שבת שלום../images/Emo141.gif
משהו טוב שקרה השבוע: סופשבוע מלא קלפים וחברים ואלכוהול. היה כל כך כיף
. יומולדת לאמא אתמול וארוחת ערב (בבלק! היה מצויין!) וסרט ביס פלאנט. משהו מצחיק שקרה השבוע/ציטוט השבוע: ביום שבת הצלטמנו מלא בפאב. כפי שחלקכם ראיתם בפייסבוק. אז כל הזמן עשינו פוזות שונות למצלמה ואז הדיאלוג הלך ככה: חברה: "בואו נצטלם כמו עבמ"ים!!! אני: "יאללה! אבל איך מצטלמים כמו עבמ"ים?" חברה: "אני אראה לך אחר כך"
I laughed my brains out משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: נגיד שסוכות
ועוד מעט הלימודים מתחילים, אומנם לא שבוע הבא, אבל זה רק מקרב אותי לשם. אמאלה.. סרט/ספר השבוע: סרט- "לקרוא ולשרוף".
טוב מי שלא הספיק לקרוא את הגיגיי למטה, הסרט מטופש וחסר רמה לחלוטין אבל הוא היה כל כך מרענן ושונה ממה שאני רואה בד"כ וזה היה גדול! עוד סרטים שראיתי- "ספיידרמן", "אוצר לאומי", "פגז מן העבר" והתחלתי עכשיו את "כלוב הציפורים". ספר- "In Her Shoes" מעולה, מעולה, מ-עולה. הליהוק של הסרט כל כך מתאים והספר פשוט כתוב מצויין, קיטשי ואמריקאי כמו שאני אוהבת
פרק בסדרה: "איך פגשתי את אמא". ללא ספק בכלל
ושוב- "בנות גילמור" לשלטון. אני אוהבת את עונה 7. "חברים"- ראיתי פרקים בערוץ 2 מהעונה השלישית ואז פתאום ראיתי פרק מהעונה השמינית בביפ אצל חברה. היה מוזר. אבל הפרקים היו מעולים! פרק בסקראבס: 416 עם קיילי. לא אוהבת אותה אבל אני אוהבת את איך שג'יידי איתה. השירים של השבוע: Lenny Kravitz - I Belong To You Vampire Weekend - Campus Black Rebel Motorcyce Club - Mercy Train - Drops of Jupiter Frente - Bizarre Love Triangle Foo Fighters - Home Incubus - Drive Band of Horses - No Ones Gonna Love You Aqualung - Brighter Than Sunshine Aqualung - Something To Believe In תמונת השבוע:כן, לא רואים כמעט כלום, אבל אלו השיחי עגבניות שלי. אם הייתם רואים אותם מההתחלה הייתם מבינים כמה הם גדלו. אני גאה
שבת שלום וסופשבוע מקסים אנשים יקרים