קבלת שבת!

mikmik000

New member
../images/Emo13.gif

והוא אפילו יותר חמוד, כשהוא מאוהב בפאם. P; [מנסה לשחד אתכם לראות המשרד, נו.
]

jess r

New member
ניסיתי

אבל הסידרה הזאת עושה לי תחושה לא נעימה בבטן.

creepy creep

New member
../images/Emo99.gifEasy Like Sunday Morning

דווקא לא התלהבתי יותר מדי מהאולמות בקיריון, אולי בגלל שהייתי באולם קטן יחסית... לא הבנתי למה השקיעו בציורים של הכוכבים על הקירות והתקרה, בכל מקרה בסרט לא רואים את זה. לפחות היה ריח חדש
אבל בלובי שלפני האולמות השקיעו המון ויצא ממש נחמד. איזו מתוקה החתולה שלך!
שבוע טוב מותק!

alkai

New member
שבת שלום...

משהו טוב שקרה השבוע: - ירד גשם. - הלכתי למשחק של מכבי חיפה מול בית"ר. זה לא שהיה כזה טוב מבחינת חיפה, פשוט נהנתי מהאווירה. פסיכים הצהובים האלה. אבל כל השגעון הזה הוא חלק מהכיף. כמובן שלא הייתי מדבר ככה אם הייתי מקבל מכות. וזה כמעט קרה, כי הלכתי לכיוון הלא נכון ביציאה ועברתי דרך המון צהוב. היה לא נעים, אבל מזל שרק לא נעים. קצת אצבעות משולשות לא הרגו אף אחד. משהו מעצבן שקרה השבוע: - כל החבר'ה שעבדתי איתם בחודש האחרון עוזבים במכה. וזה באסה, היה כיף איתם. - המקרר התקלקל. אף אחד לא מדמיין עד כמה הוא חשוב לו, עד שהוא מתקלקל. כל מה שנשאר זה רק לבהות בקופסא של ה"כריות" בטעם וניל, ולחכות לימים טובים יותר עם חלב קר וטרי ב... מקרר. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אין משהו מיוחד.דווקא יש משהו שאני לא מחכה לו >> זה שיבואו 3 ילדים חדשים ואני אצטרך ללמד אותם הכל על הצרכנייה. ידע זה לא כוח, ידע זה כאב ראש. ציטוט השבוע: קבלו מבחר ציטוטים שלא תבינו, מוקדש לחבר'ה שעוזבים: - "מממ... -מממ..." (כל ארוחה היינו נהנים בקול רם מאוד מהאוכל, כדי להטריד הנוכחים בחדר האוכל כמובן) - "כן..כן! כן.. - כן..כן.." (כנ"ל) - "אוי לא!" - "הוא לא שומע בלי משקפיים." - "הוא לא... הוא לא... הם לאא..." - "זה לא בריא לו לפצעים" (נאמר כמעט על כל דבר) סרט השבוע: לא חושב שיצא לי לראות סרט. פרק בסדרה: דקסטר. אולי הסדרה האהובה עליי אי פעם, אני עוד חושב על זה. פרק בסקראבס: ראיתי את 612. מצחיק. קצת מרגיז אותי לראות אתכם מתלוננים בלי סוף בשרשור של הפרק, כי בסה"כ היה ממש מצחיק כמו תמיד. אני זוכר בעונות מוקדמות פרקים פי אלף יותר יבשים. שיר השבוע: יש מלא חדשים, פעם אחרת אני אכתוב. תמונת השבוע:

Roncha87

New member
אביעד!

נעלמת קצת לא? חחחח זה נשמע כאילו אתה עובד בבית זונות לא בצרכנייה

creepy creep

New member
מממ.. מממ..../images/Emo6.gif

"זה לא בריא לו לפצעים" ?
ממש רופאים כולם. תגיד לי, אתה הולך לכל משחק של מכבי חיפה? ממש אוהד כהלכה. חזק ואמץ!
אל תהיה רע... גם לך היו צריכים להסביר הכול בימים הראשונים שלך שם, עכשיו תורך להיות המורה. רפואה שלמה למקרר...

למעלה