שבת שלום!
גמר חתימה טובה ושבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברה שלא פגשתי הרבה זמן, ניגנתי המון בגיטרה והוצאתי שירים וזה היה ממש כיף. הייתה אתמול בלילה משמרת אחרונה אם אחד האנשים שאני יורת אוהבת בצבא. היה המון אוכל ושתייה, היה מצחיק והיה דווקא דיכיף ונחמד. שיחררו אותי אבל אל רציתי ללכת בערב ולהפסיד את המסיבה אז הלכתי בבוקר, כמה שעות מוקדם יותר ממתי שהייתי צריכה. ניתי מיתר לחשמלית שלי, וסוף סוף הצלחתי לשים אותו בלי שהוא נקרע. האמת הוא נקרע אבל עדיין הצלחתי לשים אותו והוא נשמע סבהה. גם התלהבו ממני בחנות כי חשבו שאני רוצה מיתר לקאלסית אבל אז אמרתי שלחשמלית והם היו קצת בשוק שאני מנגנת על חשמלית חחח.
משהו רע שקרה השבוע: הרגל שלי עדיין ממש כואבת, הצבא בילבל אותי לחלוטין עם כל המשמרות האלו ואני ישנה בשעות לא קשורות וזה הורס לי ת'יום. נרשמית לפסיכומטרי, בלחמן, שהז הדבר הכי מפחיד בעולם!
אין יל מושג איך אני יעשה את זה.
משהו מצחיק שקרה השבוע: היה הרבה קטעים. אני וכמה חברה מהצבא התחלנו לרקוד כמו משוגעים היום בבוקר בצבא חחח. בכלל, יש שמה אחת שאני ממש אוהבת אותה והיא אחד האנשים הכי מצחיקים ומשוגעים שפגשתי בחיים שלי, ופגשתי ה-ר-ב-ה אנשים משוגעים.
ציטוט השבוע:"תקמפרי!!!" אין לי כוח להסביר, זה ארוך...
סרט השבוע:איש השנה - אחלה סרט, למרות שהוא לא היה כמו שחשבתי שהוא יהיה.
פרק בסדרה: אוקי, התחלתי לראות סדרה בריטית פשוט מעולה! Life On Mars או בעברית חיים על מאדים. פשוט סדרה מעולה! השקחן הראשי כזה מאמי והיא כל-כך טובה וכייפית ומעניית ואני אוהבת כמה שהיא לוקחת את עצמה ברצינות. חוץ מזה יש גם מוזיקה טובה, הסדרה הרי גם נקריאת על שם שיר מעולה של דיוויד בואי.
פרק בסקראבס: לא נראה לי שראיתי.
שיר השבוע: Plain White T's - Hey There Delilah. מתי זה יפסיק להיות? אני לא יודעת. כרגע אני לומדת לנגן אותו יותר ויותר טוב אז כיף לי איתו. קיבלתי ליומולדת את הדיסק O של Damien Rice ווואי, צדקת, זה דיסק מדהים! זה אחד הדסיקים הכי יפים ששמעתי לאחרונה ואני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו. Damien Rice - he Blower's Dauhter כמובן, שזה אחד שהרים שאני הכי אוהבת בעולם. Damien Rice - Cannonball הממיס, שכבר הכרתי. Damien Rice - Older Chest שגם הכרתי. Damien Rice - Volceno. הכרתי את זה מגירסא של להקה בשם Bell X1. כמובן הכל תודות לחן. הוא אמר לי שדמיאן שר איתם אבל שכחתי מזה. פעם ראשונה לא ממש אהבתי ת'גירסא שלו, אבל אז לא כיולתי להפסיק לשמוע אותה והתאהבתי בה כל-כך. פשוט גירסא משגעת. Damien Rice - Delicate. עוד שיר מדהים שהמילים שלו הורגות אותי. הקול של דמיאן הוא אחד הקולות היפים, המרגשים והשורטים את הלב הכי בעולם. הוא עושה מוזיקה מדהימה. Morrissey - Irish Blood, English Heart The Cribs - Fairer Sex The Cribs - I'm a Realist Dashboard Confessional - The Swiss Army Romance Dashboard Confessional - Screaming Infidelities Dashboard Confessional - Screaming Infidelities
תמונת השבוע: בפוסט הבא