|מאוהבת_אנושות|
B B a 7 a K New member 2/6/06 #24 אבל למה בשירשור שלי? ../images/Emo11.gif לכי תהי מאוהבת בו בשירשור אחר. |צומי| אללי, התגובות אפילו יורדות מהרמה של הטור הזה. לא חשבתי שזה אפשרי.
אבל למה בשירשור שלי? ../images/Emo11.gif לכי תהי מאוהבת בו בשירשור אחר. |צומי| אללי, התגובות אפילו יורדות מהרמה של הטור הזה. לא חשבתי שזה אפשרי.
ז זiהרים New member 2/6/06 #15 אתה פשוט גאון. הבנאדם היחיד שיכול לזיין ת'שכל במשך עמוד שלם על שום דבר
A Arielcohen New member 2/6/06 #27 חמשוש לתלמידים../images/Emo6.gif שוב חפרת וגרמת לי לחייך ולצחוק. עכשיו נראה אותך חופר באנגלית!
S sharwan New member 2/6/06 #29 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif זה באמת היה מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח. טוב די. נרגעתי. שבועות זה חג כל כךךךך שולט!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif זה באמת היה מצחיק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח. טוב די. נרגעתי. שבועות זה חג כל כךךךך שולט!!!!