קבלת שבת (Ha Ha!)

TheLost

New member
באמת? לא ראית אף פעם ורוניקה? ../images/Emo12.gif

אז כדאי שתראה
מזה באמת אי אפשר להתאכזב ולא נראה לי שמישהו חושב אחרת... אחת הסדרות הכתובות הכי טוב שראיתי, היא שנונה, מעניינת ואפילו גאונית בחלק מהחלקים. על אליאס אני לא בטוח אם אפשר להמליץ כי הרבה לא אוהבים אותה. מבחינתי היא הסדרה מספר 1, חוץ מעונה 5 (וגם היא בצפייה שנייה כנראה לא כל כך גרועה) וראיתי כל עונה של בערך 4 פעמים... היא מלאה בסטייל ובתחכום. כדאי פשוט להתנסות בפרקים הראשונים
כעיקרון אם אתה אוהב אקשן אז תאהב את זה, אפילו שזו לא באמת סדרת אקשן.

alkai

New member
אליס נשמע מיותר כמו 24.

בשביל זה יש סרטים, אני לא צריך זיבולי שכל בהמשכים. את ורוניקה אני אקח בחשבון, למרות שהנושא לא מושך בכלל.

steelwater

New member
טירוף מה שהולך לך שם!

אזיה אוסף מאגניב יש לך.
לא ידעתי שיש כל-כך הרבה ספרים לאליאס!
החלמה מהירה לבת-בת דודה שלך! בת כמה היא? כי אני פשוט רוצה למה ההורים שלה כל-כך כעסו עליה שלימדת אותה להגיד כפרה חחח. ברכות על הציון! זה מה שהיית לחוץ ממנו, לא? אז יייי! הגירסא של Cat Power ל- Wonderwall באמת יפה.

TheLost

New member
היא בת 3 ../images/Emo3.gif

וזה כי כפרה היא קצת מילה של פרחות...
ופאקצות.

jess r

New member
החלמה מהירה לבת-בת דודה ../images/Emo140.gif

לא פלא שהם כועסים, כפרה זו מילה כל כך איומה. Wonderwall - של אואזיס? כי אם כן זה שיר מדהים!
תמונה מגניבה ביותר

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:לא יודעת, היה שבוע נחמד וסבבה, רק מאד קר. משהו רע שקרה השבוע: היה לנו השבוע מבחן בפסיכומטרי, שהז כמו הפסיכומטרי האמיתי וזה היה בערך שלוש וחצי שעות. זה היה ממש מעצןב, קשה ומתיש. הייתי ממש עייפה אחרי שעשית אותו מישהו שעיצבן אותי השבוע:בוש אם כל ההפרעות שלו בירושלים, וזה שאני לא יודעת מה התוצאה שלי במבחן עדיין. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: ללכת לסרט "העולם ע"פ דן" עם הכרטיסים שקיבלתי מתפוז!
מילה שהשתמשתי בה יותר מדי פעמים השבוע: בשמפט "אין הנחתום מעיד על עיסתו" זה בערך הדבר היחיד שאני זוכרת מאוצר מילים של הפסיכומטרי ואני כל הזמן אומרת את זה חחח! סרטי השבוע: למי יש זמן?!
פרקי השבוע: ורנויקה מארס בטלוויזיה! סדרה צייאצ, למרות שהיא לפעמים לוקחת את עצמה קצת יותר מידי ברצינות והיא קצת טיפשית. פרק בסקראבס:My First Kill מהעונה הרביעית, ג'ידי המסכן!
איך דר' קוקס עובד עליו ואז הוא נלחץ שוב חחח. פרק חמוד וטוב כרגיל, זה מתחיל להיות מטריד שאני מכירה את שהירים שיש בסוף הפרק חחח! זה נחמד אבל פחות כיף, כי אנ ירוצה להכיר שירים חדשים. ואז ראיתי את My Cake בפעם האלף. פרק מעולה. שירי השבוע: Athlete - Wires. אתם פשוט לא מבינים כמה השיר הזה יפה, ברמות מטורפת שאי אפשר לתאר! הוא מעביר בי צמרמורות ואני כל-כך שמחה שגיליתי אותו! אם אתם רוצים לקחת ממנו איזהשהיא המלצה, אז תיקחו את זו! תקשיבו לשיר הזה! מי שרוצ אני אשלח לו אותו.
Gomez - See the World. אני עדיין מכורה לשיר המקסים הזה. זה שיר מהפסקול המשובח של האוס! Michael Penn - Walter Reed Josh Ritter - Good Man Band From TV - You Can't Always Get What You Want Ben Harper - Waiting on An Angel Josh Rouse - God, Please Let Me Go Back גם כל אלו שירים מהפסקול של האוס. מומלץ ביותר! Scissor Sisters - I Can't Decide האלבום 9 של Damien Rice. אין יל כוח לכתוב שמות של שירים ממנו עכשיו, אבל הוא סבבה. תמונת השבוע:

