קבלת שבת

Roncha87

New member
באמת? טוב בינתיים יש לי את העונה החמישית

והיא מצויינת ממש לטעמי.

mikmik000

New member
:O למה?

אמנם הייתה קצת ירידה מהעונה החמישית בנתיים שהייתה ממש מצויינת לטעמי, אבל בנתיים העונה השישית ממש סבבה.. היא לא מעולה, אבל בהחלט לא על הפנים. [אגב, אחלה ציטוט בחתימה XD קטע ענק
]

SheepyLife

New member
זה הפך להיות מטומטם

כל פרק משעמם יותר מקודמו. היו עונות פחות משעממות חחח. אוהו בארני

SheepyLife

New member
זה הפך להיות מטומטם

SheepyLife

New member
זה הפך להיות מטומטם

Roncha87

New member
איפה ראית אחד שדומה לו

ואיך אני משיגה את הטלפון שלו?
חחחחח כיף לך! אמרו לי שהכלב היהודי זה ספר ממש טוב. אני אישית לא קראתי אותו.
מצחיק אצלך בשיעורים אה?

SheepyLife

New member
../images/Emo6.gif

הוא היה בת"א איזה מוכר של חנות מוזיקה. אני עמדתי שם ובהיתי בו במשך רבע שעה שלמה, הטרדתי אותו מחשבתית! ככה שלא יצא להשיג את מספר הטל' שלו. אצלי תמיד מצחיק
לא משנה מתי. (אהמ.. תשאלי את חיה)

Roncha87

New member
חחחח אני נוסעת לשם עכשיו! ../images/Emo3.gif

הטרדה מחשבתית זאת המומחיות שלי. מבינה אותך לגמרי!
אני אשאל את חיה.. חכי חכי.. חחחח

SheepyLife

New member
לא...

חחחח ואני חשבתי שרק אני יודעת להטריד ככה, יופי עכשיו אני לא מרגישה מיוחדת. לא רק לא זה! תשאלי חחחח

Angelus

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ברוך ה', הכל מצוין. אפילו יום כיפור עבר בצורה מועילה. משהו רע שקרה השבוע: לא רע, אבל שמתי לב שהשנה קצת איבדתי את המשמעות של יום כיפור -- כלומר, לשבת ולחשוב, לשקול ולהתבונן בשנה האחרונה ובמעשים שלי.. אולי גם לא התנצלתי כראוי. לא יודע.. משהו מצחיק שקרה השבוע/ציטוט השבוע: "אני לא מבינה את המשחק... אני רעבה" - ידידה שלי קורעת אותנו מצחוק בליל יום כיפור. אנחנו מנסים להסביר לה כיצד לשחק shithead והיא רק חושבת על אוכל ממקס ברנר. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים את השיפוצים בחדר, לקבל תוכי ולחגים הנהדרים! סרט/ספר השבוע: עלובי החיים - איזה ספר מרתק, יאללה. אני עדין בעיצומו של החלק הראשון, אבל הוא בהחלט הספר הטוב ביותר שקראתי לאחרונה. פרק בסדרה: סקראבס 417 (ראיתי אתמול), חברים 76 (?) -- הפרק שבו רוס יוצא עם מישהי שיש לה גם ילד, ובסופו של דבר מתחוור לו שהיא רוצה אותו כהשמרטף שלה
ורייצ'ל יוצאת עם איזה ספורטאי מטומטם שגונב ממנה וממוניקה דברים. פרק בסקראבס: הא.. רשמתי כבר. לא מוחק. השירים של השבוע: orson- no tomorrow תמונת השבוע:

Roncha87

New member
היי גמני ראיתי השבוע את 417

מרתק אה? וחברים.. גמני ראיתי את הפרק הזה..
חברים לא נמאסים עליי אף פעם. מצחיק שאתה כותב שיטהאד באנגלית. מעניין עםא יזה חוקים אתם משחקים. כל אחד מביא את החוקים שלו, אבל אנחנו תותחים במשחק הזה. בדיוק חזרתי ממשחק משובח של שיטהאד ויניב. אין על קלפים

למעלה