קבלת מעמד landed immigrant בבאפאלו

lazydog2

New member
קבלת מעמד landed immigrant בבאפאלו

הי לכולם קיבלנו את הניירות והאישורים ועכשיו צריך לצאת ולהכנס כדי להמשיך את התהליך מישהו יודע לאן בדיוק צריך ללכת במעבר הגבול? המון תודה

drz400e

New member
מזל טוב!!

אני לא יודע לאן...אבל אשמח לשמוע מתי ואיך הגשתם. גם אנחנו הגשנו בבפאלו ללנדד ועדיין מחכים. תודה

lazydog2

New member
תודה

תודה על הפרגון
דוקא הגשנו דרך ת"א, יחד עם עו"ד שתקתק עבורנו את העניינים במהירות מפתיעה היום אנחנו נוסעים לניאגרה כדי לצאת ולהכנס חזרה, נקווה שכל הבירוקרטיה לא תיקח המון זמן

lazydog2

New member
כמה זמן ?

לקחנו עורך דין, שילמנו 5000 אמריקאי אבל קיבלנו landed immigrent בשמונה חודשים, בלי ראיון ובלי כאב ראש כמעט. היום עברתי בגבול בבאפלו ומאותה שנייה נהייתי קנדי רשמי. מזל טוב לי.

drz400e

New member
נקודה טובה לטובת עורכי דין...

שמונה חודשים זה תהליך מאוד קצר יחסית לכל מי שאני מכיר. מזל טוב

lazydog2

New member
גרין אנד שפיגל

ולא נעים להודות - עשינו את החישוב שוב ומדובר בפחות משישה חודשים... (הגשנו בסוף פברואר) הם בהחלט יודעים את העבודה ומתקתקים עניינים

Am and Am

New member
בבקשה../images/Emo36.gif

גרין & שפיגל 416-862-7880 121 King St. west www.gands.com

itayav

New member
lawyer - waste of money!!!

You don't need a lawyer! It is so easy at the embassy in Israel. I did it by myself and got the visa papers after 6 months. HOWEVER: there are few matters to consider: 1. when did you begin the visa procedures (they changed the laws)? 2. What is your background and what type of papers did you give? If you give them good enough papers that show that you have good english... they skip the interview. All the lawyer does is to collect all the papers together - you can do the same!!!

למעלה