קבלת שבת!

Roncha87

New member
קבלת שבת!../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו מעצבן שקרה השבוע: מישהו שעשה לי את השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ציטוט השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

mikmik000

New member
סופ"ש :)

משהו טוב שקרה השבוע: נולדה לי אחיינית D: היא כזו מתוקה, ואני כבר לא יכולה לחכות עד שהיא תגדל קצת :] משהו מעצבן שקרה השבוע: שביתת התסריטאים סופסוף יצא לפועל. מצד אחד אני תומכת בהם [הפוסט במייספייס של ג'נה (פאם מהמשרד למי שמכיר) גרם לי לתמוך במטרה שלהם], אבל מצד שני זה אומר שהרבה סדרות יסבלו בקרוב ולא יהיה כ"כ מה לראות בטלויזיה :( מישהו שעשה לי את השבוע: האחיינית שלי
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אין משהו מיוחד P: סרט השבוע: לא יצא לי לראות. פרק בסדרה: כל הסדרות שאני רואה נו. חח
פרק בסקראבס: עוד לא יצא לי לראות, אבל עוד כמה דקות יסיים לרדת הפרק של השבוע, אז אפשר להגיד 703. שיר השבוע: הרבה שירים של מיסי הייגנס [שגיליתי אותה בזכות סמולוויל. יש לה כמה שירים מצויינים 3>]. תמונת השבוע:

Roncha87

New member
איזה בונבונית!!../images/Emo99.gif

בא לי שאח שלי כבר יתחיל לעשות ילדים!
[בקצב הזה אני אהיה הראשונה חחח] מיסי הייגנס.. שמעתי עליה מדודים שלי ממזמן שמעתי פה ושם שירים שלה והיא ממש נעימה כזאת ועדינה נכון?

mikmik000

New member
חחחח בן כמה אח שלך? P:

ואממ כן.. יש לה בעיקר שירים שקטים כאלה. אבל לא רק. תנסי לשמוע, יש מצב שתאהבי. :)

TheLost

New member
בבקשה אל תסתכלו על התמונה!

משהו טוב שקרה השבוע: נסיעה מצחיקה של דיבור בצרפתית
i guess you had to be there משהו מעצבן שקרה השבוע: הייתי צריך ללכת לביצפר פעמיים בשביל לחזור הביתה אחרי 5 דקות
מישהו שעשה לי את השבוע: דודה שלי... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אם השביתה ממשיכה- אז יש משהו שאני מחכה לו
אם היא לא ממשיכה- אז אני לא מחכה לשום דבר. (שביתה של המורים כאילו
) ציטוט השבוע: "לפי דעתי, להגיד טרמינל זה יותר מידי דרמטי. נכון שאנשים טסים ועוזבים אבל זה לא שהם מתים" סרט השבוע: The Kentucky Fried Movie (אפילו שהוא היה קצת בינוני) פרק בסדרה: צ'אק 107 היה ענק
וכל הפרקים של המשרד!!!!!
פרק בסקראבס: עוד כמה דקות זה יהיה 7.03 בטח
שיר השבוע: אין לי מושג איך קוראים לו, אבל השיר שהיה בצ'אק כמה פעמים בפרק היה יפה
תמונת השבוע: זה הטוויסט, אה?
איזה תמונה לשים... איזה תמונה לשים... איזה תמונה לשים... (לא שזה ממש משנה לכם כי בטח לא יכולתם להימנע מהפיתוי)... אני עדיין מתלבט... טוב, סיימתי להתלבט. אתם יכולים להסתכל ימינה!
ועכשיו שעשיתם את זה, תסתכלו שמאלה

creepy creep

New member
היום יום שישי...

משהו טוב שקרה השבוע: גשם
חופש בחמישיישי (וגם ביום ראשון). הכרתי כמה אנשים חדשים חביבים
משהו מעצבן שקרה השבוע: הטרטורים של ביה"ס בגלל השביתה. כל מיני שטויות שאנשים ניפחו יותר מדי. מישהו שעשה לי את השבוע: אבא. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: חוץ מהתור לרופא העיניים אין לי שום תיכנונים לשבוע, אז אין לי למה לחכות. ציטוט השבוע: נזכרתי השבוע שבקיץ הייתי עם חברה שלי בים, ורציתי להיכנס למים ואז היא צעקה לי "שכחתי לעשות ביד!" כולם מסביב בהו בה חחח, והיא רק התכוונה להגיד שהיא שכחה למרוח קרם הגנה ביד (ככה זה אשכנזים...). פרק בסקראבס: עכשיו בדיוק סיימתי להוריד את הפרק החדש, אז נגיד ש703. שיר השבוע:
Damien Rice-Amie שבוע טוב

creepy creep

New member
תודה יקירה../images/Emo24.gif

למרות שהוא התחיל ברגל שמאל, אני מקווה שהוא ישתפר. שבוע מעולה גם לך!

steelwater

New member
שבת שלום!

