קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: ציטוט השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום צום קל וגמר חתימה טובה לכולם

steelwater

New member
שבת שלום!

גמר חתימה טובה ושבוע טוב לכולם! משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברה שלא פגשתי הרבה זמן, ניגנתי המון בגיטרה והוצאתי שירים וזה היה ממש כיף. הייתה אתמול בלילה משמרת אחרונה אם אחד האנשים שאני יורת אוהבת בצבא. היה המון אוכל ושתייה, היה מצחיק והיה דווקא דיכיף ונחמד. שיחררו אותי אבל אל רציתי ללכת בערב ולהפסיד את המסיבה אז הלכתי בבוקר, כמה שעות מוקדם יותר ממתי שהייתי צריכה. ניתי מיתר לחשמלית שלי, וסוף סוף הצלחתי לשים אותו בלי שהוא נקרע. האמת הוא נקרע אבל עדיין הצלחתי לשים אותו והוא נשמע סבהה. גם התלהבו ממני בחנות כי חשבו שאני רוצה מיתר לקאלסית אבל אז אמרתי שלחשמלית והם היו קצת בשוק שאני מנגנת על חשמלית חחח. משהו רע שקרה השבוע: הרגל שלי עדיין ממש כואבת, הצבא בילבל אותי לחלוטין עם כל המשמרות האלו ואני ישנה בשעות לא קשורות וזה הורס לי ת'יום. נרשמית לפסיכומטרי, בלחמן, שהז הדבר הכי מפחיד בעולם!
אין יל מושג איך אני יעשה את זה.
משהו מצחיק שקרה השבוע: היה הרבה קטעים. אני וכמה חברה מהצבא התחלנו לרקוד כמו משוגעים היום בבוקר בצבא חחח. בכלל, יש שמה אחת שאני ממש אוהבת אותה והיא אחד האנשים הכי מצחיקים ומשוגעים שפגשתי בחיים שלי, ופגשתי ה-ר-ב-ה אנשים משוגעים. ציטוט השבוע:"תקמפרי!!!" אין לי כוח להסביר, זה ארוך... סרט השבוע:איש השנה - אחלה סרט, למרות שהוא לא היה כמו שחשבתי שהוא יהיה. פרק בסדרה: אוקי, התחלתי לראות סדרה בריטית פשוט מעולה! Life On Mars או בעברית חיים על מאדים. פשוט סדרה מעולה! השקחן הראשי כזה מאמי והיא כל-כך טובה וכייפית ומעניית ואני אוהבת כמה שהיא לוקחת את עצמה ברצינות. חוץ מזה יש גם מוזיקה טובה, הסדרה הרי גם נקריאת על שם שיר מעולה של דיוויד בואי. פרק בסקראבס: לא נראה לי שראיתי. שיר השבוע: Plain White T's - Hey There Delilah. מתי זה יפסיק להיות? אני לא יודעת. כרגע אני לומדת לנגן אותו יותר ויותר טוב אז כיף לי איתו. קיבלתי ליומולדת את הדיסק O של Damien Rice ווואי, צדקת, זה דיסק מדהים! זה אחד הדסיקים הכי יפים ששמעתי לאחרונה ואני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו. Damien Rice - he Blower's Dauhter כמובן, שזה אחד שהרים שאני הכי אוהבת בעולם. Damien Rice - Cannonball הממיס, שכבר הכרתי. Damien Rice - Older Chest שגם הכרתי. Damien Rice - Volceno. הכרתי את זה מגירסא של להקה בשם Bell X1. כמובן הכל תודות לחן. הוא אמר לי שדמיאן שר איתם אבל שכחתי מזה. פעם ראשונה לא ממש אהבתי ת'גירסא שלו, אבל אז לא כיולתי להפסיק לשמוע אותה והתאהבתי בה כל-כך. פשוט גירסא משגעת. Damien Rice - Delicate. עוד שיר מדהים שהמילים שלו הורגות אותי. הקול של דמיאן הוא אחד הקולות היפים, המרגשים והשורטים את הלב הכי בעולם. הוא עושה מוזיקה מדהימה. Morrissey - Irish Blood, English Heart The Cribs - Fairer Sex The Cribs - I'm a Realist Dashboard Confessional - The Swiss Army Romance Dashboard Confessional - Screaming Infidelities Dashboard Confessional - Screaming Infidelities תמונת השבוע: בפוסט הבא

Ch3nf3l

New member
רק עכשיו

התחלת לשמוע את דמיאן? הייתי בטוח חרשת עליו כבר המון. הוא אחד האמנים האהובים עליי. אה, ובקלות אפשר להמאיס ממך את Hey There Delilah. אמנם שיר חמוד, אבל הוא חסר ייחוד בעליל.

steelwater

New member
הוא פשוט שיר יפה.

לא צריך מעבר לזה. אהבתי את דמיאן, הכרתי שלושה שירים ואהבתי את שלושתם, אבל רק עכשיו קיבלתי ת'דיסק, כולל הבי סיידס, והתאהבתי גם ברובו. אני רוצה גם את החדש שלו.

Roncha87

New member
השיר הזה מקסים../images/Emo99.gif

אין שום סיבה שהוא יפסיק להיות כזה
יההי בסדר עם הפסיכומטרי, מבטיחה לך, אני מאמינה בך. חוצמיזה, דברי עם חיה, ביום שני יש לה את המבחן. היא תעזור לך להרגע. החלמה מהירה לרגלך [את רואה מה קורה כשמשתכרים יותר מידי?
] Blower's Dauhter מעולה!! עד עכשיו זה היה מהשירים האלה שאני מכירה אבל אף פעם לא יודעת של מי זה ומי שר אותו. זה שיר מדהים מרגש ממש!
סופש נעים יקירתי

steelwater

New member
תודה, גם לך!

