קבלת שבת (Ha Ha!)

Ch3nf3l

New member
קבלת שבת (Ha Ha!)

ככה זה כשהולכים לישון ב-20:00 וקמים ב-7:30 בבוקר... אופס (?) משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מישהו שעיצבן אותי השבוע: ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: מילה שהשתמשתי בה יותר מדי פעמים השבוע: סרטי השבוע: פרקי השבוע: פרק בסקראבס: שירי השבוע: תמונת השבוע:

jess r

New member
סוף שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הרבה חופש, שעות שהתבטלו, הטכנאי שכמעט תיקן את המזגן. שיחה ארוכה עם חברה שלא דיברתי איתה מזמן ותמיד מצליחה לרומם לי את מצב הרוח
משהו ממכר של השבוע: הפסקול של "מילים ולחן" והמשחק המאוד ממכר הזה בו צריך ללחוץ על המקום הנכון במפה ובקיצור, אל תתחילו אם אין לכם איזה שעתיים פנויות כי לא תצליחו להפסיק
מישהו שעיצבן אותי השבוע: הטכנאי שהבריז ולא בא לתקן את המזגן! החזאים שהבטיחו שיהיה קר ובגללם לבשתי 70 שכבות ובסוף היה נעים. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: בראש השנה האזרחי באה לחגוג איתנו ידידה של חברים שלי מבית שמש, ונשארה לישון אצל ידיד שלי. אז הוא סיפר לנו שבאמצע הלילה פתאום הוא קולט שהיא התחילה ללטף אותו
והוא ישן בצד של הקיר אז לא היה לו לאן לברוח והוא נאלץ להעמיד פנים שהוא ישן עד שהיא תפסיק
והיא נראתה כל כך תמימה וחמודה
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: יש לנו יום חופשי לפני הבגרות באנגלית, אז בטח נעשה משהו כייפי. סרטי השבוע: "יומנה של בריג'ט ג'ונס", ראיתי עם אמא והיא גם אהבה. "חיים של אחרים" המוערך יתר על המידה, עם סוף שהורס את אווירת הסרט. פרקי השבוע: הרבה "בנות גילמור" עונה חמישית. פרק בסקראבס: זה של השבוע, עם קים וההריון. הבדיחות על הנשים מתחילות לעלות לי על העצבים. באמת, עוד בדיחה אחת שמתחילה ב"היא אישה, ולכן באה עם תוספת של... " ואני מחרימה את העונה הזאת! וקים בכלל לא נראת בהריון - היא נראת גוססת והציצים שלה קטנים מידי. היא נראת כמו דחליל. שירי השבוע: Pop! goes my hert מ"מילים ולחן". אפילו לא ניסיתי להפסיק
Breakfast At Tiffany's Damien Rice - Coconut Skins וואו U2- Sunday Bloody Sunday U2 - Red Hill Mining Town U2 - In God's Country Beach Boys - California Dreaming שבוע חביב וכייפי לכולם!

steelwater

New member
גס', את מלכה!../images/Emo24.gif

קודם כל, המון בהצלחה בבגרות באנגלית! אני שמחה שהיה לך הרבה חופש ואני מקווה שהיה לך שבוע מהנה!
המשחק באמת די ממכר, הבעיה שאין לי מושג איפה שום ארץ ואני שמה במקום אחר ואז הדגל מופיע בצד השני של המפה בערך חחח!
קין באמת נריאת נורא, היא באמת מזכירה דחליל כשאני חושבת על זה, וגם בלי קשר אני שונאת אותה חחח!
עכשיו, את תמיד מלכה, אבל מעבר לזה את מלכה השבוע בגלל שהקשבת למוזיקה מממעעעעווווללללהההה! Sunday Bloody Sunday זה שיר מעולה והוא מוכר, אבל איך לאעזעזל שמעת על Red Hill Mining Town ו - In God's Country שהם מ-The Jousha Tree שהוא ללק ספק הדסיק שאני הכי,הכי, הכי אוהבת בעולם כולו, וכך כבר הרבה מאד שנים! Red Hill Mining Town הוא אחד מעשרת השיארים האהובים עלי של U2. הוא שיר מדהים וכל-כך יפה ומצמרר.
אני כל-כך גאה בך שאת מקשיבה לשירים האלו חחחח! Pop! Goes My Heart זה שיר מצחיק חחח. ראיתי חלקים מהסרט הזה. קניתי שבוע שעבר את הדיסק השני של דמיאן רייס והוא ממש טוב. כבר התחלתי לחרוש עליו ולהתמכר אליו, ו-Coconut Skins הוא שיר ממש יפה. הנתיים נראה לי שאני הכי אוהבת את השיר השלישי או הרביעי, Elepahnt.