משהו טוב שקרה השבוע: האזרחות. זה עדיין מדהים ומרגש ומטורף בשבילי. למדתי לסרוג, בפעם המיליון, וזה ממש כיף. אתמול חברה שלי התקשרה אלי באמצע הלילה שיכורה ואמרה לי דברים ממש יפים, והיא הייתה שיכורה אז היגוני שהיא גם התכוונה אליהם חחח! מצאתי עבודה כנראה. מוכרת כרטיסים ברב חן. זה עוד לא בטוח אבל רוב הסיכויים שכן וזה אחלה עבודה בגלל שזה רק איזה 2-3 בשבוע והבחור אמר לי שאני יכולה ללמוד לפסיכומטרי בזמן העבודה.
עדיף אני כזאת לחוצה וחסרת בטחון עצמי שלמרות שזו לא אמורה להות עבודה קשה זה ממש מלחיץ אותי ואני פוחדת שאני אהיה גרועה בזה!
ביקרתי את חניכים שלי וה הכי חמודים בעולם! אני לא יודעת תחת איזו הגדרה לשים את זה, אבל הייתי בעצרת רבין והיה מאד עצוב ומרגש ומדכא. משהו מעצבן שקרה השבוע: חברה, כשאתה בצבא אז הכל מוגדר לך, ואז, כשאתה משתחרר, ואתה וצא לאזרחות ואתה דבר קטן וזעיר לבד מול כל העולם ואתה עכשיו זה שמחליט החלטות בשביל עצמך ואתה זה שצריך לדאוג לעצמך, זה אחד הדברים הכי, הכי, הכי מפחדים בעולם! אני מבועתת.
לאט לאט אני קולטת יותר ויותר כמה החלטות ודברים נופלים על הכתפיי שלי! אם אני רוצה ציון טוב בפיסומטרי אני צריכה להכריח את עצמי לחרוש ואם אני אוצה לטוס ללונדון ולעשות שם דבירם שאני רוצה לעשות ולהינות שם, אני צריכה לעבוד ולקרוע את התחת שלי בעבודה כדי להרוויח הרבה כסף בזמן כל-כך קצר כי אני כנראה אתחיל ללמוד באוקטובר הבא וזה פחות משנה וזה כלום, כלום זמן ואז זה ללמוד ולקוות שיש לי כישורים לעשות משהו בכלל וזה אההההההההההההההההההההההההההההההה! מישהו שעשה לי את השבוע:המממ... לא יודעת. מאז הצבא אני מתקשה לזכור דברים... אמא שלמדה אותי לסרוג והלכה איתי לסרט וכל הזמן מנסה להרגיע אותי ואומרת לי שאני לא צריכה לפחד כל-כך מהחיים האזרחיים והכינה לי ג'ין וטוניק כדי להרגיע אותי למרות שזה היה ממש מגעיל? אז כן, אמא. אבל אמא היא תמיד איש השבוע שלי חחח! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אני מפחדת מהעבודה, אבל גם מחכה לה. ציטוט השבוע: וואו, אוקי, יום רביעי היה אחד הימים המצחיקים! יצאנו וסיפרתי לידיד שלי שבן דודי שלי הולך להיות באותו תפקיד כמוהו בצבא. הוא אמר שכדי להגיע לבסיס שלו, שנחשב לאחד הטובים שאפשר להגיע אליהם בתפקיד הזה, אז הוא צריך להיות מהטובים בקורס. אמרתי לו שסבבה כי בן דוד שלי הוא ממש חכם וחד אבל הוא לא כזה חנון. הוא צחק עלי שזה בטח לא נכון ואז דיבר על ידיד אחר בשולחן ואמר כזה "תראה אותו, הוא גם חכם, גם חד... וגם חנון." ואז בגלל ששלושת המילים האלו התחילו בח' אז התחלנו כזה "הוא גם חפרן, חשדן, חרמן" וכ"ו. ואז באיזהשהו שלב אמרנו כזה טוב יאללה בואו נפסיק לפני שימאס, אבל זד שאר השולחן שמע את השיחה וכולם התחילו לזרוק מילים בח', וזה כבר לא היה רק תארים אלא כל דבר שמתחיל ב-ח'. במשך 4 שעות בערך פשוט זרקנו מילים בח' חחחחח! זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים בעולם. אני אומרת לכם, אמרנו כמעט את כל המילים שיש באות ח'. חנווני, חלום, חד פעמי, חפרפרת, חמוד, חפש"ש, חביצה וכ"ו. 4 שעות זה כמעט כל מה שעשינו חחח! היה פשוט גדול. סרט השבוע: יומני האומנ - סרט מקסים!
רון צדקה חחח.
יש שמה גם את Jousha Radin - Closer וזה היה ממש מאגניב. הדוויג - ראיתי אותו שוב. פחות טוב בפעם השנייה אבל עדיין סרט נהדר, מקסים ועצוב. פרק בסדרה: Gossip Girl עדיין חמוד ביותר. ראיתי הרבה פרקים של זיווגים לאחרונה. זה מפגר ומטורף אבל דווקא מצחיק ביותר וממש כיף לאכול או לסרוג או משהו מול זה. פרק בסקראבס: הייתי רוצה להגיד 703, אבל הוא לא היה משהו. אני וחברה שלי עשינו מרתון קצרצר של 3 הפרקים הראשונים מהעונה החמישית ביום שישי הקודם אז דפנטלי הם. פרקים מעולים. שיר השבוע: Rufus Wainright -The Origin Of Love (Hedwig and the Angry Inch cover) דפנטלי השיר הזה היה שיר השבוע שלי! גאוני. היו עדו אבל אין לי כוח עכשיו... תמונת השבוע:

