קבלת שבת

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאממ

אני חושבת שאנשים עושים יותר מדי מהעונה השלישית. פסדר, היא לא הייתה טובה, ולא בטח שלא טובה לסדרה כמו נמלטים, אבל זה לא שהיא הייתה בלתי נסבלת!! אני חושבת שהעונה הרביעית דיי מפצה.. למרות שזה כבר פחות נמלטים שהעונות הראשונות (ואני חושבת שגם פחות מייקל של העונות הראשונות). בכל מקרה, בנתיים אני מאוד מרוצה מהעונה החדשה של הסדרה

steelwater

New member
הג'קט מפחיד אותי!

הוא נראה גם כמו ג'קט שהסולן של מיי כימיקל רומנס ילבש חחח.
אבל בכיף שלך! איפה את עובדת?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזה גם מה שאני חשבתי לפני שראיתי את

ה"אקסל רוז". אבל כנראה שאקסל היה לפני ג'רראד
אני עובדת אצל אבא בלענות לטלפון... אבל אין כמעט טלפונים.. אז יותר בלשחק במחשב.

hodown

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי ללמוד סוף סוף! ואני אוהבת כלרגע אפילו אם אני מתלוננת. יצאתי הרבה השבוע לחברים ולאחד מהחברים היה יום הולדת אתמול אז חחגגנו בקטנה עד 1 בלילה למרות שבבוקר היה לי שיעור. אני יודעת פתאום יש הרבה דברים טובים. משהו רע שקרה השבוע: יש יותר מדי שיעורים זה די עמוס והחומר קצת קשה להבנה במיוחד כשפיספסתי כמה הרצאות. אבל אני לומדת להסתדר ואני מבינה שזה די מעניין אחרי הכל וזה לא מפתיע אותי. משהו מצחיק שקרה השבוע/ציטוט השבוע: אמממ היו הרבה דברים מצחיקים אבל משהו מהפרופסור (שכחתי איך קוראים לו): Be carefull with the chewing gum. If I allow you to chew it doesnt mean you can make bubbles. you know... civilazation. הרג אותי. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אמממ אין לי הרבה תוכניות לשבוע הבא בינתיים אולי אני אלך לסרט- יש פה סינמה סיטי 5 דקות נסיעה מהבית! סרט/ספר השבוע: סרט לא ראיתי ספר- נגיד אנטומיה. פרק בסדרה: קצת וויל וגרייס ואיך פגשתי את אמא פרק בסקראבס: עדיין לא השירים של השבוע: אוי טוב שנזכרתי! צריך להוריד שיר יווני תמונת השבוע:אלה 2 חוליות ראשונות C1 ו- C2 ואתם לא תאמינו כמה שקעים יש לכל אחד וכמה תפקידים יש לכל שקע.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif איזה ציטוט ענק! הרגת אותי

יו את אשכרה לומדת את הדברים האלה. אני מה זה מתעניינת בזה, זה ממש מעניין נראה לי.. לא? למה את צריכה להוריד שיר יווני?? חחחח מצחיקה את! בדיוק קלטתי שבמפגש הקרוב את לא תהיי, ולא יהיה לי למי לחפור
מה אני אעשה?! כדאי שאני אקנה מצלמה למחשב עד אז כדי שנוכל לעשות שיחת חפירה בסקייפ
שיהיה לך שבוע מדהים ושיהיה כמה שיותר מעניין!

hodown

New member
כן גם אותי הוא הרג

כן אחרי שמבינים על מדברים זה באמת נורא מעניין- יש מצב שבסופו של דבר אני באמת נועדתי להיות רופאה חחח. יש איזה שיר שאחד היוונים פה השמיע ביום הולדת של אחד החבר'ה הוא נורא יפה אבל אני שכחתי איך הוא נקרא וזה הורג אותי כבר מלא זמן ואני סתם מתביישת לשאול אותו. כן גם אני עצובה על המפגש- ועוד בכפר סבא מקום שלא הייתי בו בחיים. ובאמת כדאי שתקני מצלמה למחשב אבל בלי שום קשר את יכולה להתחבר למסנג'ר ולחפור פה (אגב בדיוק נכנסת בזמן שאני כותבת את ההודעה חיים ארוכים) גם לך שיהיה שבוע מדהים!!

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

את מלכה. הרופאה הראשונה בפורום! כל הכבוד!

