראי מצלמות אצלנו [מאיר, איזה אחד שכל התפקיד שלו זה ליהיות אחראי ציוד, אז הוא פחות או יותר לא עושה כלום כל היום
]..

TheLost

New member
חחח

האחראי מצלמות הזה כל הזמן שם? החדר עריכה שלנו יותר קטן מקופסת גפרורים, ויש בו שני מחשבים- זתומרת אמורים להיכנס בו שני צוותים (ארבע אנשים) בו-זמנית. שזה דיי קשה ומעצבן (בעיקר בגלל שכל אחד שם את הווליום על הכי גבוה אז ממש חרא לערוך
). וכשעשו לנו את הקורס עריכה בחדר הזה, היינו 10 אנשים באותו זמן!!! (אחרי זה אתה יודע בדיוק מי בכיתה שם דאודורנט ומי לא)

mikmik000

New member
../images/Emo6.gif

אבל ת'אמת שזה יותר טוב שיש לכם אפשרות ש2 צוותים יערכו בו זמנית.. אצלנו יש רק מחשב אחד, וכל הזמן יש ריבים על החדר עריכה.. במיוחד עכשיו לקראת הבגרות גם אנחנו וגם כיתות י"ב צריכים אותו לכמה ימים, וזה בעייתי :X לפחות אצלנו החדר די גדול אבל חחח כי הוא היה בעבר כיתת לימוד במסדרון תקשורת, ואז פשוט הפכו אותו לחדר עריכה ולקחו את הכיתה ממול שהייתה חדר ביולוגיה [אל תשאל אותי למה הייתה מעבדה באמצע מסדרון תקשורת, זה ממש הזוי חחח] ככיתת תקשורת הפקה.

TheLost

New member
טוב כי אצלינו זה רק קולנוע...

ואגב יש לנו 3 חדרי עריכה- אחד זה חדר משותף של י' ויא' שיש בו 2 מחשבים (אפילו ש-י' מתחילים לערוך רק, כמו שאת רואה, בפסח, ובד"כ המורים שלנו גם מצליחים לעשות ככה שכל עריכה תהיה בזמן אחר. האלה שהיו אצלינו רק הגיעו כדי לסיים, וטוב זה עבד ממש טוב כי ככה המורה שלהם עזרה לנו כשהטיימלין נמחק). ועוד שניים זה של ה-יב' (בכל אחד יש מחשב אחד). איך בא לי להיות שם כבר

Angelus

New member
תומך בהקדמת המועד

משהו טוב שקרה השבוע: השבוע עצמו היה מכור, היות וחגגתי את יום ההולדת שלי -- אבל בכל מקרה, היה שבוע מצוין. קיבלתי מתנות מכל עבר (רב תודות לגברת שליידר מרדכי(כי ככה החלטתי). הבחורות הדפיסו עבורי חולצה עם תמונה של השרת וכיתוב ענק מימין 'I look just like him!' ואני לובש אותה כעת, היא גדולה. קיבלתי כבר מחמאות), קיבלתי בנוסף לכך עוד דבר שאני מצפה לו כבר מעל לשנה, ועוד ביגוד וכל מיני. את החדר, לכבוד חג הפסח, ניקיתי בעצמי בכל מקרה. עדי היקרה הפתיעה אותי, בנוסף לכך, במהלך השבוע ונסענו להפניק את עצמי ברחבי המרכז. תודה. משהו מצחיק שקרה השבוע: עדי זוללת מקדונלד'ס (עדין לא כשר) בפחות ממספר דקות דו ספרתי. חוץ מזה שתמיד מצחיק לראות את חיה ורון ולצפות איתן בסרט (אז צפינו בסקראבס 507, אבל נאלצנו ללכת) סרט/ספר השבוע: הצל של ההגמון, אני עדין קורא אותו. זהו ספר צד של 'המשחק של אנדר' ואני מאד נהנה ממנו. בנוסף לכך, צפינו אתמול בסרט 'סופר-הירו' ואמנם זה לא מגיע לרמות של ציניות משובחת כשל 'מת לצעוק', אך היו כמה קטעים ממש טובים. "Goodbye!"
פרק בסקראבס: אני חוזה את העתיד ומניח שאכתוב פה 708... פרק בסדרה אחרת: חברים 118 *תוספת חדשה- מה עדיף- העונה החמישית או העונה השביעית? [זה על מנת שיתפתחו כמה דיאלוגים מעניינים על הסדרה כמו שהיה השבוע.] : אז בהמשך לשיחה שנקטעה אתמול, אני עדין לא מבין בכלל מה הסיפור של העונה ה-7, ומבחינתי הסדרה מראה סימני חולשה ועייפות (או שמא זה אני). כלומר, תצפו בפרק מהעונה ה-7 ולאחר מכן צפו בסרט מהעונה ה-7 ולדעתי גם תראו שההבדל עצום. כמובן שאני מאשים את שביתת התסריטאים שלא נתנה לי ממש לצפות בעונה כמו שצריך. שירי השבוע: American Girl (מסקראבס, לא זוכר את שם האמן/ים) מסר לחג: חבר'ה, חג שמח. תעשו חיים בחופש, ושמרו על עצמכם! תמונת השבוע: סטואי בוהה בברוקולי

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני עד עכשיו צוחקת כשאני חושבת על זה

זה היה עצום! והקטע עם הקוף הקטן באמצע הרחוב?
ענק! גאוני! איך הכל התקשר לי לסקראבס שם זה גדול. איציק הדבר הכי מצחיק בזה שעדי אכלה את המקדונלדס במהירות שיא היה שאני עשיתי מעשה מאוד מעניין שממש לא חשבתי שאעשה אותו באותו יום
. בקשר לעונה השביעית, ברור שההבדל עצום, אבל היא עדיין מתעלה על עצמה, אחרי העונה השישית הפרקים נראים כמו האור בקצה המנהרה. אני מבסוטית ממנה. חג שמח איש יקר! אני שמחה שאתה מבסוט מהמתנה.

hodown

New member
מרדכי הא?

מתי צפיתם ב- 507? עדי סחתיין על ההשקעה!!!!! שמעתי על זה בדרך לשם אגב חחח תתחדש אייזיק. כבר אמרת שעונה ה-7 לא זורמת לך אבל זה כי אתה מוזר אני מקווה שזה יעבור לך

mikmik000

New member
אוו החולצה נשמעת מגניבה ../images/Emo3.gif

העם דורש תמונה D: [העם=אני
]

למעלה