קבלת שבת!

steelwater

New member
אהבת אותו? ייי!

זה שיר מדהים ואני שמחה שאהבת אותו. בנתיים הצלחתי להוריד רק גירסאת הופעה של ג'ון קייל לשיר הזה ופחות אהבתי אותה מזאת של רופוס ווירנט. הקשבתי להרבה אבל את שלו הכי אהבתי. אם יש לשריל קרואו אני גם אקשיב אם את אומרת שזה טוב.
ירושלים בהחלט מדהימה ואני בטוחה שגם בצפון ממש יפה. אבל אל בא לי לנוסע לצפון, עשיתי שם את הש"ש וכרגע בא לי להתרחק משם.
Rufus Wainright - Hallelujah

Angelus

New member
ואו

כל שבוע יש לך איזה סיור חשוב, נשמע ממש כיף. השיר של סוויץ' ממש אחלה, אגב. תודה.

steelwater

New member
כן יש די הרבה סיורים

לכם אין הרבה? אני יודעת איייייי! אני ממש שמחה שאהבת אותו.

Angelus

New member
לא..

ולמען האמת, טוב שכך. טוב לי לבוא כל יום ולדעת שבחמש אני עף מהמקום. ובכלל, יש לי בעיה עם אוטובוסים..

creepy creep

New member
../images/Emo13.gif

הללויה זה שיר כל כך יפה.. אני מכירה אותו רק בגרסה המקורית.. אני אוריד את שאר הגרסאות.

jess r

New member
שבוע טוב וחג שמח! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קיץ!!! חופש!!! משהו רע שקרה השבוע: אני מצוננת ומרגישה חרא
סרט/פרק טוב בסדרה שראיתם השבוע: Fight Club
ראיתי "מיס סאנשיין הקטנה" - נחמד ביותר, ו"המסע המופלא" - הרגע המרגש היחיד בסרט היה כשהילדה נפלה במורד המדרגות, והסיבה היחידה שהוא עורר בי התרגשות היתה שהייתי משועממת וברגע שהיא נפלה זה עשה כזה רעש שממש נבהלתי. שיר השבוע שלכם: Pixies - Where Is My Mind Radiohead - Kid A - האלבום מסר לחג: מצות זה זבל תמונה של מה שבא לכם: אין לי

steelwater

New member
Fight Club ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחד הסרטים האוהבים עלי. Where is my mind זה שיר ע-נ-ק ואני מבינה למה בחרת אותו חחח! אני ממליצה לך לשמוע את הגירסא של Switchfoot שלו. גירסא ממש יפה.

Angelus

New member
I want you to hit me as hard as

you can.. לא מהסרטים האהובים עלי, אבל השאיר את החותם שלו. ו-"מצות זה זבל" הרג אותי.

למעלה