../images/Emo96.gifסופשבוע רגוע../images/Emo192.gif
משהו טוב שקרה השבוע: כנס הסברה במכללה ביום ראשון, צחוקים. ביקרתי את סבא שלי פעם ראשונה מאז שהוא עבר לבית אבות [שזה כשלעצמו מאוד קשה] והוא נראה ממש טוב, מסתגל. זמן איכות עם אמא. החולצות!. אמא שלי ואחותי קנו לי את הסרט Happy Feet הכי מתוק בעולם כי הייתי עצובה איזה יום אחד והן יודעות כמה אני אוהבת את הסרט הזה
. אתמול הייתי אצל חברה שלי עם עוד שתי חברות בכרמיאל והלכנו לשחק באולינג אחרי מיליון שנה שלא שיחקתי הגעתי מקום שני [המסלסו נטה שמאלה אני אומרת לכם!
] והלכנו לבית קפה היה ממש ממש כיף, זמן איכות כמו פעם. עשיתי סדר בחדר קצת ומצאתי כסף שחסכתי לפני הצבא וחיפשתי אותו, יש שם הרבה כסף במזומן, הרבה חח. סוף סוף תיקנתי את הפלאפון ורואים נורמלי את המסך, שידרגו לי אותו אז שומעים הרב היותר טוב, התמונות נראות מעולה על המסך בקיצור סבבה! משהו רע שקרה השבוע: אנשים מטומטמים במכללה, בירוקרטיה, מסמכים, חתימות, חוזים, בלה בלה בלה. לחץ מהלא נודע, מיגרנה.. כשתיקנו את הפלאפון מחקו לי הכל חוץ מהשירים והספר טל', כל מיני הודעות נוסטלגיות ומרגשות, סרטונים, תמונות
בקיצור. בלעכס. אבל לא נורא
משהו מצחיק שקרה השבוע: בבאולינג, חברה שלי החליטה שהיא מסוגלת לשלוט בכדורים שאנחנו זורקות ע"י ג'ויסטיק דמיוני שהיא מסיטה אותם ימינה ושמאלה כדי שלא ננצח [כי היא סיימה את המשחק מקום אחרון עם 21 נק'
] מה שהיה משעשע ומוזר שהיא באמת הצליחה להזיז אותם חח. ציטוט השבוע: כשהיינו בבית קפה, ישבו לידנו שולחן ענק מלא בפקצות שדיברו כל כך מצחיק, חיקינו אותם כל הזמן כי זה הכי כיף. אז כשהלכנו חברה שלי עברה לידם ואמרה "קומונה!" בפקציות כי הם כנראה ש"ש. חחחחח זה היה משעשע ביותר [סביר להניח שאתכם זה לא יצחיק אבל למי אכפת?] סרט השבוע: עזבו אותי מסרטים! פרק בסדרה: עקרות בית נואשות! איזו סדרה. איזה כיף ובמקום זה השידורים החוזרים האלו
. פרק בסקראבס: 605 ואפילו לא פתחתי עליו שרשור, לא יפה מצידי. הוא היה פרק טוב, חלש קצת, אבל סבבה. שמתי לב שהשיער של קוקס משתנה מסצינה לסצינה, אני בטוחה שהוא הסתפר באמצע, בתוך סצינה אחת הוא עם שיער ארוך לרגע ושנייה אחר כך שיער קצת. מוזר חח שיר השבוע: כל הדיסק של אפרת גוש!
היהודים- חופשי היהודים- לעולם מצידי Keren Ann- not going anywhere Joshua Radin- Today תמונת השבוע: נעליי באולינג והנעל הנשחפת של חברה שלי. אני מתה על התמונה הזאת
צום קל למי שצם, גמר חתימה טובה, סופשבוע רגוע ושלו