קבלת שבת!

TheLost

New member
רומן על אמת ../images/Emo99.gif

הסרט הכי טוב שיש
ודרך אגב האמריקאים כבר לא מתלהבים מKFC, עוד שנייה סוגרים שם את הרשת

steelwater

New member
שמעת את השיר, יייי!

אני אלך להקשיב לו שוב, עשית לי חשק... שיר מדהים! מועדון קרב שטחי?! וואו, אחד הסרטים המדהימים, המעולים והעמוקים שראיתי בחיי! In so many levels. ראיתי אותו המון פעמים, נראה לי יותר מ-5 אפילו, וכל פעם אני מגלה דברים חדשים ונכנכסת עמוק יותר ויותר לפלוסופיה שלו. שמחה שהיה לך שבוע טוב! אהבתי את זה שלא כתבת על משהו רע שקרה השבוע.

jess r

New member
מטורף, אה?

זה אחד הסרטים האהובים עלי. היחיד שאחרי הצפיה בו הרגשתי כאילו מישהו אמר כל מה שחשבתי, וניסח את זה כל כך מדויק. חוץ מזה, בראד פיט בלי חולצה. אני כמעט אף פעם לא כותבת משהו רע, אפילו אם קורה משהו רע. למה להתעכב על שטויות?

Roncha87

New member
חחח משחקי בילוש!!

בהחלט סרט משעשע. קלטת את הכינורות יום הזיכרון שהיו במעברי סצינות? חחחחח זה בהחלט קטע ע-נ-ק בסקראבס! וKFC זה בהחלט לא משהו. נקודה

Ch3nf3l

New member
חמשוש, במקרה שלי.

משהו טוב שקרה השבוע: - שלחו אותנו להיות הקהל של "מי רוצה להיות מיליונר" חחחח, ובין היתר לקחו גם את מ"כיות (גם את דקלה, רון) וחלקן שיחקו קונטאקט באוטובוס וצרחו כמו פקאצות מטומטמות. הזוי. אה, כן, גם המ"פ היה. ויותר מצחיק שהיה "מפקד קהל" באולפן, והוא נתן הוראות מתי למחוא כפיים, או להימתח במקום. למפקדים. - שהבנתי שבוחן תחמושת, עם שיבוץ טוב, או אפילו שיבוץ סתם בגדוד (זה כבר יותר תלוי איזה), זה ג'וב מעולה. ויש אפילו ג'וב בתל השומר, על תחמושת קלה, שמאוד קורץ לי. - לג'וס ווידון תהיה סדרה חדשהההההההההההההההההההה משהו מעצבן שקרה השבוע: - לצאת לשמירה בטרמפיאדה, אני מניח. - שבזמן שנפגשתי עם נועה, אתמול, הייתי חייב לחזור הביתה לשירותים בשביל מספר #2 כי הבטן כאבה מאודדד מישהו שעשה לי את השבוע: - לא יודע, אבל אני מניח שהבחור שאמור לסדר לי פרוטקציות בחימוש, כולל שיבוץ. נחיה ונראה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - שבוע אחרון שלי בתור ממתין חחח ציטוט השבוע: "מזל טוב הרספ!" "אתה רוצה שאני אכבה עליך את הנרות?" פרק בסדרה: לא היה משהו כל-כך טוב, חוץ מעקרות בית נואשות, שלשם שינוי הפציצו עם פרק מעולה. שיר השבוע: אממ, The Real Tuesday Weld - Last Words כי אני חורש עליו נונסטופ. ותקראו בבלוג שלי.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif

קונטאקט! קראתי בבלוג שלך שנשארת לטרמפיאדות כשחלק יצאו רבעוש, בדיוק אותו דבר קרה לי
זבל טרמפיאדה! תגיד, המפקדת שלך נטליה, היא במקרה ג'ינג'ית מתולתלת כזאת?

Ch3nf3l

New member
חחח

הם לא יצאו רבעוש. כאילו, קורס מכונאות רכב, מרכבה וכל מיני שטויות כאלה יצאו, אבל הרבה לא. ולא, היא בלונדינית שאוהבת לגלגל עיניים בתור זלזול בחיילים שלה. בדיוק כמו שצריך.

Roncha87

New member
חחחחח

כן כן מכירה היטב. גם המפקדת שלי הייתה כזו. אני נשארתי לטרמפיאדות עם עוד אחת מהקורס שלי והשאר יצאו רבעוש
זה היה עצוב מאוד. אבל בקטנה

steelwater

New member
אהלן!

צ'ונג שלי, המ שלומך? חחח, סתם! לא יפה, כולנו היינו צעירים פעם... אני שמחה שהולך לך סבבהואני הכי שמחה שאתה לוקח בקלות ולא באה ישר עם גישה רע לתפקידים האלו! הכי חשובים זה האנשים שאיתך, באמת. החלטת שהסדרה של ג'וס זה רעיון טוב בסופו של דבר? תגיד, אתה ראית גם את פיירפליי ואת סרניטי? אני חושבת שגם הם שלו. מי זאת נועה? זאת ההיא מפעם?