jess r

New member
ואי, איזה אדיר!

את יכולה לתת שורה ראשונה לאנשים מעצבנים. אולי אני אראה אותך שם, אם נצא לסרט בזמן הקרוב. לג'ין וטוניק יש טעם של שעוות אוזניים.

steelwater

New member
לא, לא!

אל תבואו לקולנוע, אני לא רוצה שאנשים שאני מכירה יבואו, אני נלחצת חחח!

Roncha87

New member
הווו אני ממש שמחה שמצאת עבודה

ועוד במקום עם סרטים נראה לי תפור עלייך
איזה כיף שנהנית מיומני האומנת, זה סרט כל כך חמוד ופשוט! חחחח את והחברים שלך, נראה לי יותר הזויים מהחברים שלי [יש דבר כזה?!
]. נשמע ענק הקטע עם ה-ח'
. בקשר לפחד שלך, יהיה בסדר אני מבטיחה! בתור אחת שרק עכשיו יצאה מהמשבר הזה אני יכולה להבטיח לך שזה עובר וכולם חוטפים את השוק של החיים, ונורא קשה להסביר למי שלא השתחרר למה את כל כך בשוק. באמת שיהיה בסדר וכל דבר שאת רק צריכה עזרה אני פה
אמא שלך נשמעת מלכה, אני חייבת לפגוש אותה!

creepy creep

New member
תתחדשי על העבודה!

אל תילחצי. זאת נשמעת אחלה עבודה עם תנאים די טובים. תחשבי טוב- יהיה טוב (לפעמים זה אפילו עובד
). חנווני וחביצה
את וחברים שלך הזויים. כמו שצריך! אני היחידה בעולם שלא יודעת לסרוג?
טוב, זה לא כל כך נורא... שבוע טוב!

steelwater

New member
תודה!