Ch3nf3l

New member
בלי מילה רעה על ורוניקה מארס

כי היא מתעלה על כל כך, אבל כל כך, הרבה סדרות.

steelwater

New member
אתה יודע משהו

אני אוהבת איך כשהיא רוצה לברר מידע על מישהו אצל איזה נציג שירות אז היא פתאום משחקת את עצמה וממציאה איזה סיפור כזה שהיא איבדה את הלפ טופ שלה במכונית והיא צריכה לדעת איפה המכונית או כל מיני דברים כאלו. היא ממציאה סיפורים מה זה לא קשורים ומצחיקים ואני חולה על הקטעים האלו.

jess r

New member
My First Kill

לא זוכרת בדיוק למה, אבל אני זוכרת שזה היה פרק מאכזב. חשבתי שג'יי.די יהרוג מטפל ואז קוקס יעזור לו להתמודד עם זה אבל בסוף סתם היה משהו לא מעניין אחר, קוקס היה מגעיל רוב הפרק ובכלל היה פרק מוזר ולא מוצלח. "אין הנחתום מעיד על עיסתו"? מה זה אומר בכלל? "ורוניקה מארס" משודר רק בהוט? תהני מהסרט

Ch3nf3l

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו

זה שהאופה לא מעיד על העיסה שהוא הכין, כלומר, לאדם אין את הזכות לשפוט, לבקר, את היצירות שלו. זה לא כזה נחשב.

steelwater

New member
בקשר לרוניקה, נראה לי

אבל אני לא יודעת. כן, באמת היה פרק קצת מוזר. התראי, מצד אחד היה הגיוני שיהרוג מישהו, מצד שני כשהוא אמר "אף פעם לא הרגתי מישהו" וכולם סיפרו לו על איך הם הרגו מישהו פעם ראשונה, אז זה היה כאילו כבר יותר מידי ברור שהוא יהרוג מישהו. זה יהיה הכי לא קשור ויותר מידי מקרי וקלישאתי אם הוא יהרוג משהו עכשיו, ולכן חשבתי שבאמת יותר הגיוני ומתאים שהוא לא יהרוג. הם כן צריכים להראות אבל פרק שהוא כן הורג בטעות, אני מניחה, כי כמה שג'ידי הוא רופא טוב, הוא עוד צעיר ויש לו המון ללמוד וכלם עושים טעויות.

steelwater

New member
צייאצ=פצייאצ

וזה בין כל הטעויות שהיו לי. אני אשתדל לעבוד על ההודעות שלי לפני שאני שולחת אותן...

Roncha87

New member
חחחח איזו תמונה!!../images/Emo99.gif

אני צריכה לחדש את מלאי השירים המומלצים שלך אצלי
אני מתחילה להוריד
. בהצלחה בפסיכומטרי יקירתי, אני מאמינה בך! באמת!

steelwater

New member
תודה!../images/Emo24.gif

יש המון שירים חדשים יפים רוחל'ה! כתבתי לכם, בעיר אני ממליצה על: Athlete - Wires Gomez - See the World Scissor Sisters - I Can't Decide שלושתם מטרפים לי ת'מוח בזמן האחרון, בעיקר Wires שהכרתי אותו רק לפני כמה ימים וכבר שמעתי אותו המון פעמים.

creepy creep

New member
מוצאי שבת שלום.

