קבלו

spidey 82

New member
תן.

טוב שנזכרו... התחילו לעבוד על הסרט כבר אחרי הסרט ה-2.

Woogyman

New member
מה שיותר מעניין זה ../images/Emo110.gif

שלפי השמועות, הסרט יצא כבר בקיץ הבא (בניגוד לקיץ 2008, שזה הזמן בו כולם חשבו שזה יצא). אם הוא באמת יצא בקיץ הבא, הוא יצטרף אל ספיידרמן 3 וארבעת המופלאים 2 (ואולי באטמן נוסף?). קיץ מלא גיבורי על...

spidey 82

New member
'ארבעת המופלאים והגולש הכסוף'.

כן, זה השם הרשמי של הסרט... הודעות נאצה מ-עכ-שיו.

spidey 82

New member
נאצה, אמרתי. נאצה!

זה נשמע כמו 'גוזי והפוסיקטס'. "סוזי והבנשיז". "אביב גפן והתעויוט". 'וולברין והאקס-מן'.

AceMagician

New member
../images/Emo32.gifיש יחסית מעט זמן עד לFF2...

אני לא ממש זוכר מתי מתחילים הצילומים, אבל כדאי שהם יתחילו ואם כבר, יסיימו אותם מהר... המועד הזה הוא יחסית די קרוב לסרט עתיר אפקטים כזה.

spidey 82

New member
זה בסדר.

תמיד אפשר לשים כמה שקופיות ולמלא זמן מסך. בטח מרבית העבודה תהיה על המחשב, עם סילבר סרפר וכנראה גם גלקטוס.

Woogyman

New member
גם ספיידרמן ../images/Emo110.gif

התחיל לא מזמן. ספיידרמן עם יותר תקציב ויותר מושקע מFF, אז הגיוני שיתחיל כמה חודשים קודם. FF מתחילים ביולי או אוגוסט אם אני לא טועה.

El ad

New member
כל עוד יהיה את פרנקלין אני מוכן

למחול להם על ההשפלה.

spidey 82

New member
לא...

אבל יהיה את הרבי. הוא יחליף את יומן טורץ' לקראת סיום הסרט לאחר שהקבוצה תהיה זקוקה למזומנים ותמכור את עצמה ואת נשמתה לאולפן הוליוודי. מנהלי החברה ידרשו להחליף אותו בדמות ש"לא תעודד את הצעירים להדליק את עצמם באש".

El ad

New member
מי?? מה??

הרבי זה הרובוט העלוב מהסדרה המצויירת הישנה? ולגבי פרנקלין - אתה יודע בוודאות שהוא לא יהיה?

spidey 82

New member
כן...

מה? סו וריד עדיין לא נשואים... ילד מחוץ לנישואים?? אבוי! אבל לך תדע.

El ad

New member
אתה אמנם ציני, אבל אתה כל כך

בטוח שזה נחשב בגדר טאבו בסרט? וחוץ מזה, אולי יקיימו את סרט ההמשך כעבור חמש שנים מהראשון, ואז הם גם יספיקו להתחתן ולהביא לעולם את פרנקלין, וגם דום יספיק להתמקם בלאטווריה או משהו כזה.

spidey 82

New member
אני לא חושב שזה טאבו.

אבל יהיה מטופש מבחינתם לצרף את פרנקלין בשלב כה מוקדם (אלא אם לא יהיו עוד המשכים). יהיו חייבים להראות את החתונה. מה עם הביטלס בהופעת אורח ברקע? חבל שאי אפשר להשתמש בדמויות נוספות של מארוול לצורך הסצינה.

El ad

New member
חבל שכל הדמויות של מארוול מפוזרות

על פני אלפי חברות סרטים ואין קרוסאוברים של דמויות. זה פשוט דבילי ברמות וזה אפילו נפשע.

Woogyman

New member
אממ ../images/Emo110.gif

אקסמן וFF שתיהן בFox, אבל אני לא עוקב כבר ואני לא יודע למי הזכויות על הדמויות שייכות (פוקס אחרי הכל הם רק המפיצים, אז אין לי מושג). אבל כך או כך, קרוס אוברים רק יבלבלו לדעתי (את הצופים שלא מעורבים בכל זה). מה שכן, הלוואי שיום אחד יהיה סרט לספיידרמן וחבריו המופלאים
(קצת קשה כשבובי אצל פוקס, ספיידי אצל סוני וכוכב אש אצל אלוהים).

spidey 82

New member
כיום יש למארוול חברת הפקות פרטית,

כך שזו לא בעיה, למעט הדמויות שבר שייכות לאולפנים אחרים. אולי בעוד כמה שנים יסתיימו החוזים (חוזים נוטים להסתיים, נכון?) והדמויות יחזרו הביתה.

למעלה