לא, הרבה אנשים לא סורגים, אני פשוט מישומה משמ רציתי לדעת לעשות את זה וזה ממש כיף לי ומרגיע אותי. זה ממכר!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קצת קשה לי לחשוב על משהו טוב שקרה השבוע.. אממ אולי זה שקניתי דיסק חדש שדיי חיכיתי לו - Serj Tankian - Elct The Dead משהו מעצבן שקרה השבוע: לאבא שלי הייתה תאונה עם האופנוע ביום שני. שבר את הרגל ורק אתמול התשתחרר מהבית חולים. בקיצור השבוע לא היה ממש טוב, במיוחד שהיו גם כל מיני סיבוכים עם הניתוח.. מישהו שעשה לי את השבוע: שאבא שלי סופסוף חזר הבייתה משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שומדבר ציטוט השבוע: "עכשיו אני אעשה לכם רשימה מה אני אוהבת לשמוע בבית" (שוב המורה למתטיקה באמצע השיעור") סרט השבוע: אין פרק בסדרה: רוקסטאר! ביום שלישי אני חושבת זה היה, היו שירים כל כך טובים - בוהמיין רפסודי, ליב אנד לט דיי... פרק בסקראבס: עוד לא ראיתי שיר השבוע: בוהמיין רפסודי של קווין תמונת השבוע:אין לי כוח... הודגש באמצעות מדגישומטיק

steelwater

New member
אוי

תאונות זה נורא! מצטערת בקשר לתאונה! אבל נשמע שהוא די בסדר, לא? וזה מה שחשוב!

Roncha87

New member
מצטערת על התאונה

אבל באמת העיקר שהוא בסדר, תאונות זה הדבר הכי רע שקיים. מקווה שיהיה לך שבוע יותר טוב הקרוב

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יום הולדת!
אבא בא אלינו לארוחה ואז ראינו ביחד "מועדון קרב". הוא טען שהסרט שטחי
קיבלתי דברים ממש מגניבים שרציתי והעברנו ערב נחמד עם חברים. בסוף שבוע הקודם נסעתי עם אמא לטיול והיה נחמד. מזמן לא טיילתי. ביום שני היה לאחד החברים שלי יומולדת ונסענו לתל אביב לראות סרט ביאס פלנט. ראינו "משחקי בילוש", די מעפן אבל משעשע. אחלה בית קולנוע והקניון דווקא שקט כזה ולא הורס את אווירת הקולנוע. אכלנו ב-KFC. מה כל כך מיוחד בזה? האמריקאים מתלהבים מכל דבר, כאילו אפשר לחשוב מה זה כבר עוף מטוגן. מישהו שעשה לי את השבוע: חברים ומשפחה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: הידיד אמור לחגוג, והוא תמיד לוקח אותנו לאיזה מקום מיוחד, אז זה צריך להיות מעניין. אם תהיה שביתה אז כניראה ניסע לאנשהו, אולי אפילו לאילת למרות שאין הרבה סיכויים. מקווה לפגוש גם חברות מחוץ לעיר שלא ראיתי הרבה זמן. אולי אני אפילו אסע לצפון לבקר את סבא. למרות הנזק שלה, אני מקווה שהשביתה תימשך לעוד שבוע
סרט השבוע: "משחקי בילוש" בקולנוע. "מועדון קרב" - פעם שלישית אני רואה את הסרט הזה וגם הפעם, בשיחה במלון, אני חוטפת חתיכת צמרמורת. "חנה ואחיותיה" של וודי אלן - מאוד וודי אלני. מקסים, קטן ומרגש. "רומן על אמת" - בימוי מבולגן ומוגזם בכמה מקומות שהורס תסריט מעניין של טרנטינו. פרק בסדרה: ראיתי הרבה "וויל וגרייס". "נמלטים" ממש רע, מה שכן - האוסטרלי הזה, אחרי ששוטפים ממנו את כל הליכלוך - די חתיך
ומשום מה התחלתי לראות את העונה החדשה של "הרווק" ואני לא יכולה להפסיק. כן, תוכנית מזעזעת, מטופשת, צבועה ולבחור בעונה הזאת יש חיוך תמידי שפשוט לא יורד לו מהפרצוף והוא נראה כמו בובת קן - אבל אני לא יכולה להפסיק לראות את זה. פרק בסקראבס: הפרק עם האירי ממש ענק. ראיתי אותו פעמיים. הקטע שבו הוא כמעט מנשק את קרלה ואז ג'יי.די וטורק שניהם צועקים "בייבי!" כל כך מצחיק
שיר השבוע: Santana - She's not there וכל מיני שלו New Order - Here To Stay נחמד הרבה Sufjan Stevens

mikmik000

New member
:O הגזמת.. KFC זה טעים ../images/Emo99.gif

אבל לפחות סופסוף אנחנו מסכימות על משהו- על זה שוויסלר [או כמו שאת מכנה אותו "האוסטרלי הזה" חח] חתיך 3>

למעלה