שבת שלום
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: הצלחתי לצום ביום כיפור.
אבל רק צמתי, כלומר כן ראיתי DVD והקשבתי למויזקה וכל זה.
משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם הבוס שלי השבוע ובכיתי בגללו. גם רבתי עם חברים שלי היום, ובכלל, אני במצב רוח לא טוב בזמן האחרון.
משהו מצחיק שקרה השבוע/ציטוט השבוע: ביום כיפור הלכתי לידיד שלי שקוראים לו יונתן ושיחקנו משחק בשם Settlers שזה משחק מטורף, וראינו "איך פגשתי את אמא" אז חברה שלי קראה לזה בפייסבוק "הולכים להתנחלות לפגוש את אמא של יונתן" חחחח!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:חג סוכות!
מסיבת אייטיז בתקליט ומסיבת הסמתיס' ומוריסיי בת"א.
סרט/ספר השבוע:סיימתי לקורא את "הכל מואר".. וואו, ספר מטורף! למה ג'ונתן ספרן פוייר הזה חייב לכתוב דברים כל-כך עצובים. הוא כזה אכזרי, אוף איתו.
ספר טוב. לקח לי הרבה זמן להיכנס אליו אבל נראה לי שאהבתי אותו בסוף. אני רוצה לקרוא עוד ממנו אבל אני חושבת שיצאו לו רק שני ספרים בנתיים. עכשיו התחלתי לקרוא את "משאלה אחת ימינה" של אשכול נבו. לא נראה לי שראיתי סרט.
פרק בסדרה: הפרק השבועי של "דוקטור הו" ב-HOT. הפרק שהם מגיעים לקארדיף עם דהדוקטור, רוז, ג'ק ומיקי. זה כזה מגניב שהם כולם ביחד! רוחל'ה, העונה השנייה של "דוקטור הו" עם דיוויד טאננט הגיע ל-HOT VOD אהההההההה! איזה כיף!!!!!
אבל זה בעייתי כי עוד לא סיימתי את העונה הראשונה ואני כבר רואה קטעים מהעונה השנייה כי אני לא יכולה לעצור מעצמי חחח. המון "חברים" והמון "איך פגשתי את אמא" - Happy slapgiving everyne!" חחחח! סדרה גאונית!
פרק בסקראבס: לא ראיתי.
השירים של השבוע: סוף סוף קניתי את Narrow Stairs' האלבום האחרון של Death Cab For Cutie, והוא מעולה!!! אני ממש אוהבת אותו. רו'חלה, נכון הוא מקסים?
Death Cab For Cutie - I Will Possess Your Heart Death Cab For Cutie - No Sunlight Death Cab For Cutie - Bixby Canyon Bridge Cajun Dance Party - No Joanna שיר ענק, ממש יפה! לחשוב שכמעט מחקתי אותו, אבל בסוף התאהבתי בו. Glasvegas - Daddy's Gone שיר הזוי אבל ממש טוב. Herman Düne - Next Year In Zion אינדי כיפי מאיזו ארץ קרה כמו שבדיה או דנמרק או משהו. איזה כיף! הרבה זמן לא הקשבתי ללהקות ממש אבל ממש לא מוכרות. José González – Love Will Tear Us Apart (Joy Division cover) Natalie Portman's Shaved Head – Beard Lust אתם רואים את השם של הלהקה והשיר? Do I need to say more?
Stellastarr* – On My Own Air Traffic – Time Goes By
תמונת השבוע:אני כה מאוהבת בדיוויד טאננט! אין לי מילים לתאר כמה אההההה!