שבת שלום!
משהו טוב שקרה השבוע: האזרחות. זה עדיין מדהים ומרגש ומטורף בשבילי. למדתי לסרוג, בפעם המיליון, וזה ממש כיף. אתמול חברה שלי התקשרה אלי באמצע הלילה שיכורה ואמרה לי דברים ממש יפים, והיא הייתה שיכורה אז היגוני שהיא גם התכוונה אליהם חחח! מצאתי עבודה כנראה. מוכרת כרטיסים ברב חן. זה עוד לא בטוח אבל רוב הסיכויים שכן וזה אחלה עבודה בגלל שזה רק איזה 2-3 בשבוע והבחור אמר לי שאני יכולה ללמוד לפסיכומטרי בזמן העבודה.
עדיף אני כזאת לחוצה וחסרת בטחון עצמי שלמרות שזו לא אמורה להות עבודה קשה זה ממש מלחיץ אותי ואני פוחדת שאני אהיה גרועה בזה!
ביקרתי את חניכים שלי וה הכי חמודים בעולם! אני לא יודעת תחת איזו הגדרה לשים את זה, אבל הייתי בעצרת רבין והיה מאד עצוב ומרגש ומדכא.
משהו מעצבן שקרה השבוע: חברה, כשאתה בצבא אז הכל מוגדר לך, ואז, כשאתה משתחרר, ואתה וצא לאזרחות ואתה דבר קטן וזעיר לבד מול כל העולם ואתה עכשיו זה שמחליט החלטות בשביל עצמך ואתה זה שצריך לדאוג לעצמך, זה אחד הדברים הכי, הכי, הכי מפחדים בעולם! אני מבועתת.
לאט לאט אני קולטת יותר ויותר כמה החלטות ודברים נופלים על הכתפיי שלי! אם אני רוצה ציון טוב בפיסומטרי אני צריכה להכריח את עצמי לחרוש ואם אני אוצה לטוס ללונדון ולעשות שם דבירם שאני רוצה לעשות ולהינות שם, אני צריכה לעבוד ולקרוע את התחת שלי בעבודה כדי להרוויח הרבה כסף בזמן כל-כך קצר כי אני כנראה אתחיל ללמוד באוקטובר הבא וזה פחות משנה וזה כלום, כלום זמן ואז זה ללמוד ולקוות שיש לי כישורים לעשות משהו בכלל וזה אההההההההההההההההההההההההההההההה!
מישהו שעשה לי את השבוע:המממ... לא יודעת. מאז הצבא אני מתקשה לזכור דברים... אמא שלמדה אותי לסרוג והלכה איתי לסרט וכל הזמן מנסה להרגיע אותי ואומרת לי שאני לא צריכה לפחד כל-כך מהחיים האזרחיים והכינה לי ג'ין וטוניק כדי להרגיע אותי למרות שזה היה ממש מגעיל? אז כן, אמא. אבל אמא היא תמיד איש השבוע שלי חחח!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אני מפחדת מהעבודה, אבל גם מחכה לה.
ציטוט השבוע: וואו, אוקי, יום רביעי היה אחד הימים המצחיקים! יצאנו וסיפרתי לידיד שלי שבן דודי שלי הולך להיות באותו תפקיד כמוהו בצבא. הוא אמר שכדי להגיע לבסיס שלו, שנחשב לאחד הטובים שאפשר להגיע אליהם בתפקיד הזה, אז הוא צריך להיות מהטובים בקורס. אמרתי לו שסבבה כי בן דוד שלי הוא ממש חכם וחד אבל הוא לא כזה חנון. הוא צחק עלי שזה בטח לא נכון ואז דיבר על ידיד אחר בשולחן ואמר כזה "תראה אותו, הוא גם חכם, גם חד... וגם חנון." ואז בגלל ששלושת המילים האלו התחילו בח' אז התחלנו כזה "הוא גם חפרן, חשדן, חרמן" וכ"ו. ואז באיזהשהו שלב אמרנו כזה טוב יאללה בואו נפסיק לפני שימאס, אבל זד שאר השולחן שמע את השיחה וכולם התחילו לזרוק מילים בח', וזה כבר לא היה רק תארים אלא כל דבר שמתחיל ב-ח'. במשך 4 שעות בערך פשוט זרקנו מילים בח' חחחחח! זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים בעולם. אני אומרת לכם, אמרנו כמעט את כל המילים שיש באות ח'. חנווני, חלום, חד פעמי, חפרפרת, חמוד, חפש"ש, חביצה וכ"ו. 4 שעות זה כמעט כל מה שעשינו חחח! היה פשוט גדול.
סרט השבוע: יומני האומנ - סרט מקסים!
רון צדקה חחח.
יש שמה גם את Jousha Radin - Closer וזה היה ממש מאגניב. הדוויג - ראיתי אותו שוב. פחות טוב בפעם השנייה אבל עדיין סרט נהדר, מקסים ועצוב.
פרק בסדרה: Gossip Girl עדיין חמוד ביותר. ראיתי הרבה פרקים של זיווגים לאחרונה. זה מפגר ומטורף אבל דווקא מצחיק ביותר וממש כיף לאכול או לסרוג או משהו מול זה.
פרק בסקראבס: הייתי רוצה להגיד 703, אבל הוא לא היה משהו. אני וחברה שלי עשינו מרתון קצרצר של 3 הפרקים הראשונים מהעונה החמישית ביום שישי הקודם אז דפנטלי הם. פרקים מעולים.
שיר השבוע: Rufus Wainright -The Origin Of Love (Hedwig and the Angry Inch cover) דפנטלי השיר הזה היה שיר השבוע שלי! גאוני. היו עדו אבל אין לי כוח עכשיו...
תמונת השבוע: