קבלת שבת

Ch3nf3l

New member
כן, סיימתי.

לא נורא יש עונה 8 של באפי בקומיקס, ובקרוב עונה 6 של אנג'ל בקומיקס. יהיה טוב. ביום הראשון קראתי קצת "בית האלוהים", ואז הלכתי לחבר ושיחקנו ריסק, ואז הלכנו לקניון כי כל כפ"ס הייתה מחוץ לבית והיה נחמד. והיום? קמתי מאוחר, קראתי קצת, ואז הדלקתי מחשב בלי לשמוע מוזיקה או לראות סדרות. חח

Ch3nf3l

New member
ברור,

כי זו פעולה אופיינית לאתאיסט, אנטי-קונפורמיסט ואנטי-רליג'ן (דת) כמוני.

Ch3nf3l

New member
זה לא היה מסיבה דתית

או מסיבה מסורתית זה היה מסיבה של "פאק!!! אני יכול לצום, זה לא מעצלנות, בסדר?!?!" חח הייתי חייב את זה לאבא שלי, כי לא צמתי בכלל.

steelwater

New member
גם אני לא

צמתי מסיבה דתיתי כל-כך. זה טוב לגוף, זה מנקה אותו, זה אתגר, זה מסורת, יש בזה גם משהו דתי נורא יפה, זה כן נכון.

Angelus

New member
זו גם סיבה טובה..

הקטע של המסורת, אבל לא נפתח פה בעד או נגד צום בכיפור.

Roncha87

New member
לא כדאי בהחלט

בדיוק היה לי על זה דיון עם אבא שלי. מעניין דווקא, אבל יותר מידי אינסופי

TheLost

New member
אליק בליק בום

משהו טוב שקרה השבוע: מישהו אמר לי משהו ממש נחמד על התסריט שלי
אני אהיה צנוע ולא אגיד מה הוא אמר *שיעול*שזה גאוני*שיעול* משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי 28 במתמטיקה
וביטלו את הטיול לפסטיבל דימונה
משהו מצחיק שקרה השבוע: זה לא משהו מצחיק אבל אנחנו נמשיך במסורת הציטוטים-של-בת-בת-דודה שלי
השבוע ראיתי אותה ואז הלכתי איתה לגן שעשועים (אני אומר את זה רק בגלל שככה היא אומרת
) והיא הייתה קצת מסטולה. ואז יש כזה קטע שזה כמו חומה כזאת שילדים אוהבים לטפס וללכת אליה. אז היא טיפסה והלכה אליה ואני החזקתי לה כל הזמן את היד ואז היא הסתכלה לצד אחר ואז היא נתקעה או משהו כזה ואז היא עפה וזה היה גבוה!!!! אז אמרתי לה "לא לא נורא לא קרה כלום יאללה" ואז המשכנו ואז היא קפצה מהחומה בסוף ואז היא רצה לכיוון של הגן שעשועים ואז היא נפלה, אבל ממש חזק קיבלה שפשוף והכל והיא התחילה לבכות אני רוצה את אימא אני רוצה את אימא וזה היה יוצא מה זה רע אם הייתי מחזיר אותה הביתה אחרי 5 שניות (אנשים צריכים לדעת שאני אחראי) אז הצלחתי כזה להשכיח אותה מזה ואמרתי לה שזה כלום שזה יעבור לה וזה... ואז אחרי איזה רבע שעה (מכאן אתם מסיקים שהצלחתי לשרוד רבע שעה נוספת
) אז היא התחילה לרוץ שם ואז היא עוד פעם נפלה אז היא עושה לי "אוף, עוד פעם!" כאילו זאת אשמתי או משהו
ואז היו שם כמה ילדים מניאקים בערך בגיל שלה שהתחילו לשחק מחבואים והיא ביקשה גם לשחק איתם והמניאקים לא נתנו לה
ליתר דיוק זאת הייתה מניאקית אחת סנובית יימח שמה כי לשאר לא היה איכפת אבל היא משחקת אותה "לא היא קטנה מידי" אימא שלך קטנה מידי
ואז הבת-בת-דודה שלי ממש נעלבה והיא התחילה לבכות ואז זהו נגמר... זה היה מה זה עצוב, כל הדרך חזרה (וזאת דרך ארוכה) ניסיתי כזה לנחם אותה ואמרתי לה "הילדים האלה לא מבינים הם סתם רעים" (לא יכולתי להגיד מטומטמים בני זונה כי... טוב היא בת שלוש...) וגם אמרתי לה ש"את יותר טובה מהם כי נכון שאם מישהו יבקש ממך לשחק מחבואים תגידי כן" אז היא אמרה נכון אז בסוף יצא שאפילו כזה חינכתי אותה להיות אדם טוב יותר!
trust me with your kids ציטוט השבוע: "את הבנת למה התכוונתי כשאמרתי אם שמתם..." "לא, אני צריכה שתאיית לי את זה גם" סרט השבוע: ראיתי את בליינד דייטינג והוא היה ממש גרוע.
פרק בסדרה: טוב יש מלא
קודם כל באפי 4.07 שהיה כזה טוב, אחר כך גם דוקטור הו 1.12 שהיה נראה לי הפרק הכי טוב בעונה, וכרגע ראיתי את פשע מן העבר 4.01 וזאת כזאת סדרה חזקה שאני חייב... וגם ראיתי 2 פרקים שאני ממש מת עליהם בחברים (8.20 ו-21 נדמה לי. הראשון עם במבוזל והשני עם הראיון של צ'נדלר... sluts R us) פרק בסקראבס: סיימתי את העונה השישית והפרק האחרון היה ממש טוב
אבל למה הם לא *יו נואו וואט* שיר השבוע: Life is Beautiful - Vega 4 (נראה לי כבר אמרתי את זה אבל... מה איכפת לי
) תמונת השבוע: שבת שלום צום קל וגמר חתימה טובה לכולם (יפה, אהבתי את זה שזה בא אוטומטית)

Roncha87

New member
../images/Emo96.gifסופשבוע רגוע../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה השבוע: כנס הסברה במכללה ביום ראשון, צחוקים. ביקרתי את סבא שלי פעם ראשונה מאז שהוא עבר לבית אבות [שזה כשלעצמו מאוד קשה] והוא נראה ממש טוב, מסתגל. זמן איכות עם אמא. החולצות!. אמא שלי ואחותי קנו לי את הסרט Happy Feet הכי מתוק בעולם כי הייתי עצובה איזה יום אחד והן יודעות כמה אני אוהבת את הסרט הזה
. אתמול הייתי אצל חברה שלי עם עוד שתי חברות בכרמיאל והלכנו לשחק באולינג אחרי מיליון שנה שלא שיחקתי הגעתי מקום שני [המסלסו נטה שמאלה אני אומרת לכם!
] והלכנו לבית קפה היה ממש ממש כיף, זמן איכות כמו פעם. עשיתי סדר בחדר קצת ומצאתי כסף שחסכתי לפני הצבא וחיפשתי אותו, יש שם הרבה כסף במזומן, הרבה חח. סוף סוף תיקנתי את הפלאפון ורואים נורמלי את המסך, שידרגו לי אותו אז שומעים הרב היותר טוב, התמונות נראות מעולה על המסך בקיצור סבבה! משהו רע שקרה השבוע: אנשים מטומטמים במכללה, בירוקרטיה, מסמכים, חתימות, חוזים, בלה בלה בלה. לחץ מהלא נודע, מיגרנה.. כשתיקנו את הפלאפון מחקו לי הכל חוץ מהשירים והספר טל', כל מיני הודעות נוסטלגיות ומרגשות, סרטונים, תמונות
בקיצור. בלעכס. אבל לא נורא
משהו מצחיק שקרה השבוע: בבאולינג, חברה שלי החליטה שהיא מסוגלת לשלוט בכדורים שאנחנו זורקות ע"י ג'ויסטיק דמיוני שהיא מסיטה אותם ימינה ושמאלה כדי שלא ננצח [כי היא סיימה את המשחק מקום אחרון עם 21 נק'
] מה שהיה משעשע ומוזר שהיא באמת הצליחה להזיז אותם חח. ציטוט השבוע: כשהיינו בבית קפה, ישבו לידנו שולחן ענק מלא בפקצות שדיברו כל כך מצחיק, חיקינו אותם כל הזמן כי זה הכי כיף. אז כשהלכנו חברה שלי עברה לידם ואמרה "קומונה!" בפקציות כי הם כנראה ש"ש. חחחחח זה היה משעשע ביותר [סביר להניח שאתכם זה לא יצחיק אבל למי אכפת?] סרט השבוע: עזבו אותי מסרטים! פרק בסדרה: עקרות בית נואשות! איזו סדרה. איזה כיף ובמקום זה השידורים החוזרים האלו
. פרק בסקראבס: 605 ואפילו לא פתחתי עליו שרשור, לא יפה מצידי. הוא היה פרק טוב, חלש קצת, אבל סבבה. שמתי לב שהשיער של קוקס משתנה מסצינה לסצינה, אני בטוחה שהוא הסתפר באמצע, בתוך סצינה אחת הוא עם שיער ארוך לרגע ושנייה אחר כך שיער קצת. מוזר חח שיר השבוע: כל הדיסק של אפרת גוש!
היהודים- חופשי היהודים- לעולם מצידי Keren Ann- not going anywhere Joshua Radin- Today תמונת השבוע: נעליי באולינג והנעל הנשחפת של חברה שלי. אני מתה על התמונה הזאת
צום קל למי שצם, גמר חתימה טובה, סופשבוע רגוע ושלו