משהו טוב שקרה השבוע: מיקודים! מתמטיקה, הסטוריה ומחשבים- פשוט מעולה. הלך לי מעולה במבחן באנגלית למרות מה שחשבתי. אחיות שלי באו אלינו לשבת וגם חבר של אחותי, ככה שהבית היה מפוצץ והיתה אחת השבתות הטובות אחרי הרבה זמן. משהו רע שקרה השבוע: כמה דברים שגיליתי אתמול בקשר למשפחה שלי. מוזר שדווקא את האנשים שהכי קרובים אליי אני לא באמת מכירה. המצב הבריאותי שלי היה נורא כל השבוע וירד לשפל בסופו. עכשיו אני מרגישה יותר טוב, תודה ששאלתם. מישהו שעיצבן אותי השבוע: מישהו או משהו? הרבה אנשים עצבנו אותי... בייחוד כאלה שאוהבים לדחוף את האף שלהם לחיים שלי ולשאול יותר מדי שאלות. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: החיים בזבל אז לא צוחקים. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: אולי ללכת לשוק המעצבים עם אחיות שלי... מילה שהשתמשתי בה יותר מדי פעמים השבוע: אפצ'ייייייייי פרקי השבוע: 219 בבאפי. אהבתי מאוד. שירי השבוע: יהודית רביץ - וידוי

steelwater

New member
מוריקה!

מה יש לך חמודה? אני לא יכולה לראות אותך כל-כך מדוכאת, זה מבאס אותי!
תרגישי טוב!!!
השבתות אצלך נשמעות משהו מיוחד, הייתי רוצה לבוא פעם לעשות שבת אצלך.
האמת שלא נראה לי ששמרתי שבת אי פעם אז יהיה לי קשה להתרגל לזה כל-כך מהר בפעם הראשונה חחח.

creepy creep

New member
../images/Emo24.gif

תודה! מצב הרוח משתפר מיום ליום, אל תדאגי.
חחח את מוזמנת לשבת מתי שתרצי... פשוט להיות יום וחצי בלי טלווזיה, מחשב ופלא'- לא כזה נורא.

Roncha87

New member
שבוע מקסים../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של היהודים עם חיה!!
היה בנזונה! מלא איירבנדינג, מוזיקה טובה, שירים מרגשים ואנשים יפים [חוץ מכמה שלא חח
]. טיול עם סבתא בצפון. אוכל טעים בארוחת שישי. כל מיני דברים קטנים שכיף לעשות [כמו לשבת עם אנשים טובים בספרייה מ-10 בבוקר עד 3 וחצי אחה"צ
]. משהו רע שקרה השבוע: אחות של סבתא נפטרה ממש לפני כמה שעות. היא הייתה בנאדם מקסים. מישהו שעיצבן אותי השבוע: ענייני מוניות
[איציק קבל ח"ח על הבדיחה הנ"ל במסנג'ר. קרעת אותי]. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: האמת, נזכרתי בדו שיח שהיה לי ולחיה בגרנד קניון לפני כמה זמן והוא קורע. חיה: לביל גייטס יש בן, והוא צעיר. אני: באמת?? כמה צעיר?? בן כמה הוא?? איך הוא נראה? ומה ההורים שלו עושים?? חיה: האבא מוכר בקיוסק, האמא רופאה, היא מביאה את כל הכסף הביתה, מסכן הבעל, חיי בצל אישתו.
קורע כל פעם מחדש. עוד ציטוט: -"בוש הביא איתו איזה מאה מיליון לימוזינות!" -"מאה מיליון?!? באמת??" -"לא סתם זרקתי מספר" -[מישהו אחר]"הוא הביא איתו מלאנתלה לימוזינות"
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: שבוע אחרון של הסמסטר כך שללמוד ללמוד ללמוד [ואולי ללכת להופעה של יהודית רביץ
] מילה שהשתמשתי בה יותר מדי פעמים השבוע: "כאילו", "דנוטציה", "חומר לצלם". סרטי השבוע: לא זוכרת שראיתי משהו.. פרקי השבוע: המפ מלא האנטומייה. קייל אקס וואי 201, חביב ביותר. מלא מלא מלא חברים!!! עונה חמש. פרק בסקראבס: בע.. ראיתי רק 621 והוא היה על הפנים
שירי השבוע: אפרת גוש- אתה תחזור תמונת השבוע: החרמון- הבאסה של החיים. הצד היותר מושלג, בכלל לא שלנו, הוא של הסורים. אפילו בשלג אנחנו נדפקים
. שבוע מצוייין לכולם!!
ובהצלחה לי במבחנים

steelwater

New member
צריך נושא? ממתי?

אני מצטערת בקשר לאחות של סבתא שלך.
אני שמחה שנהינת בהופעה! "מלא איירבנדינג" חחחח קרעת אותי אם זה!
המון בהצלחה במבחנים ובעבודות! אך תדאגי, את שקאלית! תהיי גאונה בתקשורת.

למעלה