קמתי ב-15:00! (ניצחתי?)
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי אולי 5 שעות מחוץ לבית בכל השבוע, אז בואו נמצא דברים טובים בתחום הבית: - חבר טוב, אפשר להגיד הכי טוב(מכיר אותו עוד מהגן), שחזר בתשובה בא לבקר אחרי כמה חודשים בירושלים. - קונאן חזר!!! איך הוא היה חסר, יא אללה. לא איכפת לי בכלל שאין לו כותבים, הוא מצחיק גם בלעדיהם. משהו רע שקרה השבוע: - בגלל שאני "שורץ" בבית. כן, ככה המשפחה שלי מכנה את זה. התחלתי להכין ארוחות צהריים כדי להיות מועיל. בכל מקרה, חזרתי להכין פסטות ושניצלים. היה רגע מפחיד אחד, שהאוכל היה מוכן, וקראתי לאחיות שלי לבוא. "עדי! נמאס לי לקרוא לך מאה פעם!! בואי כבר!". ואז נבהלתי מעצמי, כי זה בדיוק מה שאמא שלי צועקת. "שיט, אני הופך לאמא!". אחרי זה הלכתי לזרוק אבנים על חתולות כדי להרגיש גברי שוב. (סתם, לא להתעצבן. אני לא מתעלל בחתולות.) -הטלוויזיה בחדר דיי מקולקלת, עובדת מתי שבא לה. מזל שדברים מוקלטים. אחרת זה היה דיי מבאס. משהו שעיצבן אותי השבוע: הטלוויזיה. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: - אני לא בדיוק זוכר איפה זה היה, נראה לי בבנק. חיכיתי למעלית והרבה אנשים יצאו ממנה. אז איזה מבוגר אחד שיצא אחרון, קיבל את הדלת שהתחילה להסגר בבום לתוך הגוף. ועשה כזה "אךךךך!". וצחקתי, למרות שאנשים שלידי דיי רחמו עליו ודפקו מבט של "אווווו". - באותו יום, מעדתי במעבר חציה מול מלא מכוניות כי מלפניי הייתה רוסיה חיילת שהסיחה את דעתי. איי... שתהיה בריאה. אני חושב שזאת הנכדה של הזקן שניסתה לנקום בי. תבינו כמה זמן פנוי היה לי, אם הגעתי למסקנה כזאת מטומטמת. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לראות סרטים/סדרות משובחים/ות.(ולגוון בתבלינים של הפסטה) מילה שהשתמשתי בה יותר מדי פעמים השבוע: "ס'עמק". בד"כ כשהטלוויזיה הפסיקה לעבוד. סרטי השבוע: לא ראיתי סרט למרבה ההפתעה, כי לא התחשק לי. זמן היה. פרקי השבוע: קונאן, אורי גוטליב, נמלטים, סטודיו 60, רוק 30. פרק בסקראבס: לא יצא לי לראות. שירי השבוע: Straight To The Bank - 50 Cent Right Thurr - Chingy (נוסטלגיה) Sexual Eruption - Snoop Dogg Ft. T-Pain Chingy - Jackpot תמונת השבוע: