קבלת כיפור...

קבלת כיפור...

טוב אז ליום כיפור חשבתי לעשות משו קצת שונה. זה נשמע אולי קצת פלצני אבל באמת תנסו לקחת את היום הזה.. יום אחד בשנה ולחשוב מה עשיתם לא טוב במי פגעתם ומה הלאה... הדבר הכי טוב שקרה השנה: הדבר הכי רע שקרה השנה: השנה הזאת תזכר כ: החלטה אחת לשנה הבאה: תמונה לסיכום השנה: זה קבלת כיפור עם טעם של ראש השנה אני יודעת אבל תמיד אני בדליי (שאלו את איציק.. ) גמר חתימה טובה .

steelwater

New member
צום מועיל וגמר חתימה טובה!

יכול להיות שאני מדמיינת אלב אל היית פה הרבה זמן, נכון? חוצפנית! חחח אני לא ממש טובה בלסכם שנה. זה הרבה מאד זמן וקשה לזכור הכל. הדבר הכי טוב שקרה השנה:ממש קהש להגיד. לא יודעת. יכול להיות שלא היה משהו טוב ממש גדול שאני יכולה להצביע עליו כל-כך. היו דברים כייפים וטובים. הכרתי הרבה מוזיקה חדשה. הדבר הכי רע שקרה השנה: צבא. התגייסתי. בוואחס... נכון שלא כזה נורא ויש הרבה אנשים נחמדים אבל ממש לא רציתי להתגייס ואני כבר לכ-כך רוצה שהתקופה הזאת תהיה מאחורי. אני אומרת שהתפקיד שלי הוא טוב אבל זה בגלל שאני נמצאת הרבה בבית בגגלו וגם כשאני בצבא אז לרוב אין הרבה עבודה. השבוע במשמרות שלי ראיתי סרטים, שיחקתי פלייסטיישין, קראתי, דיברתי עם אנשים וכ"ו. יש אנשים שהיו מתאבסים מזה שהם התגייסו והם כל המזן בבית ולא עושים כלום בצבא אבל אני מעדיפה את זה ככה. גם השתנתי בצבא וחלק מזה לטובה ויש הרבה דברים שהתחלתי לעושת בתקופה הזאת שהם טובים. העניין הוא שבזמן הזה יש לי הרבה זמן להיות בבית ולנוח. לשבת על המחשב, לראות טלוויזיה, לשמוע מוזיקה, לצאת, לקרוא ועוד אבל אני עדיין לא יודעת אם זה שווה את זה שאני אהיה בצבא. יש עוד כמה דברים רעים שהם היו מהכי רעים השנה. סבא שלי נפטר אבל לפחות בגיל מכובד של 93, המלחמה ושהייתי בתאונת דרכים. השנה הזאת תזכר כ: בין השאר היא תיזכר כשנה שהייתי בה בצבא אבל זו גם ממש הייתה השנה של סקראבס ומוזיקה חדשה וטובה. היה לי הרבה זמן פנוי השנה אז הייתי הרבה במחשב ונכנסתי לפורום הזה והתחלתי להוריד את הסדרה והתאהבתי בה יותר מקודם. ככה זה, פשוט היה יל הרבה זמן השנה וזה מה שעשיתי. לראות סקרבס ולהתאהב בזאק בראף חחח. ובגלל זאק וכל זה הכרתי המון המון להקות, זמרים, זמרות וכ"ו ממש טובים. אני חושבת שאני אזכור את השנה הזאת כשנה שהקשבתי להמון מוזיקה חדשה שלא הכרתי לפני כן ואני מקווה שזה ימשיך ככה גם בשנה הבאה ובכלל כי זה כיף להכיר להקות חדשות וזה גם כיף להקשיב להקשיב לחומרים שלא הכרת של להקות שאתה אוהב וגם לחומרים שאתה כן כבר מכיר ואוהב הרבה זמן. החלטה אחת לשנה הבאה: למצוא עבודה. תמונה לסיכום השנה:אחת התמונות של U2 שאני הכי אוהבתץ

אכן לא הייתי פה. :\

חתימה טובה, ואני מקווה שתמצאי עבודה לשנה הבאה באמת, אני איתך בהחלטה הזאת..

