שלפי השמועות, הסרט יצא כבר בקיץ הבא (בניגוד לקיץ 2008, שזה הזמן בו כולם חשבו שזה יצא). אם הוא באמת יצא בקיץ הבא, הוא יצטרף אל ספיידרמן 3 וארבעת המופלאים 2 (ואולי באטמן נוסף?). קיץ מלא גיבורי על...
אבל יהיה את הרבי. הוא יחליף את יומן טורץ' לקראת סיום הסרט לאחר שהקבוצה תהיה זקוקה למזומנים ותמכור את עצמה ואת נשמתה לאולפן הוליוודי. מנהלי החברה ידרשו להחליף אותו בדמות ש"לא תעודד את הצעירים להדליק את עצמם באש".
בטוח שזה נחשב בגדר טאבו בסרט? וחוץ מזה, אולי יקיימו את סרט ההמשך כעבור חמש שנים מהראשון, ואז הם גם יספיקו להתחתן ולהביא לעולם את פרנקלין, וגם דום יספיק להתמקם בלאטווריה או משהו כזה.
אבל יהיה מטופש מבחינתם לצרף את פרנקלין בשלב כה מוקדם (אלא אם לא יהיו עוד המשכים). יהיו חייבים להראות את החתונה. מה עם הביטלס בהופעת אורח ברקע? חבל שאי אפשר להשתמש בדמויות נוספות של מארוול לצורך הסצינה.
אקסמן וFF שתיהן בFox, אבל אני לא עוקב כבר ואני לא יודע למי הזכויות על הדמויות שייכות (פוקס אחרי הכל הם רק המפיצים, אז אין לי מושג). אבל כך או כך, קרוס אוברים רק יבלבלו לדעתי (את הצופים שלא מעורבים בכל זה). מה שכן, הלוואי שיום אחד יהיה סרט לספיידרמן וחבריו המופלאים
(קצת קשה כשבובי אצל פוקס, ספיידי אצל סוני וכוכב אש אצל אלוהים).