שבוע מקסים../images/Emo113.gif
משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של היהודים עם חיה!!
היה בנזונה! מלא איירבנדינג, מוזיקה טובה, שירים מרגשים ואנשים יפים [חוץ מכמה שלא חח
]. טיול עם סבתא בצפון. אוכל טעים בארוחת שישי. כל מיני דברים קטנים שכיף לעשות [כמו לשבת עם אנשים טובים בספרייה מ-10 בבוקר עד 3 וחצי אחה"צ
]. משהו רע שקרה השבוע: אחות של סבתא נפטרה ממש לפני כמה שעות. היא הייתה בנאדם מקסים. מישהו שעיצבן אותי השבוע: ענייני מוניות
[איציק קבל ח"ח על הבדיחה הנ"ל במסנג'ר. קרעת אותי]. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: האמת, נזכרתי בדו שיח שהיה לי ולחיה בגרנד קניון לפני כמה זמן והוא קורע. חיה: לביל גייטס יש בן, והוא צעיר. אני: באמת?? כמה צעיר?? בן כמה הוא?? איך הוא נראה? ומה ההורים שלו עושים?? חיה: האבא מוכר בקיוסק, האמא רופאה, היא מביאה את כל הכסף הביתה, מסכן הבעל, חיי בצל אישתו.
קורע כל פעם מחדש. עוד ציטוט: -"בוש הביא איתו איזה מאה מיליון לימוזינות!" -"מאה מיליון?!? באמת??" -"לא סתם זרקתי מספר" -[מישהו אחר]"הוא הביא איתו מלאנתלה לימוזינות"
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: שבוע אחרון של הסמסטר כך שללמוד ללמוד ללמוד [ואולי ללכת להופעה של יהודית רביץ
] מילה שהשתמשתי בה יותר מדי פעמים השבוע: "כאילו", "דנוטציה", "חומר לצלם". סרטי השבוע: לא זוכרת שראיתי משהו.. פרקי השבוע: המפ מלא האנטומייה. קייל אקס וואי 201, חביב ביותר. מלא מלא מלא חברים!!! עונה חמש. פרק בסקראבס: בע.. ראיתי רק 621 והוא היה על הפנים
שירי השבוע: אפרת גוש- אתה תחזור תמונת השבוע: החרמון- הבאסה של החיים. הצד היותר מושלג, בכלל לא שלנו, הוא של הסורים. אפילו בשלג אנחנו נדפקים
. שבוע מצוייין לכולם!!
ובהצלחה לי במבחנים