שבוע טוב
שבת שלום וחג שמח לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:קצת קשה לשים דבר כזה בטוב אבל היה לנו אתמול סיור ביד ושם ובהר הרצל והיה ממש טוב ומעניין ונחמד. וגם מאד מאד עצוב. היום היה יום ממש יפה! חזרתי ממשמרת לילה שישנתי בה איזה 3 שעות (קיבלתי בה שעות שינה בגלל שהיייית בסיור הזה מהבוקר) וכשזחרתי הבייתה ישנתי רק עוד איזה שעתיים, אבל חברים שלי תהקשרו אלי וקבענו להיפגש. ישבנו בבית קפה בעיר ואז הסתובבנו והיה פשוט כזה יפה וכיף וקדום! ריושלים כזאת יפה והיה כזה יום שישי חמים ונעים ומדהים כזה.
משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת, היה שבוע די בסדר וקשה לי לחשוב על משהו ממש רע. זה טוב חחח. אבל צריך רע כדי להעריך את הטוב אז בטח היו כמה דברים רעים קטנים. הייתי מאד עייפה מכל המשמרות חחח.
סרט/פרק טוב בסדרה שראיתם השבוע:יא אתמול במשמרת לילה ראיתי המון פרקים באייפוד! אייפוד זה כזה דבר טוב. זה פשוט העביר לי את הלילה. ראיתי בו את הפרק הראשון של Heroes שזה היה די טוב וחמוד, ראיתי את הפרק השני של "על טבעי" שזה גם נחמד וראיתי את My Cake שזה פרק ענק. גם ראיתי השבוע את הפרק השישי בעונה הראשונה של House שגם היה ממש טוב. זו סידרה מעולה. אני לא זוכתר אם ראיתי סרטים השבוע.
שיר השבוע שלכם: Switchfoot - I dare you to move? עדיין, ועוד הרבה זמן! Rufus Wainwright - Hallelujah. זה במקרו של לאונרד כהן. הללויה זה בהחלט אחד השירים הכי יפים בעולם ואני ממליצה לכםלשמוע אותו בערך בכל גירסא אפשרית. לאונרד כהן, רופוס ווינרט, אימוג'ין היפ, גו'ן קייל(זה הופיע בסקראבס), ג'ף באקלי ועוד. אבל הגירסא של רופוס ווירנט היא הכי יפה
מסר לחג: חירות וחופש זה חשוב.
תמונה של מה שבא לכם: