קבלת שבת!

Roncha87

New member
קבלת שבת! ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט/פרק טוב בסדרה שראיתם השבוע: שיר השבוע שלכם: מסר לחג: תמונה של מה שבא לכם: שבת שלום!

Roncha87

New member
שבת שלום! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חברים טובים ומשפחה. בכללי חיבה גדולה לאושר השבוע
משהו רע שקרה השבוע: סבתא בבית חולים ואחת המורות האהובות עלי מביצפר נפטרה..
סרט/פרק טוב בסדרה שראיתם השבוע: האנטומייה של גריי היה מעולה
שיר השבוע שלכם: יהודית רביץ- כשתבוא אהבה, Semisonic- secret smile מסר לחג: תאכלו הרבה ותהיו שמנמנים!
תמונה של מה שבא לכם: ידיד שלי ואני בטיול שעשינו לפני כמה חודשים. שבת שלום, סופש מעולה וחג שמח!

steelwater

New member
אני מצטערת../images/Emo10.gif

אני ממש אוהבת את התמונות שלך! את תמיד כזאת שמחה ומחייכת בהן.
Semisonic
את חייבת להקשיב לשיר שלהם Closing time? זה שיר ענק.

Roncha87

New member
../images/Emo9.gif תודה!

האמת שזה השיר היחיד שאני מכירה שלהם אבל אני אשמע אותו, נראה איך הוא.

DivineComedy

New member
הנה נושא - מספיק טוב? :)

משהו טוב שקרה השבוע: אני בסוף שבוע של חגיגות: שנה לנישואים, שנה לעבודה הנוכחית ו18 שנה בארץ (האחרון אני לא יודע עד כמה חגיגה) משהו רע שקרה השבוע: היינו אמורים לנסוע לים המלח/מצדה אבל דחינו בשבועיים. סרט/פרק טוב בסדרה שראיתם השבוע: פריזון ברייק היה מדהיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים. העונה הזאת עוברת את העונה הראשונה בגדול. גם לוסט היה טוב. שיר השבוע שלכם: Mogwai - Fear Satan (אחד היציאות החזקות ששמעתי בעשור האחרון) מסר לחג: בלה בלה בלה... שיעבור כבר. תמונה של מה שבא לכם: אין לי מה לחדש :)

Angelus

New member
מזל טוב לשנת הנישואים.../images/Emo20.gif

שיהיו לך רק עוד שנים כאלה. עדיין לא ראיתי פריזן ברייק, אבל הבנתי שהוא מעולה.

Angelus

New member
שבת שלום, וסופ"ש נעים.../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יותר מדי.
ברוך ה', הקיץ הגיע; החלפנו שעון, האוגרים הסיברים שלי בני שבועיים היום, והם שעירים וקטנים. בקיצור, היה שבוע טוב. משהו רע שקרה השבוע: עזבו אתכם משטויות.
סרט/פרק טוב בסדרה שראיתם השבוע: למרות שעדיין לא ראיתי - אני אלך על פריזן 221.
אני עכשיו טס לראות אותו, אם הוא לא טוב, אני שורף את הפורום (השני! לא את זה..) שיר השבוע שלכם:
Tom Petty And The Heartbreakers - American Girl
Lightning seeds - change
מסר לחג: חבר'ה, מצות רטובות זה לא מה שעושים מזה.. תתחילו להעביר לכולם את המסר הזה. רק מצות יבשות.. הא, ולא לשכוח לאכול קיינדלעך (איפה להכניס את הע'?
) ולהתחמק מדודה שושנה. הלחיים כואבות אחר-כך.
תמונה של מה שבא לכם: אחד הגדולים.

Roncha87

New member
קניידעלך! יאמ! ../images/Emo6.gif

האוגרים הסיביריים שלך נשמעים כאלה פאפפים. אה ומצות- לא כזה להיט בכללי

creepy creep

New member
חחח התמונה..

זה בכלל לא טוב שהקיץ הגיע): למה החורף היה כל כך קצר?!

Angelus

New member
באמת יצאתי אידיוט.

וכמובן, הכי חשוב, שגיתית שבה לארץ. ברצינות.

steelwater

New member
קיינדלעך=שליטה!

נרה לי שה-ע' זה בסוף כי כאלו אומרים קיינדל-עך יענו אומרים את זה כמו אח! כואב לי חחח. מזל טוב יל הפז"מ ועל האוגרים הסיבריים! חחח. כמה יש לך ואיך קוראים להם? שכחתי להגיד לך, חלק מהשירים של FOW היה טובים וחלק לא כזה.

Angelus

New member
שמות אין לי ../images/Emo2.gif

יש לי אחת שהיא קונג-פו-פייטרית [קראתי לה כך היות והיא שולחת את הידיים שלה כמו ג'יי.די בשיר, במעלית
] צריך לדבר עליהן במסן. מדוע את לא מתחברת?
חג שמח, יעל.

Ch3nf3l

New member
Kabbalah

משהו טוב שקרה השבוע: אמ, ערב משחקי חברה בבית של נדב (שחוגג יומולדת היום). היה כיף וקורע מצחוק. D: הייתי אתמול בתל אביב גם. אה, והיה כיף לראות את המשחקים עם חברים. משהו רע שקרה השבוע: 85 בבגרות באנגלית שאלון E. וזה רע מאוד, כי אני אחד שיודע אנגלית לא רע, וזה קל ברמות ולהוציא פחות מ-95 שם זה בושה. פרק טוב בסדרה שראיתי השבוע: באפי ואנג'ל באפי ואנג'ל באפי ואנג'ל. סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי שישי שעבר את אייס ונטורה חחח שיר השבוע שלכם: Imogen Heap - Daylight Robbery Imogen Heap - The Moment I Said It Pete Yorn - Ice Age Pete Yorn - Never My Love שירים מקסימים כל-כך. Ray LaMontagne - Within You Menomena - Wet and Rusting מסר לחג: אל תאכלו כשר. תמונה של מה שבא לכם ->

למעלה