קבלת שבת

Roncha87

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת שלא קרה שום דבר טוב השבוע, מקווה שיהיה יותר טוב שבוע הבא
הסליחה ואני אחחח נראה לי שאני מאוהבת
בהצלחה במבחן ביום שני
יהיה בסדר, מבטיחה לך. צום קל אם את צמה.

creepy creep

New member
את מבטיחה?

אני מאמינה לך
את מאוהבת ובצדק
. אם כבר מדברים על זה- קנית לי את הדיסק? תודה

Roncha87

New member
חותמת לך../images/Emo13.gif

לא לא קניתי, בדיוק רציתי לשאול אותך אם את רוצה שאני אקנה בטוח. אז אני מבינה שכן? אני אקנה

Ch3nf3l

New member
Lie To Me

באמת אחד הפרקים הטובים של באפי (נו, טוב, פרק של ג'וס ווידון) Buffy: Does it ever get easy? Giles: You mean life? Buffy: Yeah. Does it get easy? Giles: What do you want me to say? Buffy: Lie to me. Giles: Yes, it's terribly simple. The good guys are always stalwart and true, the bad guys are easily distinguished by their pointy horns or black hats, and, uh, we always defeat them and save the day. No one ever dies, and everybody lives happily ever after. Buffy: Liar.

creepy creep

New member
../images/Emo45.gifזה היה החלק הכי טוב בפרק.

גם בפרקים הגרועים של באפי, הסיום תמיד מוצלח (טוב, כמעט תמיד).

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

צום קל לכולכם חבר'ה
משהו טוב שקרה השבוע: היה אחלה שבוע. ביליתי עם חברים, ראיתי כמה סרטים ועשינו תוכניות לסוכות. משהו רע שקרה השבוע: דחו את פסטיבל דימונה. הלכתי לפעולה בנוע"ל והיה זוועה. חברים הכריחו אותי לבוא לנסות. אני פשוט לא טיפוס של תנועות נוער, לדעתי לחבר'ה האלו שם לא כדאי לנוע לשום מקום
סרט השבוע: "שר הטבעות: אחוות הטבעת" - סוף סוף! כמה זמן חיכיתי לראות את הסרט הזה, וישנתי חצי ממנו. אחלה סרט, לפחות החלקים שבהם הייתי ערה
ראיתי גם "ממנטו" ו"פארגו", שניהם טובים. פרק בסדרה: אה... "ישנן בנות" היה לא רע. פרק בסקראבס: הפרק של השבוע. מה זה היה, 604, או 605. בכל אופן - היה פרק כייפי, סוף סוף. ג'ורדן היתה מצחיקה
שיר השבוע: Gomez - Waste Cake - Shadow Stabbing Cake - Opera Singer Cake - Frank Sinatra Cake - Ain't No Good Cracker - Low Cracker - Lonesome Johnny blues Cracker - Let's go for a ride Cracker - Take Me (Back) To You Ramones - Blitzkrieg Bop

r love gerard

New member
אמגאמגאמגאמגאמג!../images/Emo129.gif

משהו טוב שקרה השבוע:אמא שלי הביאה לי בהפתעה את thees streets של פאולו נוטיני!!!!!אני אוהבת את אמא שלי...:] משהו רע שקרה השבוע: אמממ...שאסור לשמוע מוזיקה בקול רם בגלל שהשכנים צמים
משהו מצחיק שקרה השבוע:שחברה שלי צמהXD זה כ"כ לא מתאים לה.. ציטוט השבוע:
סרט השבוע:על הקצה- קליאן מרפי פרק בסדרה: אממ..החיקרות של המפקח לינלי, הפרק שהיה השבוע. פרק בסקראבס:פרק 2 של העונה השלישית. שיר השבוע: כלללל הדיסק של פאולו:], Breaking Benjamin--Diary Of Jane ,Him - LOVE META- Soul On Fire, ושל נייטוויש End Of All Hope תמונת השבוע:ממממ...אין שבת שלום צום קל וגמר חתימה טובה לכולם

steelwater

New member
תתחדשי על הדיסק!

איזו חמוה אמא שלך. זה אחלה דיסק. מה זה השיר הזה של קליאן מרפי? מי זה קילאן מרפי? השם שלו ממש מוכר לי.

jess r

New member
סרט

קליאן מרפי זה ההוא מ"טיסת לילה" ו... טוב... לא זוכרת באילו סרטים בולטים הוא שיחק. זה שנראה קצת כמו נקבה. הוא מעצבן בטירוף, ועל הקצה סתם סרט דפוק לדעתי.

steelwater

New member
אופס

זה היה בסרט השבוע חחח! חשבית שזה היה בשיר השבוע ולא הבנתי... אני דווקא ממש אוהבת אותו. הוא שחקן טוב והוא די יפה, למרות שהוא באמת נראה קצת כמו בחורה וגם קצת מפחיד.

r love gerard

New member
על הקצה זה סרט ממש לא דפוק../images/Emo129.gif

ממש אהבתי את הסוף כשהיא בוכה והוא קונה לה גלידה, כמו שהוא הבטיח לה בתחילת הסרט: "רוצה לעשות איתי משהו?" "זה מגעיל?" "זה דוחה.מזוויע" "לאן?" "אממ...אנחנו נצא מהמוסד, ואני אקנה לך גלידה." "אחד הרעיונות המזוויעים ששמעתי." XD האמ,כן
מה מעצבן בקליאן מרפי? אז כן, הפנים שלו קצת נשיות, אבל הוא מדהים ביופיו

r love gerard

New member
אז, או.קיי זה סרט דפוק../images/Emo129.gif

אבל קליאן לא דפוק
היום ראיתי את הסרט שוב, ובמהלך כל הסרט הייתי כזה:"כן קליאן! כסח לה את הצורה!!!" "כלבה, אל תגעי בו!!קליאן, תרביץ לה!!!" נו מה, הייתי משועממת רצח...ולבד בבית
וזה היה כזה אדיוטי כשהרגו אותו,"סוף טוב הכל טוב"

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

גדול, גדול, גדול!!
לסוף הספר ה-7 והאחרון של הארי פוטר
וולדמורט היה מתהפך בקיברו..

Angelus

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יום כיפור היה קל. משהו רע שקרה השבוע: יום כיפור? ציטוט השבוע: you're a fool harry potter, and you will lose everything סרט השבוע: war משהו. עם ג'ט לי פרק בסדרה: weeds 306 פרק בסקראבס: 301
תמונת השבוע: ג'קס-מן

למעלה