Angelus

New member
באמת תמונה יפה.../images/Emo45.gif

אכן הצבא גנב את כולנו, אבל את יכולה להיות מאושרת כיוון שאת משתחררת בעוד שנה, בעוד הזכרים ישארו לנצח שם.
אני מקווה שתהיה לך שנה פוריה ומאושרת.

steelwater

New member
מצטערת שזיבלתי את השכל

אני מניחה שהיתי צריכה מקום לשפוך ולעשות חשבון נפש לשנה הזאת אם אנחנו ביום כיפור חחח! לרוב ההודעות פה יוצאות לי ממש ארוכות. אגב, הצלחית לצון, ייי לי! חוץ מזה ששתיתי קצת מים אתמול בלילה כי אל הרגשתי טוב.

Angelus

New member
.../images/Emo76.gifמוי../images/Emo76.gif.

הדבר הכי טוב שקרה השנה: התוכי שלי חזר לאחר 8 שנים.
הדבר הכי רע שקרה השנה: התגייסתי.
השנה הזאת תזכר כ: השנה בה החופש שלי נגנב.
החלטה אחת לשנה הבאה: להיות אופטימי יותר.
תמונה לסיכום השנה: הא. אין לי תמונה לסיכום השנה.. אבל יש לי תמונה שלי ושל עדי מהפלאפון החדש והמגניב שלי.
דבר אחד שאני צריך להוסיף, אני צריך להתנצל בפני הפורום על ההזנחה שלי בזמן האחרון - עליכם להכות בי. אני מבטיח לפצות. באמת באמת. ושוב תודה ליעל שמחזיקה את הפורום גם בזמנים בהם המנהל הסורר לא משקיע בו כמו שצריך.

steelwater

New member
תתחדש על הפלאפון!

והתמונה ממש חמודה. זה יום כיפור אז צריך לסלוח חחח! רק תבטיח שתשקיע יותר מעכשיו. אני יודעת מה היציאות שלך בצבא חחח. וצריך כבר להיפגש ולא סתם לבזבז את החשבון כסף בפלאפון... אני אהיה ביום רביעי בקרייה. תהיה אופטימי יותר, זה טוב. ומזל טוב על זה שהתוכי חזר.

Angelus

New member
חח תודה.../images/Emo140.gif

יום רביעי אמנם עבר.. אבל מה עם סוכות?

Ch3nf3l

New member
אממ

הדבר הכי טוב שקרה השנה: תשס"ו? מישהי. הדבר הכי רע שקרה השנה: אותה מישהי. השנה הזאת תזכר כ: "חן מחליט למצוא חיים!" החלטה אחת לשנה הבאה: למצוא יותר חיים. תמונה לסיכום השנה: הייתם מתים. חחחחח איך ש"הכי טוב" ו-"הכי רע" משתלבים זה נשמע נורא. זה לא, בכלל לא. פשוט הזיכרון שלי גרוע ואני לא אוהב לפרט. תהנו ממה שיש, כלבים. זה הלקח לשנת תשס"ו.

steelwater

New member
רק רציתי להגיד לך

שאני חורשת את הצורה של Jump, Little children
זתם, האמת שיש לי רק איזה שני שירים שלה אבל הם ממש טובים שני השירים האלו חחח ואני מחפשת עוד שירים יפים.| תו|Colin Hay - My brilliant feat
המנגינה של השיר הזה ממש מזכירה את Overkill וגם קולין היי ממש מזכיר את סטינג.

Ch3nf3l

New member
יש לי 40 שירים.

העלתי לאינטרנט את האלבום Magazine כבר פעם אחת, אבל הוא נמחק. אני אעלה שוב.

למעלה