קבלו

Lion_Heart

Well-known member
*מהנהן בעצב*

אכן נפשע. . .מה לא הייתי נותן בשביל סרט crossover בסגנון "אונסלוט" אבוי

spidey 82

New member
למה לא לבקש קלון סאגה באותה הזדמנות

? זה הכי רחוק שאתה מסוגל להגיע? אונסלוט?

DDN

New member
מה עם סרט קרוסאובר קודר ואפל?

"AGE OF APOCALYPSE"

spidey 82

New member
הממ... הירוס ריבורן? אונסלוט עצמו?

תראה, קראתי בזמנו חלק מהאירוע בכותרי אקס-מן (כשתורגמו לעברית) ונהניתי, אבל התוצאה הסופית (HR) הייתה נוראית. לא מספיק שג'ף לואב ורוב ליפלד (!!!) עובדים על מיני סדרה שתחזור לאותו יקום במלוא עשור לאירוע?

spidey 82

New member
../images/Emo6.gif

אתה יודע שזו הייתה בדיחה, נכון? בשנות ה-70 הייתה סדרה מצויירת של ה-FF שמנהלי הערוץ בו היא שודרה החליפו את ג'וני סטורם בהרבי, בטענה שהוא עלול להשפיע לרעה על ילדים.

Woogyman

New member
גם בספיידרמן וחבריו המופלאים../images/Emo110.gif

ג'וני היה אמור להיות הצלע השלישית, אבל המציאו במקומו את כוכב אש כדי לא לגרום לילדים לרצות להבעיר את עצמם... במקרה הזה הרווחנו את הדמות הכי אהובה עליי אצל מרבל. (למרות שגם ילדים קטנים רצים ברחובות אפופי להבות היו יכולים להיות רווח נחמד)

spidey 82

New member
אבל...

יש לה כוחות כמו שלו. היא סתם ריפ-אוף (כן, למרות שזה באותה חברה...).

Lion_Heart

Well-known member
בספיידרמן וחבירו

היה אמור להיות sunfire ולא humen torch

El ad

New member
נייט!

היה אמור להיות הלפיד האנושי, אבל אין לי מושג למה הוא לא הופיע שם. כוכב אש באמת לא עד כדי כך שונה ממנו. ודרך אגב, סאנפייר הופיע באחד הפרקים בתפקיד אורח.

Lion_Heart

Well-known member
בדקתי. . .

מודה טעיתי fire star הייתה תחליף ל ג"וני סטורם. . .אופס

DDN

New member
וחבל

כי ג'וני באמת היה חבר של ספיידרמן בקומיקס. .. . כוכב אש הופיעה במספר חוברות זניחות, ואפילו הייתה חלק מהAVENGERS לתקופה מסויימת. אבל כן, כידוע לי היא הומצאה עבור הסידרה.

Woogyman

New member
אכן, ../images/Emo110.gif

וכשראו שאוהבים אותה יצרו לה מיני סדרה של 4 חוברות על שמה (יש לי אותן אבל עוד לא קראתי) שמספרות את תולדותיה. כוכב אש של הקומיקס בעלת כוחות קצת שונים מזאת של הסדרה המצויירת (כוחות שמבוססים על גלי מיקרו, ולא על סתם אש). וכן, כוכב אש של הסדרה הייתה עם כוחות זהים ללפיד האנושי, פשוט לא בוערת בעצמה כדי לא להשפיע על ילדים.

Woogyman

New member
השם אמנם מפגר, ../images/Emo110.gif

אבל אני שמח שהוסיפו את הסילבר סרפר. הוא דמות לא מספיק חזקה להחזיק על עצמו סרט (לדעתי לפחות) אבל כן הייתי רוצה לראות אותו בקולנוע. ושמות של סרטים יכולים להשתנות, אל תיכנסו ללחץ עדיין.

למעלה