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע ממש טוב. ביום כיפור היה נחמד למרות שחשבתי שיהיה גרוע. ישבנו על הסרט וסוף סוף, אחרי 3 רעיונות מחורבנים מצאנו רעיון ממש טוב! אמנם אין לנו עלילה אבל יש לנו כיוון, נושא מצויין וזה אמנם לא איזה משהו מתוחכם עם טוויסטים אבל מדובר ברעיון קטן, מקורי ובתקווה גם מרגש. עכשיו, ישבנו לעבוד על הסרט ואז דיברנו על זה שאולי יוצאים בערב לעיר ואז התחלנו לעשות טלפונים לחברים ולסדר הסעות ואז החבר-שאני-והוא-לא-מדברים אמר "אוקי, אני אסיע את יונתן ואותך"!!! מכל האנשים שהוא יכל להסיע הוא בחר להסיע אותי למרות שאנחנו עדיין לא ממש מדברים חוץ מעל הסרט ובקיצור היתה התקדמות ואפילו דיברנו קצת על מוזיקה וגולדה מאיר בדרך חזרה הביתה (זה פחות גרוע ממה שזה נשמע... ). ואז יצאנו לעיר והלכנו לשחק סנוקר ואף פעם לא שיחקתי אבל הכנסתי שלושה כדורים והיה ממש כיף ואז בחזרה חזרתי עם ידיד שנהג כמו מטורף ונסע על 150 איפה שמותר רק 80 ובקיצור ימים טובים.
משהו רע שקרה השבוע: אנחנו עדיין לא מדברים שזה עדיין רע ועוד מעט יום ההולדת שלי ושלו יום לפני ואני ממש מקווה שנשלים עד אז. הראיון למודיעין לא היה ממש טוב. עניתי תשובות מטופשות ומאז שיצאתי משם ועד עכשיו אני מגלגלת בראש את כל המשפטים החכמים שיכולתי להגיד ולא אמרתי וזה מבאס אותי בטירוף. משהו מצחיק שקרה השבוע/ציטוט השבוע: לא זוכרת משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: עוד חופש! להיפגש עם אבא, אולי נלך לסרט. ובתקווה נשב כמו שצריך על הסרט שלנו והפעם יילך לנו יותר טוב מהפעמים הקודמות. ואולי אני אתפוס את החבר לשיחה. ואסע לפגוש חברות. ואולי גם טיול עם אמא. שבוע עמוס. בטח חצי מזה לא יקרה
סרט/ספר השבוע: "להרוג את המזל" - כייפי גם אם העלילה לא הגיונית בכלל והסרט קצת מתחכם, "העוקץ" - פול ניומן היה ממש יפה
"בליינד דייט" - גרוע אבל לא יותר גרוע ממה שציפיתי. ראיתי "מגנוליה" שוב עם אמא והסרט מדהים גם בצפיה שניה. באמת. זה פשוט סרט נהדר ומרגש כל כך. וגסויות נשמעות ממש רע בדיבוב לרוסית. פרק בסדרה: "סקס והעיר הגדולה" - המרתון שלי עומד להסתיים. נותרו עוד ארבעה פרקים וזה קצת מעציב אותי. בכל מקרה אני בדיוק בפרקים שבהם קארי עם פטרובסקי ולעזאזל אפילו שהוא נמוך וזקן הוא עדיין מלא בקסם אישי וסקס אפיל. זה הכל בגלל שהוא רוסי
פרק בסקראבס: אה! התחלתי מרתון של סקראבס והיום ראיתי 10 פרקים ברצף: 106-116 מינוס פרק 7 כי מסתבר שבטעות דילגתי עליו. בכל מקרה זה היה כל כך כיף! נזכרתי בהמון דברים ששכחתי ושמתי לב לדברים שלא שמתי לב אליהם לפני כן. למשל, כשקרלה מבקשת מטורק לשיר לה את "אני וגברת ג'ונס" היא אומרת: "אתה יכול לעשות את 'אני וגברת ג'ונס'?" וטורק עונה לה "אני לא יודע. היא חתיכה?" ורק עכשיו הבנתי את הבדיחה! (כי "לעשות" זה גם לשיר וגם... לעשות)
בקיצור היה כיף. ושמתי לב שבתחילת פרק 116, שזה הפרק אחרי שג'יי.די ואליוט נפרדים, הפרק נפתח בשוט של בניין גבוה ואז עוברים לדירה של טורק וג'יי.די והם אף פעם לא עשו שוט כזה לפני כן, שמראה את הבניין. וזה היה שוט מוזר כזה, מאוד חורפי, בצבעים מוזרים. הוא נראה מאוד לא קשור. ונזכרתי במלא פרטים מעניינים שעכשיו פרחו מזיכרוני אבל לא נורא. השירים של השבוע: Fergie - Glamorous Brother Love - Summertime Aimee Mann - Wise Up Aimee Mann - One Is The Loneliest Number Billy Joel - New York state of mind Ben Lee - Close I've Come Ben Lee - Gamble everything for love שבוע מצויין וחג שמח לכולנו!