creepy creep

New member
../images/Emo99.gifKeren Ann- not going anywhere

מקום שני מתוך 4 זה ממש מכובד!
תאמיני לי שאני יותר גרועה. שבוע טוב יקירה

steelwater

New member
פאקצות בש"ש?

די, נו , אין סיוכי... "קומנה" בפאקצית - חחח! ייי על המקום השני! תתחדשי על הסרט, אני לא ממש אהבתי אותו. את איבדת כזה סכום גדול של כסף בחדר שלך ומצאתי רק אחרי יותר משנה? חחח דפוקה!

Roncha87

New member
חחחח כן טוב נו את יודעת

הנוער השתנה וזה
תודה! לא איבדתי את הסכום. לפני הצבא עבדתי בבייביסיטר והרווחתי מלא כסף [בייביסיטר קבוע] הוספתי את כל הכסף שקיבלתי לגיוס ליומולדת לחגים, שמתי הכל יחד, זה היה לפני שנתיים. לפני חצי שנה בערך עשיתי סדר והחלטתי להחביא את הכסף יותר טוב, וכמובן ששכחתי איפה שמתי אותו יום אחרי כבר. אתמול מצאתי אותו חחח. הוספתי לו עוד כסף שקיבלתי לחגים וליומודלת השנה ובקיצור, יש לי עוד כסף לשדרג את הלפטופ

alkai

New member
צום קל...

משהו טוב שקרה השבוע: יש לי עבודה. משהו רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד. אולי זה שצריך לצום עוד מעט. משהו מצחיק שקרה השבוע: בעבודה שלי יש כמה אחראיים, אחד גרוזיני, אחד אתיופי ואחד ערבי(לכולם יש מבטא קיצוני). לא, זו לא התחלה של בדיחה. אבל זה מצחיק. אחלה אנשים אגב. ציטוט השבוע: ביום שבאתי, אחד העובדים(סטודנט) עזב. אז ישבנו ואכלנו ואיחלנו לו בהצלחה בהמשך. אז אברם(האתיופי) איחל לו שיהיה רופא נשים. אז הוא אמר לו בחזרה בצחוק: "אם היית אישה, לא הייתי מטפל בך בחיים". אז אברם אמר: "אם הייתי אישה, לא הייתי פותחת לך בחיים". ועוד בקול אתיופי. ענק.
סרט השבוע: הסרט של איש משפחה. באדיבותו של רב סמל איציק וה-5 מגה העברה שלו במסנג'ר. פרק בסדרה: הסופרנוס. וגם ראיתי הרבה קונאן, בזכות היס מקס. פרק בסקראבס: 302. שיר השבוע: יש מלא חדשים וטובים... אין לי כוח לעשות רשימה. תמונת השבוע:>>

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עם האתיופי

חחחחח גדול! מזל טוב על העבודה, בשעה טובה! הסרט של איש משפחה זה לא כשסטואי חושב שהוא מצא את אבא שלו ובסוף מסתבר משהו אחר? [לא יודעת אם ראית כבר אז לא רוצה להרוס לך.] זה ענקקק! אבל למה לשלוח יש אותו בtv-links.co.uk באיכות מעולה.

creepy creep

New member
../images/Emo13.gifסופשבוע

משהו טוב שקרה השבוע: אממ, בוא נראה... כלום. משהו רע שקרה השבוע: הידיים שלי מזדקנות. מתמטיקה זה קשה מאוד. ויש לי ביום שני מבחן. ציטוט השבוע: " תראי מה עשית, הלבנת את פניה ברבים" "זה לא אני! היא רוסיה" סרט השבוע: התחלתי לראות אתמול את יורוטריפ, אבל זה לא נחשב. פרק בסדרה: 207 של באפי
אחד הפרקים האיכותיים שהיו עד עכשיו. פרק בסקראבס: גם השבוע לא ראיתי
שיר השבוע: אפרת גוש ויוני בלוך-מגרד אפרת גוש-הסליחה ואני
The Wallflowers - One Headlight
Faith No More - I startes A Joke צום קל למי שצם!

למעלה