קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת ../images/Emo22.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע/ציטוט השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo141.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סופשבוע מלא קלפים וחברים ואלכוהול. היה כל כך כיף
. יומולדת לאמא אתמול וארוחת ערב (בבלק! היה מצויין!) וסרט ביס פלאנט. משהו מצחיק שקרה השבוע/ציטוט השבוע: ביום שבת הצלטמנו מלא בפאב. כפי שחלקכם ראיתם בפייסבוק. אז כל הזמן עשינו פוזות שונות למצלמה ואז הדיאלוג הלך ככה: חברה: "בואו נצטלם כמו עבמ"ים!!! אני: "יאללה! אבל איך מצטלמים כמו עבמ"ים?" חברה: "אני אראה לך אחר כך"
I laughed my brains out משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: נגיד שסוכות
ועוד מעט הלימודים מתחילים, אומנם לא שבוע הבא, אבל זה רק מקרב אותי לשם. אמאלה.. סרט/ספר השבוע: סרט- "לקרוא ולשרוף".
טוב מי שלא הספיק לקרוא את הגיגיי למטה, הסרט מטופש וחסר רמה לחלוטין אבל הוא היה כל כך מרענן ושונה ממה שאני רואה בד"כ וזה היה גדול! עוד סרטים שראיתי- "ספיידרמן", "אוצר לאומי", "פגז מן העבר" והתחלתי עכשיו את "כלוב הציפורים". ספר- "In Her Shoes" מעולה, מעולה, מ-עולה. הליהוק של הסרט כל כך מתאים והספר פשוט כתוב מצויין, קיטשי ואמריקאי כמו שאני אוהבת
פרק בסדרה: "איך פגשתי את אמא". ללא ספק בכלל
ושוב- "בנות גילמור" לשלטון. אני אוהבת את עונה 7. "חברים"- ראיתי פרקים בערוץ 2 מהעונה השלישית ואז פתאום ראיתי פרק מהעונה השמינית בביפ אצל חברה. היה מוזר. אבל הפרקים היו מעולים! פרק בסקראבס: 416 עם קיילי. לא אוהבת אותה אבל אני אוהבת את איך שג'יידי איתה. השירים של השבוע: Lenny Kravitz - I Belong To You Vampire Weekend - Campus Black Rebel Motorcyce Club - Mercy Train - Drops of Jupiter Frente - Bizarre Love Triangle Foo Fighters - Home Incubus - Drive Band of Horses - No Ones Gonna Love You Aqualung - Brighter Than Sunshine Aqualung - Something To Believe In תמונת השבוע:כן, לא רואים כמעט כלום, אבל אלו השיחי עגבניות שלי. אם הייתם רואים אותם מההתחלה הייתם מבינים כמה הם גדלו. אני גאה
שבת שלום וסופשבוע מקסים אנשים יקרים

hodown

New member
מזל טוב לאמא שלך!!!!

- זה עם העב"ם חחחחח אנשים דווקא רציתי לראות את הסרט עם בראד פיט בקולנוע. אז מזל שראית וחסכת ממני חחח את יודעת זה כמו לבדוק אם האוכל מורעל. אוי גם אני אהבתי את איך פגשתי את אמא!!! במיוחד עם בארני והאגרוף והקטע עם ניו ג'רזי ואיך שמרשל אמר: I"M TO BIG FOR NEW JERSEY!!! חחחח באמת לא רואים את העגבניות.

Roncha87

New member
חחחח תודה מותק!../images/Emo99.gif

תזכרי שלא ראיתי את כל העונה השלישית של HIMYMץ אני עדיין בהתחלה
אז אין לי מושג על מה את מדברת חחחח לא רואים את העגבניות כי אין שם עגבניות, לוקח להן זמן לגדול. רק הראיתי את השיחים ששתלתי

jess r

New member
חסר רמה?

האחים כהן? מוזר. עכשיו אני עוד יותר סקרנית לגבי הסרט. להצטלם כמו עבמ"ים
עונה 7 באמת טובה. זאת אחת הסדרות הבודדות שלא ממשיכה מעבר למה שצריך. עונה 6 היא עונה מצויינת, ועונה 7 אמנם לא טובה כמו השאר (בעיקר באמצע ולקראת הסוף) אבל היא בהחלט טובה והיא מסתיימת ומסיימת את הסידרה באופן הכי מושלם שאפשר. והחללית שהוא השאיר לרורי זה פשוט כל כך רומנטי!

Roncha87

New member
אולי חסר רמה זה לא המונח המתאים

אבל אני לא מצליחה למצוא מונח לסרט הזה.. אולי תחליפי את "חסר רמה" ב"הזוי לחלוטין"
באמת חחח אוי החללית של לוגאן!! באמת רומנטי!
אבל רגע, העונה השביעית היא העונה האחרונה אחרונה? אני נהנית מכל רגע. אבל אני אוהבת את הסגירת מעגל של כריס ולורליי פשוט. הוא קצת מעצבן אבל הם זוג משמיים

jess r

New member
כן, אחרונה

לא ראית אותה כבר? אני מתקשה להתגבר על חוסר החיבה שלי לכריס, אבל הם באמת נחמדים ביחד. אהבתי את האן-רומנטיזציה שהוא עשה לארוחה שלהם. "ואז הבנתי, שההבדל בין אני עכשיו לאיך שהייתי בגיל 16, הוא שעכשיו אני טחון!"

Roncha87

New member
חחחח כן הוא בהחלט מצחיק!

אני רואה אותה כרגע בפעם הראשונה ביס. חשבתי שיש עוד עונה משום מה.. מפתיע חח

steelwater

New member
רוחל'ה!