jess r

New member
../images/Emo9.gif

הקשבתי לדיסק כי המלצת עליו וכי מזמן רציתי לשמוע משהו שלהם ואמרתי לעצמי שזה נשמע כמו אלבום טוב להתחיל איתו. לא היה לי זמן להקשיב לו כמו שצריך אבל אלו 2 שירים שהספקתי לשמוע ואהבתי. חוץ מזה הסולן של קאונטינג קרואוז כתב משהו על Red Hill Mining Town אז התחלתי עם השיר הזה... מ"9" אהבתי גם את Rootless Tree ושיר 7, אבל מ - Coconut Skins ממש התלהבתי. "מילים ולחן" כזה סרט חמוד. במשחק אפשר גם לבחור למטה חלקים מתוך כדור הארץ, נגיד ארצות הברית או משהו. תודה, ושבוע טוב גם לך! :)

steelwater

New member
יאאא!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

זה שאמרת ששמעת אותו בגלל שהמלצתי עליו - עשית אותי הכי מאושרת בעולם!!!
מה הסולן של העורבים הקוראים כתב על השיר הזה? אני אשמח לדעת! יש לך לינק לזה או משהו? מה שאני יודעת על השיר זה שהוא נכתב על שביתת הכורים באמריקה או משהו כזה.

jess r

New member
אה, לא משהו כזה

הוא פשוט הזכיר (ואני לא יכולה לתת לינק כי זה כתוב בחוברת שמצורפת לאלבום) שהוא אוהב את השיר ובאיזו הופעה חיה הם ביצעו שיר ואז באמצע הוא התחיל לאלתר ונזכר בשורות מהשיר של U2 והתחיל לשיר אותם. (אגב, זה "לספור עורבים", כמו שהם עצמם מבקשים להדגיש תמיד). ואם כבר אנחנו מדברים עליהם - את אוהבת אותם? אני לא זוכרת שהזכרת שירים שלהם אי פעם.

steelwater

New member
הם חמודים ביותר

וחן תמיד חופר לי להקשיב להם חחח! אני מכירה קצת שירים שלהם, וחן שלח לי כמה, ו-Color Blind זה שיר מדהים אבל הם לא הלהקה האהובה עלי, אני מנסה להתעמק יותר במוזיקה שלהם אבל לא מצליחה. באיזה דיסק זה?

jess r

New member
זה מהגירסה

המורחבת של האלבום הראשון שלהם (August And Everything After), שיש בה הופעה חיה, ב- "A murder of one" אבל זה לא מעניין, הוא סתם מילמל שורה מהשיר. אוי, זה אחד מהשירים הפחות אהובים עלי שלהם
בכל מקרה, חן צודק, תקשיבי לחן! הם ממש טובים

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifקמתי ב-14:30!!