תגובות ארוכות יותר כשאתעורר, אהייתה לי משמרת לילה ואני ארע מאתמול ב-11:00 ועוד לא הלכתי לישון...

creepy creep

New member
Damien Rice - Delicate../images/Emo99.gif

גם The Blower's Daughter שיר מדהים. רפואה שלמה לרגל שלך, ובהצלחה בלימודי הפסיכומטרי

steelwater

New member
נכון שיר מדהים?

תודה! אני מפרקסת כשהוא צועק כזה "Why'd you sing Hallelujah If it meant nothing to ya."

Ch3nf3l

New member
את יודעת,

שמעתי אותו לראשונה ב"אבודים". וזאת לא סדרה שגדולה במוזיקה.

steelwater

New member
באמת? הוא היה באבודים?

באיזה פרק? ותגיד עונה ומספר פרק, לא מה קורה בפרק...

Ch3nf3l

New member
את ראית את הפרק אפילו

זה פרק 17 בעונה ראשונה, על ג'ין וסאן. הפרק בו הדיסקמן של הארלי מתקלקל.

steelwater

New member
כן ראיתי עונה ראשונה

הדיסק נגנב, אבל נוריד ת'פרק בשביל לראות את זה שוב. בטח כן עשה לי צביטה קטנה בלב כשראיתי את זה... תודה!

Ch3nf3l

New member
קבלת כיפור

משהו טוב שקרה השבוע: - אמ, שאיציק דיבר עם איזה קצין, אמר לו שאני תותח, והקצין ינסה לסדר לי משהו טוב כשאני מתגייס? משהו רע שקרה השבוע: - נדב וקרן התגייסו.. וואההההה.. איך אני אשחק ריסק עכשיו? - יום כיפור. כי כשאבא יאסור עליי להדליק את המחשב, זה לא יהיה כיף בכלל. *חייב למצוא פעילות מחוץ לבית* - סיימתי אנג'ל! משהו מצחיק שקרה השבוע, ביחד עם ציטוט השבוע, כי פשוט לא היה כלום השבוע. לב: מה, אתה בא לפה הרבה? אני: או, כן... לב: בגלל זה מסריח פה. סרט השבוע: ה-סרט. שאני ואלמוג הכנו ואתמול הבנו שהצריבה עובדת והוא עובד פרפקט. 59:57 דקות של טמטום טהור. פרק בסדרה: Not Fade Away - הפרק האחרון אחרון של אנג'ל, והפרק האחרון אחרון של כל הוורס. 12 עונות הושלמו בהצלחה. קשה לי למצוא דעה עליו, מצד אחד הוא מעולה מכל בחינה, מצד שני הוא הורס הרבה דברים. לך לעזאזל ג'וס לפחות תן לנו להיות החלטיים. פרקים בעונה 3 של הפמלייה. כרגיל. סדרה מגניבה. וכיף שג'רמי פיבן המלך לקח אמי. Weeds, 3.06 ולא, לא בגלל מרי קייט אולסן. פשוט כי כל פרק שם מעולה. Prison Break, 3.01 ווהו, עונה 3 של PB. לא כל כך מת על הסדרה הזאת אבל היא טובה מדי פעם. זה היה פרק... שונה. The 4400, 4.13 סיום העונה הרביעית. דווקא פרק נהדר, לעונה קצת פחות. ונראה שעונה הבאה יהיה מעניין (עם כתיבה מפגרת, כרגיל). וזה בסדר, אני מסוגל לחכות שנה. שיר השבוע: Tricky - Black Steel Tricky - Overcome כמו בשבוע שעבר. Thievery Corporation - Lebanese Blonde OneRepublic - Apologize בגרסה המקורית, לא עם העריכת RNB של טימבלנד. OneRepublic - Dreamin' Out Loud כי זה שיר ענק. Great Lake Swimmers - Your Rocky Spine כל כך שיר מקסים. היה בפרק ששודר של ווידס. The National Bank - I Hear The Sparrow Sing The National Bank - Tolerate להקה נורווגית לא רעה בכלל My Latest Novel - Pretty in Panic כי זה שיר מעולה, של להקה אדירהההההה

Ch3nf3l

New member
או גאד...

מורה להיסטוריה מבית הספר שלי, איציק מירון ז"ל, נפטר היום מסרטן. הוא לא לימד אותי או משהו, מדי פעם עזר דרך האינטרנט לקראת מבחנים, אבל הוא לימד הרבה חברים שלי, ולהם קשה עם זה כי אני יודע שהוא היה אחד המורים הכי טובים ואהודים בבית הספר... :\

Roncha87

New member
אוי..../images/Emo201.gif אני מבינה מה עובר עליהם

גם אחת המורות האהובות בבית ספר שלי נפטר לפני כמה חודשים. זה נורא עצוב.

creepy creep

New member
../images/Emo12.gif

עכשיו גם את אנג'ל סיימת? משתתפת בצערך
"בגלל זה מסריח פה" לא מקורי יותר מדי אבל עדיין מצחיק
איך הסתדרת באמת ביום כיפור בלי מחשב?

למעלה