תמסרי מזל טוב לאמא! אני כל-כך כל-כך כל-כך אוהבת אותך על ששמת שיר של Vampaire Weekend ברשימה שלך! אני מאוהבת בלהקה הזאת ממש. הם ממש אדירים. הם ה-Happy place שלי. אני שומעת אותם ונזכרת ברגעים הראשונים שלי בגלסנבורי. השמיים היו כל-כך כחולים והיה כל-כך כיף.
איך את מכירה אותם? אני לא יודעת אם אני מכירה את הגירסא של Bizarre Love Triangle שכתבת פה, אבל במקור זה של New Order ואני ממליצה לך לשמוע את הגירסא שלהם. בא לך לשלוח לי את הגירסא הזאת? אני גם גאה בך על השיחי עגניות! מגניב! כשיפרח משהו משמעותי תזמיני אותי לאכול עגבניות?
לא ממש אהבתי את הסרט "בנעליה" ל כל-כך הצלחתי לשרוד אותו. אני גם לא כל-כך אוהבת את השחקנית הזאת, זאת עם המשקפיים. שבוע טוב.

Roncha87

New member
תודה תודה ושוב תודה!! ../images/Emo13.gif

אני מכירה את וומפייר וויקנד דרך גיא. הוא גם רשם לי את זה ברשימה וגם נתן לי לשמוע מלא שירים שלהם באייפוד כשהוא היה בארץ (ושל עוד מלא להקות..) אני יודעת שזה במקור של ניו אורדר. הגירסא הזאת היא מהפירסומת של "עד החתונה" בערוץ שתיים. אני ממש אוהבת אותה. תודה על העגבניות!! אני אזמין אותך לפסטה ברוטב עגבניות ישר מהשיח ברגע שהן יצמחו
אני ממש אהבתי את הסרט, לדעתי זה סרט מקסים ושונה. למרות שהוא מאוד אמריקאי, לדעתי, העלילה שלו מאוד לא בנאלית. ובספר עוד בכלל לא.. אני מאוד נהנית. שבוע מצויין!

SheepyLife

New member
קצת באיחור../images/Emo20.gif

מזל טוב לאמא של רון. חשוב לציין, שמה הוא רחל
חחחח רון מזל טוב ועד 121 (שתזכה לשנה יותר מכולם חה!)

Roncha87

New member
שמה של מי חוץ ממך הוא רחל? ../images/Emo13.gif

של אמא שלי? חחח לא ממש... תודה!!!

Angelus

New member
סחטיין על השיחי עגבניות..

מזל טוב לאמא! היכן יש בלאק בצפון?

Roncha87

New member
תודה ותודה! ../images/Emo13.gif

בלאק ביס פלאנט בחיפה. באמת אחלה, המלצרים חמודים

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשנים שלא ענית על זה../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי משכורת! צמתי.. ובתכלס היה ממש כיף ביום כיפור ישנתי יומיים אצל סבתא! משהו רע שקרה השבוע: עבדתי כל יום עד 5, וזה ממש מייבש! בגלל זה גם לא קרה שומדבר מעניין בחיים שלי בשבוע הזה
משהו מצחיק שקרה השבוע/ציטוט השבוע: בערב יום כיפור ששיחקנו טליסמן, זה פשוט היה מצחיק חחח משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סוכות!!!! סרט/ספר השבוע: אני קוראת עכשיו את חף משפע של ג'ון גרישם.. בנתיים הוא ממש ממש ממש משעמם! סרטים לא יצא לי לראות פרק בסדרה: נמטלים עונה 4 פרק 6.. אני ממש נהנת מהעונה החדשה (להבדיל מהעונה השלישית), למרות שזה כבר הרבה פחות נמלטים של השתי עונות הראשונות. פרק בסקראבס: - השירים של השבוע: Scorpions - Alien Nation וכל האלבום החדש של עברי, שהוא ממש ממולץ למרות כל הבקורות שקטלו אותו. תמונת השבוע: חברה שלי צילמה את זה בהארד רוק קפה בלונדון, אם אני הייתי שם בטח כבר הייתי מקבלת שבץ או משהו
שבת שלום

Roncha87

New member
יוווווו איזה כיף לחברה שלך!!../images/Emo99.gif

אחח אקסל רוז...
כיף לך שהיית אצל סבתא שלך, זה טוב וחשוב בלי שום קשר. שבת שלום

jess r

New member
איפה עבדת?

העונה הרביעית ממשיכה ממש מהסוף של השלישית? כי פרשתי 2-3 פרקים לפני הסוף ואני תוהה האם להתחיל את הרביעית.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני עובדת אצל אבא

העונה הרביעית ממש טובה.. השני פרקים ראשונים דיי משעממים אבל היא בהחלט משתפרת מפרק לפרק. נכון שהשלישית הייתה הכי פחות טובה אבל עדיין איך אפשר לפרוש מנמלטים?!?!יש שם את מייקל!!! העונה הרביעית ממשיכה אחרי כמה שבועות/חודשים אז הפרק האחרון של העונה השלישית.. אבל אני בטוחה שבשני פרקים האחרונה של העונה השלישית יש מלא דברים שחשובים לעונה הרביעית חחח, תראי אותם.. מה אפשר להפסיד כשמייקל נמצא שם?

jess r

New member
תאים במוח

זה פשוט לא בסדר מה שעשו לו בעונה השלישית. זה כזה, את מחבבת דמות ועוברת איתה 2 עונות של סבל ואז באים ובסוף במקום קצת גאולה דופקים אותו שוב. ולא מספיק - גם עושים את זה רע.

למעלה