קבלו...

לiלה

New member
קבלו...

אני מאוד מקווה שתוהבו את זה, ובבקשה תגיבו... מפגש הם בילו יחד ערב. הלהקה נגנה שיר שקט והאורות היו מעומעמים... סוף, סוף משהו גרם לה לשכוח מזאנדר; הוא ישב מולה ; היא עדיין מהרהרת במפגש הפתאומי שלהם אשר בו הוא רץ והתחבא אתה מתחת למטריה, כאילו חייו היו תלויים בזה, באותו יום שמשי אך גשום במעט. והוא, מביט בשערה האדום והרהר – איך יספר לה... הרי כבר שבוע הם מתראים והוא כל-כך אוהב אותה ומאמין בה, היא בטח תבין. היא לא כמו שאר הבנות. היא עדינה וחכמה ולא עוקבת אחרי העדר. הוא העביר את ידו בשערו השחור והיא שאלה:" אתה רעב? לא אכלת כל היום". הרעב באמת הציק לו, אבל שום דבר שמגישים ב"ברונז" לא התאים לו, "אני לא אוכל הרבה" הוא אמר "בואי נרקוד...". הם רקדו. והוא המשיך להרהר איך בכלל אפשר לנסח דבר כזה? שום ניסוח לא ישמע נורמלי לאף אחד שלא מכיר את העולם שלו. "אני צריך לספר לך משהו... בואי החוצה". היא, שראתה את המבט הקשה על פניו כבר התחילה להרהר אם הסוף הגיע? אם הוא לא אוהב אותה יותר? היא לא הרבתה לחשוב ככה בדרך כלל, אבל בכל מה שקשור באהבה היא לא העריכה את עצמה במיוחד... "ווילו", הוא פתח, "אנחנו לא יכולים לראות אחד את השני יותר..." "למה? מה עשיתי?" "כלום אני פשוט... אני... אני מפחד לפגוע בך ברגע של איבוד שליטה..." אתה לא, אני מכירה אותך..." "את רק חושבת שכן – אני שונה, אני לא כמוך". הוא הפנה לה את הגב והלך. "אינג´ל!" היא קראה אבל הוא המשיך ללכת. היא לא ידעה שהם יפגשו עוד פעם ובפעם הבאה... הוא יאהב מישהי אחרת.....

dr15

New member
זה היה לא צפוי!!!!

ממש הפתעת אותי, אני במשך כל הפיק חושבת לעצמי, מי זה? זה אוז? ואולי זאנדר אפילו שכתוב "סוף, סוף משהו גרם לה לשכוח מזאנדר" בכל זאת חשבתי אולי, מי יודע ואני ממשיכה לחשוב, שער שחור? לאוז יש שיער ג´ינג´י ובסוף... חחחחחחח אנג´ל, באמת לא צפוי יפה מאוד תמשיכי ככה

לiלה

New member
תודה!

היתי בכזה מטח! כי זה הראשון שכתבתי! כמה חמוד מצדך!

לiלה

New member
תודה גם לך!

אני מצתערת על כל הסיפור עם אינג´ל (אני לא מצתערת על מה שאמרתי אני פשוט ממש לא רציתי להעליב אף אחד).

14מתן

New member
אינג´ל הזה !

ממש שרמוטה ! ככה זורק את ווילו ועובר לבאפי חחחחח

Buffy1

New member
אוי זה קטע חמוד! ../images/Emo6.gif

בהתחלה יש את השיחה בין ווילו לאנג´ל (Lie to me) כשהוא בא אליה לחדר: Willow: Oh! Angel! What are you doing here? Angel: I wanted to talk to you. Willow: Oh, well... Well? Angel: I can´t. Unless you invite me, I can´t come in. Willow: Oh! Well, okay, I invite you. To come in. Angel: I-if this is a bad time, I... Willow: No! I just... I´m not supposed to have boys in my room. Angel: I promise to behave myself. Willow: Okay. Good. Angel: I guess I need help. Willow: Help? You mean like on homework? No, ´cause you´re old and you already know stuff. Angel: I want you to track someone down. On the ´Net. Willow: Oh! Great! I´m so the ´Net girl. ואז ווילו וזאנדר: Xander: Angel was in your bedroom? Willow: Ours is a forbidden love.

btvs

New member
ואני יחזור על השאלה...

איך, לעזאזל אפשר לא לאהוב אותה?!

ד י י ז י

New member
יאללה! מי מצטרף למועדון

"אנג´ל ווילו לנצח"? (למה יש לי ההרגשה שרק אני אהיה בו?
הו וול..

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חחחח....
ואני גאה להגיד שאני קראתי את זה ראשונה
אחרי תמר, הכוונה.

למעלה