Roncha87

New member
זה הכיף במרתון ../images/Emo13.gif

שאת נזכרת בדברים ששכחת אחרי שנייה אחרי שראית אותם. הבעיה העיקרית שאחרי זה אני אישית, שוב שוכחת. או שאולי זאת לא בעיה כי אז יש לך שוב להזכר וזה כיף
בקיצור הסתבכתי. להרוג את המזל- תזכירי לי מה זה, אני מכירה את זה ולא מצליחה להזכר.. שיהיו לך שבועים טובים כמו הזה שעבר עכשיו!
היי, את מגיעה למפגש נכון?

Roncha87

New member
שבועים טובים-שבוע טוב

אני לא יודעת למה הפכתי את זה לרבים

jess r

New member
היי, שבועיים טובים זה יותר טוב מרק שבוע טוב!

זה סרט מתח כזה עם ג'וש הארטנר ולוסי ליו עם מורגן פרימן בתור מאפיונר (כמה אמין... ) והוא חייב כסף למאפיונר ולאיזה רבי. כלומר מישהו אחר חייב להם כסף אבל הם חושים שזה הוא. וברוס וויליס הוא רוצח שכיר. מפגש? עוד לא יודעת. אבל אני ממש רוצה.

Roncha87

New member
../images/Emo13.gifאז שיהיה לך חודש מצויין!

אני אהיה לארג'ית איתך
אני מנסה להזכר אם ראיתי אותו או לא. בכל זאת.. ג'וש הארטנט, הייתה לי מטרה פעם לראות את כל הסרטים שהוא משחק בהם. נראה לי שהצלחתי עד שלב מסויים כשעברתי לסגוד לשחקן חתיך אחר
תבואי למפגש! אני מקווה שייצא לך כי אני מאוד אשמח לראות אותך שוב והפעם באמת לדבר איתך ולא רק להחליף כמה מילים מסכנות חחח

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: הצלחתי לצום ביום כיפור.
אבל רק צמתי, כלומר כן ראיתי DVD והקשבתי למויזקה וכל זה. משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם הבוס שלי השבוע ובכיתי בגללו. גם רבתי עם חברים שלי היום, ובכלל, אני במצב רוח לא טוב בזמן האחרון.
משהו מצחיק שקרה השבוע/ציטוט השבוע: ביום כיפור הלכתי לידיד שלי שקוראים לו יונתן ושיחקנו משחק בשם Settlers שזה משחק מטורף, וראינו "איך פגשתי את אמא" אז חברה שלי קראה לזה בפייסבוק "הולכים להתנחלות לפגוש את אמא של יונתן" חחחח!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:חג סוכות!
מסיבת אייטיז בתקליט ומסיבת הסמתיס' ומוריסיי בת"א. סרט/ספר השבוע:סיימתי לקורא את "הכל מואר".. וואו, ספר מטורף! למה ג'ונתן ספרן פוייר הזה חייב לכתוב דברים כל-כך עצובים. הוא כזה אכזרי, אוף איתו.
ספר טוב. לקח לי הרבה זמן להיכנס אליו אבל נראה לי שאהבתי אותו בסוף. אני רוצה לקרוא עוד ממנו אבל אני חושבת שיצאו לו רק שני ספרים בנתיים. עכשיו התחלתי לקרוא את "משאלה אחת ימינה" של אשכול נבו. לא נראה לי שראיתי סרט. פרק בסדרה: הפרק השבועי של "דוקטור הו" ב-HOT. הפרק שהם מגיעים לקארדיף עם דהדוקטור, רוז, ג'ק ומיקי. זה כזה מגניב שהם כולם ביחד! רוחל'ה, העונה השנייה של "דוקטור הו" עם דיוויד טאננט הגיע ל-HOT VOD אהההההההה! איזה כיף!!!!!
אבל זה בעייתי כי עוד לא סיימתי את העונה הראשונה ואני כבר רואה קטעים מהעונה השנייה כי אני לא יכולה לעצור מעצמי חחח. המון "חברים" והמון "איך פגשתי את אמא" - Happy slapgiving everyne!" חחחח! סדרה גאונית!
פרק בסקראבס: לא ראיתי.
השירים של השבוע: סוף סוף קניתי את Narrow Stairs' האלבום האחרון של Death Cab For Cutie, והוא מעולה!!! אני ממש אוהבת אותו. רו'חלה, נכון הוא מקסים?
Death Cab For Cutie - I Will Possess Your Heart Death Cab For Cutie - No Sunlight Death Cab For Cutie - Bixby Canyon Bridge Cajun Dance Party - No Joanna שיר ענק, ממש יפה! לחשוב שכמעט מחקתי אותו, אבל בסוף התאהבתי בו. Glasvegas - Daddy's Gone שיר הזוי אבל ממש טוב. Herman Düne - Next Year In Zion אינדי כיפי מאיזו ארץ קרה כמו שבדיה או דנמרק או משהו. איזה כיף! הרבה זמן לא הקשבתי ללהקות ממש אבל ממש לא מוכרות. José González – Love Will Tear Us Apart (Joy Division cover) Natalie Portman's Shaved Head – Beard Lust אתם רואים את השם של הלהקה והשיר? Do I need to say more?
Stellastarr* – On My Own Air Traffic – Time Goes By תמונת השבוע:אני כה מאוהבת בדיוויד טאננט! אין לי מילים לתאר כמה אההההה!

