צום מועיל וגמר חתימה טובה!
יכול להיות שאני מדמיינת אלב אל היית פה הרבה זמן, נכון? חוצפנית! חחח אני לא ממש טובה בלסכם שנה. זה הרבה מאד זמן וקשה לזכור הכל. הדבר הכי טוב שקרה השנה:ממש קהש להגיד. לא יודעת. יכול להיות שלא היה משהו טוב ממש גדול שאני יכולה להצביע עליו כל-כך. היו דברים כייפים וטובים. הכרתי הרבה מוזיקה חדשה. הדבר הכי רע שקרה השנה: צבא. התגייסתי. בוואחס... נכון שלא כזה נורא ויש הרבה אנשים נחמדים אבל ממש לא רציתי להתגייס ואני כבר לכ-כך רוצה שהתקופה הזאת תהיה מאחורי. אני אומרת שהתפקיד שלי הוא טוב אבל זה בגלל שאני נמצאת הרבה בבית בגגלו וגם כשאני בצבא אז לרוב אין הרבה עבודה. השבוע במשמרות שלי ראיתי סרטים, שיחקתי פלייסטיישין, קראתי, דיברתי עם אנשים וכ"ו. יש אנשים שהיו מתאבסים מזה שהם התגייסו והם כל המזן בבית ולא עושים כלום בצבא אבל אני מעדיפה את זה ככה. גם השתנתי בצבא וחלק מזה לטובה ויש הרבה דברים שהתחלתי לעושת בתקופה הזאת שהם טובים. העניין הוא שבזמן הזה יש לי הרבה זמן להיות בבית ולנוח. לשבת על המחשב, לראות טלוויזיה, לשמוע מוזיקה, לצאת, לקרוא ועוד אבל אני עדיין לא יודעת אם זה שווה את זה שאני אהיה בצבא. יש עוד כמה דברים רעים שהם היו מהכי רעים השנה. סבא שלי נפטר אבל לפחות בגיל מכובד של 93, המלחמה ושהייתי בתאונת דרכים. השנה הזאת תזכר כ: בין השאר היא תיזכר כשנה שהייתי בה בצבא אבל זו גם ממש הייתה השנה של סקראבס ומוזיקה חדשה וטובה. היה לי הרבה זמן פנוי השנה אז הייתי הרבה במחשב ונכנסתי לפורום הזה והתחלתי להוריד את הסדרה והתאהבתי בה יותר מקודם. ככה זה, פשוט היה יל הרבה זמן השנה וזה מה שעשיתי. לראות סקרבס ולהתאהב בזאק בראף חחח. ובגלל זאק וכל זה הכרתי המון המון להקות, זמרים, זמרות וכ"ו ממש טובים. אני חושבת שאני אזכור את השנה הזאת כשנה שהקשבתי להמון מוזיקה חדשה שלא הכרתי לפני כן ואני מקווה שזה ימשיך ככה גם בשנה הבאה ובכלל כי זה כיף להכיר להקות חדשות וזה גם כיף להקשיב להקשיב לחומרים שלא הכרת של להקות שאתה אוהב וגם לחומרים שאתה כן כבר מכיר ואוהב הרבה זמן. החלטה אחת לשנה הבאה: למצוא עבודה. תמונה לסיכום השנה:אחת התמונות של U2 שאני הכי אוהבתץ