משהו טוב שקרה השבוע: לא היו מבחנים תודה לאל! פתחו קומונה ל-Three Days Grace משהו רע שקרה השבוע: סוגרים את פורום סיסטם אוף א דאון. דיי עצוב לי, אני נמצאת כבר 3 שנים בפורום הזה ומאוד נקשרתי שם לאנשים. מישהו שעיצבן אותי השבוע: האחים שלי (אין צורך לפרט) ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: חברה שלי מנסה לקלוע קליפות תפוזים לפח בשילוב קולות שמחה ועצב מצחיקים
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: מבחן במתמטיקה ופגישה עם הרמטכ"ל בתיאטרון ירושלים
מילה שהשתמשתי בה יותר מדי פעמים השבוע: על אורגינל (כמו תמיד) סרטי השבוע: אני האגדה. לא משהו מיוחד וחסר עלילה. מה שנחמד שם שיש שם כלבה שנראית כמו הכלב שלי וגם יש לה את אותו שם - סאם. בסוף הרעיון נהיה קצת דיכאוני, אבל אני לא אעשה ספויילרים למי שבאמת יטרח ללכת לראות את הסרט הזה פרקי השבוע: נמלטים. הגעתי סופסוף לעונה 2 בנתיים פרק 8... עכשיו בסופ"ש יהיה לי יותר דמן לראות. שנות ה-70 תחילת עונה 3.. פרק ספציפי Red Sees Red פשוט פרק ענק!!! פרק בסקראבס: לא ראיתי שירי השבוע: Aerosmith - Full Circle Aerosmith - Tast Of India אנשים תשמעו ת'שיר הזה! הוא ממש מיוחד ומגניב (אני גם יכולה לשלוח לכם אם אתם רוצים
) Aerosmith - Make It Aerosmith - Mama Kin ועוד הרבה אירוסמית'... תמונת השבוע: אדם

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifטוב מצאתי ציטוט..

מועתק מהבלוג של חברה שלי (זאת שזרקה קליפות תפוזים
) http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=234360 (אופירה זאת המורה להבעה) אופירה: יואב, תקריא בבקשה את המשימה. יואב: "בשנים האחרונות חלה תופעה שבה תלמידים מעדיפים את המקצועות הריאלים על פני המקצועות ההומנים. דון ביתרונותיה ובחסרונותיה של התופעה". אופירה: יפה! אז מה בעצם מבקשים פה? אני (בלחש): לדון ביתרונותיה ובחסרונותיה...XP יואב: לדון ביתרונותיה ובחסרונותיה. אופירה: יתרונותיה וחסרונותיה של מה? יואב: של התופעה.. אופירה: איזו תופעה? יואב: שיותר לומדים מקצועות ריאלים ופחות הומנים. אופירה: אז מה עם זה? יואב: אז צריך לתאר את היתרונות ואת החסרונות. אופירה: של מה? יואב: של התופעה! אופירה: מעולה. עכשיו תגידו לי- איפה בחייכם שמעם את המילה "לדון"? מישהו: דיון בכנסת! מישהו2: לונדון את קירשנבאום! אופירה: שׂשׂשׂשׂשׂשׂשׂשׂשׂשׂ. *ממשיך בחפירות* אופירה: טוב יואב הבטחתי לך שאני לא אעזוב אותך. יואב: "והבע את עמדך כלפיה". אופירה: מה זה "כלפיה"? יואב: כלפי התופעה. אופירה: איזו תופעה? מישהו: שיותר תלמידים לומדים מקצועות ריאלים ופחות מקצועות הומונים!!! *חפירותתת* מישהי מהכיתה קוראת את המאמר, מסיימת. אופירה: אז מה אומרים לנו כאן? אני לא יודעת מה איתכם אבל אני פושט נשפכת שאני קוראת את זה

steelwater

New member
פגישה עם הרמטכ"ל בתיאטרון ירושלים?

טירוף! מזל טוב על פתיחת הקומונה ותנחומי על סגירת הפורום! למה סגרו אותו? גם היה פורום של U2 פה שלא ממש שרד וזה היה ממש עצוב... לכלב שלך ושל וויל סמית' בסרט קוראים סאם? אדיר! פשוט אני ממש אוהבת את השם סאם מאז שהתחלתי לראות את החיים על מאדים חחח.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהפגישה הולכת להיות מעניינת