Roncha87

New member
דיסק מצויין!../images/Emo13.gif

מצטערת שהמצברוח לא טוב בזמן האחרון. אני מקווה שהוא ישתפר. יותר נכון, אני מאמינה שהוא ישתפר
Air traffic טובים. יש לי איזה 2 שירים שלהם. קניתי את "הכל מואר" באנגלית. הוא מחכה לי שאני אקרא אותו. יש לי עוד הרבה ברשימה
שבוע מקסים!

steelwater

New member
יא רוחל'ה!

בקשה תלווי לי אותו אחרי שאת מסיימת לקרוא אותו1 אני רוצה לקרוא אתו באנגלית, כי נראה לי הוא יהיה הרבה יותר באנגלית. אגב, ממש טובה שקנית לי את "קרוב להפליא, רועש להחריד" והכנסת אותי לעולמו הציורי של ג'ונתן ספרן פויר! הוא גדול. את צריכה לקרוא א הספר הזה.

Roncha87

New member
../images/Emo13.gif קראתי אותו... ממש מזמן..

ואני שמחה שעשיתי מעשה טוב
אני אשמח להלוות לך אותו! זה ייקח עוד קצת זמן חחח

Angelus

New member
כל הכבוד!

מדוע הגעת להחלטה שאת מעוניינת לצום? נחמד מאד, מאד יהודי-ישראלי מצידך. היה קשה? ומה פשר המשחק ששיחקתם? הסבירי לדתיים!

SheepyLife

New member
Hi Sabbath ../images/Emo8.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הטיול לת"א, ללא ספק. הוא היה אחד המצחיקים, וכזה שלא אשכח בקרוב. משהו רע שקרה השבוע: פגשתי את האקס בת"א (מה הסיכויים?!) ופעמיים. באמת לא נחמד
משהו מצחיק שקרה השבוע/ציטוט השבוע: המורה לאנגלית מנסה להעביר שיעור (יש רעש בכיתה) המורה: אני לא שומעת את עצמי! יעקב: זאת בעיה קשה, קוראים לזה חירשות. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: המבחן במת' סרט/ספר השבוע: הכלב היהודי. אמנם רק התחלתי אותו ואין לי זמן כ"כ לסיים, אבל הוא נראה ספר מעניין. פרק בסדרה: איך פגשתי את אמא 403, הפרק הכי טוב בעונה עד כה. (לא שיש מבחר כ"כ גדול) פרק בסקראבס: - השירים של השבוע: השבוע יצא לי לחרוש הרבה על היהודים וג'קו אייזנברג (ככה רושמים את שם המשפחה שלו?). הראל סקעת- אלוהים (שיר שגיליתי אותו השבוע, שיר מוזר) תמונת השבוע: לוקאס (צ'אד מייקל מורי) ממגרש ביתי, רק כי פגשתי מישהו נורא דומה לו בת"א. (מפחיד עד כמה שהם דומים)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהוו צ'אד../images/Emo99.gif

ד"א מישהו רואה את העונה החדשה של מגרש ביתי? ממש הפכה לסדרת אימה

Roncha87

New member
העונה השישית?

אני עדיין בחמישית ביס
איך היא באמת? (במידה ומדובר בשישית)

למעלה