קבלת שבת!

Ch3nf3l

New member
חחחח

לא "אמת או חובה" או משהו כי היינו כולה 5 בנים. אבל שיחקנו פינג פונג, "כפיות" (ומפסיד צריך לשתות מים כל פעם), 11 (גם משחק קלפים) ו"ריסק". P:

Roncha87

New member
חחח נשמע ממש כיף! ../images/Emo13.gif

לשחק כפיות כשמי שמפסיד שותה מים? חזק!

steelwater

New member
או שתייה אחרת...

שיחקתי את זה פעם בטיול עם חניכים עם מים וזה ממש טוב כי אז הם שותים הרבה, אבל לפעמים שיחקתי את זה עם חברים עם אלכוהול. זה יכול להיות די כיף.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכפיות = מים

ואולי בהזמנות אני גם אלמד אותך את השיר על הכפיות שאני וחבריי המצאנו ברגע של שיעמום טוטאלי

steelwater

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!../images/Emo6.gif

אוי, רצחת אותי עכשיו, רצחת אותי מצחוק עם התמונה של "מה שבא לכם" זה אחד הדבירם הכי גואניים שראיתי בחיים שלי! צחקתי בצחוק וצחקתי כל-כך חחח! מזל טוב לנדב. אני שמחה שנהינתם.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

חן אכן אחד השנונים. אני חושב שאשמיד אותו ביום מן הימים..

creepy creep

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי את אחיינים שלי
, ו..זהו. משהו רע שקרה השבוע: ראיתי את בי"ס יותר מדי יחסית לחופשה, ניקיתי יותר מדי, ובכללי לא היה לי מצב רוח טוב כל כך.. סרט/פרק טוב בסדרה שראיתם השבוע: 614- אני רואה כל פרק בערך שבוע אחרי שהוא יוצא חח לא נורא. שיר השבוע שלכם:The Fray - All At Once The Fray - Look After You R.E.M - Everybody Hurts Pete Yorn- EZ מסר לחג:פסח זה חג קצר מדי! שבת שלום!

steelwater

New member
כן, שמעתי שיר אחד שלו

Strange condition בהשראת זאק בראף. זה אכן שיר ממש יפה. ראיתי שחן שומע אותם הרבה(www.last.fm אתר גאוני!!!) ורציתי להוריד אבל אני מקשיבה להמון מוזיקה עכישו. טוב נו, כבר הרבה זמן רציתי אז אני אלך להוריד עכשיו!

Ch3nf3l

New member
אותו*

פיט יורן הוא זמר. והוא ענק. אמנם המילים קיטשיות ולא משהו מיוחד, אבל יש לו מוזיקה קצת אלקטרונית מגניבה כזאת. מת עליו.

Ch3nf3l

New member
פיט יורן ../images/Emo99.gif

מעניין מי הגאון המוזיקלי שגרם לך לשמוע אותו.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אמממ אחלה שיעורי נהיגה, קיץ, והחברים מהמשלחת בגרמניה חזרו לארץ
משהו רע שקרה השבוע: אממ רציתי לעשות תיאוריה אבל היו עיצומים.. ונמאס לי לדחות את זה כל הזמן. גם נודע לי שלא יהיו הופעות של יוסלס בקרוב בירושלים
סרט/פרק טוב בסדרה שראיתם השבוע: בופור! אחלה סרט!! שיר השבוע שלכם: Take Me Or Live Me מהפסקול של רנט (אחח איזה סרט טוב!!!!) מסר לחג: מצה עם שוקולד זה על אורגינל!!! תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבוע טוב

שבת שלום וחג שמח לכולם. משהו טוב שקרה השבוע:קצת קשה לשים דבר כזה בטוב אבל היה לנו אתמול סיור ביד ושם ובהר הרצל והיה ממש טוב ומעניין ונחמד. וגם מאד מאד עצוב. היום היה יום ממש יפה! חזרתי ממשמרת לילה שישנתי בה איזה 3 שעות (קיבלתי בה שעות שינה בגלל שהיייית בסיור הזה מהבוקר) וכשזחרתי הבייתה ישנתי רק עוד איזה שעתיים, אבל חברים שלי תהקשרו אלי וקבענו להיפגש. ישבנו בבית קפה בעיר ואז הסתובבנו והיה פשוט כזה יפה וכיף וקדום! ריושלים כזאת יפה והיה כזה יום שישי חמים ונעים ומדהים כזה. משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת, היה שבוע די בסדר וקשה לי לחשוב על משהו ממש רע. זה טוב חחח. אבל צריך רע כדי להעריך את הטוב אז בטח היו כמה דברים רעים קטנים. הייתי מאד עייפה מכל המשמרות חחח. סרט/פרק טוב בסדרה שראיתם השבוע:יא אתמול במשמרת לילה ראיתי המון פרקים באייפוד! אייפוד זה כזה דבר טוב. זה פשוט העביר לי את הלילה. ראיתי בו את הפרק הראשון של Heroes שזה היה די טוב וחמוד, ראיתי את הפרק השני של "על טבעי" שזה גם נחמד וראיתי את My Cake שזה פרק ענק. גם ראיתי השבוע את הפרק השישי בעונה הראשונה של House שגם היה ממש טוב. זו סידרה מעולה. אני לא זוכתר אם ראיתי סרטים השבוע. שיר השבוע שלכם: Switchfoot - I dare you to move? עדיין, ועוד הרבה זמן! Rufus Wainwright - Hallelujah. זה במקרו של לאונרד כהן. הללויה זה בהחלט אחד השירים הכי יפים בעולם ואני ממליצה לכםלשמוע אותו בערך בכל גירסא אפשרית. לאונרד כהן, רופוס ווינרט, אימוג'ין היפ, גו'ן קייל(זה הופיע בסקראבס), ג'ף באקלי ועוד. אבל הגירסא של רופוס ווירנט היא הכי יפה מסר לחג: חירות וחופש זה חשוב.
תמונה של מה שבא לכם:

Roncha87

New member
השיר הזה שאת כותבת

הורדתי אותו וזה באמת שיר מעולה! ובאמת היה יום מדהים זה עשה לי כל כך חשק לטייל, ואי בטח ירושלים באמת מדהימה עכשיו. היית צריכה לראות את הצפון, הכל ירוק ופורח- מדהים! הללויה!
שיר מקסים. של ג'ון קייל מעולה, אגב, מומלצת הגירסה של שריל קרואו (אם אני לא טועה).

למעלה