חמשוש, במקרה שלי.
משהו טוב שקרה השבוע: - שלחו אותנו להיות הקהל של "מי רוצה להיות מיליונר" חחחח, ובין היתר לקחו גם את מ"כיות (גם את דקלה, רון) וחלקן שיחקו קונטאקט באוטובוס וצרחו כמו פקאצות מטומטמות. הזוי. אה, כן, גם המ"פ היה. ויותר מצחיק שהיה "מפקד קהל" באולפן, והוא נתן הוראות מתי למחוא כפיים, או להימתח במקום. למפקדים. - שהבנתי שבוחן תחמושת, עם שיבוץ טוב, או אפילו שיבוץ סתם בגדוד (זה כבר יותר תלוי איזה), זה ג'וב מעולה. ויש אפילו ג'וב בתל השומר, על תחמושת קלה, שמאוד קורץ לי. - לג'וס ווידון תהיה סדרה חדשהההההההההההההההההההה משהו מעצבן שקרה השבוע: - לצאת לשמירה בטרמפיאדה, אני מניח. - שבזמן שנפגשתי עם נועה, אתמול, הייתי חייב לחזור הביתה לשירותים בשביל מספר #2 כי הבטן כאבה מאודדד מישהו שעשה לי את השבוע: - לא יודע, אבל אני מניח שהבחור שאמור לסדר לי פרוטקציות בחימוש, כולל שיבוץ. נחיה ונראה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - שבוע אחרון שלי בתור ממתין חחח ציטוט השבוע: "מזל טוב הרספ!" "אתה רוצה שאני אכבה עליך את הנרות?" פרק בסדרה: לא היה משהו כל-כך טוב, חוץ מעקרות בית נואשות, שלשם שינוי הפציצו עם פרק מעולה. שיר השבוע: אממ, The Real Tuesday Weld - Last Words כי אני חורש עליו נונסטופ. ותקראו בבלוג שלי.