Ch3nf3l

New member
שששש צ

חחחח לא עם גישה רעה? אני רק מחכה לעוף משם! מתי, אבל מתי לעזאזל, חשבתי שהסדרה של ג'וס היא רעיון רע? מהשניה ששמעתי על זה פרצתי באושר. ראיתי גם פיירפליי, וגם סרניטי. גם תרגמתי חלק מהסרט לטורק, אם זה עוזר לך. וכן, זאת ההיא מ"פעם".

Roncha87

New member
סופשבוע רגוע../images/Emo183.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בסרט בקריון פעמיים בשבת ובחמישי היה כיף ממש. יש שם קולנוע חדש מגניב לחלוטין, כמו הסינמה סיטי רק פחות המוני. היה שבוע קצר כי ביום שלישי סיימתי בארבע במקום בשמונה, זה היה פינוק מעולה
. יואב טוקר בעיתונאי בא להרצות לנו והיה ממש מגניב לשמוע מה הוא אומר. חיושקה שוב באה והביאה לנו מפות ומתקן לייבוש כלים
ושוב אכלנו בצרפתייה יאמי. משהו מעצבן שקרה השבוע: הקריון במוצ"ש.. עזבו את העובדה שהסתובבנו חצי שעה בחנייה ובסוף חנינו במקום אסור, איחרנו לסרט ב-25 דקות, אחר כך ב"מסעדה" המזעזעת עצבנו אותי בטירוף ואם היו פונים אליי היו חוטפים נאום חוצה להבות ואז כשהגענו לאוטו של אמא היה פנצ'ר. ממש נפלא
ואי ואי כמה התעצבנתי! מזל שנהניתי בסרט [רישיון לחתונה] והייתי בזמן איכות עם אמא שלי ואחותי. מישהו שעשה לי את השבוע: אמא אמא. מלכת עולם שלי. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייה. סופש שעבר היא התקשרה אליי ואמרה לי "קניתי לך משהו למעונות" היא נכנסת הביתה ומוציאה שקית עם 20 קלמנטינות ומחייכת חיוך ענק "הנה!" אחח אחח.. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אני מניחה שלגשם. כי משום מה בכל הארץ ירד ופה לא. [יכול להיות שירד פה ואני לא ראיתי]. ציטוט השבוע: "את המודל הזה ניתן לראות גם בסדרות לילדים, כאשר הרע בא ומזהם לטובים את העולם" "כן, כן כמו המעופפים הנועזים!" [יציאה שלי באיזה קורס.] סרט השבוע: צ'אק ולארי!
אלוהים איזה סרט מצחיק. קצת הזוי והסיפור מוזר ממש אבל אדם סנדלר גדול וג'סיקה ביל ואי! יעל, צדקת!
פרק בסדרה: טוב אני כל הזמן שוכחת לכתוב אז אכתוב עכשיו, סיימתי לראות השבוע את העונה הראשונה של קייל אקס וואי. סדרה טובה, קלילה מאוד, ומאט דאלאס חמוד
. העביר לי 45 דקות בכיף כל פעם. פרק בסקראבס: 414 הקטע בהתחלה ענק!!
[אין לי כוח להתחיל לתאר אותו פה] שיר השבוע: Faith No More- Easy Like Sunday Morning The Coral- Dreaming Of You Dracula From Houston - Butthole Surfers הבנות נחמה- להיות/Flowers תמונת השבוע: סוויטי
שבוע טוב,
שמרו על עצמכם,
תרגעו ושירד כבר גשם!!

steelwater

New member
Dreaming Of You זה הצלצול שלי!

איזו חמוווודה סוויטי! אני מתגעגעת לכל החיות שלך.
כן, זה סרט ענק!!! ממש הצחיק אותי. אני רוצה לראות אותו שוב, אבל ב-DVD ולא שוב בקולנוע חחח. רישיון לחתונה גם טוב? את רואה, את המלצת לי על יומנ האומנת וממש אהבתי את זה ואני המלצתי לך על צ'אק ולארי ואת ממש אהבת את זה - ככה צריך להמשיך חחח! אצלנו היה גשם אתמול. אני מקווה שירד אצלך בקרוב, אות מוזמנת לפה לרקוד אותי בגשם.

Roncha87

New member
אני יודעת שזה הצלצול שלך!

וזה מגניב ממש!
כפרע על סוויטי! הם גם מתגעגעים אלייך
רישיון לחתונה חביב, מה שעושה את הסרט זה השחקנים, העלילה קצת פחות. קחי בדי וי די עדיף. כן כן אני באה לרקוד איתך בגשם! איזה כיף לך

mikmik000

New member
רשיון לחתונה ../images/Emo45.gif

ג'ון
הוא משחק שם עם המון תכונות "ג'ימיות".
או שאולי רק אני ראיתי את זה בגלל שאני רגילה לראות אותו כג'ים חח

Roncha87

New member
האמת,

שרק היום גיליתי שזה אותו שחקן מהמשרד
הוא ממש חמוד! ורובין ויליאמס שליטה!

למעלה