זה קבוצות של שמיניסטים מכל מיני תיכונים בירושלים מגיעים לפגישה איתו שגם נוכל לשאול שאלות וכו'. וכן כן לכלב של קוראים סאם, והוא גם כלב זאב בדיוק כמו הכלבה בסרט... הוא כזה לוווששש
(
)

mikmik000

New member
חברה שלי מנהלת את הקומונה הזו ../images/Emo3.gif

והפרק בשנות השבעים באמת ממש ענק XD

Ch3nf3l

New member
בע

משהו טוב שקרה השבוע: - גיליתי שיש לנו בבסיס שולחן ביליארד, כמה טלוויזיות, פלייסטיישן 2... - אה, כן, והכנו ופל בלגי (ששש זה אסור) מה רע שקרה השבוע: - מישהי שהייתי אמור להיפגש איתה, ביטלה. תירוץ או אמת? אין לי מושג. - שמירה ראשונה. - שבוע הבא אני הולך לשמור שוב. ביום ראשון, וגם לסגור חמשוש. 10 שעות שמירה ביום. חרא חרא חרא. - שחיכיתי מ-2:25 עד 16:17 בשביל לעלות על אוטובוס לתל אביב. מישהו שעיצבן אותי השבוע: - הרס"ר. בן זונה, קיבלתי אישור לצאת ביום חמישי בשעה 1 והוא השאיר אותי עד 2:20 בשביל לנקות. משהו מצחיק שקרה השבוע: - חח לא זוכר משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: - למצוא דרכים להסתלק מהבסיס הזה. מילה שהשתמשתי בה יותר מדי פעמים השבוע: - שמירות. - כל הזין במרת"חת. - קו 369. - הירוס. סרטי השבוע: NONE פרקי השבוע: - אוי, הירוס דווקא הייתה סבבה בפרק 17 ופרק 20. - הפמלייה. - גוסיפ גירל! פרק בסקראבס: NONE שירי השבוע: Zookeeper - Snow In Berlin שיר ממש כיפי Griffin House - Amsterdam Griffin House - Just A Dream לא משהו מיוחד, הוא סתם טוב The Cinematic Orchestra - To Build A Home שמעתי רק פעם אחת, אבל זה שיר חובה

alkai

New member
קמתי ב-15:00! (ניצחתי?)

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי אולי 5 שעות מחוץ לבית בכל השבוע, אז בואו נמצא דברים טובים בתחום הבית: - חבר טוב, אפשר להגיד הכי טוב(מכיר אותו עוד מהגן), שחזר בתשובה בא לבקר אחרי כמה חודשים בירושלים. - קונאן חזר!!! איך הוא היה חסר, יא אללה. לא איכפת לי בכלל שאין לו כותבים, הוא מצחיק גם בלעדיהם. משהו רע שקרה השבוע: - בגלל שאני "שורץ" בבית. כן, ככה המשפחה שלי מכנה את זה. התחלתי להכין ארוחות צהריים כדי להיות מועיל. בכל מקרה, חזרתי להכין פסטות ושניצלים. היה רגע מפחיד אחד, שהאוכל היה מוכן, וקראתי לאחיות שלי לבוא. "עדי! נמאס לי לקרוא לך מאה פעם!! בואי כבר!". ואז נבהלתי מעצמי, כי זה בדיוק מה שאמא שלי צועקת. "שיט, אני הופך לאמא!". אחרי זה הלכתי לזרוק אבנים על חתולות כדי להרגיש גברי שוב. (סתם, לא להתעצבן. אני לא מתעלל בחתולות.) -הטלוויזיה בחדר דיי מקולקלת, עובדת מתי שבא לה. מזל שדברים מוקלטים. אחרת זה היה דיי מבאס. משהו שעיצבן אותי השבוע: הטלוויזיה. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: - אני לא בדיוק זוכר איפה זה היה, נראה לי בבנק. חיכיתי למעלית והרבה אנשים יצאו ממנה. אז איזה מבוגר אחד שיצא אחרון, קיבל את הדלת שהתחילה להסגר בבום לתוך הגוף. ועשה כזה "אךךךך!". וצחקתי, למרות שאנשים שלידי דיי רחמו עליו ודפקו מבט של "אווווו". - באותו יום, מעדתי במעבר חציה מול מלא מכוניות כי מלפניי הייתה רוסיה חיילת שהסיחה את דעתי. איי... שתהיה בריאה. אני חושב שזאת הנכדה של הזקן שניסתה לנקום בי. תבינו כמה זמן פנוי היה לי, אם הגעתי למסקנה כזאת מטומטמת. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לראות סרטים/סדרות משובחים/ות.(ולגוון בתבלינים של הפסטה) מילה שהשתמשתי בה יותר מדי פעמים השבוע: "ס'עמק". בד"כ כשהטלוויזיה הפסיקה לעבוד. סרטי השבוע: לא ראיתי סרט למרבה ההפתעה, כי לא התחשק לי. זמן היה. פרקי השבוע: קונאן, אורי גוטליב, נמלטים, סטודיו 60, רוק 30. פרק בסקראבס: לא יצא לי לראות. שירי השבוע: Straight To The Bank - 50 Cent Right Thurr - Chingy (נוסטלגיה) Sexual Eruption - Snoop Dogg Ft. T-Pain Chingy - Jackpot תמונת השבוע:

steelwater

New member
חחח תמונה חזקה!../images/Emo6.gif

אוי, אתה נוראי שצחקת על הזקן ההוא חחח! רגע, מה קרה? התפטרת? ממתי אתה כבר לא עובד בחנות הההיא שעבדת בה (במה עבדת)? בורי שאני לא עוקבת, ממש לא נעים לי עכשיו, I do care!
אני מקווה שיהיה לך שבוע ומלא בסדרות טובות!

jess r

New member
קונאן ../images/Emo99.gif

הוא חזר?! לא שמתי לב. כמה מגניב!

TheLost

New member
שבת בומבה.

משהו טוב שקרה השבוע: 65 במבחן במתמטיקה
אולי לא הכי טוב אבל לפחות אני נשאר ב-4 יחידות
משהו רע שקרה השבוע: לצערי היום בצהריים הבת-בת-דודה שלי אושפזה בבית חולים וכבר ביקרתי אותי פעמיים... מישהו שעיצבן אותי השבוע: שצירפו מישהי לכיתה שלי (קולנוע) בגלל פרוטקציות, אפילו שהיא עשתה מבחן כמו כולם ולא התקבלה. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: בת-בת-דודה שלי שמעה אותי בטעות אומר על משהו "איזה קטע" ומאז היא אומרת על הכל איזה קטע!
וגם כפרה. ההורים שלה דיי כועסים עליי... משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: להתכונן לקולנוע... ולהתחיל את עונה 3 של אנג'ל (ואז גם עונה 6 של באפי
) מילה שהשתמשתי בה יותר מדי פעמים השבוע: בומבה. סרטי השבוע: אין..... פרקי השבוע: טוב ככה. באפי 5.22, מדיום 4.01 (מעולההה), ורוניקה 3.10, אליאס 5.01... עזבו יש מלא פרק בסקראבס: אין. נו מה זה למה הם לא חוזרים כבר!
שירי השבוע: Wonderwall של Cat Power. תמונת השבוע:

alkai

New member
החלמה מהירה לבת-בת דודה שלך....

אתה הבן-בן דוד הכי איכפתי בעולם, נראה לי. נקווה שהיא תרגיש טוב ומהר. באפי, מדיום, ורוניקה ואליאס. אתה מת על סדרות עם דמויות נשיות ראשיות, אה? היה לי ברור שאתה אוהב את הסדרות האלה כבר ממזמן(אני מבקר הרבה בפורום טלוויזיה). אבל עכשיו כשכתבת הכל ביחד, שמתי לב לזה. אני לא ראיתי אף אחת מהן, חוץ מקצת באפי מידי פעם. פשוט ורוניקה ואליאס נשמעות לי מיותרות לגמרי. אני אשמח אם תנסה לשכנע אותי אחרת, כי עכשיו יש לי דיי הרבה זמן פנוי. ואני מרגיש רע עם עצמי שויתרתי על סדרות ששמות השחקניות הראשיות שלהן, נכתבו לא פעם אחת בחיפוש התמונות בגוגל אצלי.

למעלה